• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سئوال در مورد گرفتن پاسپورت و مسافرت به دبی

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
شناسنامه ؟ شوخی میکنید ؟ :blink:

موضوع اتاق دادن ربط به تور نداره که اجازه داشته باشن شناسنامه نگاه کنن! موضوع اتاق رو هتل مشخص میکنه و این محدودیت ها نیست! من که جایی ندیدم توری، بخواد اصلا شناسنامه بخواد که حالا طرف با دوست دخترش رفته یا با هرکس دیگه!! مگر اینکه اون شرکتش خیلی کلاه بردار باشه که بخواد به زور به شما اتاق بده وگرنه با هرکسی میخواید میتونید برید و یک اتاق هم بگیرید!

نوع اتاق زمان گرفتن تور مشخص میشه چون قیمت دو اتاق یک تخته با یک اتاق دو تخته کاملا فرق میکنه . ممکنه تور شناسنامه رو نبینه و قیمت رو با یک اتاق دوتخته حساب کنه ولی وقتی میرید اونجا براتون دردسر میشه بخصوص تو زمانهای شلوغ که اتاقها پر باشن و امکان پرداخت پول بیشتر و گرفتن اتاق جدا نباشه . درضمن همه تورها شناسنامه رو برای صدور بلیط هواپیما میخوان ، حالا به بقیه چیزها هم کار داشته باشن یا نه دیگه بستگی به تورش داره .

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نوع اتاق زمان گرفتن تور مشخص میشه چون قیمت دو اتاق یک تخته با یک اتاق دو تخته کاملا فرق میکنه . ممکنه تور شناسنامه رو نبینه و قیمت رو با یک اتاق دوتخته حساب کنه ولی وقتی میرید اونجا براتون دردسر میشه بخصوص تو زمانهای شلوغ که اتاقها پر باشن و امکان پرداخت پول بیشتر و گرفتن اتاق جدا نباشه . درضمن همه تورها شناسنامه رو برای صدور بلیط هواپیما میخوان ، حالا به بقیه چیزها هم کار داشته باشن یا نه دیگه بستگی به تورش داره .

خوب من فکر کنم منظور ایشون این بود که بدون مشکلات! میتونن یک اتاق دو تخته مثلا برای دو نفر بگیرن یا مثل ایران بالاجبار !! باید اگر نامحرم باشید! 2 اتاق بگیرید! که در مورد دبی این به خود شخص مربوط هست نه تور . پس اگر تور برای چنین کاری بخواد شناسنامه ببینه غیر عادیه!

ضمن اینکه برای صدور بلیط و غیره فکر میکنم همون پاسپورت کافی باشه ! شناسنامه احتیاجی نیست!(تا اونجا که من میدونم)

Mr.Eko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 17 سالمه برای رفتن به دبی بهم پاسپورت میدن؟؟؟؟؟؟!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دختر اجازه پدر میخواد

از كي اينطوري شده؟ اصلا مطمئنيد؟ من كه هفت هشت سال پيش پاس گرفتم واسه خانمها فقط در صورتي اجازه ميخواست كه ازدواج كرده بودند.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
از كي اينطوري شده؟ اصلا مطمئنيد؟ من كه هفت هشت سال پيش پاس گرفتم واسه خانمها فقط در صورتي اجازه ميخواست كه ازدواج كرده بودند.

یکی ازفامیلامون میخواست بره
دخترش میخواست پاسپورت بگیره گفتند اجازه پدر؟!!!:D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یکی ازفامیلامون میخواست بره
دخترش میخواست پاسپورت بگیره گفتند اجازه پدر؟!!!:D

اگر دختر به سن قانوني نرسيده باشه براي گرفتن پاسپورت اجازه پدر ميخوان ... اما اگر سنش قانوني باشه

حتي بخواد ازدواج كنه پدرش ناراضي باشه ميتونه از دست پدره شكايت هم بكنه :lol: قوانين ما جالبه كلا

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
بالاي 18 سال بود؟ بعيد ميدونم. قبلا اينطوري نبود.

