عزیزم هر کسی تخصصی داشته باشه و بتواند در اینترنت گسترش بدهد میشود وبمستر .
حالا میخواهد رشته اش کامپیوتر باشد و یا حالا میخواهد رشته اش یک چیز دیگر باشد.
این که یک رشته وبمستری تو دانشگاه داشته باشه معنی نمیده! مگر اینکه تعریف وبمستری در ذهن شما یک چیز دیگر باشد؟
شیوه های گوناگونی برای ارائه هست و فقط یک راهکار مشخص نیست. هر فردی بر اساس تجربه خودش از طریق اینترنت به کسب و کار و گسترش هدف خودش ایده میده.راه گسترش تخصص از طریق اینترنت رو نمیشه درس داد؟
شیوی گسترش تخصص ؟
شیوه های گوناگونی برای ارائه هست و فقط یک راهکار مشخص نیست. هر فردی بر اساس تجربه خودش از طریق اینترنت به کسب و کار و گسترش هدف خودش ایده میده.
تو نت یعنی ایده دادن.
اخه 7 میلیارد جمعیته پس میشه 7 میلیارد روش و راه!!!!دادا منم میگم یه رشته باشه که روش ها رو آموزش بده
ما با جان و دل استقبال میکنیم
تشکرخوب وجود داشته باشد. در هر دو صورت باید بخوانید. خوب الان اگر بخواهید خود اموز بروید جلو که بهتره.
چون این قدر مبحث های گوناگونی داخلش هست. که مثلا برای یک مسئله همین سئوی که شما می گویی . یک چیز ثابت نیست
هر روز دچار تغییر می شود. پس نمیشه تدریس کرد. باید انلاین باشید. و اطلاعات داشته باشید.
مثلا در دانشگاه اگر این کار را بکنند یک کتاب تعریف می کنند. ولی هر ماه امکان تغییر کل اون کتاب در محیط نت وجود داره.
کلا بنده بهتان توصیه می کنم. خود اموز بروید . جلو
من خیلی ها رو میبینیم که اینطوری صحبت میکنن!!این ایده ها را کسی بهتان نمی دهد. چرا که هر فردی این تجربه ها را به دست اورده سالیان سال. برایش زحمت کشیده است. و برایش وقت و پول داده اون وقت رایگان در اختیار کسی قرار نمی دهد.
بعدم دوست عزیز احتیاج به دانشگاه نداره. شما یک طرف را انتخاب بکن برو جلو . تا حرفه ای بشی.
مثلا در زمینه سایت داری. خودت مطمئن باش دو سال کار بکنی . حرفه ای می شوی. و حتی می توانی در اون حوزه تولید کننده ی علم بشی
عزیز بنده همشهری امین خشنود هستم. بعدم نه از کابل ان نمی شوم.من خیلی ها رو میبینیم که اینطوری صحبت میکنن!!
کجایی هستین؟
از کابل آن میشید؟
من در مورد رزومه و شخصیت شما قضاوتی نکردم..عزیز بنده همشهری امین خشنود هستم. بعدم نه از کابل ان نمی شوم.
چه جوری صحبت می کنم. گفتم کسیب بهتان ایده نمی دهد. اره نمی دهد.
بذار یک چیزی بهت بگویم. امدم بیش از 20 تا نویسنده خوب در بیرون نت . نویسندگی با ورد پرس را خوب یادشان دادم. و حدود یک ماهی
هم کمکشان کردم. خوب. و درامد خوبی به دست اوردند. هیچ توقعی هم نداشتم. ولی فقط 4 تا از انها. یک شیرینی به ما دادند.
بقیه شان همین که یاد گرفتند . اصلا ما را نمی شناختند. و می گفتند خودمان یاد گرفتیم.
بعدم وقتی کسی را نمی شناسید و نمی دانید چه قدر به کاربران اینترنت در محیط های مختلف کمک کرده بدون چشم داشت.
این طوری صحبت نکنید با تشکر. از شما
داداش فازت چیه؟عزیز بنده همشهری امین خشنود هستم. بعدم نه از کابل ان نمی شوم.
چه جوری صحبت می کنم. گفتم کسیب بهتان ایده نمی دهد. اره نمی دهد.
بذار یک چیزی بهت بگویم. امدم بیش از 20 تا نویسنده خوب در بیرون نت . نویسندگی با ورد پرس را خوب یادشان دادم. و حدود یک ماهی
هم کمکشان کردم. خوب. و درامد خوبی به دست اوردند. هیچ توقعی هم نداشتم. ولی فقط 4 تا از انها. یک شیرینی به ما دادند.
بقیه شان همین که یاد گرفتند . اصلا ما را نمی شناختند. و می گفتند خودمان یاد گرفتیم.
بعدم وقتی کسی را نمی شناسید و نمی دانید چه قدر به کاربران اینترنت در محیط های مختلف کمک کرده بدون چشم داشت.
این طوری صحبت نکنید با تشکر. از شما