• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چندتا مشکل با Everex e900

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند هفته ای میشه که E900 خریدم اما تو این مدت باهاش به چند تا مشکل بر خوردم - ممنون میشم کمک کنید :
1-وقتی میخوام با Bluetooth فایل برای یه گوشی دیگه Send کنم خیلی طول میکشه
2-.دوربینش فقط تو روز میتونه عکس بگیره و تو شب یا حتی اگه جای یه خورده تاریک باشه نمیشه عکس گرفت یعنی تصویر رو تاریک میکنه اگه رو حالت Night Mode هم بذارمش بازم همینجوره
3- با Infrared اصلا نمیشه برای یه گوشی چیزی Send یا حتی Receive کرد Error میده البته فکر میکنم با Infrared های گوشی های قدیمی Compatible نیست خواستم مطمئن شم
4-برای گذاشتن یه زنگ برای Alarm یا زنگ Message Receive یا هر چیز دیگه ای به غیر از زنگ اصلی نمیشه زنگهای دیگه رو که خودم کپی کردم انتخاب کرد یعنی اصلا لیستشون نمیکنه ! ضمنا من زنگها رو تو Folder های Windows & Rings کپی کردم
5-برنامه ای وجود نداره که بشه از Platform سیمبیان توی Windows Mobile استفاده کرد ؟:wacko:
6-در کل E900 بهتره یا Imate ? ? ?

ممنون از همگی دوستان .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
من چند هفته ای میشه که E900 خریدم اما تو این مدت باهاش به چند تا مشکل بر خوردم - ممنون میشم کمک کنید :
1-وقتی میخوام با Bluetooth فایل برای یه گوشی دیگه Send کنم خیلی طول میکشه
2-.دوربینش فقط تو روز میتونه عکس بگیره و تو شب یا حتی اگه جای یه خورده تاریک باشه نمیشه عکس گرفت یعنی تصویر رو تاریک میکنه اگه رو حالت Night Mode هم بذارمش بازم همینجوره
3- با Infrared اصلا نمیشه برای یه گوشی چیزی Send یا حتی Receive کرد Error میده البته فکر میکنم با Infrared های گوشی های قدیمی Compatible نیست خواستم مطمئن شم
4-برای گذاشتن یه زنگ برای Alarm یا زنگ Message Receive یا هر چیز دیگه ای به غیر از زنگ اصلی نمیشه زنگهای دیگه رو که خودم کپی کردم انتخاب کرد یعنی اصلا لیستشون نمیکنه ! ضمنا من زنگها رو تو Folder های Windows & Rings کپی کردم
5-برنامه ای وجود نداره که بشه از Platform سیمبیان توی Windows Mobile استفاده کرد ؟:wacko:
6-در کل E900 بهتره یا Imate ? ? ?

ممنون از همگی دوستان .

قربان ؛
شما قبل از هر چیز باید بگویید چه رامی استفاده می کنید.
در مورد سئوال هاتون هم ،
1.باید از یک برنامه ثالث استفاده کنید
2.دوربین ش همین طوریه
3. چرا خیلی هم راحت می شه ، نمی دونم مشکل شما از کجاست
4. می بایست بگویید رام تان چه ورژنی هست
5. خیر
6. ای900

موفق باشی

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

با تشکر از جوابتون :

1-رام من اگه منظورتون ورژن Win هست 2003 هست
2-از Resco Explorer استفاده میکنم یه خورده بهتره چون با Progress نشون میده اما بازم یه خورده سرعتش پایینه اما فکر کنم اینم بخاطر Compatible نبودنش با Bluetooth های قدیمی هست .
3-من با Infrared گوشی های Nokia 6111 - Siemensecx65 امتحان کردم مینوشت Enable to establish connection with nokia or Siemense راستی پایین همون صفحه Infrared هم خودش نوشته Infrared های Compatible با Pocket Pc
4-دوربینش رو با برنامه ای چیزی هم نمیشه درست کرد ؟
5-چرا E900 بهتره ؟؟؟

