• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

n_t_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. همگي خسته نباشيد...
من ميخوام يه دوربين بگيرم. منتها به راهنمايي هاي اساتيد و اهل فن نياز دارم....

در واقع بين دوتا گزينه مردد موندم.
Canon A630
Canon A710 IS

چندتا سوال دارم.
1. اگه تجربه ي كار كردن با اينا رو داريد، نقاط قوتشون چيه؟ كلا اگه ميتونيد مقايسه كنيد برام....
2. آيا لرزش گير 710 واقعا موثره؟؟ يعني خيلي تفاوت ايجاد ميكنه؟؟
3. شنيدم كه 630 چينيه ولي 710 ژاپنيه.... اگه درسته، بازم ژاپني بودنش تفاوت زيادي داره؟؟

چندتا سوال متفرقه:
4. از كجا دوربين بخرم مناسب تره؟
5. بحث گارانتي چي؟ كدوم گارانتي خوبه؟ اصلا فرقي هم ميكنه؟
6. قبل از عيد قيمتا بالا ميره؟؟؟ يعني بذارم بعد از عيد يا قبل از عيد بخرم كه توي عيد هم استفاده كنم ازش؟

در نهايت تو مايه هاي اين دوربينا، انتخاب ديگه اي هم دارم؟؟؟

ممنون از همه.......
ايشالا جبران كنيم...

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
نظرتون در مورد S3IS چیه .قیمتش توتهران چنده من شهرستان هستم اینجا گرونه 400اگه اونجا پایین باشه میخوام بگیرم.البته بعداز دیدن نظرات شما.ممنون همگی

behvir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون در مورد S3IS چیه .قیمتش توتهران چنده من شهرستان هستم اینجا گرونه 400اگه اونجا پایین باشه میخوام بگیرم.البته بعداز دیدن نظرات شما.ممنون همگی

من همین امروز توی شهرستان - بابل - خریدم. قیمت دوربین رو 380 بعلاوه کیف مخصوصش 10 بعلاوه رم یک گیگا بایت کانن 26 که کلا بمن 425000 تومان داد . خیلی به نظر من خوش دست است . گرچه قبلا تا حالا دوربین دیجیتال نداشتم و نمی تونم اونو با بقیه مقایسه کنم و اون هم کار متخصصان عزیز توی این سایت هست که بگن دوربین خوبی خریدم یا نه . اما IXUS 850 هم داشت که 435000 می داد ولی خوب زوم این یکی رو که گرفتم نداشت.

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه اساتید ، امیدوارم حال همگی خوب باشه و سال جدید رو پیشاپیش به همه تبریک میگم . من میخوام یه دوربین دیجیتال تا سقف 200 تومن بخرم ، فیلم برداری برام مهم نیست بیشتر کیفیت عکس و راحتی و کارایی دوربین مد نظرم هست ، یکی از دوستان دوربین پاناسونیک LZ3 رو بهم معرفی کرد و کاروش تایید کرد خواهشن اگه کسی از دوستان با این دوربین کار کرده مشخصات فارسی و قیمت اونو لطف کنه ممنون میشم ، یا اینکه دوربین بهتری تو همین رنج هست معرفی کنه ، با تشکر . :blush: :p

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خب! ببخشید! من یه چند روزی نبودم!:blush:
سلام. همگي خسته نباشيد...
من ميخوام يه دوربين بگيرم. منتها به راهنمايي هاي اساتيد و اهل فن نياز دارم....

در واقع بين دوتا گزينه مردد موندم.
Canon A630
Canon A710 IS

چندتا سوال دارم.
1. اگه تجربه ي كار كردن با اينا رو داريد، نقاط قوتشون چيه؟ كلا اگه ميتونيد مقايسه كنيد برام....
2. آيا لرزش گير 710 واقعا موثره؟؟ يعني خيلي تفاوت ايجاد ميكنه؟؟
3. شنيدم كه 630 چينيه ولي 710 ژاپنيه.... اگه درسته، بازم ژاپني بودنش تفاوت زيادي داره؟؟

چندتا سوال متفرقه:
4. از كجا دوربين بخرم مناسب تره؟
5. بحث گارانتي چي؟ كدوم گارانتي خوبه؟ اصلا فرقي هم ميكنه؟
6. قبل از عيد قيمتا بالا ميره؟؟؟ يعني بذارم بعد از عيد يا قبل از عيد بخرم كه توي عيد هم استفاده كنم ازش؟

در نهايت تو مايه هاي اين دوربينا، انتخاب ديگه اي هم دارم؟؟؟

ممنون از همه.......
ايشالا جبران كنيم...
خب! اول بگم که A630 رو من بیشتر پیشنهاد میکنم.. بخاطر سنسور بهتر و کم نویز تر

