• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ممنون از بابت راهنمایی حالا به نظر شما canon 650D ارزش خرید داره؟؟؟میصرفه پولم رو زیاد کنم اون رو بگیرم به جای 600D ؟؟

اینجا برو بزن یه مقایسشون کن خیلی‌ فرقی باهم ندران اگه از نظر قیمت زیاد تفاوت داره همون ۶۰۰د بگیر اوکی

این مدل دوربینو ک بگیری هم کار عکسای خونوادگیو راه میندازه هم حسابی‌ جون میده واسه عکاسی حرفه ای ک خواستی‌ کلاس اینا بری بساطت جور باشه

واسه شروع هم همون لنز خودش کافی‌ تا بعد ببینی‌ لنز دیگه به کارت میاد یا نه

Compare - DxOMark

sa_mohammad_mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان.
من میخوام یه دوربین با بودجه ای حدود 1700 بخرم. فعلا فقط برای یاد گرفتن میخوام ولی تو اینده نزدیک میخوام عکاسی اتلیه کار کنم. خودم به 600d رسیدم. دوستان به نظرتون این دوربین برای این کار مناسب هست؟
یه مسئله دیگه ای که هست اینه که من شیرازم و نمیدونم دوربین رو باید از کجا بخرم!! به این دلیل که امروز صبح رفتم برای خرید، نمایندگی با گارانتی الرمس (اگه اشتباه نکنم ) قیمت داد 2200 ولی بقیه جاها قیمتشون حدود 1600 بود. فروشنده اون نمایندگی کلی منو ترسوند که تمام جنسای بازار قاچاقیه و اینا همشون باطری و ایناش عوض شده و....
حالا نمیدونم چیکار کنم.راهنماییم کنید لطفا

arash_jahed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من میخوام یه دوربین با بودجه ای حدود 1700 بخرم. فعلا فقط برای یاد گرفتن میخوام ولی تو اینده نزدیک میخوام عکاسی اتلیه کار کنم. خودم به 600d رسیدم. دوستان به نظرتون این دوربین برای این کار مناسب هست؟
یه مسئله دیگه ای که هست اینه که من شیرازم و نمیدونم دوربین رو باید از کجا بخرم!! به این دلیل که امروز صبح رفتم برای خرید، نمایندگی با گارانتی الرمس (اگه اشتباه نکنم ) قیمت داد 2200 ولی بقیه جاها قیمتشون حدود 1600 بود. فروشنده اون نمایندگی کلی منو ترسوند که تمام جنسای بازار قاچاقیه و اینا همشون باطری و ایناش عوض شده و....

دقیقا منم شیرازیم و همین بلا سر منم اومد نکنه اونی که تو ملاصدرا هست رفتی؟؟؟میگه مال ما فقط اصلی هست اما لامصب تفاوت قیمتش خیلی چشم گیره!!

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
سلام دوستان.
ميتونيد از جناب هلپ كه تو فارس هستن خريد كنيد تو بخش گيرنده ديجيتال همين فروم تاپيك دارن http://forum.persiantools.com/t354688-page101.html، قيمت همون نزديكاي 1550 هست و نمايندگي داره يه چيزي ميگه ، شايد بگه اينا تايواني هستن و جنس من ژاپني ، درصورتي كه تو كارايي تفاوتي باهم ندارن همون 1600 رو خريداري كن دوربين بسيار خوبي هست

مموري كه ميگيري كلاس 10 بگير

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
دوستان كسي با 17-50 تامرون نسخه بدون لرزشگيرش كار كرده ميخوام بدونم كيفيتش چطوره و ارزش خريد داره و نداشتن لرزشگير تو گرفتن عكسها خيلي اذيت ميكنه يا نه ، چون بيشتر روي دست عكس ميگيرم ميگم

يا به دنبال لنز ديگه اي باشم

siavash.0902

Registered User
لایک‌ها
12
سلام چه نوع دوربيني فريم فوقالعاده تو عكس گرفتن داره مثلا قطرات باران رو واضح نشون بده چه دوربيني قابليت اين نوع سوژه هارو تو عكاسي و فيلم برداري داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
سلام
دوستان بنظرتون Nikon D3200 بهتره یا Canon Eos 600D
من بودجه ام نهایت 1400 1450 هست،میتونم نو نیکون رو بخرم ولی کانن رو باید دست دوم گیر بیارم
کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟

Last edited:

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
برای کسانی که فیلمبرداری براشون مهمه و همینطور سرعت فوکوس 650 چیز دیگریه وگرنه صرفا برای عکاسی تو آتلیه که هیچکدوم مهم نیست تفاوت چندانی ندارن .

