• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چنين وب طراحي كنند بزرگان!!

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
ایول !
به نظر من سایتهای AOL ، Apple و RedHat از همه بهترن ( از لحاظ گرافیکی و تناسب و دسته بندی مطالب و ...)
در مورد سایتهای تجاری آمریکایی مثا آمازون واقعا راست میگی ! با بیل لینک و نمونه جنسه که ریختن تویه سایت !
مثل بعضی مغازه های کوچه برلن هستن ! :D

راستی به نظرات منم زیاد توجه نکنید ! ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
گوگل كه عشق منه !!! خودش و سايتش و صاحابش و برنامه هاش !!!!

سايت ماكروسافت رو هم خيلي حال ميكنم ! بي نقص ه بي نقص ! ( حيف كه از صاحابش خوشم نمياد )

red Hat هم خوشگله ... سايت Apple رو هم دوست دارم .

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
یه نکته جالبی در مورد register.com که الان بهش دقت کردم. فکر کنم جزو معدود سایتهایی باشه که از یه مرد نسبتا مسن به جای یه دختر خوشگل توی صفحه سایتش استفاده کرده. تازه قیافه مرده هم تعریفی نداره. کت و شلوار هم تنش نیست.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
شرلوك عزيز! :blush:
به نظر من بهتر بود سايتهاي جستجو رو جداگانه بررسي ميكردين. طراحي اين دسته از سايتها كاملا متفاوته.
در ضمن اين سايت گيگابايت چرا اينقدر بي حاله من نميدونم! :blink:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از daftarekhaterat :
شرلوك عزيز! :blush:
به نظر من بهتر بود سايتهاي جستجو رو جداگانه بررسي ميكردين. طراحي اين دسته از سايتها كاملا متفاوته.
در ضمن اين سايت گيگابايت چرا اينقدر بي حاله من نميدونم! :blink:
فكر بدي نيست!!
اگه امكان داره 10 تاشو بگو!!!چون من 3تا بيشتر نميشناسم!!
--------------
يه چيز ديگه!! دقت كرديد كلا تو سايتهاي مختلفي كه گذاشتم سايتهاي ماشين از همه بهتر ومرتب تر بودند؟

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
فكر كنم من اگر اينجا بشينم و هر 30 ثانيه يك پست بدم يكي بره صفحه 3 يا 4 و سوال من رو جواب بده
من بعضي اوقات گير مي كنم رو يك كلمه 10 تا پست پشت سر هم مي نيويسم را پس جان من بريد سوالم رابخونيد و جواب بدهيد :( :hmm:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
خب يه تاپيك بزن!!اينجا كه جاي اسن سوال نيست!!! :eek: :eek:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ه نکته جالبی در مورد register.com که الان بهش دقت کردم. فکر کنم جزو معدود سایتهایی باشه که از یه مرد نسبتا مسن به جای یه دختر خوشگل توی صفحه سایتش استفاده کرده. تازه قیافه مرده هم تعریفی نداره. کت و شلوار هم تنش نیست.
ابتكار جالبيه!!مخصوصا كه ما ديگه چشممون از ديدن دختر سير شده!! :f34r:
يا رو شبيه استيو بالمره!!(البته از اينجايي كه من ميبينم!!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Captain P@rsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
یه نکته جالبی در مورد register.com که الان بهش دقت کردم. فکر کنم جزو معدود سایتهایی باشه که از یه مرد نسبتا مسن به جای یه دختر خوشگل توی صفحه سایتش استفاده کرده. تازه قیافه مرده هم تعریفی نداره. کت و شلوار هم تنش نیست.
یه نکته جالبی در مورد gazvin.kaam که الان بهش دقت کردم. فکر کنم جزو معدود سایتهایی باشه که از عكس احسان به جای یه بچه خوشگل توی صفحه سایتش استفاده کرده. تازه قیافه احسان هم تعریفی نداره. شلوار هم تنش نیست.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ممنون!!رديف ميكنم همه رو با هم ميزارم!!
راسيت نظرات بدين ما اميد بگيريم!! :(