با تشکر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام

با تشکر از جوابتون :

1-رام من اگه منظورتون ورژن Win هست 2003 هست
2-از Resco Explorer استفاده میکنم یه خورده بهتره چون با Progress نشون میده اما بازم یه خورده سرعتش پایینه اما فکر کنم اینم بخاطر Compatible نبودنش با Bluetooth های قدیمی هست .
3-من با Infrared گوشی های Nokia 6111 - Siemensecx65 امتحان کردم مینوشت Enable to establish connection with nokia or Siemense راستی پایین همون صفحه Infrared هم خودش نوشته Infrared های Compatible با Pocket Pc
4-دوربینش رو با برنامه ای چیزی هم نمیشه درست کرد ؟
5-چرا E900 بهتره ؟؟؟

با تشکر

1.خیر ، به امضای من نگاه کنید ، منظور من ورژن رام تون بود.پیشنهاد من اینه که دستگاه تون رو ارتقا بدید به ویندوز موبایل 5

2. بله ،در 2003 کمی کند هست.
3.واقعا نظری ندارم ، جز اینکه احتمالا می نویسه unable
4. خیر، فقط در یک توییک ، که در ترد اورکس هم نوشتم ، شاید یه کم بهتر بشه
5. رام 128 ، فلش برای دوربین ، ازهمه مهم تر قابلیت ارتقا دادن به ویندوز موبایل 5

موفق باشید

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون
خودمم به فکر ارتقا دادنش بودم مثل اینکه باید همین کارو کنم
و اما یه مشکل بزرگ دیگه :

من کل سایتای ایرانی و خارجی رو زیر و رو کردم برا دیکشنری انگلیسی - فارسی تو همه جا حتی همین سایت اسم برنامه رو گذاشتن و لینک هم دادن اما هیچ یک از اینا کار نمیکنن !!! بیشتر از هر چیزی هم لازم دارم و در صورت امکان اگه یه فرانسه - انگلیسی یا فرانسه - فارسی هم اگه باشه که دیگه نوکر همگی بخصوص king_dani هستم .

با تشکر .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون از جوابتون
خودمم به فکر ارتقا دادنش بودم مثل اینکه باید همین کارو کنم
و اما یه مشکل بزرگ دیگه :

من کل سایتای ایرانی و خارجی رو زیر و رو کردم برا دیکشنری انگلیسی - فارسی تو همه جا حتی همین سایت اسم برنامه رو گذاشتن و لینک هم دادن اما هیچ یک از اینا کار نمیکنن !!! بیشتر از هر چیزی هم لازم دارم و در صورت امکان اگه یه فرانسه - انگلیسی یا فرانسه - فارسی هم اگه باشه که دیگه نوکر همگی بخصوص king_dani هستم .

با تشکر .

قربان همینجا در فروم سئوال و جواب داره کلی شون در موردش بحث می شه چطور فارسی به انگلیسی ندیدید؟
شهاب رو ندارید؟ البته اگر لینکش کار نمی کنه بگید آپ کنم ، ولی دیکشنری لینگووسافت هم خیلی عالی هست ، در ترد راهنمای نرم افزار دنبالش بگردید.
فرانسه به فارسی یکی هست ، ولی خیلی ناقصه ، اما انگلیسی به فرانسه یکی هست ، مال شرکت پن ریدر هست ، فردا در نرم افزار معرفی ش می کنم.کرک نداره ولی احتیاجی به کرک هم نداره ، اصلا فکر کنم قبلا ها معرفی شده.این راهم در راهنمای نرم افزار چک کنید.

در ضمن قربان شایسته شما نیست از این الفاظ استفاده کنید ، شما سرور ماهستید
موفق باشید

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من هرچي تو سايت گشتم اول كه چيزي نيست و اونايي هم كه هست يا لينكش كار نميكنه يا بخ درد نمي خوره - Lingvosoft هم كرك ميخواد و كرك هم براش گرفتم كار نميكنه ------- ممنون ميشم اگه لينكش رو همينجا بذاريد .

با تشكر .

بالا