sd600 مزیتی بر a540 نداره.فقظ کوچیکتره.. لنز و کیفیت تصویر a540 هم بهتره..آقایون، canon sd600 چه مزایایی داره نسبت به a540 ؟ کدوم یکی پیشنهاد می شه واسه یه آماتور؟!
درضمن اینا SD 4GB هم ساپورت می کنن؟ مارک متفرقه؟
sd600 مزیتی بر a540 نداره.فقظ کوچیکتره.. لنز و کیفیت تصویر a540 هم بهتره..
در مورد نوع کارت هم دقیق نمیدونم..ولی فکر کنم حداکثرش تو اینا 2 gb باشه.
canon S3 IS بیشتر پیشنهاد میشه..این دوربین هنوز بعد از یک سال جزو 5 دوربین محبوب کاربران هست.sony DSC-H2
یا
canon S3 IS
بد جوری توش موندم . این دو تا دوربین تقریبا مثل هم می مونن. یکی بگه کدوم بهتره؟
canon S3 IS بیشتر پیشنهاد میشه..این دوربین هنوز بعد از یک سال جزو 5 دوربین محبوب کاربران هست.
http://www.dpreview.com/reviews/stats.asp
100% دومی رو بگیرید..سلام!
آقا کمک کنید...!!
بین این دوتا دوربین کدوم رو بگیرم؟
Yashica 6032
باتری لیتیم ، شارژر ، کیف ، گارانتی تعویض ایران فوما ، 6 مگاپیکسل ، 208 تومن
Canon A540
باتری قلمی ، بدون شارژر و کیف ، گارانتی تعمیر ایران فوما ، 6 مگاپیکسل ، 210 تومن
ممنون
100% دومی رو بگیرید..A540 canon![]()
کیفیت عکس بهتره..لنز بهتر..تنظیمات بهتر..اینا هم تجربه شخصی منه هم از دیگران شنیدن هم سایتهای معروف مربوط به عکاسی دیجیتال در مورد سری آ کانن گفتن و نوشتن!!چه طور؟ دلیل خاصی داره؟
به همون دلایل بالا ...Cannon 540 بیشتر توصیه میشه..بعد بین Cannon 540 و سونی W50 یا W30 کدوم رو بگیرم؟.
مشخاصتشون یکیه, و تنها فرق این دو دوربین اینه که تی50 صفحه لمسی داره و تی30 نداره.. این دوربینها بسیار فشرده و کوچیکند و دلیل قیمت بالاشون هم فقط همین خصوصیته. دوربینهای دیگه که سایزشون کمی بزرگتره..و قیمتشون هم کمتره کیفیت نسبتا بهتری دارن. تنها مزیتسری T بر دوربینهای کمی بزرگتر مثلا سری w و a اینه که راحت تو جیب جا میشن!با سلام.
لطفا در مورد سایبرشات T30 و T50 توضیح بدید و همچنین قیمتهاشون.
باتشکر نیما
800 با هزینه لنز و وسایل جانبی؟ یا فقط خود دوربین؟سلام
من ميخوام يك دوربين حدود 800 تومن بخرم. چندتا دوربين ديدم ولي ميخواستم ببينم مورد خاصي هست كه واقعا از بقيه سر باشه؟
خب بهترین انتخاب با این بودجه Canon eos 350D هست. با قیمت حدود 650 .. که حدود 350 تومن هم برای لنز و وسایل جانبی میمونه..با لوازم ديگه حداكثر 1 تومن
مشخاصتشون یکیه, و تنها فرق این دو دوربین اینه که تی50 صفحه لمسی داره و تی30 نداره.. این دوربینها بسیار فشرده و کوچیکند و دلیل قیمت بالاشون هم فقط همین خصوصیته. دوربینهای دیگه که سایزشون کمی بزرگتره..و قیمتشون هم کمتره کیفیت نسبتا بهتری دارن. تنها مزیتسری T بر دوربینهای کمی بزرگتر مثلا سری w و a اینه که راحت تو جیب جا میشن!
قیمتشون هم فکر کنم حدود 400 باشه.