سلام دوستان
.
امشب داشتم به سودها و آسیب هایی که کوتاه اومدن داره فکر میکردم.
گفتم نظر دوستان رو هم بدونم.
.
کوتاه اومدن به معنای اینکه رفتار یا گفتاری شما رو ناراحت یا عصبانی میکنه و بعد شما به دلایلی (منطقی یا غیرمنطقی) از ابراز احساس خودداری میکنید.
لطفاً به سر نخ های زیر هم توجه داشته باشید.
.
- شما تو زندگی چقدر کوتاه میاید؟
- اگر دوستتون باهاتون ی شوخی ای بکنه که ناراحت بشین و از شوخی اون خوشتون نیاد، چطوری عکس العمل نشون میدید.
- اصلا کوتاه اومدن درسته؟ یا آدم باید به حدی که ناراحت، عصبانی، دلگیر و ... شده، به همون اندازه احساساتش رو نشون بده.
- اگر نخوایم کوتاه بیایم چطوری عکس العمل نشون بدیم؟ شاکی شیم؟ منتقی جواب بدیم؟ یا ...
- برای همه یک مقدار باید کوتاه اومد یا مقدارش برای افراد اطرافمون فرق میکنه؟
- دلایل کوتاه اومدن چیه؟ رعایت و ملاحظه ، کم رویی ، احتمال بدتر شدن اوضاع در صورت بروز احساسات ، ...
- ....
منتظر نظرات دوستان هستم و ازشون 100 درصد استفاده خواهم کرد.
.
امشب داشتم به سودها و آسیب هایی که کوتاه اومدن داره فکر میکردم.
گفتم نظر دوستان رو هم بدونم.
.
کوتاه اومدن به معنای اینکه رفتار یا گفتاری شما رو ناراحت یا عصبانی میکنه و بعد شما به دلایلی (منطقی یا غیرمنطقی) از ابراز احساس خودداری میکنید.
لطفاً به سر نخ های زیر هم توجه داشته باشید.
.
- شما تو زندگی چقدر کوتاه میاید؟
- اگر دوستتون باهاتون ی شوخی ای بکنه که ناراحت بشین و از شوخی اون خوشتون نیاد، چطوری عکس العمل نشون میدید.
- اصلا کوتاه اومدن درسته؟ یا آدم باید به حدی که ناراحت، عصبانی، دلگیر و ... شده، به همون اندازه احساساتش رو نشون بده.
- اگر نخوایم کوتاه بیایم چطوری عکس العمل نشون بدیم؟ شاکی شیم؟ منتقی جواب بدیم؟ یا ...
- برای همه یک مقدار باید کوتاه اومد یا مقدارش برای افراد اطرافمون فرق میکنه؟
- دلایل کوتاه اومدن چیه؟ رعایت و ملاحظه ، کم رویی ، احتمال بدتر شدن اوضاع در صورت بروز احساسات ، ...
- ....
منتظر نظرات دوستان هستم و ازشون 100 درصد استفاده خواهم کرد.