• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه خوب میشد اگه یه رشته تو دانشگاه مخصوص وبمستران بود

نظرتون در مورد رشته وبمستری تو دانشگاه چیه؟

• خوبه

Votes: 15 78.9%
  • نه

Votes: 4 21.1%

• Total voters
    19

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
واقعا کاش میشد

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
عزیزم هر کسی تخصصی داشته باشه و بتواند در اینترنت گسترش بدهد میشود وبمستر .
حالا میخواهد رشته اش کامپیوتر باشد و یا حالا میخواهد رشته اش یک چیز دیگر باشد.

این که یک رشته وبمستری تو دانشگاه داشته باشه معنی نمیده! مگر اینکه تعریف وبمستری در ذهن شما یک چیز دیگر باشد؟

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
عزیزم هر کسی تخصصی داشته باشه و بتواند در اینترنت گسترش بدهد میشود وبمستر .
حالا میخواهد رشته اش کامپیوتر باشد و یا حالا میخواهد رشته اش یک چیز دیگر باشد.

این که یک رشته وبمستری تو دانشگاه داشته باشه معنی نمیده! مگر اینکه تعریف وبمستری در ذهن شما یک چیز دیگر باشد؟

راه گسترش تخصص از طریق اینترنت رو نمیشه درس داد؟
شیوی گسترش تخصص ؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
راه گسترش تخصص از طریق اینترنت رو نمیشه درس داد؟
شیوی گسترش تخصص ؟
شیوه های گوناگونی برای ارائه هست و فقط یک راهکار مشخص نیست. هر فردی بر اساس تجربه خودش از طریق اینترنت به کسب و کار و گسترش هدف خودش ایده میده.
تو نت یعنی ایده دادن.

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
شیوه های گوناگونی برای ارائه هست و فقط یک راهکار مشخص نیست. هر فردی بر اساس تجربه خودش از طریق اینترنت به کسب و کار و گسترش هدف خودش ایده میده.
تو نت یعنی ایده دادن.

دادا منم میگم یه رشته باشه که روش ها رو آموزش بده
ما با جان و دل استقبال میکنیم

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
دادا منم میگم یه رشته باشه که روش ها رو آموزش بده
ما با جان و دل استقبال میکنیم
اخه 7 میلیارد جمعیته پس میشه 7 میلیارد روش و راه!!!!
بهتره چند مورد بیس و مبنا رو از تو گوگل فرا بگیرید .گوگل خودش یک دانشگاه است!! حتما نباید سر کلاس بنشینید!! الان دوره دوره ی فراگیری از راه دور است.

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
بین 7 ملیارد روش فقط تعدادی از این روش ها قابل اجرا هست و جواب میده این روشها رو میتونن تدریس کنن
مثلا یه کتابی باشه برای سئو
یه کتابی کد ها رو یاد بده
کتابی .........
طول میکشه یه وبمستر یه وبمستر حرفه ای بشه بهتر نیست یه استادی باشه که همه ی این تجربه ها رو کرده باشه و بهمون یاد بده

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
این ایده ها را کسی بهتان نمی دهد. چرا که هر فردی این تجربه ها را به دست اورده سالیان سال. برایش زحمت کشیده است. و برایش وقت و پول داده اون وقت رایگان در اختیار کسی قرار نمی دهد.
بعدم دوست عزیز احتیاج به دانشگاه نداره. شما یک طرف را انتخاب بکن برو جلو . تا حرفه ای بشی.
مثلا در زمینه سایت داری. خودت مطمئن باش دو سال کار بکنی . حرفه ای می شوی. و حتی می توانی در اون حوزه تولید کننده ی علم بشی

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
رایگان که نه مثل استادان حقوقشو میگیرند
اره دو راه وجود داره یکی خود طرف بره جلو یکی هم میتونه با درس دانشگاه یاد بگیره
من خودم خیلی علاقه داشتم این رشته وجود داشت

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خوب وجود داشته باشد. در هر دو صورت باید بخوانید. خوب الان اگر بخواهید خود اموز بروید جلو که بهتره.
چون این قدر مبحث های گوناگونی داخلش هست. که مثلا برای یک مسئله همین سئوی که شما می گویی . یک چیز ثابت نیست
هر روز دچار تغییر می شود. پس نمیشه تدریس کرد. باید انلاین باشید. و اطلاعات داشته باشید.
مثلا در دانشگاه اگر این کار را بکنند یک کتاب تعریف می کنند. ولی هر ماه امکان تغییر کل اون کتاب در محیط نت وجود داره.
کلا بنده بهتان توصیه می کنم. خود اموز بروید . جلو

