• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
والا تا 360 هم حاضرم بدم ... لطفا معرفی کنید ....
Fujifilm S6000fd پیشهاد میشه.
همون سنسور(CCD) کم نویز f30 رو داره , در ضمن لنز بهتری هم داره..با 11 برابر زوم!
در ضمن تنظیمات دستیش هم بسیار گسترده ست . دوربین شبه حرفه ایه.
قیمت هم حدود 340 هست.
پیشنهاد بعدی هم F30 هست..البته تنظیمات دستی f30 محدودتره.. قیمتش حدود 300 هه..البته اگه گیر بیاد!

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
دوربینهای در این محدوده قیمت اکثرا در ایزو 200 نویز کاملا محسوسی دارند.

من مشکلم همین جاس! خوب اگه تو این محدوده قیمت اینطوریه ، بابا این سازنده ها برای چی ایزو مثلا 800 هم براش میگذارند؟؟؟؟؟ من با سه پایه هم تست کردم همون جوره!!!! :( خوب تو این رنج قیمت بگن فقط ایزو 80 یا 50 داری و خلاص!!!!!! من نمیفهمم چطور ممکنه با این نویز بالا کسی عکسی با مثلا ایزو 400 یا حتی همون 200 بگیره و راضی هم باشه :eek: ؟؟؟ تو رو خدا یکی برام توضیح بده.... :blink: شاید من خیلی از مرحله پرتم!!!!
دیگه بحث داره مربوط به موضوع تاپیک "سوالات فنی" میشه. اگر اونجا مطرح بشه بهتره.​

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان
من دیروز پس از کلی رویو خوندن و تحقیق و ... یه Canon A710 IS خریدم 270 تومن ....
ولی الان کاملا ناراضیم !!!!:mad:

من قبلا یه canon 3 مگا پیکسلی داشتم و کلی عکس با اون گرفتم . وقتی عکسایی که با اون گرفتم رو 100% میکنم هیچ نویزی توش نیست ! :rolleyes: ولی این یکی بی انصاف .... پر از نویزه!!!! اگر ISO رو از 200 بالاتر ببرید واویلاس! این لینک رو ببینید :
http://www.dpreview.com/reviews/canona710is/page6.asp
وقتی از ایزو 200 به بالا اصلا نمیشه استفاده کرد ، خوب این چه کاریه که تا 800 هم داره؟؟؟؟؟؟ :weird:
این یکی رو هم ببینید :
http://whatdigitalcamera.com/gallery/Canon-PowerShot-A710/zcanonpowershota710img_0035?full=1
در ضمن من اصلا حرفه ای نیستم و همیشه با مد های خود دوربین (منظورم غیر از منواله) عکس میگیرم.

میشه خواهشن یکی برام توضیح بده که چرا اون 3 مگا پیکسلیه اصلا نویز نداشت و این 7 مگا پیکسلیه پر از نویزه؟
من همه مد هاشو هم امتحان کردم .... :(

به هر حال میخوام اینو ردش کنم و یه دوربین دیگه بگیرم! چی پیشنهاد میکنید که نویز نداشته باشه؟؟؟؟
من کلا از این نویز متنفرم و فعلا واقعا تنها معیارم شده نداشتن نویز!!!!!حالا هر جوری که میخواد حذف شه ! سافتوری ... هاردوری ....

مرسی

دوست عزیز!
منم این دوربینو دارم و در ایزوهای بالای 100 با شما کاملا موافقم. :(
ولی در ایزوی 100 و 80 کاملا باکیفیت عمل میکنه و راضی کننده است.نمونه عکسهایی هم که گرفتم در این سایت موجوده و میتونی بررسی کنی.
ضمنا فرموده بودی دوربین 3 مگاپیکسلی شما نویزش کمتره درصورتیکه مطمئن باش اینطور نیست.درواقع به دلیل کوچکتر بودن سایز واقعی عکسهاش شما نویزها را هم کوچکتر (در نتیجه کمتر) میبینید.سایز 100درصد اون دوربین را با سایز مثلا 40 درصد A710IS مقایسه کن متوجه میشی.
اولا دوربینتو عوض نکن ولی اگر خیلی مصممی و کیفیت بالا و کم نویز بودن برات اولویت اول و آخر شده فقط به سراغ کامپکتهای فوجی برو (البته اگر SLR بگیری که بحثش جداست) .دوتا از بهترین مدلهاش هم F31fd و F30 میباشد که به نظر من نویز ایزوی 1600 آنها با ایزوی 400 سایر دوربینها برابری میکنه.(البته پیدا کردنش خیلی سخته)