ببخشید اشتباه ازمن بود

--------------------------------------

الان یکی از دوستامون میخواد بره دوبی توی بهمن 15به بعد
الان بغیر پاسپورت باید چی کاری انجام بده کلا؟
مراحل کار؟
یک سایت داده بودند دوستان اینجا الان بالا نمیاد
3روزه است دیگه
کلا هزینه هتل ورفت وبرگشت ویزا چیه حالا نهار ... از 300 تومان بیشتر میشه؟

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
ویزا 95تومان و بلیط ماهان 200 تومان هست. بدون پول هتل فقط 300 تومن خرج اینها هست و با تور هم برید فرق نمیکنه. فقط بلیط هواپیمایی تابان هست که 135 تومان هست ولی ساعت حرکت و برگشتش اینقدر نامناسبه که بهتره همون ماهان یا ایارن ایر رو بگیرید. ضمنا هواپیمایی ایران ایر توی فرودگاه اصلی دبی میشینه که به نظرم به خاطر اون 30 تومن نرید جای دیگه فرقش زیاده. تورکاری که میکنه اینه که روزهای پر مشتری سال رو از قبل رزرو کرده و بعد به قیمت خوب بابش میفروشه

من یک هفته بودم تقریبا 700 پول بلیط و ویزا و هتل شد البته هتلها رو چون نمیشناختم هواپیمایی معرفی کرد که خیلی هم جالب نبود. اگر میرید قبلش راجع به هتل تحقیق کنید.
در مورد اتاق گرفتن هم کسی به رابطه مردم اونجا کار نداره وقتی با هم برید اونجا یعنی با هم هستید همین. انگلیسی در حد دبیرستان اونجا خیلی هم خوب جواب میده هر چند فارسی هم برای حرف زدن کفایت میکنه .

Last edited:

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ویزا 95تومان و بلیط ماهان 200 تومان هست. بدون پول هتل فقط 300 تومن خرج اینها هست و با تور هم برید فرق نمیکنه. فقط بلیط هواپیمایی تابان هست که 135 تومان هست ولی ساعت حرکت و برگشتش اینقدر نامناسبه که بهتره همون ماهان یا ایارن ایر رو بگیرید. ضمنا هواپیمایی ایران ایر توی فرودگاه اصلی دبی میشینه که به نظرم به خاطر اون 30 تومن نرید جای دیگه فرقش زیاده. تورکاری که میکنه اینه که روزهای پر مشتری سال رو از قبل رزرو کرده و بعد به قیمت خوب بابش میفروشه

من یک هفته بودم تقریبا 700 پول بلیط و ویزا و هتل شد البته هتلها رو چون نمیشناختم هواپیمایی معرفی کرد که خیلی هم جالب نبود. اگر میرید قبلش راجع به هتل تحقیق کنید.
در مورد اتاق گرفتن هم کسی به رابطه مردم اونجا کار نداره وقتی با هم برید اونجا یعنی با هم هستید همین. انگلیسی در حد دبیرستان اونجا خیلی هم خوب جواب میده هر چند فارسی هم برای حرف زدن کفایت میکنه .
ر مورد اتاق گرفتن هم کسی به رابطه مردم اونجا کار نداره وقتی با هم برید اونجا یعنی با هم هستید همین

جدا" ؟
خیلی خوبه که ... دیگه به دوست دختر دوست پسر گیر نمی دن ... خدایا یا مارو به دبی برسان یا دبی را به ما ...

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
برای یک نفر از دوستان که برای دوبی گرفت 820 تومان شد (یک نفر)
سه روز است
با تور!!!!!

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
یک سئوال تا چقدر پول میشه برد امارات درهم؟
وچقدر میشه وقتی از دبی میاد ایران میتونه درهم یا پول ایرانی بیاره؟وتا چند تومان جنس؟
شخصی

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
یک سئوال تا چقدر پول میشه برد امارات درهم؟
وچقدر میشه وقتی از دبی میاد ایران میتونه درهم یا پول ایرانی بیاره؟وتا چند تومان جنس؟
شخصی

ای ول عمو مهیا ر :D

گنج پیدا کردی ؟ :p
میبینم داری توریست میشی :lol:

.

بالا