اين كه علي مجيك ام جيه
به به آقای خوشتیپ
عاشق ماشينت شدم!!!!:general503::general504::general410:این مایکروسافت با ماشینش کلاس گذاشت !!!گفتم کلشو بخوابونم این عکسو بذارم!!!!!!:general707::general607:
ایران امیر قبول کن کارت درست نبود عزیز ... بالاخره اونا هم زحمت کشیده بودن ...بچه ها همت کنید گزارش کنید ایران امیر (یعنی خودم) از بن در بیاد!!! @iranamir
الکی الکی مارو بن کردن
دوستان هم که یادش بخیر ...... کسی یادی از ما نکرد......
من یاد گرفتم تو پی تی حق و مدرک هم داشته باشی حق با کلاهبرداران است!!! البته مشکل ما با اون دوستان قضیه کلاه برداری نبود و آنها هم نمیخواستن از ما کلاه برداری کنن ولی کاری که من از اونا خواستم انجام ندادن و پول هم طلب میکردن!!!!
شما برای یک سازه بیا پیمانکار استحدام کن بگو مثلا برات سازه بسازن. اونا بیان برات خونه کاهگلی درست کنن اون چیزی که نمیخواستی .آیا پولش رو میدی؟؟؟ بله اونا هم زحمت کشیدن ولی زحمت بی نتیجه.ایران امیر قبول کن کارت درست نبود عزیز ... بالاخره اونا هم زحمت کشیده بودن ...
یعنی رضایت اونارو جلب کردی ؟شما برای یک سازه بیا پیمانکار استحدام کن بگو مثلا برات سازه بسازن. اونا بیان برات خونه کاهگلی درست کنن اون چیزی که نمیخواستی .آیا پولش رو میدی؟؟؟ بله اونا هم زحمت کشیدن ولی زحمت بی نتیجه.
هرچند که ما پولو دادیم.
ناشکر نیستیم. 5 میلیون هم چیزی نیست که بخواد آدم سرش دعوا کنه... دادیم رفت حالشو ببرنننن
خوب زودتر می دادی که یوزرت بن نشهشما برای یک سازه بیا پیمانکار استحدام کن بگو مثلا برات سازه بسازن. اونا بیان برات خونه کاهگلی درست کنن اون چیزی که نمیخواستی .آیا پولش رو میدی؟؟؟ بله اونا هم زحمت کشیدن ولی زحمت بی نتیجه.
هرچند که ما پولو دادیم.
ناشکر نیستیم. 5 میلیون هم چیزی نیست که بخواد آدم سرش دعوا کنه... دادیم رفت حالشو ببرنننن
کلی توضیح دادم. فکر کنمخوب زودتر می دادی که یوزرت بن نشه
یه مقدار در مورد reputation management بخون ببین چه مقدار اعتبار و برندت برات ارزش داره که سره چیز های الکی خدشه بهش وارد نکنی
الان می تونی نامه ندامت بفرستی برای مدیر که رضایت شاکی ها رو جلب کردی احتمالا یوزرت از بن درمیاد
پ.ن: ماشین خودت هست یا رفتی فقط داخلش عکس گرفتی
فکم سرویس شد !