• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند زنگ با حال براي موبايل

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
این آهنگ های کارتون های بچگی رو ayeneshekaste که یکی از بچه های گل است P30 گذاشته بود که من براتون می ذارم
Laie_20.gif

اگه از 1000 نفر بپرسی بهترین و خاطره انگیز ترین کارتون دوران بچگیت چی بوده 999 نفرشون میگن:
بچه های مدرسه والت وقتی خودم این آهنگ رو گوش دادم رفتم تو عوالم کودکی و حال عجیبی بهم دست داد.
bawl.gif

کلی آهنک کارتون دیگه هم هست. به نظرتون همینجا بذارم یا یه تاپیک جدید باز کنم تا مشخص تر باشه؟:blink:

melika_1st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مرسی از این همه سلیقه
2تا اهنگو من خیلی دنبالشم
1-موسیقی متن سریال گرگها
2-یه اهتگی هست که اسمشو نمی دونم.رادیو پیام شنبه ها قبله ساعت 6 میزاره به عنوان تیتراژ پایانی
با ساکسیفون هستش.خیلی زیباست
ممنون

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام
مرسی از این همه سلیقه
2تا اهنگو من خیلی دنبالشم
1-موسیقی متن سریال گرگها
2-یه اهتگی هست که اسمشو نمی دونم.رادیو پیام شنبه ها قبله ساعت 6 میزاره به عنوان تیتراژ پایانی
با ساکسیفون هستش.خیلی زیباست
ممنون

1- سریال گرگها رو ندیدم.:blush:
2- اگه یادم بمونه با کپچر ضبط می کن می ذارم همینجا;)
البته اگه دوستان داشته باشن حتما می ذارن :lol:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
وجود افرادی مثل استاد بهروز به آدم انرژی بده تا پستهای پر بار تری رو ارائه بده.:D

تو این پست یکی از بهترین گیتاریستهای سبک راک نئو کلاسیک رو بهتون معرفی میکنم. اینگوی یوهان مالمستین
سالشمار زندگی اینگوی یوهان مالمستین :
1963 : تولد" لارس یوهان اینگوی لنربک " در آخرین روز ژوئن در استکهلم سوئد.
1984 : طلوع قدرتمنداینگوی با " Rissing force " اولین آلبوم گروه تازه تاسیس او با همین نام که امروزه چون کتاب مقدس در راک نئو کلاسیک با ارزش است. در یافت جایزه " گرمی " بهترین اجرای سازی راک و انتخاب Rissing Force
به عنوان آلبوم سال و عنوان بهترین گیتاریست راک سال برای اینگوی 21 ساله.
1985 :انتشار آلبوم " Marching Out " به خوانندگی " جف اسکات سوتو.
1986 : انتشار آلبوم " Trilogy " یکی از بهترین های مالمستین با صدای " مارک بولز "
1988 : با همکاری خواننده توانمند راک " جولین ترنر " آلبوم بسیار زیبای " Odyssay " را با اشعار " ترنر " روانه بازار کرد.
1990 : نقل مکان اینگوی به میامی و تشکیل گروه جدید با اعضای سوئدی. انتشار آلبوم " Eclips " به خوانندگی " گوران ادمن " ( خواننده سابق گروه جان نوروم ) وکسب تندیس پلا تین و طلا در ژاپن و اروپا.
1992 : انتشار آلبوم " Fire and ice " که باز گو کننده ی احساسات شخصی اینگوی بود و ساختارهای کلاسیک آهنگسازی باروک در آن کاملا محسوس است. نمود اجرای " Badinerie " از سوییت ارکسترال دوم باخ در قطعات
No Mercy و Cry No More فروشیکصد هزار نسخه ای آلبوم در زوز اول توزیع در ژاپن.
1993 : انتشار آلبوم " The Seventh Sign " به خوانندگی " مایکل وشرا " ( لادنس سابق ) یا ساختاری شبیه به آلبوم " Marching Out " . دریافت تندیسهای سه گانه پلاتین در ژاپن.پرفروشترین آلبوم او در ژاپن و آسیا.
1994 : انتشار دو آلبوم کوچک " Power And Glory " و " I Cant Wait " از قطعات منتشر نشده ی اینگوی و قطعاتی زنده از کنسرت توکیو.
1995 : انتشار آلبوم " Magnum Oups " و برگزاری تور بزرگ اروپا و آسیا.
1996 : انتشار آلبوم " Inspiration " ضبط شده در استودیوی شخصی مالمستین در میامی با صدای " مارک بولز "
1997 : ضبط سوییت کنسرتو برای گیتار الکتریک و ارکستر. اثری مطلقا کلاسیک از مالمستین با همراهی ارکستر فیلار مونیک چک به ***** " یوئل لوی "
1998 : انتشار آلبوم " Facing The " با صای " متس لون " و با همکاری نوازنده ی افسانه ای درام " کوزی پاول " که اینگوی را به دنیای راک از گردانید.
1999 : انتشار آلبوم " Alchemy " با صدای " مارک بولز " و بازگشت کامل اینگوی به تم ها و ریشه های هوی متال و نئو کلاسیک راگ.
2000 : انتشار آلبوم " War End All Wars "
2001 : اجرای سوییت کنسرتو با ارکستر فیلارمونیک ژاپن در توکیو.
2002 : انتشار آلبوم " Attack " به خوانندگی " دوگی وایت " و تحت نام گروه قدیمی اینگوی او : Rissing Force " را دوباره احیا کرده است.
مالمستین در کارهایش رد پای ریچی بلکمور رو دنبال می کنه.و علاقه وافری به او داره.