184781

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان به خصوص فرشاد عزیز .
اومدیم G7 بخریم نیست شد و میگن میخواد گرون بشه خوب شانسه منه .
آفومار و عکسباران هم زنگ زدم نداشت و رشت خودمون هم که اصلا حرفشو نزن .
یکی از دوستان یه دونه تهران با گارانتی RGI که نمیدونم اصلا چی هست برام پیدا کرده 505000 تومن و قراره که فردا با پرینتر و اسکنر کنن برام بفرسته رشت . میخواستم بدونم که موضوع گارانتی خیلی مهمه و اینو نگیرم ( امشب منتظر تلفنمه که دوربین رو بفرسته یا نه ) ؟
و این دوستمون گفته پکش بازه و اصلا باز میکنن تا گارانتیش بکنن !!!! این درسته و همه جا اینجوریه ( پک رو باز میکنن )؟
دی وی دی سونی من خراب شد و شرکت بازرگانی ایران ( نماینده رسمی سونی در ایران ) اصلا نپرسید چرا خراب شده و به عنوان گارانتیش قبول کرد یعنی آفومار و اصلی ها اینجورین و من اینو نگیرم و صبر کنم تا آفومار پیدا کنم؟
فرشاد جان نکنه به داداشت فشار مشار بدن ( دست دوم ) . هیچ جور نمیشه فهمید ( سر انگشتی )؟؟؟؟؟
شک کردم کمکم کنید ..

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان به خصوص فرشاد عزیز .
اومدیم G7 بخریم نیست شد و میگن میخواد گرون بشه خوب شانسه منه .
آفومار و عکسباران هم زنگ زدم نداشت و رشت خودمون هم که اصلا حرفشو نزن .
یکی از دوستان یه دونه تهران با گارانتی RGI که نمیدونم اصلا چی هست برام پیدا کرده 505000 تومن و قراره که فردا با پرینتر و اسکنر کنن برام بفرسته رشت . میخواستم بدونم که موضوع گارانتی خیلی مهمه و اینو نگیرم ( امشب منتظر تلفنمه که دوربین رو بفرسته یا نه ) ؟
و این دوستمون گفته پکش بازه و اصلا باز میکنن تا گارانتیش بکنن !!!! این درسته و همه جا اینجوریه ( پک رو باز میکنن )؟
دی وی دی سونی من خراب شد و شرکت بازرگانی ایران ( نماینده رسمی سونی در ایران ) اصلا نپرسید چرا خراب شده و به عنوان گارانتیش قبول کرد یعنی آفومار و اصلی ها اینجورین و من اینو نگیرم و صبر کنم تا آفومار پیدا کنم؟
فرشاد جان نکنه به داداشت فشار مشار بدن ( دست دوم ) . هیچ جور نمیشه فهمید ( سر انگشتی )؟؟؟؟؟
شک کردم کمکم کنید ..
گارانتی RGI ؟!
129fs3702145.gif
نشنیدم اسمشو اصلا؟!
البته گارانتی چندان مهم نیست ولی مسلما داشتنش بهتر از نداشتنشه!
352nmsp.gif

فعلا نگیر! صبر کن با گارانتی نورنگار یا آهونگار یا یه چیز معتبر بگیر به نظر من! البته اگه خودت بری تهران بگیری بهتره تا واست بفرستن!
glasses.gif

یه زنگ بزن به نورنگار تهران: 77616333 فکر کنم دارن.

