• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Taha90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوست من اگر کارایی هایی که میخواید رو بگید بهتر میشه نظر داد
دو مدلی که گفتید هر دو خوبند ولی با این قیمت ممکنه نسبت به کارایی شما دوربین های بهتری با یه برند دیگه هم موجود باشه
ولی محدوده ی f مدل wx10 بیشتر از hx9v هست و همچنین مشخصات دیگه شون یکسانه.ولی زوم hx9v بیشتر از wx10 هست
اگر برای مصارف عادی میخواید هر دو دوربین های خوبی هستند
موفق باشید
ممنون از جوابتون .دیگه تو این رنج گزینه بهتری رو پیشنهاد می کنید ؟

بله برای مصرف عادی . برام کیفیت عکس و فیلم هم خیلی مهم هست . شما اگه خودتون بخواین انتخاب کنید بین این دو کدومو انتخاب می کنید ؟ کیفیت عکس و فیلم این دو تا کدوم بهتره ؟ من تو این زمینه خیلی آماتورم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
منظور این 1080/60i یعنی چی ؟ کسی هست بیشتر توضیح بده و 1080p با 1080i تفاوت در چیست ؟

1080p یعنی رزولیشن فیلمی که میگیره 1920*1080 پیکسله
fps هم میشه فریم بر ثانیه.مثلا" تو هر ثانیه 60 فریم تصویر برداری میکنه
و هر چه این عدد بالاتر باشه تار شدن تصویر تو تکون خوردن ها کمتر میشه.
1080i هم کیفیتی بین 720p تا 1080p هست

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
این hs20 در هم رده ای های خودش یه دوربین خیلی خوبه.البته اگر به زوم بالا احتیاج داشته باشید.
و اگر زوم بالا نیاز ندارید با کمی پول بیشتر میتونید slr بخرید مثل 1100d یا d3100
البته خریدن slr اگر سررشته ی زیادی ندارید توصیه نمیشه.ولی اگر میدونید که با کمی افزایش اطلاعاتتون میتونید با slr ها کار کنید بهتره اونها رو بگیرید.و گرنه همین مدلی که گفتید دوربین خیلی خوبیه
موفق باشید

ممنون از راهنماییت ، من اصلا به زوم احتیاج ندارم ، ولی خوب 700 تومن هم ندارم ، فرق این دوربین ها 200 هزار تومنه...
البته می خوام بعد از خرید حسابی آموزشش هاش رو ببینم و در حد کمی حرفه ای کار کنم
میشه به طور کلی بفرمایید که این hs20 امکانات مورد نیاز عکاسی نیمه حرفه ای رو داره یا اینکه اصلا نداره این امکانات رو !؟

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

قصد خرید دوربین دیجیتال رو دارم. هیچ آشنایی با برندها و مدلها هم ندارم و برای مصارف معمولی و آماتورم میخوام.
حداکثر هزینه هم حدود 500 تومن است.

دوستان چه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
اقا مرتضی، یکی از دوستان دو مدل Cybershot DSC-HX9v و Cybershot DSC-wx10 را در همین تاپیک مطرح کردند، چون در این زمینه اصلا آشنا نیستم روی مدل و برندی تاکید ندارم، شما در این رنج گزینه دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟؟؟

ممنونم

Y@SH@R

Registered User
لایک‌ها
0
1080p یعنی رزولیشن فیلمی که میگیره 1920*1080 پیکسله
fps هم میشه فریم بر ثانیه.مثلا" تو هر ثانیه 60 فریم تصویر برداری میکنه
و هر چه این عدد بالاتر باشه تار شدن تصویر تو تکون خوردن ها کمتر میشه.
1080i هم کیفیتی بین 720p تا 1080p هست

ممنون از راهنمایی پس شما پیشنهادت خرید دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری خوب هست ؟ پس اگر ممکنه از برند canon چی رو پیشنهاد میکننین ؟ یا اینکه از 60fps دوربین بالاتری داریم یا نه ؟ و اینکه دوربین عکاسی با فیلمبرداری زیار فرق اساسی نداره

خیلی متشکر

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممنون از راهنماییت ، من اصلا به زوم احتیاج ندارم ، ولی خوب 700 تومن هم ندارم ، فرق این دوربین ها 200 هزار تومنه...
البته می خوام بعد از خرید حسابی آموزشش هاش رو ببینم و در حد کمی حرفه ای کار کنم
میشه به طور کلی بفرمایید که این hs20 امکانات مورد نیاز عکاسی نیمه حرفه ای رو داره یا اینکه اصلا نداره این امکانات رو !؟

