• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چندتا سیستم معتبر همکاری در فروش الته به جز ایران امیر واسه کار و هکاری معرفی کنید

dvdtools

Registered User
لایک‌ها
4
الان داشتم سیستم های ملی مارکت و پی پر سل رو میدیدم یه بدی که دارن تعداد محصولاتشون زیاد نیست

در مقایسه با ایران امیر اونا خیلی محصول بیشتری دارند

همون جور که گفتم قبلا با ایران امیر کار میکردم ولی بعد از اون ماجرای قرعه کشی اعتمادم بشون کم شده و دوست ندارم با اونا کار کنم

dvdtools

Registered User
لایک‌ها
4
تا حالا سه تا سیستم رو به نظرم جالب و مطمین باشن البته با توجه به شناخت قبلی و راهنمایی شما دوستان

آرین ادز
ملی مارکت

پی پر سل

اگه سیستم کامل تری از نظر محصولات پیدا نکنم مجبورم از محصولات هر سه سیستم همزمان استفاده کنم

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
پایگان و ملی مارکت خوبن

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
من آسیا پارس رو قبول دارم
تسویه واقعا ضربتی انجام میده دوست دارم دوستان دیگه هم که فعالییت میکنن بیان نظر بدن
من یک ماه هست دارم کار میکنم اوایل هم چون نمیشناختم زیاد دل نمی دادم به کار عکس زیر دارآمد منه تو 32 روز
پورسانتاش هم عالیه

asiapars.jpg

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
من آسیا پارس رو قبول دارم
تسویه واقعا ضربتی انجام میده دوست دارم دوستان دیگه هم که فعالییت میکنن بیان نظر بدن
من یک ماه هست دارم کار میکنم اوایل هم چون نمیشناختم زیاد دل نمی دادم به کار عکس زیر دارآمد منه تو 32 روز
پورسانتاش هم عالیه

مشاهده پیوست 78671

تسویه حساب رو همه سیستم ها دارن . شاهکار که نکرده ....

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
تسویه حساب رو همه سیستم ها دارن . شاهکار که نکرده ....

آره ولی .... کار میکردم هزار اله بله داشت تا تسویه کنه من اینجا دکمه درخواست رو میزنم بین 20 مین تا 3 ساعت پول حسابم هست البته من با چند سیستم کار میکنم که کلیه بازار های هدف رو داشته باشم با توجه به چند سیستم تنوع محصولی من هم بالا میره و بیشتر شانش موفقییت دارم

بعضی محصولات اکثر سیستم ها رو جوانان میخرند و بیشتر خاص تابستونه و بعضی سیستم ها محصولاتشون سنین بالا تر رو نیز شامل میشن این کاری به تابستون و غیر تابستون نداره و بهمین شکل ....

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ملی مارکت و فروتل خیلی عالی هستند

فقط فروتل یک بدی که داره پورسانتهاش خیلی کمه ولی ملی مارکت پورسانتهاش خیلی عالیه

به نظر من بهتره هر شخصی فقط با یک سیستم همکاری در فروش کار کنه و تمرکزش رو روی همون یکدونه بگذاره. حالا نهایتا از دوتا دیگه بیشتر نشه.
ملی مارکت کم کم محصولاتش داره زیاد میشه و همیشه هم امکانات جدید بهش اضافه میشه.

بالا