• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال در مورد خانه

corden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما
چند تا پرسش داشتم دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
۱- خونه خریدم تو تهران پارس هست سمت غرب اتوبان باقری. خیلی خونش ترو تمیز هست و همه چیز داره و طبقه پنجم هست و خیلی شیک هست و مثلا درش ضد سرقت هست و همه جا سنگ مرغوب زده سرویس ایرانی فرنگی و غیره. البته یک خورده نیمه کاره هست و گفت تا ده روز دیگه تحویل میده و سند هم اسفند ماه آماده میشه. صدوهشتاد میلیون قولنامه کردیم (متری ۲۱۵۰). به نظرتون خوب خریدم ؟
۲-بنگاه هفتصد هزار تومن پورسانت گرفت. درسته مقدارش ؟ (چون من به این مسایل وارد نیستم)
۳- چقدر اجاره و پول پیش بگیرم یا رهن چقدر بگیرم ؟
۴- رهن به نظرتون کم دردسر تر نیست ؟ چون دیگه نگران این نیستم اجاره ندن و در ضمن چون من غرب تهران میشینم سختم هست هر ماه برای اجاره برم اونجا. میتونم رهن بگیرم و بزارم بانک و ۲۱ در صد سود میده (طبق قانون جدید) که اگه بخواهم اجاره بگیرم هم همین میشه تقریبا چون فکر کنم ۱۰ تومن پیش هشتصد تومن اجاره مثلا شاید بدن ولی رهن رو پنجاه تومن فکر کنم بدن. پس رهن بدم ؟
۵- این بنگاهی همش میگفت رهن رهن واسه سود خودش میگفت ؟ یعنی ما رهن بدیم بنگاه پورسانت بیشتری میگیره تا اجاره بدیم ؟ آخه همش حرف رهن میزد میگفت پنجاه بده رهن اصلا از اجاره چیزی نمیگفت
۶-حالا ما این بنگاه خرید فروش کردیم اینها هر دفعه اینهمه از ما پورسانت میگیرن یا فقط یک بار این پورسانت کذایی رو میگیرن و دفعه های بعد چیز زیادی نمیگیرن ؟
۷- من همین بنگاه فقط بسپارم که اگهی بندازن روزنامه واسه اجاره یا باید برم کل بنگاه ها بسپارم ؟
۸- اینجا کولر و آب گرم (پکیج( و تلفن نداره هیچی. کولر الان من باید بگیرم زمستونه یا مستاجر بعدا خودش میگیره ؟
۹-آب گرم کن چی بگیرم که خوب باشه و مستاجر لنگ آب گرم نشه و فشارش خوب باشه ؟
۱۰- اینجا پمپ آب نداره. این پنج طبقه هست و دو واحدی کمبود فشار پیش نمیاد واسشون ؟

corden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون میشم راهنمایی کنید

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
من راجع به مبلغ نظري ندارم
فقط پاي قرارداد اجاره متن اجاره نامه رو بدقت بخون
مخصوصا اون قسمتي كه نوشته سرقفلي حواست باشه كه خطش بزني چون ممكنه كلاهي كه سر من رفت سر شمام بره
توصيه ميكنم قرارداد اجاره رو بري تو محضر ثبت كني چون پورسانتش از بنگاه كمتره
به هر كسي اجاره نده و به بنگاهي و... هم اصلا اعتماد نكن ، 95 درصد بنگاهيا فقط به فكر منافع خودشون هستن
اگه چيزي نياز داره خودت بخر و نصب كن چون ممكنه مستاجر بخره و فاكتور با مبلغ بالاتر بهت بده و از پوا اجاره كم كنه سعي كن ارزون قيمت استاندارد بخري
اگه چيز گرون قيمتي مثل سنگ گرانيت يا ام دي اف و... نصب كردي بهتره بگذاري پيش خودت و به جاش سنگ ارزون قيمت و نئوپان نصب كني چون مستاجر بد نابود ميكنه خونه رو
سر قيمت اجاره حواست رو جمع كن خيلي از مستاجراي بي شرف هستن كه از قبل با بنگاهي تباني ميكنن و مثلا 100 تومان ميدن بهش و بنگاهي هم با پدرسوخته گيري ماهي 30 تومان كمتر مينويسه و با جوسازي الكي تورو راضيت ميكنه
براي تنظيم قرارداد حتما با همراه برو و چك تخليه هم از مستاجر به نام خودت بگير
توصيه:به هيچ عنوان به حرفاي بنگاهي و مستاجر اعتماد نكن

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
جالبه ... مستاجرا به صاب خونه ها بدوبيراه ميگن !
صاب خونه ها هم اينجا به مستاجرا !
و جفتشون هم به بنگاهي !
خدا بخير كنه

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
صاحب خونه و مستاجر خوب و بد داره
ضمنا در حال حاضر من صاحب خونه نيستم
جالبه ... مستاجرا به صاب خونه ها بدوبيراه ميگن !
صاب خونه ها هم اينجا به مستاجرا !
و جفتشون هم به بنگاهي !
خدا بخير كنه

بالا