اینا خیلی زیاد شدن دیگه فکر نمیکنم جوابدهی داشته باشه درضمن از قرار معلوم گرفتن درگاه از بانک پروسه طاقت فرسایی داره !زرین پال،پی لاین ، جهان پی ، پارس پال .....
مثل اینا بزن.
اینا خیلی زیاد شدن دیگه فکر نمیکنم جوابدهی داشته باشه درضمن از قرار معلوم گرفتن درگاه از بانک پروسه طاقت فرسایی داره !زرین پال،پی لاین ، جهان پی ، پارس پال .....
مثل اینا بزن.
آخه شما هی تاکید داری رو اینا ، منتظری یکی بگه اینا رو بزناینا خیلی زیاد شدن دیگه فکر نمیکنم جوابدهی داشته باشه درضمن از قرار معلوم گرفتن درگاه از بانک پروسه طاقت فرسایی داره !
این ان 70 اس چیه؟
تبلت چینیاست؟
متوجه خط دوم نشدم که شما میگید اینا کار نداره؟ اگر منظورتون درگیری برای خود سایت هست بنده توی تاپیک عرض کردم تولید محتوا نباشه اما واریز به حساب و این موارد مشکلی نداره هرچه به نسبت درامدش کار داشته باشه مشکلی نیستآخه شما هی تاکید داری رو اینا ، منتظری یکی بگه اینا رو بزن
در ثانی کی میگه اینا کار نداره؟ اتفاقا به نظرم سختیش بیشتره.
شما خب رو سایتات کار کنی به نظرم بهتره
سایت مجاز میخوایم و روی سایت زوم نباشن هرچی بذاریم اخطار بیاد
فروش محصولات زناشویی بزن عزیز
بعد سئوش کن بیاد بالا . ماهی 1 سود داره حداقل
شماره حساب اختصاصی هم جهت آسوده بودن روند کارتون خواستی در خدمتم
فکر نمیکنم جایی دیگه بتونه با پای پرشین تولز برسهواقعا جای یه سایت خیلی خوب که برای خرید و فروش دامنه و سایت باشه خالیه
اینم یه گزینه است
دارم این نمونه سایت رو چون سورس دست خود آدم نیست به هیچ عنوان به درد نمیخوره نمیشه تکنیک های سئو رو روش انجام داد هیچ دسترسی به هاست نیست اصلا ارزش ندارهسایت تبلیغاتی :دی
طراحی وبسایت مدیریت آگهی و تبلیغات - وبتینا
1- بهینه سازی سئو روش انجام شدهدارم این نمونه سایت رو چون سورس دست خود آدم نیست به هیچ عنوان به درد نمیخوره نمیشه تکنیک های سئو رو روش انجام داد هیچ دسترسی به هاست نیست اصلا ارزش نداره
فکر نمیکنم جایی دیگه بتونه با پای پرشین تولز برسه
دوست عزیز الان کمتر کسی هست که به این مورد سایتا اعتماد داشته باشهسایت تبلیغات کلیکی بزنید.
الان تبلیغات کلیکی معتبر خیلی کم داریم . فکر کنم فقط یکی داریم
بابت هر سایتی باید یه سری هزینه اولیه بکنید
قرار نیست کاربر ضرر کنه
شما تبلیغات همکاری در فروش یا سیستم خودتون رو بذار تا کاربران نمایش بدند. هزینه کلیک ها رو هم سر وقت پرداخت کنید
چندتا سایت بزرگ هم تبلیغات سیستمتون رو بذارید
کم کم کارتون میگیره و سایت های دیگه میان باهاتون همکاری میکنند.
با یک پنجم اون 5 میلیون بالای همین پرشین تولز تبلیغات سیستمتون رو بذارید کلی جلو میوفتید ..
خودم تو فکرش هستم ولی یه سیستم خوب مثل anetwork لازمه که تبلیغات رایگان و هدفمند و... داشته باشه
همچنین باید مواظب بود تا کسی تقلب نکنه
و...
داداش الان شما با این حرفت واقعا اینتورک رو سیستم خوبی میدونی ؟
جالبه
همین ماه حدود 110 ازشون گرفتم
تعداد کلیک ها رو خیلی خوب میشماره
اگه سیستم مشابه میشناسید معرفی کنید. فقط واریزی داشته باشه .شمردن کلیک هاش رو خودم متوجه میشم
ماه های قبل هم واریزی داشتهنه داداش سیستم بهتری نمیشناسم ولی چون این مقدار به شما واریزی داشته نمیشه گفت خوبه
چون نقاط ضعف بسیاری داره
ماه های قبل هم واریزی داشته
در هر صورت اگه انتورک نبود من در این ماه 110 کمتر درآمد داشتم. چون جایگزینی وجود نداره
فکر کنم همکاری در فروش بیشتر جواب بده
البته بستگی به نوع فعالیت سایت شما هم داره
به نظر من یه جایگزین پیدا کنید چون اگر اینتورک با همین روند پیش بره به مشکل میخوره و اون وقت شما ...