يكي از دوستان سوالي رو از طريق ايميل فرستاده بودن كه من بهتر ديدم اينجا جواب بدم.
موفق باشيد 8)
چاكريماميدوارم که حالتون خوب باشه. من تصميم دارم که يک هوست با ظرفيت ۵۰ مگابايت از شما به مدت يک سال بصورت آزمايشي بگيرم. اما چند تا سوال داشتم اگر ممکنه منو راهنمايي کنيد:
خب اين بستگي داره كه چقدر بخواين عكس بذارين! ولي فعلا ميتونين با 50 مگابايت شروع كنيد و بعد اگه كم اومد اضافه كنيد. ولي بايد حواستون به محدوديت transfer هم باشه.۱-به نظر شما آيا ۵۰ مگابايت براي وبلاگ خوبه؟ چون من قصد دارم در يکي از وبلاگهاي عکس بذارم.
با سيستمهايي مثل مووبل تايپ يا b2 ميشه اين کار رو به راحتي انجام داد.۲- من قصد دارم اين هوست رو براي چهار تا ويا هم بيشتر وبلاگ به صورت مشترک درست کنم، حالا آيا ممکنه که بشه براي اين سايت يک ادمين داشت با چند نفر استفاده کننده که آنها فقط بتوانند مطالب را پست کنند؟
ما يکي از اينا رو در لحظه ايجاد اکانت براي شما نصب ميکنيم. ديگه اختيار با خود شماست و بعدا ميتونيد 10 تا ديگه هم اضافه کنيد.۳- آيا ميتوان هر سه برنامه Blogger, B2, Movable type رو بروي سيستم داشت؟ اگر خير به نظر شما کدام بهتره؟B2, Movable type؟
اگه بتونيد ميشه آنلاين و با Credit Card پرداخت کنيد. اگر نه که بايد به يک طريقي به حسابي که شماره اون براي شما بعد از تکميل فرم فرستاده ميشه پول واريز کنيد.۴- من در امارات زندگي مي کنم و مي خواستم بدونم آيا من مي توانم پول را از طريق صراف به حساب شما واريز کنم؟ اگر بله لطفا شماره حساب با مشخصات رو برام بفرستيد.
مشکلي نداره... اينو با ايميل اطلاع بدين.۵- من مي خوام دو دومين بگيرم ...
متاسفانه طراحي قالب بر عهده خودتونه و در حال حاضر فرصت اين کار رو نداريم. تمام سيستمهاي نصب شده قالب استاندارد مناسب وبلاگ فارسي دارن.6- اگر بخواهم برام قالب طراحي کنيد آيا اين شامل هزينه اي هستش يا نه؟ اگر بله چقدر؟
موفق باشيد 8)