اما در مورد سوالا:
1_ اینجا رو ببنید بررسی و مشخصلت کاملهر دو دوربین هست..
2_آ710 شش برابر زوم داره.. و مسلما نیاز به این لرزشگیر داره و در زوم بالا خیلی هم میتونه موثر باشه.. و کم , کمبود ایزوهای بالا و کم نویز رو جبران کنه.. البته کمی.
3_ فکر میکنم هر دو چینی باشن! ولی صفحه قیل هم توضیح دادم.. این ملاک نیست.. و اونقدرا اهمیت نداره..
4_بهتره از تهران بگیرین!.. خیابان جمهوری
5_زیاد تفاوتی نمیکنه.. گفتم قبلا هر کدوم ارزونتر بود!

S3IS نظرتون در مورد چیه .قیمتش توتهران چنده من شهرستان هستم اینجا گرونه 400اگه اونجا پایین باشه میخوام بگیرم.البته بعداز دیدن نظرات شما.ممنون همگی
fuji s6000 fd انتخاب بهتریه و ارزونتر.. قیمتش هم تهران حدود340 هست! S3IS حدود380 هست! اینجا
رو ببینید.. مشخصات و بررسیش و مقایسش با اس3 هم هست خودتون متوجه میشین که اینجا محصول فوجی بهتره.. البته لرزشگیر نداره ولی ایزوهای بالا و کم نویزش تا حدود زیادی این کمبود رو جبران میکنه

من همین امروز توی شهرستان - بابل - خریدم. قیمت دوربین رو 380 بعلاوه کیف مخصوصش 10 بعلاوه رم یک گیگا بایت کانن 26 که کلا بمن 425000 تومان داد . خیلی به نظر من خوش دست است . گرچه قبلا تا حالا دوربین دیجیتال نداشتم و نمی تونم اونو با بقیه مقایسه کنم و اون هم کار متخصصان عزیز توی این سایت هست که بگن دوربین خوبی خریدم یا نه . اما IXUS 850 هم داشت که 435000 می داد ولی خوب زوم این یکی رو که گرفتم نداشت.
البته دوست عزیز این دوتا دوربین (ایگسوز و با اس 3) با هم قابل مقایسه نیست و یکی اولترا کامپکته و یکی شبه اس ال ار و مسلما اس3 بهتره.
سلام بر همه اساتید ، امیدوارم حال همگی خوب باشه و سال جدید رو پیشاپیش به همه تبریک میگم . من میخوام یه دوربین دیجیتال تا سقف 200 تومن بخرم ، فیلم برداری برام مهم نیست بیشتر کیفیت عکس و راحتی و کارایی دوربین مد نظرم هست ، یکی از دوستان دوربین پاناسونیک LZ3 رو بهم معرفی کرد و کاروش تایید کرد خواهشن اگه کسی از دوستان با این دوربین کار کرده مشخصات فارسی و قیمت اونو لطف کنه ممنون میشم ، یا اینکه دوربین بهتری تو همین رنج هست معرفی کنه ، با تشکر . :blush: :p
قبلا هم در صفحات قبلی توضیح دادم دوست عزیز .. با این بودجه فعلا بهترین انتخاب A540 کانن هست که برای استفاده خانگی و عادی بسیارمناسب و کافی هست..

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد Canon A640 میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی داره؟ مشخصاتش خیلی خوبه و قیمتش هم به نسبت خیلی پایینه میخواستم ببینم بگیرمش یا نه؟! یه راهنمایی کنید ممنون میشم.

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
اتفاقا کلی در موردش بحث شد صفحات قبلی..بسیار دوربین خوبیه..
ولی fuji s6000 fd بهتره ببین اینجا رو.. اگه با اندازش مشکلی نداری ..این بیشتر توصیه میشه100% ..قیمتش هم حدود340 هست..11برابر زوم.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ولی fuji s6000 fd بهتره ببین اینجا رو.. اگه با اندازش مشکلی نداری ..این بیشتر توصیه میشه100% ..قیمتش هم حدود340 هست..11برابر زوم.