چند نمونه آهنگ هم می ذارم تا بیشتر باهاش اشنا بشین:D (کاش ADSL داشتم و همه آهنگاشو می ذاشتم . انتخاب کردن از بین آهنگاش واقعا کار سختیه :( )

3 آلبوم از مجموعه کارهای او توسط شرکت آوای باربد با کیفیت عالی منتشر شده .

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
خودم کلی دنبالش بودم. تا بالاخره پیداش کردم.:lol:
سریالش رو که بخاطر دارین با بازی افسانه ای " David Suchett "
این کار ساخته کریستوفر گانیگ. ( Christopher Gunning ) و ساز اصلیش ترمپت هست.
لینک کاملشو می ذارم هر کی هر چقدرشو خواست ببره.
برای بریدن از Nero 6 و از برنامه ی Weve Editor " اون کمک بگیرین. ( ورژن 7 اون صدا رو اکو میکنه). طرز کارشم بسیار سادس: آهنگ درگ کنین توش. بعد هر قسمت رو که نمیخای انتخاب و CUT کنین. در آخر اونو به هر پسوندی که دوست داری ذخیره کنین:lol:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اینم یه آهنگ سوزناک . ولی اینبار ایرانی.
آهنگ " ندای زندگی " از آلبوم " تنها در باران " ساخته " هومن راد " .
بسیار بسیار زیباست.
اینکار هم توسط شرکت آوای بار بد منتشر شده.( الان میگن طرف مال اونجاس که انقدر تبلیغش رو می کنه.) ولی اینجوری نیست. این ناشر خیلی کرش درسته اولین شرکتی بود که از تکنولوژی بسته بندی Digipack اونهم با بهترین کیفیت استفاده کرده. کیفیت آهنگاشم خیلی بالاس. و در کل کارش درسته.:D

دوستان این Diveshare گیر میداد( وسطای کار ارور میداد ) . یه جا دیگه آپ کردم .اینم سایت خوبیه. وقتی وارد صفحه بعدی شدین 3 رقمی که میبینید رو بزنید بعد چند ثانیه صبر کنین تا Download ظاهر شود. به همین راحتی.
اگه سایت بهتری سراغ دارین بگین بقیه رو اونجا اپ کنم:happy: ( به غیر از Rapid و 4Shared )

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
این دیگه بدون شرحه
em106.gif

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
این گیتاریست فوق العاده رو بهروز جون زحمت معرفیش رو کشیده بود و چند تا اهنگ هم ازش گذاشته بود:)
ولی این آهنگ توش ندیدم.

این آهنگ از آلبوم " Scense " که فردمن با کیتارو اونو اجرا کردن. و بسیار زیباست.;)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
زندگی منشوریست در حرکت دوار:

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشید من اینجا می خواستم لینگ بزارم ولی دیدم که HTML code خاموشه. چجوری روشنش کنم ؟ در ضمن من از ف ی ل ت ر شکن استفاده می کنم چون که ایجا رو بستن.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ببخشید من اینجا می خواستم لینگ بزارم ولی دیدم که HTML code خاموشه. چجوری روشنش کنم ؟ در ضمن من از ف ی ل ت ر شکن استفاده می کنم چون که ایجا رو بستن.

لازم به گذاشتن کد html نیست........... شما لینک مورد نظرتونو اینجا پیست کنید!!!!....عجب ....پس بعضی از آی اس پی ها اینجا رو ف ی ل ت ر کردند؟!!!

