مطلقا نمیشه بگی کدوم برند بهتره . اتفاقا سونی جدیدا دوربیناش نسبت به قیمتش خیلی خوبن . با 350 تومن میتونی یه سونی که لنز G با سنسور exmor داره بخری . متاسفانه دوربینهای جدید لومیکس از تکنولوژی عقب هستن .
ok
اگه زوم رو بیخیال شم، در حد معمول باشه بقیه موارد خوب میشه با قیمت در حدود 300 تومن ؟
سلام من دو تا سوال دارم تا 250 و تا 350 چه دوربین هایی توصیه می شوند ؟ برا من سبک بودن و کیفیت عکس مهمه بنظرم لومیکس بهترین دوربین ها رو داره درسته؟
مطلقا نمیشه بگی کدوم برند بهتره . اتفاقا سونی جدیدا دوربیناش نسبت به قیمتش خیلی خوبن . با 350 تومن میتونی یه سونی که لنز G با سنسور exmor داره بخری . متاسفانه دوربینهای جدید لومیکس از تکنولوژی عقب هستن .
لنز G لنزیه که سونی بعد از اینکه شرکت مینولتا رو خرید رو دوربینهاش گذاشت که کیفیت بهتری نسبت به کارل زایس دارن و همچنین سنسورهای ایکس مور هم تکنولوژی جدیده که نویز تصویرو کم کرده و کیفیت رو بالا برده . فکر کنم مدل WX10 هر دو اینا رو با هم داره .
و به ماکرو علاقمند شدم ....
این اکستنشن ها که بین لنز و ودوربین قرار می گیره و حداقل فاصله فوکوس رو کم می کنه چنده ؟
من لنزم 18-55 هستش اصلا ارزشش رو داره و اصلا میشه استفاده کرد؟ اگه میشه چه مدلی و مشخصاتیش خوبه؟
سلام
نمیدونم میدونید یا نه ولی از همین لنز به صورت معکوس میتونید برای ماکرو استفاده کنید.لینک های آموزشی اش هست.با یه سرچ ساده میتونید مطالب رو پیدا کنید.
بله یه جا دیدم البته خودتون هم یه جا با آقا حامد صحبت کرده بودید دربارش
ولی من اون آموزشی که دیدم طرف روی یه لنز معمولی همون رو گذاشت هم فاصله خیلی کم شد و هم خیلی تر و تمیز ولی فکر کنم اون روش لنز معکوس فقط برای شرایط خاص باید باشه یعنی نمیشه دوربین رو دستمون بگیریم بریم اینور و اونور؟
Lumix DMC-FH27 با قیمت 364 چطوره؟
سلام
اکستنشن ها کلا کاربردی که در مورد نوشته شده رو در عمل ایجاد نمیکنه یه طورایی عکس ها مات وسافت میشن و دچار مشکلات اپتیکی من حتی اکتنشن 2x کنن رو روی لنز اگه اشتباه نکنم 18-135 دوستا امتحان کردم اصلا راضی نبودم خوشم نیومد اصلا نتیجه چشمگیر نبود نمیدونم شاید بقیه اکتنشن ها بهتر عمل کنن
لنز رو اگر معکوس کنید دیگه امکان اینکه به صورت معمولی ازش دوباره استفاده کنید رو نخواهید داشت یعنی کلا میشه لنز معکوس روشهای مختلفی هم واسه معکوس کردنش ابداع شده از نصب رینگ معکوس گرفته تاچند مدل نصب روی در پوش بدنه و .....
اما وقتی لنز معکوس باشه بدون هیچ مشکلی میتونید ببریدش اینور اونور ولی فقط معکوس هست دیگه یعنی فقط واسه ماکرو کاربرد خواهد داشت
من خودم یه لنز اضافی دارم اما خب هنوز فرصت و جرات نکردم معکوسش کنم
اما احتمالا به زودی این کار رو میکنم![]()
چون عنصر اپیتیکی نداره
یه لوله خالی هست که بین لنز و سنسور فاصله ایجاد میکنه
فوکوس سخت هست باهاش البته و لرزش چون در حد ماکرو میشه بسیار زیاد باید از 3 پایه استفاده کنید
تو ایران هم با قیمت های متفاوت از 20 هزار تومن تا 200 هزار تومن موجود هست
خوب من هم همین رو می خوام دیگه , فرق 200 ای با 20 تومنیش چیه دقیقا؟