• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه جوری میشه یک شکست عشقی رو فراموش کرد؟

sase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه یکی از دوستانم حدود یک سال پیش یک شکست عشقی خورد و دختری رو که دوستش داشت و با هم قراره ازدواج داشتن از دست داد یعنی دختره که خواستگار بهرت براش اومد رفت با اون ازدواج کرد :eek:

رفیقم تا قبل از این اتفاق خیلی پسر شاد و اکتیوی بود ولی الان یک ساله که همش تو خودشه و درن گرا شده...می دونم داره از درون خودشو میخوره وزنشم خیلی کم شده سیگارم زیاد میکشه.البته به جز اون اوایل دیگه از اون دختر چیزی نمیگه ولی دیگه حال و احوالش مثل قبل نشده.

سرشو به درس و کار هم مشغول کرده ولی این ظاهرا باعث نشده که فراموشش کنه.فکر می کردم هر چی زمان بگذره این درد عادی میشه و التیام پیدا میکنه ولی این هر چی میگذره بدتر میشه.
شما چه راه حلی واسش پیشنهاد میدین؟:(

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
متاسفانه یکی از دوستانم حدود یک سال پیش یک شکست عشقی خورد و دختری رو که دوستش داشت و با هم قراره ازدواج داشتن از دست داد یعنی دختره که خواستگار بهرت براش اومد رفت با اون ازدواج کرد :eek:

رفیقم تا قبل از این اتفاق خیلی پسر شاد و اکتیوی بود ولی الان یک ساله که همش تو خودشه و درن گرا شده...می دونم داره از درون خودشو میخوره وزنشم خیلی کم شده سیگارم زیاد میکشه.البته به جز اون اوایل دیگه از اون دختر چیزی نمیگه ولی دیگه حال و احوالش مثل قبل نشده.

سرشو به درس و کار هم مشغول کرده ولی این ظاهرا باعث نشده که فراموشش کنه.فکر می کردم هر چی زمان بگذره این درد عادی میشه و التیام پیدا میکنه ولی این هر چی میگذره بدتر میشه.

معمولا میگن خودتون رو سرگرم کنید به یه کاری ! ولی خوب ایشون کرد و نشد
بهتره بره با یکی دیگه ارتباط برقرار کنه ! یا اگه نمیخواد بره مشاوری چیزی ....

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
این اتفاق برای خیلی از پسر ها میفته ( نمیگم دختر ها چون دختر نبودم که بدونم اونها چه حالی دارن )
و معمولا هم به این راحتی فراموش نمیشه ... من روانشناس نیستم که بخوام بگم دوست شما باید چه کار کنه .
فقط در مورد خودم ، دوستی با یه دختر جدید ، ورزش و یاد گرفتن یه ساز تا حدودی کارساز بود ..

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
زمان معمولا بهترین راه حل هست
شما از کجا می دونید ایشون تغییر رویه نداده باشه تو زندگیش ؟
مثلا خود من دیگه علاقه چندانی به شوخی و ... ندارم ، خیلی کارهای گذشته رو گذاشتم کنار ، از نظر بقیه می گند افسردست ولی اینجور نیست ، چون دیدم روشی که زندگی می کردم اشتباه بوده !
این دوستتون هم بعد این موضوع یه تلنگری بوده تو زندگیش که باعث شده رفتارش تجدید نظر کنه و بخواد گذشته رو فراموش کنه .
اما اگر این موارد نباشه ، بدترین موضوع دوست شدن به تلافی موضوع قبلی هست ، معولا باید شخص با خودش کنار بیاد ، باید کمکش کرد ، شناخت شخص جدید خیلی کمک می کنه به شرطی که از سمت شناخت بین 2 طرف باشه ، طوری نباشه شما به زور ایشون رو با کسی آشنا کنید که مورد قبلی رو فراموش کنند
باز هم جواب نگرفتید مشاور ( بگید روانشناس خیلی ها قبول نمی کنند )
همین به ذهنم می رسه

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
یک جایگزین پیدا کنه ...

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
خواندن شعر و چامه های

حافظ
سعدی
مولوی
فردوسی
خیام

و البته جایگزین کردن یک شخص دیگر و گذشت زمان...