سلام.خواهش میکنم
خوب تو این رنج به نظر من بهترین انتخاب میتونه hs20 باشه. و بعد قیمت ها بیشتر میشه
و یه نکته یادتون نره: برای یه عکاسی خوب حتما" نباید بهترین دوربین رو داشته باشید.بعضی مواقع تنظیمات شما و بک گراند یا موقعیت سوژه عکس رو زیبا میکنه.که اگر درست تنظیم نباشه اگر با یه dslr هم عکس بگیرید عکستون خوب نمیشه.
به نظر من برای یه فرد عادی که اطلاعات مناسب در مورد عکاسی رو داره با این قیمت بهترین انتخاب میتونه باشه.
و همچنین برای کارهای نیمه حرفه ای هم مناسبه
موفق باشید

سلام

قصد خرید دوربین دیجیتال رو دارم. هیچ آشنایی با برندها و مدلها هم ندارم و برای مصارف معمولی و آماتورم میخوام.
حداکثر هزینه هم حدود 500 تومن است.

دوستان چه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
اقا مرتضی، یکی از دوستان دو مدل Cybershot DSC-HX9v و Cybershot DSC-wx10 را در همین تاپیک مطرح کردند، چون در این زمینه اصلا آشنا نیستم روی مدل و برندی تاکید ندارم، شما در این رنج گزینه دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟؟؟

ممنونم

سلام
اگر سقف هزینه تون رو بخوام رعیت کنم بهتره fuji hs20 رو پیشنهاد بدم ولی گفتید برای مصارف عادی میخواید که این مدل هم بزرگه هم ممکنه تو حالت اتومات خیلی کیفیت قابل توجهی نداشته باشه
دو مدلی که گفتید خوب هستند.و توضیحاتش رو اینجا تا حدودی دادم.و اگر میخواید کمتر هزینه کنید IXUS 310 HS کنون هم هست که دوربین خوبیه یا ixus 1000hs
یا fuji f550 که این هم دوربین خوبیه
به نظر من اگر فقط برای مصارف خونگی و عادی میخوای ixus 310hs دوربین خوبیه.که هم جمع و جور هست و هم کیفیتش نسبت به قیمتش خوبه.
و همچنین sony hx9v
موفق باشید.

ممنون از جوابتون .دیگه تو این رنج گزینه بهتری رو پیشنهاد می کنید ؟

بله برای مصرف عادی . برام کیفیت عکس و فیلم هم خیلی مهم هست . شما اگه خودتون بخواین انتخاب کنید بین این دو کدومو انتخاب می کنید ؟ کیفیت عکس و فیلم این دو تا کدوم بهتره ؟ من تو این زمینه خیلی آماتورم

سلام
من اگر بخوام انتخاب کنم اون hx9v رو انتخاب میکنم.چون عمق میدانش کمی با wx10 تفاوت داره ولی زوم بیشتری داره.و بقیه ی موارد مثل هم هستند
ولی من اگر بخوام تو این رنج (حداکثر 460) دوربینی انتخاب کنم اولویت رو با فوجی FinePix F600EXR میگذاشتم و بعد از اون sx230 کنون رو انتخاب میکردم و اگر سقف مبلغ رو تا 500 بگیرم فوجی hs20 رو انتخاب میکنم.چون هر سه تنظیمات دستی دارند که سونی ها ندارند.ولی اگر برای مصارف معمولی و عکس منظره یا چهره تو نور پردازی های خوب باشه هر دو مدل سونی برای مصارف عادی خوب هستند.همچنین ixus 310 کنون
موفق باشید

ممنون از راهنمایی پس شما پیشنهادت خرید دوربین عکاسی با قابلیت فیلمبرداری خوب هست ؟ پس اگر ممکنه از برند canon چی رو پیشنهاد میکننین ؟ یا اینکه از 60fps دوربین بالاتری داریم یا نه ؟ و اینکه دوربین عکاسی با فیلمبرداری زیار فرق اساسی نداره