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
خودم کلی دنبالش بودم. تا بالاخره پیداش کردم.:lol:
سریالش رو که بخاطر دارین با بازی افسانه ای " David Suchett "
این کار ساخته کریستوفر گانیگ. ( Christopher Gunning ) و ساز اصلیش ترمپت هست.
لینک کاملشو می ذارم هر کی هر چقدرشو خواست ببره.
برای بریدن از Nero 6 و از برنامه ی Weve Editor " اون کمک بگیرین. ( ورژن 7 اون صدا رو اکو میکنه). طرز کارشم بسیار سادس: آهنگ درگ کنین توش. بعد هر قسمت رو که نمیخای انتخاب و CUT کنین. در آخر اونو به هر پسوندی که دوست داری ذخیره کنین:lol:
فقط میتونم بگم که خیلی خیلی دمت گرم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
فیلمش رو همتون دیدن:D. ( البته اگه از صدا و سیما دیده باشن در واقع 60 درصد مویقی متن این فیلم رو از دست دادین:wacko: )
فیلمی که بازیگرانی چون : Russell Crowe - Connie Nielsen - Joaquin Phoenix -Djimon Hounsou توش ایفای نقش کردن.
آهنگ ساز این اثر " هانس زیمر " و تنظیم کننده اون " لیزا جرارد " است. که در ذیل اشاره ای به سوابق کاریشون می کنم.
هانس زیمر ( 12 سپتامبر 1957 - فرانکفورت آلمان غربی )
از شش سالگی تصمیم به آهنگ سازی داشت. تحصیلاتش را در انگلیس به پایان رسانید و مدتی بعد دستیار آهنگ ساز انگلیسی " استنلی مایرز " شد.
از اوایل دهه ی 80 به طور مستقل وارد سینما شد و به نوعی پیش گام استفاده از کامپیوتر در ساختن موسیقی فیلم به شمار می آید.
با Rain Man به شهرت رسید و از اوخر دهه ی 80 به عنوان یکی از آهنگ سازهای ممتاز هالیوود شناخته شد و تا کنون بیش از 70 موسیقی فیلم ساخته که مهمترین آنها عبارتند از :
1984 : موفقیت بزرگترین انتقام است ( اسکو لیمو فسکی ) - 1986 : آخرین اپراطور ( برتولوچی ) - 1987 : باد ( ماستوراکیس ) - 1988 : رین من ( لوینسن ) - 1989 : رانندگی برای خانم دیزی ( برسفورد ) - 1990 : روزهای رعد ( تونی اسکات ) - 1994 : شیر شاه ( والت دیزنی ) - 1995 : تیر شکسته ( وو ) - 1996 :همسر کشیش ( پنی مارشال ) - 1997 : بهترین شکل ممکن ( جیمز بروکس ) - 1998 : خط سرخ باریک ( مالیک ) - 2000 ( گلادیاتور )
* بر گرفته از کتاب دانش نامه سینمایی - کتاب اول آهنگسازان - بهزاد رحیمیان - نشر روزنه کار 1380

لیزا جرارد (1961 - استرالیا )
پایه گذار Deed Can Dance به همراه برندان پری . فعالیت هنری جرارد در زمینه موسیقی فیلم بیشتر به همکاریش با اهنگسازان بزرگ هالیوود در آهنگسازی و خوانندگی بر می گردد.
موسیقی فیلمهایی همچون:
The Insider از پیتر بورک - Heat از الیوت گلدنتال - The 13th Warrir از جری گلد اسمیت - Nadro و Baraka نمونه های موفق این همکاری هستند.
لیزا جرارد در ظبط موسیقی بیش از آهنگ سازی توانمند است. از نمونه های بارز او آشنایی و علاقه ی وافرش به موسیقی سنتی ایران است. گرایشی که در تنظیم بسیاری از آثار او به چشم می خورد.

یه قطعه از موسیقی متن گلادیاتور رو هم میذارم که خیلی زیباست. ( حتما دانلود کنین ;))

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
لازم به گذاشتن کد html نیست........... شما لینک مورد نظرتونو اینجا پیست کنید!!!!....عجب ....پس بعضی از آی اس پی ها اینجا رو ف ی ل ت ر کردند؟!!!

ببین تمام آیتم هایی که من موقع پست می تونم استفاده کنم مثل اسمایل ها ، کد گذاشتن یا حتی align خاموشه و من نمی تونم لینک بدم. این فروم الکی داره قربانی قسمت مربوط به ماهواره میشه چون خیلی جاها بستنش.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ببین تمام آیتم هایی که من موقع پست می تونم استفاده کنم مثل اسمایل ها ، کد گذاشتن یا حتی align خاموشه و من نمی تونم لینک بدم. این فروم الکی داره قربانی قسمت مربوط به ماهواره میشه چون خیلی جاها بستنش.

شما میتونی دو تا کار بکنی :
109.gif

1- بی خیال اسمایل و بقیه چیزها بشی و فقط لینک رو توش Past کنی. ( اصل کار همونه )
2- برای چند دقیقه از اینترنت بدون یوزر و پسورد استفاده کنی. من چند تا شون دارم که PT رو ف ی ل ت ر نکردن. مثل :9092302324 - 9092303200-9092304000- و ...
انتخاب با خودته.:D

بالا