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
خوب وجود داشته باشد. در هر دو صورت باید بخوانید. خوب الان اگر بخواهید خود اموز بروید جلو که بهتره.
چون این قدر مبحث های گوناگونی داخلش هست. که مثلا برای یک مسئله همین سئوی که شما می گویی . یک چیز ثابت نیست
هر روز دچار تغییر می شود. پس نمیشه تدریس کرد. باید انلاین باشید. و اطلاعات داشته باشید.
مثلا در دانشگاه اگر این کار را بکنند یک کتاب تعریف می کنند. ولی هر ماه امکان تغییر کل اون کتاب در محیط نت وجود داره.
کلا بنده بهتان توصیه می کنم. خود اموز بروید . جلو

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
اسم رشته هکر ها تو دانشگاه چیه ؟ یک جا نوشته بود امنیت اطلاعات .دوستانی که در این مورد اطلاعات کافی دارن میشه بگن از چه رشته هایی میشه وارد این رشته دانشگاهی شد و اینکه چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
این ایده ها را کسی بهتان نمی دهد. چرا که هر فردی این تجربه ها را به دست اورده سالیان سال. برایش زحمت کشیده است. و برایش وقت و پول داده اون وقت رایگان در اختیار کسی قرار نمی دهد.
بعدم دوست عزیز احتیاج به دانشگاه نداره. شما یک طرف را انتخاب بکن برو جلو . تا حرفه ای بشی.
مثلا در زمینه سایت داری. خودت مطمئن باش دو سال کار بکنی . حرفه ای می شوی. و حتی می توانی در اون حوزه تولید کننده ی علم بشی
من خیلی ها رو میبینیم که اینطوری صحبت میکنن!!
کجایی هستین؟
از کابل آن میشید؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من خیلی ها رو میبینیم که اینطوری صحبت میکنن!!
کجایی هستین؟
از کابل آن میشید؟
عزیز بنده همشهری امین خشنود هستم. بعدم نه از کابل ان نمی شوم.
چه جوری صحبت می کنم. گفتم کسیب بهتان ایده نمی دهد. اره نمی دهد.
بذار یک چیزی بهت بگویم. امدم بیش از 20 تا نویسنده خوب در بیرون نت . نویسندگی با ورد پرس را خوب یادشان دادم. و حدود یک ماهی
هم کمکشان کردم. خوب. و درامد خوبی به دست اوردند. هیچ توقعی هم نداشتم. ولی فقط 4 تا از انها. یک شیرینی به ما دادند.
بقیه شان همین که یاد گرفتند . اصلا ما را نمی شناختند. و می گفتند خودمان یاد گرفتیم.
بعدم وقتی کسی را نمی شناسید و نمی دانید چه قدر به کاربران اینترنت در محیط های مختلف کمک کرده بدون چشم داشت.
این طوری صحبت نکنید با تشکر. از شما

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
بذار یک چیزی بهت بگویم. امدم بیش از 20 تا نویسنده خوب در بیرون نت . نویسندگی با ورد پرس را خوب یادشان دادم. و حدود یک ماهی
هم کمکشان کردم. خوب. و درامد خوبی به دست اوردند. هیچ توقعی هم نداشتم. ولی فقط 4 تا از انها. یک شیرینی به ما دادند.
بقیه شان همین که یاد گرفتند . اصلا ما را نمی شناختند. و می گفتند خودمان یاد گرفتیم.
بعدم وقتی کسی را نمی شناسید و نمی دانید چه قدر به کاربران اینترنت در محیط های مختلف کمک کرده بدون چشم داشت.
من در مورد رزومه و شخصیت شما قضاوتی نکردم..
خاص بودن ادبیاتتون منو کنجکاو کرد!!
نگفتید بالاخره ساکن کجایید؟

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
داداش فازت چیه؟

خیلی باحال صحبت میکنی انگار کتاب جلوت گذاشتن

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
ایشون نوشتاری می نویسند .

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
ول کنین بابا
حالا بگین نظرتون چیه در رابطه با یه رشته تو دانشگاه؟
خارج همچین رشته ای هست

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
حالا کدوم یکی از تحصیلات آکادمیک توی ایران خروجی خوبی داشته که این دومیش باشه؟!!
اگه هم چنین رشته ای بسازن همه ش چرت و پرت و بی ربطه..
یه درست 2 واحدی "کارگاه وبلاگ سازی" هم میذارن برات که دلت خوش بشه!! :))

بالا