خیلی متشکر

سلام
راستش canon مدل ارزونی نداره که 60fps باشه.یعنی 60d هست ولی با یه لنز معمولی حدود 1.3 میلیون در میاد.دوربین های دیگه ای هم هستند که سرعت فیلم برداریشون بیشتر باشه ولی اون ها برای موارد خاص تری هستند.و همچنین قیمت هاشون خیلی بیشتره چون یه دوربین فیلم برداری حرفه ای هست
با این حساب شما فقط میتونید بین مدل های زیر انتخاب کنید.البته ممکنه مدل های دیگه ای هم باشه که من اطلاع نداشته باشم
دو مدل پاناسونیک : fz100 یا fz40 (که مدل fz40 یه کم قدیمی شده و در اصل fz100 مدل آپدیت شده ی همونه که فکر کنم بهتر باشه)
و سونی های زیر:
DSC-HX100V
DSC-HX7V
DSC-HX9V
wx10

و اما سونی ها: به نظر من به غیر از سوپر زوم بودن 100v هیچ تفاوتی با hx9v نداره.hx7 هم مدل قبلی hx9 هست و wx10 هم برای مصارف شما فکر کنم خوب باشه
ولی به نظر من بین این ها پاناسونیک fz100 رو انتخاب کنی بهتره
موفق باشی

Y@SH@R

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از پاسخگویی

فقط یک سوال دیگه، اینکه فیلمبرداری این مدل ها 1080p/60p ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بله.همه مدلهایی که گفتم بر اساس مشخصاتش فیلم برداری full HD 1920*1080p دارند که سرعت فیلم برداریشون در این حالت 60fps یا 60 فریم بر ثانیه هستند

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
سلام.خواهش میکنم
خوب تو این رنج به نظر من بهترین انتخاب میتونه hs20 باشه. و بعد قیمت ها بیشتر میشه
و یه نکته یادتون نره: برای یه عکاسی خوب حتما" نباید بهترین دوربین رو داشته باشید.بعضی مواقع تنظیمات شما و بک گراند یا موقعیت سوژه عکس رو زیبا میکنه.که اگر درست تنظیم نباشه اگر با یه dslr هم عکس بگیرید عکستون خوب نمیشه.
به نظر من برای یه فرد عادی که اطلاعات مناسب در مورد عکاسی رو داره با این قیمت بهترین انتخاب میتونه باشه.
و همچنین برای کارهای نیمه حرفه ای هم مناسبه
موفق باشید
آقا خیلی ممنون لطف کردی ، همین رو می گیرم پس

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
باز هم بین دوربینهای 60 فریم بر ثانیه کیفیت خیلی تاثیر داره . اینکه دوربینی 60 فریم شارپ بگیره تا 60 فریم تار خیلی فرقشه . حتما نمونه فیلمهاشو ببینید بعد خرید کنید .

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
آقا من هنوز 2 دل هستم
این dslr ها چیزی که علاوه بر hs20 داره سیستم مکانیکی آینه و اون منشور ها هستش ؟ ( آخرش نفهمیدم اصلا چیکار می کنن ) یا اینکه چیز های خیلی بیشتری داره ؟
آخه دی جی کالا این دوربین را با " هر انچه یک عکاس نیاز دارد " تبلیغ کرده ...

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
اگر منظورتون slr هست که جدا از این مسایلی که گفتید بزرگ تر بودن سنسور مزیت اصلیشونه و همچنین تنظیمات خوبی که داره.و جدا از اون مساله تجهیزات جانبیش هست که میتونید با یه بدنه چند مدل لنز داشته باشید.فلاش جداگانه.ریموت(که بعضی از همین ها هم داره) و .....
dslr ها هم اونهایی هستند که سایز سنسورشون بزرگتره و قیمتشون هم خیلی بالاتر مثل مدل های تک رقمی کنون
یه عکاس معمولی با همین امکانات فوجی کارش راه میفته ولی ممکنه کسی احتیاج به تنظیمات حرفه ای تری داشته باشه که باید پول بیشتری بده تا مثلا" 1100d کنون یا d3100 نیکون رو بگیره.
شما هم بهتره اطلاع داشته باشید برای ابتدای کار همین دوربین کافیه
و اگر بخواید slr بگیرید جدا از خود دوربین ممکنه به فلاش/لنز زوم یا واید یا غیره/ سه پایه و بقیه ی چیزها هم نیاز داشته باشید
و این که slr ها برای مصارفی با تنظیمات دستی خیلی بهتر هست.اگر قرار باشه شما slr بخرید و با اتوماتش کار کنید فکر نکنم زیاد فرقی با hs20 بکنه.
با این همه تصمیم آخر با شماست.ممکنه دوستان دیگه ای باشند که اطلاعات بهتری داشته باشند و شما ملاکت رو 100 درصد روی حرفهای من نذار
موفق باشید

