• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

MaHSa.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماجرا رو اشتباه گرفتید! اسونی و سختی کار با دوربین به برند و زمان ساختش نیست! شاید یکم منو ها و غیره ارگونومیک شده باشه ولی در هر حال بستگی به خود شما داره! اصول رو اگر بدونید تمام دوربین های دنیا مشترک هستن! در ضمن 600D الان به نسبت قیمت واقعا بصرفه است! هم دوربین نیمه حرفه ای حساب میشه و هم دستتون برای وسایل و لنز بازه!
خیلی ممنون بابت راهنمایی

MaHSa.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته برای کسی که آماتوره و احتمالا از دوربینش میخواد مصرف خانگی هم داشته باشه کنون 650 به خاطر فوکوس سریعش فکر میکنم گزینه بهتری باشه هم تو عکاسی هم تو فیلمبرداری مخصوصا که الان هم با حدود 2 تومن میتونی بخری .
بلهه ظاهرا 650دی هم لنز جدیدتری روش داره و هم سرعت فوکوسی که شما گفتید. ولی من فیلم برداری نمیکنم و با خرید600دی میتونم با باقی پول کیف ، سه پایه ، حافظه و ... خریداری کنم حتی شاید یک لنز 50مم هم که دوستم بهم پیشنهاد کرده رو بخرم!

SaSH1

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
من بنا به دلایلی دوربینی میخوام که تو جیب شلوار جین جا بشه
بنا براین باید ضخامت کمی داشته باشه کمتر از 16میل
سنسور ترجیحا cmos باشه و در شب عکس های خوبی بگیره
در کل جزئیات و کیفیت رنگ عکس عالی باشه و روی کیفیت عکس حساسم
هم برای عکس هم برای فیلم میخوام
فیلم برداری هم ترجیحا 1080 باشه
توی بازار ایران هم موجود باشه
بودجه تا 700 هزار

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام دوستان میشع سریع راهنماییم کنید
ممنون میشم:blush:

1تومن میخام بدم این دوربین پایینی رو بخرم

Sony Cyber-Shot DSC-HX20V
تازه1هفته استفاده شده هم18ماه گارانتی داره

خوبه یا شما پیشنهاد دیگه ای دارین؟؟؟؟؟؟؟؟

پخ بدید

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستان
بودجه تا 700 هزار

با سلام
بنظرم میتونی از سونی انتخاب خوبی داشته باشی
سری W سونی بر اساس بودجه ات یتونی انتخاب کنی
مدل خاصی نمیتونم معرفی کنم برو با خیال راحت تو یکی از نمایندگی های سونی از بین مدلهای موجودش خرید کن

sadegh1993

Registered User
لایک‌ها
82
سلام دوستان میشع سریع راهنماییم کنید
ممنون میشم:blush:

1تومن میخام بدم این دوربین پایینی رو بخرم

Sony Cyber-Shot DSC-HX20V
تازه1هفته استفاده شده هم18ماه گارانتی داره

خوبه یا شما پیشنهاد دیگه ای دارین؟؟؟؟؟؟؟؟

پخ بدید

میشه ویژگی هایی که براتون مهم هست رو بگید ؟

کیفیت عکس و عکس در نور کم و یا زوم بالا ؟

باتشکر

باتشکر

sadegh1993

Registered User
لایک‌ها
82
سلام دوستان
بودجه تا 700 هزار

به نظر من sx 230 hs دوربین نسبتا مناسبی هست و تقریبا خوبه برای مواردی که گفتید فقط مثلا فیلم برداری 1080pش 24 فریم بر ثانیه هست

میتونید در اینتنرت sampleهاش رو ببینید

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
دیروز داشتم دوربینهای دیجیکالا رو نگاه میکردم یه دوربین دیدم اصلا فکر نمیکردم با این قیمت عرضه شه . میتونستی بودجه رو تا 990 میبردی دوربینی میخریدی که G15 کنون و 7700 نیکون و xz1 الیمپوس پیشش اسباب بازین .
فوجی XF1

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
میشه ویژگی هایی که براتون مهم هست رو بگید ؟

کیفیت عکس و عکس در نور کم و یا زوم بالا ؟

باتشکر

باتشکر

یه دوربین خانوادگی باشع عکسو فیلمش کیفیت فوق عالی داشته باشن
به روز باشع
اپشناش زیاد باشع