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دوربین کنون A710is بهتره یا A570is ؟کدوم رو بخرم؟؟

بعدش میخام از دبی بخرم برام ارزونتر از تهران در میاد یا نه ؟

فقط یک نکته چون من یه A540 حدود یک ماه پیش با گارنتی پارس الرمس خریدم و خراب بود امروز با ضرر، 145 تومن تو جمهوری فروختم داستان این پار الرمس هم تو امضام هست. با این اوصاف حالا که ضرر هم کردم ،حالا کدوم دوربین رو بخرم چون میخام این یکی رو نگه دارمش.
مرسی

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
سلام

فقط یک نکته چون من یه A540 حدود یک ماه پیش با گارنتی پارس الرمس خریدم و خراب بود امروز با ضرر، 145 تومن تو جمهوری فروختم داستان این پار الرمس هم تو امضام هست. با این اوصاف حالا که ضرر هم کردم ،حالا کدوم دوربین رو بخرم چون میخام این یکی رو نگه دارمش.
مرسی

اکثر مشخصاتشون مثل همه.فقط 710 زومش 6x و 570 زوم 4x داره. 710 مبدل لنز داره اون یکی نداره. ماکروی 710 یک سانته و 570 پنج سانت. 570 ایزوی 1600 داره که عملا بلااسنفاده ست.لینک زیر مقایسه کاملشونه.
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a570is%2Ccanon_a710is&show=all

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

مرسی

دوربین که خیلی هست! بودجه چقدره؟
3550.gif

a570 هم دوربین جدیده و من قیمتشو نمیدونم.. ریویو یا بررسی معتبری هم تا حالا ازش نیومده! بنابراین همه دوستان در مورد این دوربین صبر کنن!

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
اکثر مشخصاتشون مثل همه.فقط 710 زومش 6x و 570 زوم 4x داره. 710 مبدل لنز داره اون یکی نداره. ماکروی 710 یک سانته و 570 پنج سانت. 570 ایزوی 1600 داره که عملا بلااسنفاده ست.لینک زیر مقایسه کاملشونه.
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a570is%2Ccanon_a710is&show=all

ولی 570is هم مبدل روش سوار میشه. البته برای من فکر نکنم قابل استفاده باشه.

یک چیزه جالب توجه من رو به خودش جلب کرده اندازه منظره یاب A710is یا همون چشمی دوربین از مدلA570is یا a540 که خودم تا دیروز داشتم اما فروختم :blush: کوچیکتره یه نگاه به عکاش بنازید معلوم میشه.
عکس a570is
canonA570_frontback-001.jpg

___________________________________________________________________________________
عکس a710is

canon_a710is_frontback-001.jpg

در ضمن یه جا نوشته بود فاصلعه دوتا فلاش570is حدود 1.3 ثانیه است در حالیکه تو A540 یا A710is تا 4 ثانیه میرسه.

مورد بعدی هم که خوندم نوشته بود A570is چون پردازشگرش از نوع جدیدتر هستdigicIII ظاهرا سیتم کاهش نویز بهتری داره ،پس کیفیت عکس بهتری داره، سریعتره ،استارت آپش سریعتره ، سرعت شاتر بالاتره ، قابلیت face detection داره قرمزی چشم در اون کمتره و اگر هم باشه تو پلی بک دوربین با یه آپشن که گذاشتن میشه درستش کرد مدت فیلمبرداریش هم تا 4 گیگ یا یک ساعت شده. منتها تنها چیزیش که به نظر من تو ذوق می زنه شکل اسپیکرش هست سوراخهای مستطیلی داره به نظرم اینجا رو سوتی دادن اگه سوراخهای ریز دایرهای روی اسپیکر داشت ظاهر مطلوبتری و بهتری داشت. در ضمن یک چیزه مهم در مورد ال سی دیش ،نوع ال سی دی بکار رفته تو A570is از نوع LCD 2.5 inch :Amorphous Silicon TFT با 115 هزار پیکسل هست که در A550 هم ال سی دیش از نوع Amorphous Silicon TFT است در حالی که در A710is ال سی دی از نوع :

