• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال. لطفا همه بيان جواب بدن

rasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا شايد اين حرف من يكمي بيربط باشه ها!
ولي اون دوستمون كه گفته بود كه از "علم واسه عوام" بدش مياد بگم كه فعلا در دنيا(منظورم خارج از مرزهاي ايران) اصل اين هست كه علم واسه عوام! متاسفانه تو ايران اين جوري نيس! مثلا ميگيم تازه به دوران رسيده يا هزار تا حرف ديگه!
به نظر من وقتي ميتونيم ترقي كنيم كه همه به علم درسترسي داشته باشن(اگر آكادميك و كلاسيك باشه كه بهتر)
والا در مورد اون حرفي كه گفتين كه بلاگر بهتره يا پرشين بلاگ! والا من فكر ميكردم فقط خودم يه همچين احساسي نسبت به پرشين بلاگ دارم ولي ديدم كه الان خيلي ها هستن كه به امانت داري پرشين بلاگ شك دارن!
من ميگم همه چيز براي همه!(كمونيست و اين چيزها نيستم) امكانات و نكنولوژي براي همه كس! از انحصار طلبي خوشم نمياد! چرا MICROSOFT موفق هست؟ چون هدفش اين هست كه همه از محصولاتش استفاده كنند و به اصطلاح USER FRIENDLY هست!
اميدوارم يه روزي برسه كه تو خونه هر ايراني(و يا اطاق هر نفر) يك دونه كامپيوتر باشه. كمي از نظرتنگي و فردگرايي دور بشيم به اين آرزو ميرسيم.

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام آمرزگار
سلام وبلاگر جان
شرمنده. خوب ديدم خيلي بزرگه توي سايت خودش.
ضمنا اون كه گفتم ساعتش جلو ميره جمله سوالي بود.
ضمنا يادم رفت كه بگم اين آدرس را قبلا نمي دونم از كجا يه بار ديده بودم. ولي اون موقع احتياج نداشتم.
حالا هم كه فكرش را مي كنم مي بينم كه احتياجي به ساعت نيست. يه چيز فانتزيه كه حجم وبلاگ را زياد مي كنه. اين طور نيست؟ ضمنا اين ساعت ثانيه شمار نداره ! چند شهر مختلف را هم نمي توني از همون جا انتخاب كنيم
آدرس كامل اون چيزي كه گفتي را هم دادم كه! بالا را نگاه بنداز: ايران پي سي را مي گم.
دوباره ممنون

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حالا هم كه فكرش را مي كنم مي بينم كه احتياجي به ساعت نيست. يه چيز فانتزيه كه حجم وبلاگ را زياد مي كنه. اين طور نيست؟
يه نفر جواب بده!

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
به نظرم بعد از يك مدت تكراري ميشه ولي اگه حجمش زياد نباشه بد نيست كه باشه

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راس مي گي، ولی طرف راحت تره که در سینی سیستم(System Tray) نیگا بندازه. مگه نه؟
نگفتی اون بلاگی که گفتم را نگاه کردی؟ همون که گفتم می شه چند تا زمان مختلف از چند کشور را نشان داد. وبلاگ <a href='http://iranpc.persianblog.com' target='_blank'>http://iranpc.persianblog.com</a> را می گویم. ببین می تونی کمک کنی ببینی اون سایتی ازش گرفته را چه طور می تونیم از آن ساعت بگیریم
در مورد مطلب های قبلی هم: دوست دارم کار ها اونقدر راحت بشه که هر بچه ی 5-6 ساله که مغزش اونقدر رشد کرده باشه که بتونه جمع و ضرب را بفهمه بتونه با رایانه کار کنه و خیلی از کار ها را که الان حرفه ای ها می تونن انجام بدهند را انجام بده. مثل ساخت وبلاگ.

بالا