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
برای کسانی که فیلمبرداری براشون مهمه و همینطور سرعت فوکوس 650 چیز دیگریه وگرنه صرفا برای عکاسی تو آتلیه که هیچکدوم مهم نیست تفاوت چندانی ندارن .

600D منظورم بود..بودجه اش رو ندارم متاسفانه
برای عکاسی توی آتلیه نمیخوام..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان كسي با 17-50 تامرون نسخه بدون لرزشگيرش كار كرده ميخوام بدونم كيفيتش چطوره و ارزش خريد داره و نداشتن لرزشگير تو گرفتن عكسها خيلي اذيت ميكنه يا نه ، چون بيشتر روي دست عكس ميگيرم ميگم

يا به دنبال لنز ديگه اي باشم

لنز فوق العاده شارپیه ولی بدون لرزشگیر اذیت میشی! در هر حال قیمتش مهمه! اگر 700-800 میده ارزششو داره!

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
سلام
دوستان بنظرتون Nikon D3200 بهتره یا Canon Eos 600D
من بودجه ام نهایت 1400 1450 هست،میتونم نو نیکون رو بخرم ولی کانن رو باید دست دوم گیر بیارم
کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟

دوستان کسی نیست کمکم کنه؟

BehzadWellborn

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی نیست کمکم کنه؟

600d رو بهت پیشنهاد می کنم عزیز
برای پیدا کردن دلیلش می تونی نقد و بررسی دو تا دوربین رو بخونی
بنده خودم کلی تحقیق کردم و در اخر هم 600d رو خریدم ، واقعا هم راضی هستم.

sa_mohammad_mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقا من رسما دارم دیوونه میشم. هرچی بیشتر میخونم و میگردم گیج تر میشم. دوستان از بین این دوربینا شما اگه باشین کدوم رو انتخاب میکنید. 600d , 700d , 650d , d5200nikon و 60d????

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
بين اين مدل ها كه نوشتي بهترين ها 60 دي كانن هست بعد 5200 نيكون

اما توصيه من كانن هست چون لوازمش مثل لنز و ... هم فراوون هست هم ارزون مثلا يه لنز 70-200 كانن بخواي ميتوني قرض هم بگيري از دوستان عكاست يا كرايه كني عكاس ها زياد هم دارن ولي عمرا اگه 70-200 نيكون بتوني كرايه كني يا بخري چون كم هست گرونتره و قرض هم معمولا نميدن

تو اين كه نيكون بهتره شكي نيست ولي چيزي كه مهمتره لنز هاي كانن و شركت هاي ديگه كه لنز برا كانن زدن خيلي بيشتر و دم دست تر هست و قطعا ارزان تر و به همين خاطر طرفداران كانن تو ايران بيشتر هست

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
لنز فوق العاده شارپیه ولی بدون لرزشگیر اذیت میشی! در هر حال قیمتش مهمه! اگر 700-800 میده ارزششو داره!

قيمت كه زير 700 ميداد منتها ظاهر تميزي نداشت و اين لنز يه خورده بد فروش هم هست ولي ميخوام امتحانش كنم اگه 18-50 سيگما هم بتونم پيدا كنم خوبه

ولي عاشق 17-55 كانن هستم قيمتش و نميدونم تا 1.5 باشه تميز باشه ميخرم

sa_mohammad_mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امشب شیراز 600d canon قیمت گرفتم 1500 و
5200nikon 1880
گفتم شاید دوستان بخوان بدونن

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
قيمت دوربين ها داره افت ميكنه اميدوارم اين روند ادامه داشته باشه

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان یه دوربین برای اقوام میخوام بخرم تو رنج 300 الی 400 برای استفاده خانگی یه راهنمایی بکنید تو این رنج چه مدل هایی خوب هست برای خرید
در ضمن زوم اپتیکال از اولویت هاست
با تشکر

بالا