LCD 2.5 inch :Low-temperature polycrystalline silicon TFT color است که با 115 هزار پیکسل (در g7 dh یا S3is یاA540 هم از نوع Low-temperature polycrystalline silicon TFT)که این صفحه نمایش به قول معروف کریستال مایع هست اما در A570is صفحه نمایش کریتال مایع نیست بلکه فرمی دیگه از سیلیکون هست که یکی از خصوصیات برترش به کریستال مایع،یکنواختیش هست اما چون جدید هست مشکلاتی داره و در مقاله ای که خوندم در مورد تکنولوژی این دوتا این مسایل رو مطرح کرده و در آخر گفته بود به طور کلی کریستال مایع خواص الکتریکال بهتری نسبت به Amorphous Silicon TFT دارد. خب اینم یه مقایسه از صفحه نمایش اونها البته این مقاله ربیطی به دوربین نداشت و بیشتر در مورد خود تکنولوژی این دو بود. ولی در یک ریویو گفته بود که A570is کیفیت بالا تری نسبت به مدلهلی قبلی کنون داره.
لینکش:
http://www.digitalcamerainfo.com/content/Canon-Adds-A570IS-and-A560-with-Digic-III-Processor.htm
پا راگراف 4

he new PowerShots improve most notably upon their predecessors with larger 2.5-inch, 115,000 pixel LCDs, and the enhanced features provided by the Digic III processor

در ضمن یکجا طرف گفته بود تو A710is ، صدای فیلم گرفته شد وز وز داره و اون رو به نزدیکی میکروفون به لنز دوربین و صدای ناشی از لرزشگیر دوربین ربط داده بود ،میخام بدونم دوستانی که این مدل رو دارن به چنین چیزی برخوردن یا نه؟
من خودم یه نمون فیلم از سایت steves Digicam گرفتم که فیلمی از یک بازی هاکی در داخل سالن بود و پر سرو صدا و چیزی از وز وز و این جور چیزا متوجه نشدم. این رو میپرسم چون کیفیت فیلم برداری هم برا مهمه.

خب اینم هم یک ریویو از سایت steves Digicam :
http://www.steves-digicams.com/pr/canon_02212007_a560-a570_pr.html

در ضمن قیمت جفتشون 270 تومن هست تو جمهوری طرف بهم گفتa570 دارم 270 البته اگر اشتباه نگفته باشه منتها من هم انقدر این مغازه اون مغزه رفتم که یادم رفت کجا داشت. A710is از 265 تومن با گارانتی پارسه(که در موردش اصلاعات زیادی ندارم جز اینکه فروشنده گفت گارانتیش فقط تهران رو پوشش میده ) تا 280 یا بالاتر با گارنتی های مختلف.

راستی در مورد این گارانتی پارسه کسی اطلاعات بیشتری داره؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
ولی 570is هم مبدل روش سوار میشه. البته برای من فکر نکنم قابل استفاده باشه.

یک چیزه جالب توجه من رو به خودش جلب کرده اندازه منظره یاب A710is یا همون چشمی دوربین از مدلA570is یا a540 که خودم تا دیروز داشتم اما فروختم :blush: کوچیکتره یه نگاه به عکاش بنازید معلوم میشه.
.....

آقا شما که ماشالله خودت یه پا ریویو گری
clever.gif

من از چیزی که اینجا می بینم، اختلاف این دو تا خیلی اندکه.
حسن A710 اینه که زوم بهتر و ماکروی بهتری داره و حسن A570 در فیلم برداری بهتر و جدیدتر بودنشه که خب این جدیدتر بودن از اونجایی که دوربین دیجیتال بدجوری وابسته به تکنولوژیه یه حسن محسوب میشه.
راستی شما چرا به فوجی 6500 فکر نمی کنی؟

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
آقا شما که ماشالله خودت یه پا ریویو گری
clever.gif

