• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چقدر کوتاه بیایم؟ (بررسی نقاط مثبت و منقی کوتاه اومدن)

کوتاه اومدن رفتار پسندیده ای هست یا نه

• همیشه خوبه و جواب میده

Votes: 0 0.0%
  • بیشتر مواقع خوبه ولی ی وقتایی هم جواب معکوس میده

Votes: 1 4.5%
  • کاملاً به فهم و شعور طرف مقابل بستگی داره و این فهم شخص مقابله که مشخص میکنه کوتاه بیایم یا نه

Votes: 17 77.3%
  • فقط در مواقع خاص و بهرانی باید کوتاه اومد، نه در زندگی روزمره

Votes: 1 4.5%
  • تخت هیچ شرایطی جوابگو نیست و در آینده مشکلات رو بیشتر میکنه

Votes: 3 13.6%

• Total voters
    22

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دو بحثه: 1- کوتاه اومدن 2- گذشت کردن
- اگر دوستتون باهاتون ی شوخی ای بکنه که ناراحت بشین و از شوخی اون خوشتون نیاد، چطوری عکس العمل نشون میدید.
اگر دوستت کاری کرد که خوشت نیومد و تو جمع بروش نیاوردی یعنی گذشت کردی که درسته. ولی اگه این گذشت کردن
به از خود گذشتگی تبدیل شه اشتباهه! خارج از جمع باید بهش بفهمونی که من از این کار خوشم نیومد و اگر اون برای دوستیتون ارزش
قائل باشه دیگه این کارو نمیکنه . اگر تکرار شد نباید گذشت کرد و مناسب با شوخی جوابشو میدی.
- اصلا کوتاه اومدن درسته؟ یا آدم باید به حدی که ناراحت، عصبانی، دلگیر و ... شده، به همون اندازه احساساتش رو نشون بده.
کوتاه اومدن یه جورایی تو مواقعی استفاده میشه که میخوای بهت آسیب یا ضرر کمتری برسه ! ینی کلا دلیلی برای کوتاه اومدن وجود نداره ! وقتی کوتاه
میای یه جورایی حق خودتو ضایع کردی و خودتو کوچیک دیدی !
اگر طرف ارزشش رو داره باید گذشت کنی و دیگه نزاری کار به جایی بکشه که این ارزش از بین بره. حد خاصی رو باید برای هر کسی در نظر گرفت و نباید
گذاشت که از حدش بیشتر نزدیکت بشه . حالا اگه به هر دلیلی نمیتونی طرفو از خودت دور کنی میشه خودتو از طرف دور کنی...!

MSRS

Registered User
لایک‌ها
18
دو بحثه: 1- کوتاه اومدن 2- گذشت کردن

اگر دوستت کاری کرد که خوشت نیومد و تو جمع بروش نیاوردی یعنی گذشت کردی که درسته. ولی اگه این گذشت کردن
به از خود گذشتگی تبدیل شه اشتباهه! خارج از جمع باید بهش بفهمونی که من از این کار خوشم نیومد و اگر اون برای دوستیتون ارزش
قائل باشه دیگه این کارو نمیکنه . اگر تکرار شد نباید گذشت کرد و مناسب با شوخی جوابشو میدی.

کوتاه اومدن یه جورایی تو مواقعی استفاده میشه که میخوای بهت آسیب یا ضرر کمتری برسه ! ینی کلا دلیلی برای کوتاه اومدن وجود نداره ! وقتی کوتاه
میای یه جورایی حق خودتو ضایع کردی و خودتو کوچیک دیدی !
اگر طرف ارزشش رو داره باید گذشت کنی و دیگه نزاری کار به جایی بکشه که این ارزش از بین بره. حد خاصی رو باید برای هر کسی در نظر گرفت و نباید
گذاشت که از حدش بیشتر نزدیکت بشه . حالا اگه به هر دلیلی نمیتونی طرفو از خودت دور کنی میشه خودتو از طرف دور کنی...!

ممنونم
استفاده کردم
فکر میکنم نکته کلیدی اونه که رفیقت بفهمه که کوتاه اومدی.
ی راهش هم همونه که شما گفتی ... خارج از جمع بهش بگی.
.
ی داش مشتی تهرونی اون قدیم مدیما بوده که در موردش شنیدم از هیچ کس چیزی تو دلش نگه نمیداشته .... اگر از کسی ناراحت میشده، با هرکی مشکل داشته میرفته میکشیدتش کنار و رک وراست بهش میگفته به این دلیل از دستت دلگیرم.
خیلی خوشم اومد از این رفتارش
خدا بیامرزدش

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
به طرفم بستگی داره . ولی بیشتر برای مصلحت خودم و طرفم کوتاه میام
البته شده بعضی وقت ها هم پشیمون شدم

badform

Registered User
لایک‌ها
97
مشکل اول ما اینه که همه چی رو همه جا قاطی میکنیم
نمیتونیم تشخیص بدیم جای این حرف کجاس و جای اون حرف کجا
وقتی یکی میاد ی بحثی رو شروع میکنه انقدر اراجیف و چرت و پرت میگیم که طرف پشیمون میشه
اونوقت ادعای همه چیز هم داریم.
واقعا شخصیت و افکار اشخاص رو میشه از روی نوشته هاشون فهمید...
تشکر و تایید می شه.
برای مزه ریختن جاهایی زیادی هست نزدیک ترین آدرس: فیس بوک.
به اون دوستی هم که گفتن نمی شه بحث جدی کرد می گم از خودمون شروع کنیم و کار به بقیه نداشته باشیم.

دیدن این فیلم بد نیست
Die Wutprobe (2003) - IMDb

بالا