داداش واقعا کمکم کردی. آخه میدونی تعجب من بیشتر سر قیمت ایناست. یه دوربین 10 مگاپیکسل 350 تومن؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته عزیز این لینکی که شما دادی فکر کنم S6500FD باشه نه؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام
train.gif

دوستان عزيز راستش من از دوربين و عکاسی چيز زيادی نمیدونم / يکی از آشنايان میخواد يه دوربين ديجيتال بگيره با بودجه ای نزديک به 300.000 / مصرف هم خانگی (!) و به عبارتی برای کارهای معمول هست / میخواستم اگر میشه چند مدل خوب و مطرح که کارايی مناسبی دارن معرفی کنين
pinkglassesf.gif
/ طوری که بعدا شرمنده این دوستمون نشم
اگر چند سايت پيرامون قيمت دوربينهای ديجيتال و توضيحات هم موجود هست ممنون میشم لطف کنيد
سايتهای برای ريويو و يا کلا شبيه Dpreview و اطلاعات کلی
شديدا تشکر و اميدوارم بتونم جبران کنم
square.gif

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز و ممنون از راهنمایی شما، به نظر شما A540 از LZ3 بهتره ، با در نظر گرفتن تمام مولفه ها . میشه نظرتون را در مورد Canon A570 بگید و اینکه چند قیمته .

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من هم کاملا موافق هستم در مقایسهای درphographic و compare با دوربین هایی مثل sony h2 وcanon s3IS کرده حرف اول رو میزنه هم از لحاظ کیفیت و رنگ هم sharpness حال کردم واقعا !

ولی تنها مشکلش اینه که لرزشگیر نداره اگر داشت من همین فردا می گرفتمش!lol

امیدوارم که یه مدل با همین خصوصیات و قیمت بزنه که لرزشگیر داشته باشه!! آخه نسبت به قیمت و دوربین های دیگه خیلی مناسبه!

دوست من هر دو در اصل یک دستگاه هست که به هر دو نام معرفی شده!

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
با سلام
train.gif

دوستان عزيز راستش من از دوربين و عکاسی چيز زيادی نمیدونم / يکی از آشنايان میخواد يه دوربين ديجيتال بگيره با بودجه ای نزديک به 300.000 / مصرف هم خانگی (!) و به عبارتی برای کارهای معمول هست / میخواستم اگر میشه چند مدل خوب و مطرح که کارايی مناسبی دارن معرفی کنين
pinkglassesf.gif
/ طوری که بعدا شرمنده این دوستمون نشم
اگر چند سايت پيرامون قيمت دوربينهای ديجيتال و توضيحات هم موجود هست ممنون میشم لطف کنيد
سايتهای برای ريويو و يا کلا شبيه Dpreview و اطلاعات کلی
شديدا تشکر و اميدوارم بتونم جبران کنم
square.gif
اونور جواب دادم که!:D
همینطور که گفتن دوتا اسم داره یکی واسه اروپا یک امریکا و کانادا.. تفاوتی هم ندارن!:rolleyes:

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز و ممنون از راهنمایی شما، به نظر شما A540 از LZ3 بهتره ، با در نظر گرفتن تمام مولفه ها . میشه نظرتون را در مورد Canon A570 بگید و اینکه چند قیمته .
نه پاناسونیک توصیه نمیشه..همون A540 کیفیت بهتری داره..
ا 570 هم که هنوز نیومده.. تازه معرفی شده.. واگه هم بیاد قیمتش بالاتر از قیمتیه که گفتین ..200تومن.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون. خودمم حدس زده بودم شاید 2 تا اسم داشته باشه چون هر دو تا اسمش رو بکار میبردن. آقا حالا یه سوال؟! دوربین تو رنج قیمت بین 400 تا 450 تومن 10 مگاپیکسل به جز این دو تا دیگه چیا هست و شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
و اینکه از کجا بگیرم بهتره؟ پایتخت یا علاءالدین یا ...؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنون. خودمم حدس زده بودم شاید 2 تا اسم داشته باشه چون هر دو تا اسمش رو بکار میبردن. آقا حالا یه سوال؟! دوربین تو رنج قیمت بین 400 تا 450 تومن 10 مگاپیکسل به جز این دو تا دیگه چیا هست و شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
و اینکه از کجا بگیرم بهتره؟ پایتخت یا علاءالدین یا ...؟
Fujifilm FinePix S9600 خیلی خوبه تو این قیمت
N_aggressive%20%2826%29.gif
..
/

زیاد فرقی نمیکنه! جمهوری فکر کنم بهتر باشه.
A710IS ساخت ژاپن است.
birgits_snill.gif

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی لنین جان این فوجی که گفتی خیلی خوبه فقط تنها ایرادش نداشتن لرزه گیره.
129fs1832226.gif
اگر لرزه گیر هم داشت دیگه هیچ تردیدی نداشتم.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا امروز رفتم جمهوری یه Canon PowerShot S3 IS گرفتم. به نظر دوربین خیلی خوبی میاد. اونجا هم یه بنده خدا مشتری دیگه هم بود گفت منم از همین دوربین گرفته بودم خیلی راضی بودم. حالا سوال من اینجاست که یه مرجع مناسب (ترجیحا فارسی) برای یاد گرفتن منوها و کار این دوربین که کامل و جامع باشه کجا میشه پیدا کرد؟

بالا