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
آقا من هنوز 2 دل هستم
این dslr ها چیزی که علاوه بر hs20 داره سیستم مکانیکی آینه و اون منشور ها هستش ؟ ( آخرش نفهمیدم اصلا چیکار می کنن ) یا اینکه چیز های خیلی بیشتری داره ؟
آخه دی جی کالا این دوربین را با " هر انچه یک عکاس نیاز دارد " تبلیغ کرده ...
دوربین اس‏ال‏آر یا دوربین تک‏لنزی بازتابی یا تک‏لنزی انعکاسی نوعی دوربین است که از یک سامانه آینهنیمه‏خودکار برای مشاهده تصویر توسط عکاس استفاده می‏کند.

1. لنز
  2. آینه با زاویه ۴۵ درجه
  3. صفحه کانونی شاتر
  4. حسگر یا فیلم
  5. صفحه فوکاس
  6. لنز متمرکزکننده
  7. منشور پنج‏وجهی شیشه‏ای (یا آینه‏ای) نوری
  8. ویزور، منظره‏یاب یا چشم انسان
286px-SLR_cross_section.svg.png

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
دوست عزیزم مرتضی توضیحات کاملی دادن من جسارت بکنم یه مطلبی اضافه بکنم
فرق یه DSLR با یه LIKE یا Supre Zoom در اندازه ی سنسور و رفتار نویزی اونهاست شما میتونید چندتا دوربین رو توی سایت dpreviw در ایزوی یکسان مقایسه کنید تا منظور منو متوجه بشید من برای کمک به شما در زیر 4 دوربین رو مقایسش رو میذارم تا ببینید
eos 1100d/nikon d3100/pana fz150/canon G12

iranmaster.jpg

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان ممکنه براتون قیمت این روزای بازار تهران دوربین elph 100hs رو برام بگیرید؟! من تبریز هستم نمایندگی تبریز نداشت. بخوام بیام تهران بگیرم احتمالا 10 20 تومن هزینه داره برام به علاوه اینکه نمیدونم تهران کجا جنس با کیفیت با قیمت مناسب گیرم میاد. دیجی کالا قیمت زده 245 تومن که احتمالا 15 تومن هزینه پستش میشه به نظر شما کدوم به صرفه است؟! بیام تهران خودم خرید کنم به علاوه لوازم جانبیش یا اینکه از سایت بخرم؟ قیمت امروز بازار تهران چنده؟! دیجی کالا جنس مرغوب و بدون عیب ارسال میکنه یا امکانم داره جنساشون مشکل داشته باشه؟!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام.
ممنون از بهزاد عزیر به خاطر نمونه های ایزویی که گذاشتند
یه مطلبی که این جا پیدا میشه واید تر بودن هر دو کنون نسبت به fz150 و d3100 هست
----------------------------------------
و در مورد خرید دوربین:
شما اگر تو همون تهرانش هم برید ممکنه 50 تومن اختلاف قیمت بین فروشنده ها ببینید.پیشنهاد من اینه که هر شهری خواستید حضوری بگیرید جاهایی برید که مغازه های از این قبیل زیاد باشه.
مثلا" تو اصفهان خیابان شیخ بهایی حدود 20 تا 30 مغازه فروش داره که همشون هم ادعای نمایندگی میکنند.
تو همون مغازه ها برای هر دوربینی اختلاف قیمت زیاده(بعضی به خاطر نوع گارانتی/ گرون خریدن خودشون(البته خیلی کم)/تک بودن جنس/ و یا قالتاق بودن فروشنده ها)
بهتره اگر نسبت به فروشنده مطمئن هستید برید از مغازه دار بخرید.چون یه دوربین کامپکت چیز قابل دستکاری یا خراب بودن زیادی نداره.
و بهتره با گارانتی ایده آل بخرید.پارس الرمس یه کم بحث های حاشیه ای داره.
همچنین بگید که دوربین آک برای شما باز کنه.حتی شده 20 تومن گرونتر
من تا حالا شکایتی از طرف خریدارهای دیجی کالا ندیدم.پول پستش هم انقدر ها نمیشه.فکر نکنم بالای 10 تومن بشه.اگر قرار باشه برای خرید یه دوربین به تهران برید و نمیدونید کدوم مغازه ها مطمئن هستند بهتره از همین جا خرید کنید
راستی یادت نره برای دوربینت بیمه هم تهیه کنی.فکر کنم 3 درصد مبلغ کلش بشه.و جدا از اون حتما" محافظ lcd و کیف هم براش بگیر.
مموری هم هر حجمی میگیری حتما" کلاس 10 بگیر.اون هم با یه برند معتبر(team و silicon نگیر)
------------------------------------------
یه چیزی که یادم رفت بگم سیاست فروشنده هاست.چند ماه پیش همه شون اختلاف یه دوربین رو 5 تومن قرار داده بودند.یعنی یکی 5 تومن گرونتر و یکی ارزونتر.و به گفته ی رفیق خودم روی فروش دوربین چیز زیادی نمیخوردند
ولی لوازم جانبی رو خیلی پر سود میفروختند.یادمه یه مموری 8 گیگ toshiba class 10 رو حدود 45 میفروختند.که قیمت اصلیش زیر 20 تومن بود.یا کیف و سه پایه
پس بهتره مموری رو از مغازه دارهای فروشنده ی دوربین نخری
البته ممکنه شهر شما فرق کنه ولی احتمالش هست
موفق باشید

