آژانس هواپیماییexchanging

چند سوال در باره MT

شروع موضوع توسط miladmovie ‏2 سپتامبر 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    وقتي كه ما آرشيو رو پابليش مي كنيم اين ام تي ميره تمام صفحه هاي آرشيو رو دوباه تغيير مي ده؟اگر اين كار رو بخواهيم با PHP انجام بديم فرقي هم با perl ميكنه؟(منظورم از نظر طول دادن انجام اين كار)

    بعد اين صفحه هاي آرشيو برچه اساسي نام گذاردي ميشند؟


    راستش من تو فكر ساختن يك برنامه تو مايه هاي ام تي هستم كه از طريق افلاين هم بشه مطلب نوشت اسمش هم فعلا w++ هست كه از برنامه اي PHP و VB استفاده مي كنه

    و توي اون از تاريخ شمسي و اين جور مخلفات هم استفاده مي كنم
     
  2. kami

    kami مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,144
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    سلام. ميلاد جان ايده فوق العاده عالي اي داري.
    موفق باشي.
     
  3. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    من برنامه نويس نيستم و اطلاعات زيادي ندارم ولي هميشه گفته ميشه كه perl كنده!! بنابراين اگر با پي اچ پي اين كار بشه فكر ميكنم سرعت بيشتري داشته باشه.. توي ام تي گزينه هاي زيادي براي پابليش داري كه هر زمان از هر كدوم لازمه باشه استفاده كن مثلا اگر قالب ارشيو رو تغيير ندادي مي توني فقط ايندكس ها رو دوباره سازي كني كه بيخودي فايل هاي ارشيو تكي و هفتگي و ماهانه دوباره سازي نشه.. ضمنا در mt.cfg يك امكاني هست كه ميشه تعداد فايل هايي كه در يك فاز (Phase) دوباره سازي ميشه رو تعيين كني كه اگر سرور سرش شلوغ بود به پيغام ارور نخوري اون عدد روي چهل هست و ده برابرش هم براي ارشيو ماهانه اعمال ميشه يعني پيش فرض اينه كه در يك Phase چهارصد پست براي ارشيو ماهانه پردازش ميشه و چهل پست براي ارشيو تكي كه اينا همه قابل تغييره .. اگر با پي اچ پي همچين چيزي ساخته بشه فكر ميكنم ادمين كمتر به زحمت ميفته.. ضمنا سيستم نام گذاري فايل ها در ارشيو ام تي كاملا انعطاف پذيره حتا بعضي ها دايركتوريش رو بر حسب تاريخ مجزا مي كنن.. توي بخش ارشيو اين رو ميتوني تعيين كني.
     
  4. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    آقا W++ اسم سايت من هستش . كپي رايت داره ها !!!!
    ولي در كل كار جالبيه . موفق باشي

    در مورد پرل و PHP هم بايد بگم كه مقايسه نمي شه كرد . پرل خيلي كاملتر و جالبتره .
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    منظورم از w++ يك چيز ديگه است كه اين خلاصه شدش است ;)
    w+php+VB
    حالا تا من اين كار رو تموم كنم باهم كنار ميايم


    آقا هركي نكته چيزي بذهنش مي آد بگه آخه من نمي خوام بعد ازاينكه كار تموم شد تازه نظر ها جديد رو بشنوم ;)
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    يه تفاوت عمده اي كه من بلدم اينه كه توي php محدوديت (معمولا 30 ثانيه) براي اجراي فايلها داره. که توي cgi وجود نداره. که اين به کار کردن با مقادير زياد اطلاعات کمک ميکنه.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. experience

    experience Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    4
    فكر نمي كنم پرل براي اينجور برنامه هاي مديريت محتوي اشكال اساسي داشته باشه. چون اگر بود حتما ام تي را تغيير مي دادند و يا اصلا اينقدر فراگير نمي شد.
    و بعد از اون منظور شما از اينكه آف لاين هم بشه مطلب نوشت يعني چي ؟ مگه با ام تي نمي شه همچين كاري كرد در نصب لوكال ؟
    به هرحال اين ايده مي تونه هدف و سطح توقع كار را بالا ببره كه اين خيلي خوبه.
    به نوشتن سيستم هاي مبتني بر ام تي هم مي شه فكر كرد مثل تايپ پد كه خود سازندگان مووبل بوجودش آوردن.
     
  9. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    منظورم اينه كه با يك برنامه مطالب رو بنويسي بعد توي يك جاي مثلا توي يك ديتابيس توي كامپيوتر خودت ذخيره كني و وقتي به اينترنت وصل شدي اونها رو به سايتت بفرستي

    البته فعلا حالش نيست با اينكه واحد هام رو كم كردم ولي كار خيلي سختي هست ;)
     
  10. experience

    experience Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    4
    اين يك فكر بكر است واقعا. اميدوارم وقت پيدا كني روش كار كني. اتفاقا به اين فكر مي كردم چقدر خوب بود يك امكاني مثل سینکرونایز وجود داشت بعد از تغييرات در ام تي لوكال اون را با سرور اصلي هماهنگ كنه و تغييرات را اعمال كنه.
    نمي دونم اصلا چنين چيزي براي ام تي تاحالا روش كار شده ؟
     
  11. miladkdz

    miladkdz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Ekbatan
    يه چيزي بگم...سرورها از پي اچ پي بيشتر خوششون مياد تا پرل!!!
    به هر حال منم براي دات نت كارها برنامه ساختم ولي كو تا كامل بشه!!!
     
  12. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    حالا 2 دقيقه صبر كنيد تا همه صفحه ها رو از اول بازسازي كنه .