بابا از اون فیلما دیگه!فیلمه چی بود؟ نگرفتم
خيلي از خودمم متشكرم كه هيچوقت درگير يك رابطه احساسي و عاطفي نشدم و پيش خودم شرمنده نيستم ... تو زندگي عاشق خودتون باشيد فقط :happy:
جدی میگی؟!
چند سالته؟
دمت گرم حال کردم
آره جدي ميگم 27-28 سالمه... چرا وقتي ميتونم پول خوب در بيارم و ولخرجي كنم و از زندگي لذت ببرم، اين لذت و خوشبختي رو با يكي ديگه تقسيم كنم كه در اين حين يه سري فشارهاي رواني و لطمات روحي هم بهم تحميل بشه :happy:
اگه بهت بگم زندگي براي من يعني اين چيزا چي؟ پول در آوردن / مسافرت / سيستم هاي صوتي و هاي-فاي و آمپليفاير لامپي / يه خونه با دكراسيون كلاسيك چوبي با كريستالهاي رنگي فرانسوي / يه كاناپه چوبي كنار پنجره با يه شيشه شيواز رگال نصفه / مسافرت دوباره :happy: / يه اتاق كار مجهز به انواع ابزارالات و تجهيزات الكترونيكي / پوشيدن لباس و كفش برند / اسكي الپاين / قواصي / گشتن تو سمساري هاي خيابون مازندران براي پيدا كردن خرت و پرت عتيقه / ولچرخيدن توي PT و گهگاهي مسافرت به جزيره بن شدگان جهت رفتن به سانفرانسيسكو با مديران فروم / فيلم نگاه كردن / غذا خوردن در رستوران هاي معروف / همين فعلا
خوب همه ی اینا بدون داشتن عشق و کسی که بگه دوستت دارم و تو بهش بگی دوستش داری و همیشه تو فکرش باشی و اون تو فکرت باشه و یک شریک زندگی به چه درد می خوره؟
سينا همه اينايي كه گفتي برام هيچ مفهومي ندارن جدي ميگم... از طرز فكر برام هيچ معناي خاصي نداره... اينايي كه ميگي من نميفهمم چون به تنها زندگي كردن عادت كردم... من عاشق خودم هستم... " من و خود من تا آخرش با هميم... من و خود من واسه هم نميزنيم" "من و خود من مثل يه كوه محكميم... من و خود من مگه ديگه مي شكنيم؟!" "ترسي ندارم از شب ... از اينكه تنها بشم... تازه فهميدم كه من بايد تكيه بزنم به خودم "
مطمئنی همیشه همینجوری می مونی یا شک داری؟
مطمئنی که در آینده ممکنه طرز فکر و احساساتت عوض بشه و هیچ وقت به اونجا نمیرسی که احساس خلاء کنی و حس کنی نیاز به یک نیمه گمشده یک همدم یک شریک زندگی و یک عشق داری؟
آره مطمئن هستم چون خيلي ساله كه از شيطنت هاي دوران دبيرستان و دانشگاه دور شدم... خيلي ساله كه تنها زندگي ميكنم... خيلي وقته كه با زندگي با خودم عادت كردم... خيلي درباره اين موضوعات فكر كردم ولي فايده اي نداشته... نظرم عوض نميشه... همينطوري زندگي كردن بهترين چيزه
مطمئنی همیشه همینجوری می مونی یا شک داری؟
مطمئنی که در آینده ممکنه طرز فکر و احساساتت عوض بشه و هیچ وقت به اونجا نمیرسی که احساس خلاء کنی و حس کنی نیاز به یک نیمه گمشده یک همدم یک شریک زندگی و یک عشق داری؟
آره مطمئن هستم چون خيلي ساله كه از شيطنت هاي دوران دبيرستان و دانشگاه دور شدم... خيلي ساله كه تنها زندگي ميكنم... خيلي وقته كه با زندگي با خودم عادت كردم... خيلي درباره اين موضوعات فكر كردم ولي فايده اي نداشته... نظرم عوض نميشه... همينطوري زندگي كردن بهترين چيزه
اگه منظورت صرفا نياز جنسي باشه كه بازار ازاد هست ميشه استفاده كرد اگه نياز بشه... ولي اگه نه كه تو پست قبل گفتم
فکر کن خدای نکرده یه روز تنهایی میخوری زمین و نیاز به دکتری چیزی پیدا میکنی یا اصلا مریض میشی اونوقت چیکار میکنی؟آره مطمئن هستم چون خيلي ساله كه از شيطنت هاي دوران دبيرستان و دانشگاه دور شدم... خيلي ساله كه تنها زندگي ميكنم... خيلي وقته كه با زندگي با خودم عادت كردم... خيلي درباره اين موضوعات فكر كردم ولي فايده اي نداشته... نظرم عوض نميشه... همينطوري زندگي كردن بهترين چيزه
آره جدي ميگم 27-28 سالمه... چرا وقتي ميتونم پول خوب در بيارم و ولخرجي كنم و از زندگي لذت ببرم، اين لذت و خوشبختي رو با يكي ديگه تقسيم كنم كه در اين حين يه سري فشارهاي رواني و لطمات روحي هم بهم تحميل بشه :happy:
اگه بهت بگم زندگي براي من يعني اين چيزا چي؟ پول در آوردن / مسافرت / سيستم هاي صوتي و هاي-فاي و آمپليفاير لامپي / يه خونه با دكراسيون كلاسيك چوبي با كريستالهاي رنگي فرانسوي / يه كاناپه چوبي كنار پنجره با يه شيشه شيواز رگال نصفه / مسافرت دوباره :happy: / يه اتاق كار مجهز به انواع ابزارالات و تجهيزات الكترونيكي / پوشيدن لباس و كفش برند / اسكي الپاين / قواصي / گشتن تو سمساري هاي خيابون مازندران براي پيدا كردن خرت و پرت عتيقه / ولچرخيدن توي PT و گهگاهي مسافرت به جزيره بن شدگان جهت رفتن به سانفرانسيسكو با مديران فروم / فيلم نگاه كردن / غذا خوردن در رستوران هاي معروف / همين فعلا
فکر کن خدای نکرده یه روز تنهایی میخوری زمین و نیاز به دکتری چیزی پیدا میکنی یا اصلا مریض میشی اونوقت چیکار میکنی؟
میخواستم بگم رفیقی دارم که چند بار شکست خورده تو این روابط....
ولی صادقانه میگم
رفیقم خودم بودم!
الان به جز خانواده ام هیچ دلخوش ندارم! و خدارو شکر میکنم که خانواده خوبی دارم
21 سالمه!
احساس میکنم یه چیزی کم دارم.... یه چیزی که انگار گمش کردم... نمیدونم چیه
پس توی زندگیت روابطی بوده دیگه؟!
پول كه دارم پرستار ميگيرم...
بله روابطي بوده مثل تمام دانشجوها ولي رابطه عاطفي نبوده يعني اين چيزي كه جاهلان با عنوان "عشق" تفسير ميكنند رو نداشتم وگرنه هركسي واسه خودش يه " يواشكي " داره شيطنت ها فرق داره ... يه نفر ميتونه شيطنت هم بكنه و تنها هم زندگي كنه يا برعكس يا از وسط به دو طرف
like!......آره جدي ميگم 27-28 سالمه... چرا وقتي ميتونم پول خوب در بيارم و ولخرجي كنم و از زندگي لذت ببرم، اين لذت و خوشبختي رو با يكي ديگه تقسيم كنم كه در اين حين يه سري فشارهاي رواني و لطمات روحي هم بهم تحميل بشه :happy: