• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
منظورم عکس از محصولات فروشگاهی خودمون هست که میخوام بگیرم و داخل سایتمون بزارم
البته به نظتون با لنز 18-55 خودش تهیه کنم یا فقط بادی تهیه کنم و نز جدا بگیرم با توجه به مبتدی بودننم
ولی خوب اگر یه بیرونی جایی همم رفتن در حد یه دوربین معمولی باشه چون دوربین گوشیم هم بد نیست کارم رو راه میندازه lg g4
دوست عزیز شاید برای کار شما نیاز به عکاسی در فاصله کمتر از 20 سانت باشه با این اوصاف باید یه لنز مناسب بگیرید که قیمتش در حداقل مورد هم قیمت دوربین خواهد بود
بنظرم میتونید از کامپکت های پیشرفته کنون انتخاب داشته باشید مثل G7 که عکاسی راحت و عکسهای با کیفیتی هم خواهید داشت در ضمن برای عکاسی خانگی هم نیاز نیست مثل من همیشه خودتون عکاسی کنید چون افراد خانواده معمولا نمیتونن با دوربینهای حرفه ای کار کنند و حوصله ندارند

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام نظرتون در مورد دوربین Sx50 کسی کار کرده باهاش
کیفیتش چطوره؟
برای شروع کار عکاسی میخوام بگیرم
این دوربین یه دوربین سوپر زوم هست
کیفیت عکسش اصلا خوب نیست البته انتظاری هم ازش بیشتر از زوم کردن نمیره
الان هم SX 60 بجاش اومده و اون از رده خارج شده
شما برای چه زمینه کاری دوربین رو میخواهید ؟ اگر مشخص کنید بهتر میشه راهنمایی کرد

pani2016

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوربین جیبی دیجیتال با بودجه حدودا 200 هزار تومن چی خوبه ؟!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام یک دوربین مناسب تا 400.000 تومان معرفی کنید که کیفیت فیلمبرداری‌اش هم قابل قبول باشه
احسان جان دوربین کامپکت (جیبی) یا ... ؟!
حتما لازمه فول اِچ دی ضبط کنه یا به اِچ دی کفایت میکنی و کلا برای چه مصرفی میخوای ؟
در کل از چه هدفی میخوای تصویر برداری کنی ؟ این خیلی مهمه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوربین جیبی دیجیتال با بودجه حدودا 200 هزار تومن چی خوبه ؟!
سلام دوست عزیز

به جمع کاربران پی تی (پرشین تولز) خوش آمدید :general601:
با 200 هزار تومن اگه خودم میخواستم دوربین خوب :general706: تهیه کنم قطعا این مدل بود :
Fujifilm FinePix JX550
چند روز پیش یکی از دوستان از دی جی کالا تهیه کرده بود به قیمت 157,000 تومن , چند ساعتی خوب تستش کردم از همه نظر عملکردش عالی بود :general609: خصوص کیفیت خروجی عکس و فیلم محشر بود :android21:
حتی از سایر مدلها مثل کانن و نیکون تو این رنج قیمت 200 الی 300 هم به نظر بنده بهتر بود :general707:
با افزایش نرخ $ قیمت ها هم یکم افزایش پیدا کرده دی جی کالا و سایر سایتها قیمت زدن 209 تومن :general208: شاید با جستجو قیمت مناسب تری بتونید پیدا کنید یا اینکه در نهایت از دی جی کالا خرید کنید که البته به نظر من یکم داره گرون میفروشه .

مانا باشید

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام نظرتون در مورد دوربین Sx50 کسی کار کرده باهاش
کیفیتش چطوره؟
برای شروع کار عکاسی میخوام بگیرم
دوست عزیز بودجه حدودا چقدر دارید ؟ تا امید به خدا بتونم پیشنهاد بدم
پ ن : بنده فروشنده نیستم

pani2016

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز

به جمع کاربران پی تی (پرشین تولز) خوش آمدید :general601:
با 200 هزار تومن اگه خودم میخواستم دوربین خوب :general706: تهیه کنم قطعا این مدل بود :
Fujifilm FinePix JX550
چند روز پیش یکی از دوستان از دی جی کالا تهیه کرده بود به قیمت 157,000 تومن , چند ساعتی خوب تستش کردم از همه نظر عملکردش عالی بود :general609: خصوص کیفیت خروجی عکس و فیلم محشر بود :android21:
حتی از سایر مدلها مثل کانن و نیکون تو این رنج قیمت 200 الی 300 هم به نظر بنده بهتر بود :general707:
با افزایش نرخ $ قیمت ها هم یکم افزایش پیدا کرده دی جی کالا و سایر سایتها قیمت زدن 209 تومن :general208: شاید با جستجو قیمت مناسب تری بتونید پیدا کنید یا اینکه در نهایت از دی جی کالا خرید کنید که البته به نظر من یکم داره گرون میفروشه .

مانا باشید
خیلی ممنون و مچکرم از راهنماییتون ♥

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
احسان جان دوربین کامپکت (جیبی) یا ... ؟!
حتما لازمه فول اِچ دی ضبط کنه یا به اِچ دی کفایت میکنی و کلا برای چه مصرفی میخوای ؟
در کل از چه هدفی میخوای تصویر برداری کنی ؟ این خیلی مهمه

دوست عزیز

کامپکت باشه بهتره چون جابجایی‌اش راحتره
کیفیت فیلمبرداری آنقدر باشه که فیلمهایش را بشه روی تلویزیون HD دید و بشود با آن در فضای بسته و باز فیلمهای خوبی گرفت (مثلاً در مهمانیها) و بتوانم کلیپهایی را بگیرم و روی اینترنت بگذارم (مثلاً مصاحبه از افراد و مکانهای تاریخی) (فکر میکنم 720P برای چنین کاری کافی باشه)
دوربینی که دیگر نیازی به بردن دوربین فیلمبرداری نداشته باشم

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوست عزیز

کامپکت باشه بهتره چون جابجایی‌اش راحتره
کیفیت فیلمبرداری آنقدر باشه که فیلمهایش را بشه روی تلویزیون HD دید و بشود با آن در فضای بسته و باز فیلمهای خوبی گرفت (مثلاً در مهمانیها) و بتوانم کلیپهایی را بگیرم و روی اینترنت بگذارم (مثلاً مصاحبه از افراد و مکانهای تاریخی) (فکر میکنم 720P برای چنین کاری کافی باشه)
دوربینی که دیگر نیازی به بردن دوربین فیلمبرداری نداشته باشم
این موارد به نظرم خوبه :
Sony DSC WX80
Sony DSC-W830
Sony DSC-W800

مدل اول فول اچ دی میگیره ! و به نظرم بهتره چون موقع تدوین یا افکت گذاری دستت باز تره قیمتش هم بالاتره
در کل برای مقایسه 3 مدل بالا این لینک و برای قیمت این لینک رو بررسی کنید .
خودت رو اصلا درگیر به قول معروف مگاپیکسل بالا نکن که در خروجی تفاوت قابل لمسی بین 16 و 20 نیست .
مدل اول خروجی HDMI هم داره و تکنولوژي بي سيم ! انتخاب با من بود قطعا :
WX80 قیمت حدودی 400 الی 420 تومن

با این مدل یکم استعداد و تمرین داشته باشی مستند و حتی موزیک ویدئو هم میتونی بسازی .
توصیه دوستانه اینکه به غیر از سونی هر برندی بخری باختی , دفعه پیش اومدم همین بحث رو مطرح کردم یه آدم نادون و احمق اومد اینجا گفت من مجری تبلیغات نمیدونم چیه سونیم !!! :general304: بگذریم ...

مانا باشید :general601:

rezza_ss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان گل
یه سوال
من خیلی به عکاسی علاقه دارمو الانم قصد خرید ی dslr مبتدی رو دارم تا دستم راه بیوفته تا سقف 1800تومان
حالا بین Nikon d5300 و canon 700d گیر کردم
ی کمی بکنیدو منو ازین بلاتکلیفی در بیارید
ممنون

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
سلام به همه دوستان گل
یه سوال
من خیلی به عکاسی علاقه دارمو الانم قصد خرید ی dslr مبتدی رو دارم تا دستم راه بیوفته تا سقف 1800تومان

سلام دوست عزیز
قطعا دوربین های این سطح هیچکدام سطح مبتدی نیستند. علی رغم اینکه بعضی از این بدنه ها با عنوان دوربین های سطح مبتدی به بازار عرضه میشوند اما در عمل تفاوت ساختاری چندانی با بدنه های حرف ای ندارند. صرفا وجود راهنمای سطح مبتدی در تنظیمات و یا در پیچ مود بعضی از بدنه های dslr دلیل بر سهل بودن کار با انها نیست اگر چه لنزهایی که برای استفاده بر روی این بدنه ها ساخته میشوند به دلیل بعضی فاکتورهای به کار رفته در ساختار اپتیکی انها غالبا جزو لنزهای تخصصی به حساب می ایند.