من از چیزی که اینجا می بینم، اختلاف این دو تا خیلی اندکه.
حسن A710 اینه که زوم بهتر و ماکروی بهتری داره و حسن A570 در فیلم برداری بهتر و جدیدتر بودنشه که خب این جدیدتر بودن از اونجایی که دوربین دیجیتال بدجوری وابسته به تکنولوژیه یه حسن محسوب میشه.
راستی شما چرا به فوجی 6500 فکر نمی کنی؟

سلام دوست عزیز
من که صفر کیلومترم حالا کو تا حرفهای بشم در زمینه دوربین دیجیتال سرهم یک ماه که افتادم دنبال خریدش یهA540 هم خریدم ولی چون مشکل داشت ردش کردم. در مورد فوجی چیزی نمی دونم بیشتر کنون رو دوست دارم . ولی یه لینکی چیزی داره یا چیزی میدونی در موردش بگو قیمتش چنده ؟

!shabgard!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من اوپراتور چاپ دیجیتال فلان جا تو 7تیر هستم وتاحلا عکس های زیادی چاپ کردم از هر دوربینی که بگید!!اونم با دستگاه فرانتیر فوجی که تو جهان حرف اول میزنه!!
بنظر من تو دوربین های معمولی فقط سایبر شات مدل h5که شارپنس فوق العاده ای داره!!!

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوست عزیز
من که صفر کیلومترم حالا کو تا حرفهای بشم در زمینه دوربین دیجیتال سرهم یک ماه که افتادم دنبال خریدش یهA540 هم خریدم ولی چون مشکل داشت ردش کردم. در مورد فوجی چیزی نمی دونم بیشتر کنون رو دوست دارم . ولی یه لینکی چیزی داره یا چیزی میدونی در موردش بگو قیمتش چنده ؟

خب دوست عزیز در مورد قیمت ها به این سایت می تونین مراجعه کنین:
WWW.Digihouse.ir سایت شرکت معروف نورونگاره.

راستی؛ شما هدفتون از خرید دوربین چیه؟ منظورم اینه که واسه چه کاری می خواین دوربین بخرین؟ و فاکتورهای مهمتون واسه خرید دوربین کدوم هاست؟
اندازه- بودجه- زوم- نویز- تنظیمات دستی ....

موارد بالا رو مشخص کنید به یه انتخاب خوب خواهید رسید:)

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
راستش این دوربین اولم هست

برا همین میخام چیز درست وحسابی تو کلاس خودش باشه،نظرم بیشتر رو کنون هست ولی اگه مدلای دیگه خوبن خب بگین؟
بودجه 250 اینطورا؟؟؟

برا عکاسی تو خونه وبیرون وتو شب و نور کم. لرزهگیر داشته باشه که بشه تو نور کم و زوم بالا خوب جواب بده و عکس تار نشه.

مرسی

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
راستش این دوربین اولم هست

برا همین میخام چیز درست وحسابی تو کلاس خودش باشه،نظرم بیشتر رو کنون هست ولی اگه مدلای دیگه خوبن خب بگین؟
بودجه 250 اینطورا؟؟؟

برا عکاسی تو خونه وبیرون وتو شب و نور کم. لرزهگیر داشته باشه که بشه تو نور کم و زوم بالا خوب جواب بده و عکس تار نشه.

مرسی

شخصا فکر می کنم که آدم خیلی زود از دوربین کامپکت زده می شود( واسه من که اینطور بود، کامپکت دیجیتالم رو کنار گذاشتم و با SLR آنالوگم عکاسی می کنم)، مخصوصا که اهل و علاقه مند به عکاسی هم باشد.

پیشنهاد من اینه که اگه بتونید بودجه تون رو اندکی افزایش بدید و یه فوجی 6500 بگیرید، گذشته از این که همه موارد مورد نظر شما(به غیر از لرزشگیر) رو داره، دوربینه که تا مدتها می تونه شما رو راضی نگه داره.
ولی اگه واسه تون مقدور نیست، به گمونم بهترین ها رو انتخاب کردین. با توجه به اینکه شما رو تو زمینه تحقیق خیلی جدی و حرفه ای دیدم:)

Mojgan110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام

من همين چند دقيقه پيش :) ، هوس كردم يه دوربين بگيرم
الان اليمپوس دارم ولي بعضي وختها كه دستم بلرزه ، توي عكسهاش پرش ديده ميشه... ولي شفافيت و وضوح تصويرش خيلي خوب بود .

