واقعا ازتون ممنونم. میدونم سوالات من که برا ... خواهش میکنم:happy:منتظر ادامه سوالاتتون هستم...:)
k-boy Registered User تاریخ عضویت 7 فوریه 2012 نوشتهها 5,616 لایکها 7,060 محل سکونت جنگل آسفالت 27 سپتامبر 2012 #21 به نقل از ramin_m : واقعا ازتون ممنونم. میدونم سوالات من که برا ... کلیک کنید تا بازشود... خواهش میکنم:happy:منتظر ادامه سوالاتتون هستم... Last edited: 4 آگوست 2013
به نقل از ramin_m : واقعا ازتون ممنونم. میدونم سوالات من که برا ... کلیک کنید تا بازشود... خواهش میکنم:happy:منتظر ادامه سوالاتتون هستم...
jackmorfy Registered User تاریخ عضویت 10 فوریه 2012 نوشتهها 1,054 لایکها 154 29 سپتامبر 2012 #22 دوستان دیگه پاسخ رو دادن برای تکرار در CSS : repeat-y repeat-x که در دو محور افقط یا عمودی میتونین تگرار کنید یا اگر میخواید تکرار نشه : no-repeat یا اگر میخواین از همه طرف تکرار بشه repeat این کدهایی که گفتم رو باید جز خواص Background در یک کلاس یا آیدی CSS قرار بدین
دوستان دیگه پاسخ رو دادن برای تکرار در CSS : repeat-y repeat-x که در دو محور افقط یا عمودی میتونین تگرار کنید یا اگر میخواید تکرار نشه : no-repeat یا اگر میخواین از همه طرف تکرار بشه repeat این کدهایی که گفتم رو باید جز خواص Background در یک کلاس یا آیدی CSS قرار بدین