دقيقا مشخص نكرديد كه استفاده دوربين براي چه كاريه ضمن اينكه اين 500D و G10-11 دو سري متفاوت هستند. اولي اس ال آره و دوتاي ديگه كامپكت هاي حرفه اي. هر سه دوربين تنظيمات دستي كاملي دارند ولي اگه بحث هزينه و قيمت مطرح نباشه كه ظاهرا نيست 500D گزينه بهتريه (هر چي باشه اس ال آره و همين كيفيتش رو تضمين مي كنه!) البته نه با لنز كيتش . هزينه خريد لنز بسته به نوع استفاده متفاوته.سلام
یکی از دوستان می خواد دوربین بگیره خیلی هم عجله داره، مشاوره خواسته...
بین سه مدل G10 , G11 , 500D کدوم بهتره؟ چرا؟
چون برای کارای دانشگاه میخواد Manual ش براش مهمتره...
ممنون میشم راهنمایی کنید...
آخه خودشون مشخص نکردن... رشتش گرافیک ه و میشه گفت برای کارای گرافیکی!! بیشتر از این توضیح ندارم که بگم...دقيقا مشخص نكرديد كه استفاده دوربين براي چه كاريه ضمن اينكه اين 500D و G10-11 دو سري متفاوت هستند. اولي اس ال آره و دوتاي ديگه كامپكت هاي حرفه اي. هر سه دوربين تنظيمات دستي كاملي دارند ولي اگه بحث هزينه و قيمت مطرح نباشه كه ظاهرا نيست 500D گزينه بهتريه (هر چي باشه اس ال آره و همين كيفيتش رو تضمين مي كنه!) البته نه با لنز كيتش . هزينه خريد لنز بسته به نوع استفاده متفاوته.
ذهنيت من در مورد گرافيك اگه مربوط به عكس باشه كارهاي با كيفيت با رزولوشن بالاست. دوربيني هم كه براي اين كار انتخاب ميشه حتما بايد قابليت RAW داشته باشه. 500D - G10-11- SX1 هر سه قابليت RAW دارند ولي كيفيت كار يه اس ال آر مثل 500D با هيچ كامپكت و شبه اس ال آري قابل قياس نيست. دوربين هاي سري G براي كاربري هاي حرفه اي مناسب هستند ولي محدوديت زيادي دارند مثل زوم 5-6 برابر و نويز زياد در تاريكي . SX1 هم شبه اس ال آريه كه روي زوم زيادش تاكيد شده قابليت هاي خوبي داره ولي همچنان مشكل اصلي دوربين هاي با زوم بالا يعني خطاي كروماتيك رو حفظ كرده.آخه خودشون مشخص نکردن... رشتش گرافیک ه و میشه گفت برای کارای گرافیکی!! بیشتر از این توضیح ندارم که بگم...
راجع به sx1 هم میشه بفرمایید چطوره؟
و بهتر از اینا هم سراغ دارین با کارایی مشابه؟
دست شما درد نکنه، خیلی لطف کردیذهنيت من در مورد گرافيك اگه مربوط به عكس باشه كارهاي با كيفيت با رزولوشن بالاست. دوربيني هم كه براي اين كار انتخاب ميشه حتما بايد قابليت RAW داشته باشه. 500D - G10-11- SX1 هر سه قابليت RAW دارند ولي كيفيت كار يه اس ال آر مثل 500D با هيچ كامپكت و شبه اس ال آري قابل قياس نيست. دوربين هاي سري G براي كاربري هاي حرفه اي مناسب هستند ولي محدوديت زيادي دارند مثل زوم 5-6 برابر و نويز زياد در تاريكي . SX1 هم شبه اس ال آريه كه روي زوم زيادش تاكيد شده قابليت هاي خوبي داره ولي همچنان مشكل اصلي دوربين هاي با زوم بالا يعني خطاي كروماتيك رو حفظ كرده.
به هر حال همونطور كه گفتم اگه بحث هزينه مطرح نباشه 500D با يه لنز مناسب دوربينيه كه براي هر كاربري مناسبه.
راستی، بین سه تا مدل دیگه به ترتیب کدوم بهتره؟ذهنيت من در مورد گرافيك اگه مربوط به عكس باشه كارهاي با كيفيت با رزولوشن بالاست. دوربيني هم كه براي اين كار انتخاب ميشه حتما بايد قابليت RAW داشته باشه. 500D - G10-11- SX1 هر سه قابليت RAW دارند ولي كيفيت كار يه اس ال آر مثل 500D با هيچ كامپكت و شبه اس ال آري قابل قياس نيست. دوربين هاي سري G براي كاربري هاي حرفه اي مناسب هستند ولي محدوديت زيادي دارند مثل زوم 5-6 برابر و نويز زياد در تاريكي . SX1 هم شبه اس ال آريه كه روي زوم زيادش تاكيد شده قابليت هاي خوبي داره ولي همچنان مشكل اصلي دوربين هاي با زوم بالا يعني خطاي كروماتيك رو حفظ كرده.
به هر حال همونطور كه گفتم اگه بحث هزينه مطرح نباشه 500D با يه لنز مناسب دوربينيه كه براي هر كاربري مناسبه.
از بين مدل هاي ديگه من شخصا G10-11 رو ترجيح ميدم. اين دو تا زياد اختلاف ندارند. فقط به اين دليل كه استفاده ازين دوربين ها راحتتره و قابليت حمل و نقل بيشتري دارند.راستی، بین سه تا مدل دیگه به ترتیب کدوم بهتره؟
آقا با بودجه حدود 400 تومن، چه دوربینی رو پیشنهاد میکنید ؟ نظر خودم روی Canon SX20IS هست، یه دوربین نیمه حرفه ای که مشخصات خوبی داره :
http://www.camerashop.ir/post/226
فقط یه موضوع کمی ذهنم رو درگیر کرده، باطری قلمی میخوره؛ یکی از آشناها، پیشنهادش دوربینهایی بود که باطری لیتیوم میخورن، اما خودم مخالف این موضوع هستم . خراب شدن باطری، در دسترس نبودن برق یا شارژر و ... اما باطری قلمی تقریبا هر جایی که باشیم گیر میاد !
نظر شما چیه ؟ هم دوربین هم وضعیت باطری.
سلام
من یه کنون s3 IS دارم می خوام با یک دوربین دیگه که زومش بالاتر باشه عوض کنم به نظرتون چی بگیرم
دوربین قبلی رو به چه قیمتی می تونم بفروشم و کجا؟
از نظر باتری همیشه باتری قلمی بهتره و این یکی از مزایا حساب میشه
چون همه جا و در مواقع اضطراری هم پیدا میشه و میتونه باتری نو بخری
هم اینکه میتونی باتری قلمی شارژی بگیری و استفاده کنی
من همیشه دوربینهایی که می گیرم باتری خور هستند