ای خدا پس کی این ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد میاد !!!!زنگ زدن به مرکز آزمون فکر نکنم فایده داشته باشه. باید همش روزنامه بخریم.
مثل اینکه بهترین راه همینه !
من دنبال تکمیل ظرفیت کنکور (کارشناسی) هستم.
شما منتظر کدوم تکمیل ظرفیتش هستین ؟ کارشناسی یا ارشد ؟ای خدا پس کی این ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد میاد !!!!
مردشور دانشگاه شو ببرن . . .. .
آره میشه !دوستان من امسال مهندسی مکانیک ساخت و تولید آزاد تهران مرکزی قبول شدم اما نرفتم و به دانشگاهم مراجعه نکردم اصلاً . حالا می خوام بدونم آیا الان امکانش هست که برم شهریه ثابت این ترم رو بدم و از ترم بعدی برم دانشگاه ؟
پس کی هستش؟ کسی خبری نداره؟ یه سوال دیگه اینکه خودشون دوباره رشته ها رو چک می کنن یا باید دوباره انتخاب رشته کنیم؟ آخه من رشته دومم قبول شدم و دوست دارم برم رشته سومم.
به احتمال خیلی زیاددوستان من امسال مهندسی مکانیک ساخت و تولید آزاد تهران مرکزی قبول شدم اما نرفتم و به دانشگاهم مراجعه نکردم اصلاً . حالا می خوام بدونم آیا الان امکانش هست که برم شهریه ثابت این ترم رو بدم و از ترم بعدی برم دانشگاه ؟
فحش بده اره دوستان !به گزارش مهر، دکتر عبدالله جاسبی روز گذشته در مراسم اختتامیه پنجاه و ششمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت : امسال هیچ ظرفیت خالی نداشته ایم و ظرفیتهای ما نسبت به سال گذشته بهتر پر شده است. فقط در مقطع کاردانی ناپیوسته به علت حذف آزمون مشکل داشتیم که امسال رفع شد
=-=-=
فکر کنم همینطور باشه تکمیل خبری نباشه !