حالا بین Nikon d5300 و canon 700d گیر کردم
ی کمی بکنیدو منو ازین بلاتکلیفی در بیارید
ممنون

از انجایی که بعضی از نظرات گهگاهی سلیقه ای مطرح میشوند پیشنهاد میکنم جهت داشتن انتخابی بهتر به بررسی های تحلیلی سایتهای مقایسه دوربین مراجعه کنید که دوبینهای مختلف رو بر اساس خصوصیات فنیشون در شرایط متفاوت بررسی و به اونها یک نمره کلی میدهند.
لینک های بررسی:
http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-700D-vs-Nikon-D5300
http://cameradecision.com/compare/Canon-EOS-700D-vs-Nikon-D5300
http://www.dpreview.com/forums/post/54366579

Last edited:

rezza_ss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
قطعا دوربین های این سطح هیچکدام سطح مبتدی نیستند. علی رغم اینکه بعضی از این بدنه ها با عنوان دوربین های سطح مبتدی به بازار عرضه میشوند اما در عمل تفاوت ساختاری چندانی با بدنه های حرف ای ندارند. صرفا وجود راهنمای سطح مبتدی در تنظیمات و یا در پیچ مود بعضی از بدنه های dslr دلیل بر سهل بودن کار با انها نیست اگر چه لنزهایی که برای استفاده بر روی این بدنه ها ساخته میشوند به دلیل بعضی فاکتورهای به کار رفته در ساختار اپتیکی انها غالبا جزو لنزهای تخصصی به حساب می ایند.

از انجایی که بعضی از نظرات گهگاهی سلیقه ای مطرح میشوند پیشنهاد میکنم جهت داشتن انتخابی بهتر به بررسی های تحلیلی سایتهای مقایسه دوربین مراجعه کنید که دوبینهای مختلف رو بر اساس خصوصیات فنیشون در شرایط متفاوت بررسی و به اونها یک نمره کلی میدهند.
لینک های بررسی:
http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-700D-vs-Nikon-D5300
http://cameradecision.com/compare/Canon-EOS-700D-vs-Nikon-D5300
http://www.dpreview.com/forums/post/54366579

ممنون از رهنماییتون
ی سوال دیگه
برا عکاسی از اشخاص (پرتره) لنز 18-55 مناسبه؟ یا 18-140 بگیرم یا کمتر یا بیشتر؟ خیلی این نکنه برام مهمه ک تو عکاسی پرتره خوب جواب بده!

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
ممنون از رهنماییتون
ی سوال دیگه
برا عکاسی از اشخاص (پرتره) لنز 18-55 مناسبه؟ یا 18-140 بگیرم یا کمتر یا بیشتر؟ خیلی این نکنه برام مهمه ک تو عکاسی پرتره خوب جواب بده!

