• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه خوب میشد اگه یه رشته تو دانشگاه مخصوص وبمستران بود

نظرتون در مورد رشته وبمستری تو دانشگاه چیه؟

• خوبه

Votes: 15 78.9%
  • نه

Votes: 4 21.1%

• Total voters
    19

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
حالا کدوم یکی از تحصیلات آکادمیک توی ایران خروجی خوبی داشته که این دومیش باشه؟!!
اگه هم چنین رشته ای بسازن همه ش چرت و پرت و بی ربطه..
یه درست 2 واحدی "کارگاه وبلاگ سازی" هم میذارن برات که دلت خوش بشه!! :))

اره فراموش کرده بودم اینجا ایران است

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من در مورد رزومه و شخصیت شما قضاوتی نکردم..
خاص بودن ادبیاتتون منو کنجکاو کرد!!
نگفتید بالاخره ساکن کجایید؟
ساکن دیار کریمان.
هر چند که از روی کریمان خجلیم . غم نیست که پرورده ی این اب و گلیم
در روی زمین نیست چو کرمان جایی کرمان دل عالم است ما اهل دلیم

داداش فازت چیه؟

خیلی باحال صحبت میکنی انگار کتاب جلوت گذاشتن
نه کتاب جلویم نیست. چون بنده 7.5 الی 8 ساله در زمینه نویسندگی فعالیت می کنم. عادت کردم کلا این جوری بنویسم.
حالا دوستان دیگه هر فردی در نت یک نوشتار خاص خود را دارد. و ما نیز این گونه هستیم.
امیدوارم کلا تمام دوستان به همه ارزوهای دارید برسید با تشکر

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
مثل این میمونه که بگی ایکاش رشته مهندسی تو دانشگاه بود ! مهندسی خالی فقط ! خب نمیشه که مهندسی 1000 تا شاخه داره ...
کسی نمیتونه مهندس بودن رو تدریس کنه که :دی
امیدوارم منظورمو رسونده باشم :دی

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
تو ارشد تقریباً یه سری گرایشها هست که بشه ربطش داد...
مثلاً رسانه گرایش تبلیغات...

وبمسترینگ خیلی گسترده است...
در واقع حتی تا به حال تعریف جامعی از وبمسترینگ ارائه نشده که همه روش توافق داشته باشند :D اگه بخواد رشته داشته باشه باید کلی گرایش هم داشته باشه :D

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
ادمین فیس بوک رو هم میشه وبمستری حساب کرد؟ :-؟

arm84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شاید آدم بتونه بصورت خودآموز جراح مغز و اعصاب بشه یا یه مهندس مکانیک خوب... کی میدونه؟؟ یادگیری بصورت خودآموز فقط خاص و منحصر به وبمستری و برنامه تویسی نمیشه..در مورد بقیه رشته هام صدق میکنه خلاقیت برگ برنده یه وبمستر موفقه و دانشگاه قاتل بالفطره خلاقیت..... دانشگاه رفتن یه احساس امنیت کاذب بهت میده..شاید ما عادت کردیم به این که بقیه برامون نسخه بپیچن....شاید اینجوری بشه راحت تر زندگی کرد..... ولی وقتی خودت چیزی رو یاد میگیری..محال کسی بتونه ازت پسش بگیره... دوست خوبم... توکلت به خدا باشه...
همتم بدرقه راه کن ای طایر قدس

که دراز است ره مقصد و من نوسفرم

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دوستان توضیحاته کاملی دادند وبمستری یک مسیر مستقیم نیست. اصولا هر کسی که از اینترنت پول دربیاورد وبمستر هست
پول درآوردن از اینترنت هم به همان گستردگی پول درآوردن در خارج از اینترنت هست

آیا رشته ای به نام پول در آوردن در دانشگاه داریم ؟:D وبمستری هم همان شکل هست. یک شخصی میتواند با یک وبلاگ ساده درآمدی کسب کند که از یک سایت بزرگ هم آن درآمد بوجود نیاد و یا حتی از یک کانال تلگرام بیشتر از یک فروشگاه اینترنتی درآمد کسب کند. راه های درآمد وبمستر ها هم همه منحصر به فرد برای خوده آن شخص هست , یعنی کسب و کار هر وبمستری با توجه به روحیات و توانایی های او توسط خودش درست شده, و اینها قالب های از پیش ساخته شده نیست که ما بتونیم همون کاری که اون کرد رو انجام بدیم و موفق بشیم مثل یک شغل دولتی نیست که مسیرش مشخص باشه.

وبمستری همه اش چاله چوله هست و تنها فردی که ذهنیتش با این محیط بی حساب کتاب جور شده باشه می تونه این مشکلات که هر روز سر راه قرار میگیره رو حل کنه و تو این محیط دوام بیاره و میتونه وبمستری رو به عنوان شغل اول برای خودش در نظر بگیره.

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
یارو فارغ التحصیل رشته ش کامپیوتره بعد یه html هم بلد نیست که هیچی .بش میگم دامین بخر . میگه دامین چیه:eek: خفن ترین کارش با کامپیوتر بازی نصب کردنه . حالا بیان وبمستری یاد بدن؟؟؟:general509:فوقش فوقش نصب وردپرس رو یاد بدن که اونم شاید یاد ندن:general407:

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
یارو فارغ التحصیل رشته ش کامپیوتره بعد یه html هم بلد نیست که هیچی .بش میگم دامین بخر . میگه دامین چیه:eek: خفن ترین کارش با کامپیوتر بازی نصب کردنه . حالا بیان وبمستری یاد بدن؟؟؟:general509:فوقش فوقش نصب وردپرس رو یاد بدن که اونم شاید یاد ندن:general407:
در مورد دامین و پیش نیاز های ایجاد وبسایت هم حرفت قبول دارم چون خودم رشته کامپیوترم (دولتی) و هم رشته ای هام از هر ۱۰ تا شاید یکیشون با این چنین مفهومی آشنا باشن و اکثرا وقتی حرف ایجاد سایت میاد ذهنشون میره سمت بلاگ و بلاگفا :D

بالا