دوستان درود بر شما.
من از راهنمایی های چند نفر از کاربران استفاده کردم. اما با کمی مطالعه و خوندن نظرات در دیجیکالا و .. دچار شک شدم. ببیند من اولویت اولم گرفتن فیلم از طبیعت و ساخت مستند حیات وحش هست. تصاویر با کیفیت خوب و فکر می کنم حداقل 4K و اصلا عکس گرفتن دارای اهمیت نیست
برای فیلم برداری خیلی جاها نوشته بودن دوربین بدون آینه بهترین گزینه هستند. اما خب دوستان دیگر هم دوربین های DSLR کنون و .. رو پیشنهاد کردند
واقعا گیج شدم. ارزانترین و حداقلی ترین دوربینی که بتونم ویدیو و فیلم بگیرم از طبیعت و مستند حیات وحش بسازم که بشه در سطح جهانی اون ویدیوها رو ارائه داد چه مواردی رو شامل می شه به نظرتون؟ اگر ممکن باشه راهنمایی کنید
چون هزینه دوربین خیلی زیاد هست مجبور هستم مطمئن بشم قبل از خرید. با سپاس
سلام
نوشتید حداقل، بعد نوشتید در سطح جهانی
بودجه رو هم مشخص نکردید
شما باید برید دنبال دوربین هایی که لرزشگیر داشته باشن و دوم زوم قوی داشته باشن و پردازشگرشون توی محیط بیرون داغ نکنن چون محیط بیرون بخاطر آفتاب یا حرارت میتونه دوربینو خاموش کنه مثل سونی که قبلا خودم داشتم
چون نوشتید از طبیعت پس باید زوم داشته باشه اونم حداقل ۴۰ ۵۰ برابر
دوربین های هندیکم سونی هزینه شون نسبت به کیفیتی که میدن قابل قبوله
مثلا شما میتونی هندیکم ax100 رو نمونه کیفیت هاشو توی یوتیوب ببینی (4k هست و لرزشگیر ۵ محوره داره و زومش 12 ایکس اپتیکال و زوم دیجیتال هم داره و البته سنسورش هم یک اینچی هست که نسبت به تمام هندیکم هایی که دیدم سنسورش بزرگتره ولی بازم توی نور کم به گرد پای دوربینای بدون آینه با سنسور aps-c نمیرسن)
این دوربین ۱۰۰مگابیت بر ثانیه بیت ریتشه (البته با کیفیت 4k و ۳۰ فریم)
با 1080 میخوای بگیری بهت ۱۲۰ فریم میده
و اینو توجه کن بهش که اگه ویدیوهات سرعتشون بالاس و نیاز داری دوربین رو سریع حرکت بدید پس با 4k نمیتونی انجام بدی چون توی این رزولوشین فقط ۳۰ فریم بهت میده
و دوربین جدیدترش هم ax53 هست که بجای ۱۲ ایکس زوم اپتیکال، بهت ۵۰ ایکس زوم اپتیکال و ۵۰ ایکس clear میده که هیچ فرقی با اپتیکال نداره و زوم دیجیتال هم جداگانه داره ولی اندازه سنسورش کوچیکترذه و توی نور کم کیفیت داغونی میده
اگه بودجه زیاد داری برو سمت پاناسونیک که حداقل بهت ۶۰ فریم توی 4k بده و البته منظورم هندیکمش نیست و دوربین های gh منظورمه
اگه بودجه زیاد داری و حتما هم میخوای 4k بگیری باید یه نگاهی هم به دوربین های بدون آینه کنون کنی ولی توجه داشته باش که باید حتما لنز لرزشگیر بگیری و یا لنزای زوم بگیری تا کارت راه بیوفته
در مورد فیلمبرداری های بیشتر از ۳۰ دقیقه هم جستجو کن چون خیلی هاشون قفل هستن ولی مثلا سونی رو میشه با یه نرم افزار فریورکشو هک کرد تا سوییچ pal , ntsc و اون ۳۰ دقیقه رو بشه نامحدود کرد