به صورت تخصصی برای پرتره نیاز به لنزهای تخصصی این سبک دارید.لنزهای کیت مثل 55-18 یا 140-18 لنزهای زوم استانداردی هستند که بیشتر برای ثبتهای عمومی به همراه دوربینها ارایه میشود و منحصرا به دلیل واید و فوکال متوسطی که دارند بیشتر مناسب افرادی هستند که تمایلی به خریدن چنیدین لنز ندارند. البته اغلب کسانی که حرفه عکاسی میکنند بدنه را به صورت تکی خریداری میکنند و لنز مورد نظرشان را بعدا برحسب نیاز های عکاسیشون تهیه میکنند. در مورد اینکه چه لنزی مناسب پرتره است سلایق مختلفی وجود دارد و بیشتر بستگی به این دارد که قصد ثبت از چه فاصله ای و با چه عمق میدانی مد نظر شماست. .پرتره گرافی با هر فوکالی امکانپذیر است اما غیر از فاصله کانونی فاکتور های مهمتری در یک پرتره مناسب نقش دارند که این لنزها رو از بقیه ی لنزها متمایز میکند مانند گشودگی بالای دیافراگم و شارپنس .به طور مثال در حالت باز دیاف این لنزها میتونید تا محدوده ی f/1.4 یا f/1.8 گشودگی دیافراگم داشته باشید که این فاکتور به شما کمک میکنه تا با کمتر کردن عمق میدان تاکید بیشتری بر سوژه داشته باشید و پرتره های خارق العاده ای رو حتی در شرایط نوری نامناسب ثبت کنید . لنزهای فیکس مثل 35mm ، 50mm ، 85mm برای پرتره خیلی کاربردی هستند که بسته به سبک کاری شما(از تمام قد ، نیم تنه ، سرو گردن... بخواید عکس بگرید) هر کدام میتونن به نوبه ی خود مناسب باشند.

ninimaster

Registered User
لایک‌ها
174
سلام اساتید ...

من یه دوربینی میخوام که برای عکاسی از عمق آسمان شب مناسب باشه و بشه اون رو مودیفای کرد ...

دوربین کانن d50 رو بهم پیشنهاد دادن، برای اینکه دوربین فیلترش برداشته میشه و صرفا برای عکاسی deepsky مناسب هست، با این وجود دوربین ارزونتری کسی میشناسه که بشه مودیفای کرد و کیفیت خوبی هم داشته باشه ؟

آیا دوربین های نیکون هم مودیفای میشن ؟

ممنونم از راهنمایتون پیشاپیش

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
سلام به دنبال خرید یه دوربین کامپکت هستم میخوام بهترین کیفیت عکاسی رو داشته باشه
فیلم برداری و میزان زوم برام مهم نیست
فقط راحت تو جیب جابشه
قیمتش هم مناسب باشه
کیفیت ساختش هم خوب باشه

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
سلام به دنبال خرید یه دوربین کامپکت هستم میخوام بهترین کیفیت عکاسی رو داشته باشه
فقط راحت تو جیب جابشه
قیمتش هم مناسب باشه
کیفیت ساختش هم خوب باشه
کسی میتونه منو راهنمایی کنه

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
فقط راحت تو جیب جابشه
قیمتش هم مناسب باشه
کیفیت ساختش هم خوب باشه
با سلام
دوست عزیز دوربینهای سری G در کنون مثل G1x - G7 - G1xII همگی در رده کامپکتهای سری پیشرفته هستند و دارای کیفیت عکس عالی
البته سونی هم کامکتهای سری پیشرفته داره مثل مدلهای RX100 ,RX200 اما از لحاظ قیمت اختلاف زیادی با کنون دارن و بنظر شخص من اون قیمت برای کامپکت اصلا معقولانه نیست

Dragon Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
293
سلام خسته نباشید
دیدم Sx50 فقط زومه تا کیفیت
الان یه دوربین DSLR خوب میخوام تا سقف ۱۸۰۰ تا الان تو این قیمت D5300 دیدم خوبه
تو این قیمت دوربین بهتری هست اگه هست ممنون میشم معرفی کنید

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام خسته نباشید
دیدم Sx50 فقط زومه تا کیفیت
الان یه دوربین DSLR خوب میخوام تا سقف ۱۸۰۰ تا الان تو این قیمت D5300 دیدم خوبه
تو این قیمت دوربین بهتری هست اگه هست ممنون میشم معرفی کنید
با سلام
دوست عزیز انتخاب در این سطح فقط 5300 نیکون هست و 700 کنون
اگر براتون فیلم برداری هم مهمه حتما کنون بگیر اما اگر فقط عکاسی میکنی زیاد فرقی باهم ندارند هر کدوم یکی دوتا آیتم منحصر بفرد دارن که واقعا نمیشه بینشون قضاوت کرد
من خودم کنون دارم چون دوربین قبلیم هم کنون بود لاقل با منوهاش آشنا تر بودم و در بعضی مواقع برای خرید لنز دایره انتخاب بزرگتری داری
کلا بنظر میاد کنون در ایران مقبولیت بیشتری داره

بالا