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
اگر به عنوان یک واقعیت که برای خیلی از انسانها مخصوصا تو مملکت ما اتفاق افتاده ما قبولش کنیم
و بدونیم اینطور مسائل یک مشکل فرعی و عجیب نیست بلکه تو زندگی همه اتفاق می افته و به قولی جزو اتفاقات زندگی ما انسانهاست و قبول داشته باشیم و به پذیریمش
به راحتی قابل حل شدن هست

اما معمولا چون ما با اینجور شکست ها اشنای نداشتیم این رو یک معضل بزرگ می دونیم و فکر می کنیم فقط برای ما به بدترین وجه اتفاق افتاده پس حزمش و پذیرفتنش برامون سخت میشه و اینطور میشه یک شکست رو تا سالهای سال به همراه خودمون خاطره اش رو می بریم

بهترین راه قبول واقعیت و اشتباه خودمون هست و سعی در اصلاح رفتارمون در رابطه بعدی

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

زمان همه چیزو حل می کنه
شاید یک سال براش کم باشه
شایدم اصلا فراموش کرده باشه و لاغریش و گوشه گیریش علت دیگه ای داشته باشه و طبیعی باشه
باهاش حرف زدید و گفتید فراموش کرده یا نه؟

دنیا یه سیرک بزرگه و انسان ها بازیگران این سیرک هستند
هر کسی این سیرکو جدی بگیره خودشو مسخره کرده

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
حواله به چیزهای مبارک...

باقی چیزای که میخواستم بگمو در تاپیک زیر قبلاً گفتم؛ بگو بره سخنان نورانی ما و دوستان را بخواند و دست از این غرایز بردارد (یا حداقل اینقدر جدیان نگیرد) باشد که رستگار شود :

http://forum.persiantools.com/t179494-post3553279.html

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
هیچ وقت نمیشه فراموش کرد الان چند ساله دهنم سرویس شده
مگه بازیه که خودشو با یه چیز دیگه سرگرم کنه؟

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
هیچ وقت نمیشه فراموش کرد الان چند ساله دهنم سرویس شده
مگه بازیه که خودشو با یه چیز دیگه سرگرم کنه؟

دوست من بستگی به خصوصیات اخلاقی فرد داره ، هر کسی یه جوریه ...
یکی میتونه راحت فراموش کنه و یکی دیگه به سختی .
ولی به نظر من هر یه روز با یکی حالش بیشتره :D

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
دوست من بستگی به خصوصیات اخلاقی فرد داره ، هر کسی یه جوریه ...
یکی میتونه راحت فراموش کنه و یکی دیگه به سختی .
ولی به نظر من هر یه روز با یکی حالش بیشتره :D

یا دلتون جن*ده تشریف داره یا شما هنوز فرق بین عشق و با دوستی ساده نمیفهمی.
از این دو حالت خارج نیست

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
زمان معمولا بهترین راه حل هست
شما از کجا می دونید ایشون تغییر رویه نداده باشه تو زندگیش ؟
مثلا خود من دیگه علاقه چندانی به شوخی و ... ندارم ، خیلی کارهای گذشته رو گذاشتم کنار ، از نظر بقیه می گند افسردست ولی اینجور نیست ، چون دیدم روشی که زندگی می کردم اشتباه بوده !
این دوستتون هم بعد این موضوع یه تلنگری بوده تو زندگیش که باعث شده رفتارش تجدید نظر کنه و بخواد گذشته رو فراموش کنه .
اما اگر این موارد نباشه ، بدترین موضوع دوست شدن به تلافی موضوع قبلی هست ، معولا باید شخص با خودش کنار بیاد ، باید کمکش کرد ، شناخت شخص جدید خیلی کمک می کنه به شرطی که از سمت شناخت بین 2 طرف باشه ، طوری نباشه شما به زور ایشون رو با کسی آشنا کنید که مورد قبلی رو فراموش کنند
باز هم جواب نگرفتید مشاور ( بگید روانشناس خیلی ها قبول نمی کنند )
همین به ذهنم می رسه

فقط کلمه بولد شده!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بله دوستی ساده رو میشه فراموش کرد ولی خاطرات عشق نه
خاطره مثل الکل نیست که بپره خاطره میمونه انقدر میمونه که دهنتو سرویس میکنه

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
همون طور ک میدونید روزهای اول شکست جز روزهای سخت دوران زندگی هرکسی هست ک هرگز فراموش نمیشه!
ما در این مورد برای یکی از دوستان یه راهکار پیدا کردیم اونم این بود::D