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
نه بزار قبلاي رو همه ببينند!!! :D :D
هر روز بزارم لوس ميشه قضيه!!!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از SherlockHolmes :
نه بزار قبلاي رو همه ببينند!!! :D :D
هر روز بزارم لوس ميشه قضيه!!!
آقا ايول
ميكروسافت سايتش خيلي توپه ولي نمي دونم چرا هر وقت ميبيتمش احساس سرما ميكنم
سايت ام اس ان بهترين طراحي رو تو همه داره يه جورايي انگار باهاش دوستم
رد هت هم بد نيست

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
كاربران از چه روشهاي تبليقي متنفرند!
طبق آمار گرفته شده بدترين وآزار دهنده ترين راههاي قرار دادن تبليقات اينها هستند.
صفحات پاپ آپ--------------------------------------------:95% از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
سرعت لود رو پايين بياره!-------------------------------- :94% از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
سعي ميكنه براي اينكه روش كليك كني تو رو فريب بده:94% از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
دكمه كلوز نداره!-------------------------------------------:93% از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
جلوي ديد بقيه صفحه رو ميگيره--------------------------:93% از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
نميگه براي چيه؟------------------------------------------:92% از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
محتواش در حال حركتند-----------------------------------:92% از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
بيشتر صفحه رو اشغال ميكنه!:---------------------------90% از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
روشن و خاموش شدن Blink ها---------------------------:87% از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
در كل صفحه شناوره(مثل اينا كه با موس حركت ميكنه):-79 %از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
آهنگي كه به طور خود كار شروع ميشه:------------------79% از افراد اونو بسيار آزار دهنده دونستند!
اينا چيزاييه كه ياكوپ نيلسن گفته بود! :)
از سايت USEIT.com اصرار داره كه حتي يه دونه بيت مپ هم توي سايتش نباشه واز علماي وب هستش!
سر به سايتش بزنيد و حال كنيد! ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آخ آخ از هيچ چيز اندازه اين بدم نمياد " در كل صفحه شناوره(مثل اينا كه با موس حركت ميكنه ) "

مثل اين ساعت ها ! چه قدر جواد و اعصاب خورد كنه !!!

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
من حالم از اين شيوه کثيف تبليغاتي بهم مي خوره. کثيف ترين نوع تبليغاته.
موزيکي هم که خود به خود شروع بشه( و البته هيچ نوع کنترلي روش نداشته باشيد. مثلا نشه متوقفش کرد) هم بسيار آزاردهنده است.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من از پاپ آپ متنفرم!!(البته بودم!!)وصفحه اي كه يهو فول اسكرين بشه!!
در هر صورت خوراك اين جور جواد بازيا وبلاگهاي پرشين تولزه!! :D

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
برو يچز نظرشون در باره فلش چيه؟
به نظر من SWF فيلهاي بسيار گول زننده ايه!!4 كيلوبايت حجمه فايله!30 ثانيه طول ميكشه تا لود بشه!! :D
به نظر من نبايد در جاهاي حياطي !!مثلا لينكهاي اصلي ازش استفاده كرد!

merulaalba

Registered User
لایک‌ها
7
شرلوك جون عاليه! پشتكارت رو تحسين ميكنم. :happy:
فقط يه نكته اي رو بگم.اون سايت گيگابايتي رو كه تو نظر سنجي آوردي سايت سايت شركت سخت افزاري گيگابايت نيست.در واقع يه فروشگاهه.سايت اصلي شركت گيگابايت آدرسش هست WWW.GIGABYTE.COM.TW .فكر ميكنم سر وشكلش اونقدرها ضايع نباشه.گرچه يه كم زيادي از فلش استفاده كرده.(شرمنده به خاطر فضولي!). :blush:

بالا