lonelinesspains

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون دوست من، خب من گفتم بازار تهران همین دوربین قیمتش شاید با قیمت دیجی کالا اختلاف فاحشی داشته باشه این جوری مننطقی هست بیام تهران این دوربین رو مثلا 220 تومن بگیرم که 25 تومن کمتر پول دادم. میخواستم یکی که دسترسی داره قیمت روز بازار رو بهم بگه و اینکه تهران بورس اش کجا هست؟ نمایندگی اصلی ایده آل کجاست؟ من سمت میدان ولی عصر چند تا مغازه تو یه پاساژ دیدم که دوربین می فروختند. مموری چه مارکی معتبر هست؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
راستش من که تهران نیستم.اطلاعی هم ندارم ولی در مورد مموری باید بگم مارک های زیر اولویت رو دارند نسبت به بقیه
patriot/TDK/toshiba/lexar
بهتره اول این ها رو انتخاب کنی چون برند های دیگه یا کلاس 10 واقعی نیستند یا خراب میشند.من خودم یکی دو مورد خرابی silicon power دیدم
transent هم بد نیست ولی در درجه ی دوم قرار میگیره
ممکنه برندهایی هم باشند که من ندیدم وبقیه اطلاع داشته باشند

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
آقا بهزاد و آقا مرتضی خیلی ممنون از جوابهاتون خیلی کامل بود و اگه کسی اطلاعات بیشتری نسبت به من داشته باشه خیلی براش مفید می تونه باشه
اما من واقعا اطلاعاتی ندارم ، یکسری مسائل رو می گم با اینکه سخته ولی لطفا یه جواب نهایی به من بدید
اول اینکه من الان مبتدی هستم ولی بعد از خرید دوربین دنبال حرفه ای تر شدن می رم چون برای استفاده تجاری می خوام دوربین رو بخرم ، یعنی عکس هایی بگیرم که تو وب استفاده بشه ، این عکس ها نهایت روزلوشن مورد نیازشون 1600 هستش ، یعنی نهایت حجم تو وب سایت همین هستش و بیشتر مواقع کمتر از این هستش ، بیشتر عکس از یک سری محصول و شاید دفترکار باشه و عکس مستقیم میره تو فوتوشاپ و بعد از کلی کار بعدا استفاده میشه
دوم اینکه خوب وقتی اسم تجاری میاد می گید بهترین دوربین رو خوب بگیرم دیگه ولی واقعا جور کردن پولش خیلی سخته ولی اگه واقعا لازم باشه می گیرم
سوم همین طور که گفتم برای وب هست ، برای همین فکر نمی کنم به لنز واید و یا یکسری امکانات دیگه توش نیازی باشه ولی خوب به یکسری هم نیاز هستش بیشتر عکس ها تو فضای بسته گرفته می شه که احتمالا به نور پردازی خوب احتیاج داره که لطفا یه راهنمایی هم بکنید که فلاش دوربین جواب گو هست یا باید نورپردازی بشه
مرسی

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
نور پردازی مناسب شرط اول برای ثبت یک عکس بی نقصه..
برای نورپردازی جدا از تجهیزات تورپردازی احتیاج به dslr دارید (دوربینهای با قابلیت تعویض لنز)
مرحله بعد نوع عکاسی ای هست که قراره انجام بشه، ماکرو گرافی؟ صنعتی؟ تبلیغاتی؟ پرتره؟ داخل استودیو یا فضای خارج ؟

بالا