توی دوران دانشجویی توی خونه ی دانشجویی بودیم و یه دوست مهمان هم داشتیم ک متاسفانه ایشون از شانس ما همین دیروزش شکست رو متقبل شده بودند ک این موضوع براش خیلی سخت بود و دلش گرفته بود جوری ک در هر ان ممکن بود سیلی از آب و گریه از چشمانش سرازیر شود
ک در این موقع یه دوست نخبه ی من به مغزش یه فکر ی زد ک من داشتم به خودم می بالیدم ک چنین دوستی دارم این دوستمون گفت:دل این رفیق ما بد جوری گرفته بذار براش یه کاری کنم گفتم چکار مثلا .گفت:بیا برای اینکه این این قضیه رو فراموش کنه براش یه فیلم بزاریم گفتم باشه حالا چه فیلمی بزاریم :جنگی عاشقانه هیجانی هندی آمریکایی سریالی ... گفت :فیلم چیز گفتم چی گفت فیلم خانوادگی چیز خلاصه گفتیم باشه چیکار کنیم یه فیلم توپ از تو لپ تاپ باز کردیم و به رفیقمون گفتیم بیا تو اینو ببین ما هم کپه ی مرگمون رو بزاریم تا رفیقمون فیلم رو دید چشاش جوری برق زد ک تا حالا فیلم ندیده خلاصه ایشون مشغول فیلم دیدن شدن ما هم خوابیدیم.
وسطای شب بود ک یه صدای گریه این دوستمون منو بیدا ر کرد منم یه لحطه بیدار شدم ببینم چه خبره دیدم این طفلکی داره گریه میکنه منم گفتم خوب بذار گریه کنه براش خوبه خلاسه این رفیق ما تا صبح گریه کرد ک صبح زود به خونشون رفت بدون خداحافظی ما هم چند مدتی همدیگه رو ندیدیم
خلاصه بعد مدتی این رفیقمون رو دیدیم واقعا خیلی فرق کرده بود یه چند کیلویی چاق تر شده بود و ناراحتی یا افسردگی هم نداشت حتی بهتر از دیروز بود
الان ک یادم میافته اینقدر خندم میگیره:lol::lol:

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
همون طور ک میدونید روزهای اول شکست جز روزهای سخت دوران زندگی هرکسی هست ک هرگز فراموش نمیشه!
ما در این مورد برای یکی از دوستان یه راهکار پیدا کردیم اونم این بود::D

توی دوران دانشجویی توی خونه ی دانشجویی بودیم و یه دوست مهمان هم داشتیم ک متاسفانه ایشون از شانس ما همین دیروزش شکست رو متقبل شده بودند ک این موضوع براش خیلی سخت بود و دلش گرفته بود جوری ک در هر ان ممکن بود سیلی از آب و گریه از چشمانش سرازیر شود
ک در این موقع یه دوست نخبه ی من به مغزش یه فکر ی زد ک من داشتم به خودم می بالیدم ک چنین دوستی دارم این دوستمون گفت:دل این رفیق ما بد جوری گرفته بذار براش یه کاری کنم گفتم چکار مثلا .گفت:بیا برای اینکه این این قضیه رو فراموش کنه براش یه فیلم بزاریم گفتم باشه حالا چه فیلمی بزاریم :جنگی عاشقانه هیجانی هندی آمریکایی سریالی ... گفت :فیلم چیز گفتم چی گفت فیلم خانوادگی چیز خلاصه گفتیم باشه چیکار کنیم یه فیلم توپ از تو لپ تاپ باز کردیم و به رفیقمون گفتیم بیا تو اینو ببین ما هم کپه ی مرگمون رو بزاریم تا رفیقمون فیلم رو دید چشاش جوری برق زد ک تا حالا فیلم ندیده خلاصه ایشون مشغول فیلم دیدن شدن ما هم خوابیدیم.
وسطای شب بود ک یه صدای گریه این دوستمون منو بیدا ر کرد منم یه لحطه بیدار شدم ببینم چه خبره دیدم این طفلکی داره گریه میکنه منم گفتم خوب بذار گریه کنه براش خوبه خلاسه این رفیق ما تا صبح گریه کرد ک صبح زود به خونشون رفت بدون خداحافظی ما هم چند مدتی همدیگه رو ندیدیم
خلاصه بعد مدتی این رفیقمون رو دیدیم واقعا خیلی فرق کرده بود یه چند کیلویی چاق تر شده بود و ناراحتی یا افسردگی هم نداشت حتی بهتر از دیروز بود
الان ک یادم میافته اینقدر خندم میگیره:lol::lol:

فیلمه چی بود؟ :D نگرفتم

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
هیچی
دو بار با کله بره تو دیوار همه چی یادش میره
جای نگرانی هم نداره
حساس نشه که بعدش ک.ک میشه

vahidd

Registered User