این دوربینو 3روزیه خریدم خریدم:happy:

hfdomino

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان..یه کمک و راهنمایی می‌خوام. من 3 سال پیش یه دونه 550D با یه لنز 18-135 گرفتم. یه لنز 18-55 ام از قبل داشتم. بیشتر استفاده از این دوربینن توی دشت و کوه و بیابون و خلاصه طبیعت بود. واسه همین باتری واسم خیلی مهم بود. با اینکه یه باتری دیگه ام خریده بودم ولی همیشه با این امر مشکل داشتم چون ال سی دی 550دی رو مجبور بودم واسه تنظیمات همیشه روشن نگه دارم. الان می‌خوام دوربینمو عوض کنم. دوتا گزینه دارم. 60دی و دی7000 که نظرم به 60دی نزدیکتره چون از ابتدا کنون داشتم (اگه اشتباه می‌کنم و دی 7000 بهتره بگین بهم لطفا). 60دی در مقایسه با 550 اینجوری که من خودم چک کردم کیفیت عکساش بهتره با اینکه توی دوتا دوربین با تنظیمات کاملا یکسان و با یه لنز و از یه س.ژه عکاسی کردم که این مطلبم واسم جای سوال داره!!! همچنین سرعت عکاسیش بالاتره (5.3 نسبت به 3.4) و همچنین فک می‌کنم اون ال سی دی بالاش به ذخیره باتریم بیشتر کمک میکنه و واسم مناسب تره. حالا به نظرتون کلا ارزش داره با این تفاسیر دوربینمو عوض کنم یا اینکار عاقلانه نیست و فرق معنا داری از لحاظ کیفیت و کاربرد بین 550 و 60دی نیست؟
مطلب دوم اینکه چون به عکاسی طبیعت علاقه دارم همیشه از نداشتن لنز تله رنج بردم.الان به خرید 70-300 فک میکنم. به نظرتون دوربینمو با لنز 18-55 ام بفروشم و فعلا یه بادی 60دی بگیرم و با 18-135ام عکاسی کنم تا پول واسه لنز تامین بشه یا اینکه الویت با خرید لنزه و 70-300 رو بخرم و کلا بادی رو عوض نکنم؟
و یا اینکه دوربینمو با 18-135 بفروشم و 60دی رو بخرم و برای عکاسی معمولی و واید از لنز 18-55 ام استفاده کنم و برای تله ام 70-300 رو بخرم یا فروش 18-135 به صلاح نیست؟
منظورم این مدل 70-300 با قیمت1.400 هستش البته...
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

soheilSA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان بدون در نظر گرفتم قیمت، بهترین دوربین سونی جمع و جور و با امکانات کامل الان چی هست؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان بدون در نظر گرفتم قیمت، بهترین دوربین سونی جمع و جور و با امکانات کامل الان چی هست؟

اقا من hx20v رو گرفتم راضیم ازش آپشناش هم خوبه کیفیت عکسو فیلمش درحد پورشه:دی
فکر کنم با گارانتی 18 ماهه دورو ور1200باشع

BORO2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان .
من بتازگی دوربینWX50خودمو فروختم از کیفیت عکسهاش زیاد راضی نبود خیلی آبرنگی بودولی فیلم برداری فوقالعده ای داشت مخصوصا صدابرداری عالی وبی نظیری.
ولی همون طور که از اسمش پیداست دوربین عکاسی وبیشتر باهاش عکس میگیرم تا فیلم .حالا به نظر شما تو پایه قیمتی 400الی 500کنون ایکسوز چیزی خوبی گیرم میاد مثلاایکسوز125یا135یا500یا230.
یااصلا ایسکوزهی کنون باسریAکنون تفاوت زیادی ندارن مثلاA2400ISاگه اینطوری پول اضافه ندم.
یه چیز دیگه که یادم افتادبگم اینه کهWX50توشب عکاسی بی نظیری داره نمیدونم بخاطر حسگرCMOSیا نه کلا سونی ها توشب خوب عکس میگیرن از طرفی هم نمیدونم این آبرنگی شدن تصاویر بازم به خاطر حسگر
CMOSاگه اینطور باشه حسگرایکسوز125هم CMOSهست امکان داره اونم توشب عکسهای خوبی بگیره ولی توروز آبرنگی باشه؟؟؟؟

sadegh1993

Registered User
لایک‌ها
82
یه دوربین خانوادگی باشع عکسو فیلمش کیفیت فوق عالی داشته باشن
به روز باشع
اپشناش زیاد باشع

این دوربینو 3روزیه خریدم خریدم:happy:

مبارک باشه

ببخشید اصلا یادم رفت بیام ببینم

دوربین درکل نسبتا خوبی هست

زوم نسبتا خوبی داره

و کیفیت تقریبا خوب به نسبت از اندازه image sensorش

تا حدود 1 میلیون دوربین های عکاسی اکثرشون کامپکت هستند و کیفیتشون در حد slr ها نیست اما دوربین های کامکت پیشرفته تر از حدود 1300 تا 1400 شروع میشند که image sensorنسبتا بزرگتری دارند و کیفیت عکسهاشون هم در کل بهتره (البته مثلا فوجی فیلم یدونه در حدود 1 میلیون داره دوربین کامکت پیشرفته که image sensorش بزرگتر از اکثر دوربین های کامکت تا حدود 1 میلیون هست ولی کیفیت عکسش خیلی خوب نیست )

(یه دونه هم canon داره نزدیک یک میلیون تومن PowerShot S110 هست که ایمیج سنسورش از اکثر کامپکت های حدود یک تومن بزرگتر هست و کیفیت عکسش هم تقریبا خوب)

موفق باشید

sadegh1993

Registered User
لایک‌ها
82
سلام دوستان .
من بتازگی دوربینWX50خودمو فروختم از کیفیت عکسهاش زیاد راضی نبود خیلی آبرنگی بودولی فیلم برداری فوقالعده ای داشت مخصوصا صدابرداری عالی وبی نظیری.
ولی همون طور که از اسمش پیداست دوربین عکاسی وبیشتر باهاش عکس میگیرم تا فیلم .حالا به نظر شما تو پایه قیمتی 400الی 500کنون ایکسوز چیزی خوبی گیرم میاد مثلاایکسوز125یا135یا500یا230.
یااصلا ایسکوزهی کنون باسریAکنون تفاوت زیادی ندارن مثلاA2400ISاگه اینطوری پول اضافه ندم.
یه چیز دیگه که یادم افتادبگم اینه کهWX50توشب عکاسی بی نظیری داره نمیدونم بخاطر حسگرCMOSیا نه کلا سونی ها توشب خوب عکس میگیرن از طرفی هم نمیدونم این آبرنگی شدن تصاویر بازم به خاطر حسگر
CMOSاگه اینطور باشه حسگرایکسوز125هم CMOSهست امکان داره اونم توشب عکسهای خوبی بگیره ولی توروز آبرنگی باشه؟؟؟؟

ببخشید اکثر یا همه دوربین های زیر 500 کیفیت عکاسی در کل معمولی و در شب هم تقریبا ضعیف هستند

ببخشید اگر به نظرم اگر حدودا کمی (البته کمی بیشتر مثلا حدود 200 ) بودجه رو افزایش بدهید و sx230 hs شرکت canon رو بگیرید دوربین نسبتا خوبی هست در کل به نسبت قیمتش

BORO2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببخشید اکثر یا همه دوربین های زیر 500 کیفیت عکاسی در کل معمولی و در شب هم تقریبا ضعیف هستند

ببخشید اگر به نظرم اگر حدودا کمی (البته کمی بیشتر مثلا حدود 200 ) بودجه رو افزایش بدهید و sx230 hs شرکت canon رو بگیرید دوربین نسبتا خوبی هست در کل به نسبت قیمتش
نه دوست من توجه نکردید من از کیفیت عکس هاراضیم wx50فقط روی عکس زیاد روتوش میکنه وعکسها جلوه آبرنگی پیدا میکنن عکاسی تو شبش هم که عالی .اشتباه نکن دوربینهای گردونتر آپشن های بهتری
دارن کیفیت دیگه بیتشر از این تغییر نمیکنه.من کنون a1100دارم شاید جزو ارزونترن دوربینهاباشه که الانم توبازار نیست کیفیت عکسهاش بی نظیره!

Alfa2kas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگی
من بین دوربین Nikon P510 و Canon SX50hs گیرکردم:
با توجه به جدول زیر یکی کمک کنه خواهشاً
موردNikonCanon
GPSداردندارد
صفحه نمایش3 اینچ 921000 پیکسلی2.8 اینچ 562000 پیکسلی
فرمت RAWندارددارد
حداقل سرعت شاتر4 ثانیه15 ثانیه
محدوده دیافراگم
F3.0 تا F5.6F 3.5 تا F6.5
فلش8 متری5.5 متری
ساختچینژاپن
قیمت1,100,00 ت1,250,00 ت

siahkolah

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
یه دوربین ساده برای عکاسی و فیلم برداری با کیفیت تا 500 چی پیشنهاد میدین؟

BORO2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من IXUS 125قیمت خیلی از سایتها 500تا560سایت پارس کنون امروز حودم تماس گرفتم گفت 430به نظر شما این ارزونی بخاطر چیه اصلا این مدل قیمت اصلش چنده توبازار من چندتا مدل دیگه هم که قیمت گرفتم از بقیه فروشگاها به مراتب ارزونتره
اعتباری ه این ارزونی هست به نظر ما؟؟

بالا