موارد استفاده ام هم از دوربين ، فقط براي عكس يادگاري گرفتن هست ! ( يعني كاملا كاربرد خونگي و شخصي)

پول هم تا 300 تومن ميخوام بدم ، 3001 هزارتومان هم نه ! :) ( آخه ديگه براي چندتا عكس غير حرفه اي و خونگي گرفتن ، آدم چقدر پول ميده !!! بسه ! )

ديگه اينكه فتوشاپ و غيره هم بلد نيستم ، يعني كه ميخوام عكسي كه دوربين برام ميگيره عكس خوبي باشه كه ديگه نياز به نرم افزار و اينا براي ويرايش و ... نداشته باشه ...

ديگه اينكه اگه ممكنه چيزي از ماركهاي زير بهم معرفي كنيد

اليمپوس
كنون
سوني
نيكون

مثلا نميدونم چرا بيشتر دلم ميخواد سوني باشه ! ( آخه هر كي رو ميبيني ميگه Canon PowerShot دارم ! از اسم فوجي هم بنكل بدم مياد ! يه وخت نيايد بگيد فوجي بگير ها !! )

لرزش گير و اينا هم داشته باشه !

اصلا ديگه چه فاكتورهايي رو آدم بايد در نظر بگيره ؟

مرسي

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام

الان اليمپوس دارم ولي بعضي وختها كه دستم بلرزه ، توي عكسهاش پرش ديده ميشه... ولي شفافيت و وضوح تصويرش خيلي خوب بود .

موارد استفاده ام هم از دوربين ، فقط براي عكس يادگاري گرفتن هست ! ( يعني كاملا كاربرد خونگي و شخصي)

پول هم تا 300 تومن ميخوام بدم ، 3001 هزارتومان هم نه ! :) ( آخه ديگه براي چندتا عكس غير حرفه اي و خونگي گرفتن ، آدم چقدر پول ميده !!! بسه ! )

ديگه اينكه فتوشاپ و غيره هم بلد نيستم ، يعني كه ميخوام عكسي كه دوربين برام ميگيره عكس خوبي باشه كه ديگه نياز به نرم افزار و اينا براي ويرايش و ... نداشته باشه ...

ديگه اينكه اگه ممكنه چيزي از ماركهاي زير بهم معرفي كنيد

اليمپوس
كنون
سوني
نيكون

مثلا نميدونم چرا بيشتر دلم ميخواد سوني باشه ! ( آخه هر كي رو ميبيني ميگه Canon PowerShot دارم ! از اسم فوجي هم بنكل بدم مياد ! يه وخت نيايد بگيد فوجي بگير ها !! )

لرزش گير و اينا هم داشته باشه !

اصلا ديگه چه فاكتورهايي رو آدم بايد در نظر بگيره ؟

مرسي

من نفهمیدم! مشکل الیمپوس شما فقط نداشتن لرزشگیر است؟
shock.gif

در این رنج قیمت شما سونی به درد بخوری که کوچولو هم نباشه نمی شناسم.
از کنون و در این رنج A710is و A630 موجودند.که اولی لرزشگیر داره ولی دومی سنسور بزرگتر و کیفیت عکس بهتر.
نیکون هم در این رنج دوربین هاش چنگی به دل نمی زنه.
در مورد الیمپوس هم نمیدونم

Mojgan110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
در این رنج قیمت شما سونی به درد بخوری که کوچولو هم نباشه نمی شناسم

مرسي . حالا كوچيك بزرگيش رو بيخيال .

اينو توي تاپيكهاي همينجا ديدم.. مثل اينكه 300 هم هست. (‌290 )

w70_black_silver.jpg

چطوره ؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

....
Canon A710 IS پیشنهاد میشه!
137fs512453.gif

مشخصات و بررسی کاملش هم درهمون لیک بالا هست..
coffee%281%29.gif

بالا