اولین تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد که ثبت نامی نیست
حدود16 یا 17 مهر یکسری رو اعلام میکنن که نمرشون نزدیکه قبولی بوده
هم فرهیختگان! هم دوباره توی سایت آزمون.وقتی که وارد میشید اگر اصلا مردود علمی باشه که احتمالا آخرین انتخابتون رو زده قبول(در صورت داشتن ظرفیت و نمره کافی)
و اگر هم مثلا انتخاب دوم قبول شده باشید باز هم (در صورت داشتن ظرفیت و نمره کافی) ممکن انتخاب اول رو زده باشه قبول.
صبر کنید 10-15 روز - خودشون اعلام میکنن
من نمرم به حد نصاب نرسیده ولی 6 نفر بعد از آخرین فرد قبول هستم . احتمالش هست تکمیل ظرفیت قبول شم ؟؟هم فرهیختگان! هم دوباره توی سایت آزمون.وقتی که وارد میشید اگر اصلا مردود علمی باشه که احتمالا آخرین انتخابتون رو زده قبول(در صورت داشتن ظرفیت و نمره کافی)
و اگر هم مثلا انتخاب دوم قبول شده باشید باز هم (در صورت داشتن ظرفیت و نمره کافی) ممکن انتخاب اول رو زده باشه قبول.
صبر کنید 10-15 روز - خودشون اعلام میکنن
رشته و شهرتون کجاس؟من نمرم به حد نصاب نرسیده ولی 6 نفر بعد از آخرین فرد قبول هستم . احتمالش هست تکمیل ظرفیت قبول شم ؟؟
ممنمون که جوابمو دادید . آخه بعضی ها میگند چون تو حد نصاب نمره را نیاوردی تو تکمیل ظرفیت شرکت داده نمیشی ! این درسته ؟رشته و شهرتون کجاس؟
ظرفیت چند نفره؟
چقدر گرفته؟
اگر 6 نفر فاصله دارید . مثلا نفر 50 هم آخرین نفر بوده و شما 56 شدید احتمالش بین 60 تا 95 درصده که قبول شین
خب احتمالا درست میگن ولی حالا نمیشه نظر قطعی دادممنمون که جوابمو دادید . آخه بعضی ها میگند چون تو حد نصاب نمره را نیاوردی تو تکمیل ظرفیت شرکت داده نمیشی ! این درسته ؟
حد نصاب نمره بود 5000 و آخرین فرد قبول اورده 5040 و نمره من شده 4900 احتمالش هست با این وضعیت قبول شم ؟
آخرین نفر رتبش 30 بود من شدم 36 ام .
با این که حد نصاب نمره را نیاوردم امکان داره قبول شم ؟؟