• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه سایتی زنم که بشه ازش پول درآورد

astronomist90

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
من میخواستم ببینم چه سایتی بزنم که بشه ازش پول درآورد منظورم اینه که در چه حوضه ای باشه؟

دانلود برنامه و چیزهای مجاز
دانلود موزییک و چیزهای غیر مجاز
دانلود فیلم و چیزهای غیر مجاز (فیلم های هالیوودی و... ،به غیر از مسته**ج**ن هاش)

البته سایت های دانلود خیلی زیاد ، سایت های خوبشون هم زیادن
یا کلا دانلود رو بیخیال بشم ؟و...

در مورد تجربه باید بگم که
من دوتا سایت انگلیسی زده بودم که جفتشون رو فروختم یکی شون همین الان هم فعالیت میکنه (justarsenal.com رو من 4ساله پیش زدم و از تبلیغات گوگل ادز ماهانه 30-50 دلار درآمد داشتم آخرش چون در ریافت پول ها مشکل داشتم 1200 دلار فروختمش)
کلا از طراحی وب ،بیشتر در با سیستم های مدیرت محتوا کار کردم و یکم از فوتو شاپ و ابزار های کمکی انی چنینی آشنا هستم
برای نویسندگی خودم امجام میدم ،نویسنده هم استخدام میکنم (در حال حاظر نویسدنگان گرامی نیان پیشنهاد نویسندگی دن ها)

کلا الان دوستان فقط پیشنهاد بدن زید به حاشیه های مطلب گیر ندید
_________
بهتره سایت فارسی باشه
لطفا پیشنهاد بدید

(کاربران محترم وقتی یکی تاپیک میزنه حتما مهم بوده دیگه)
لطفا از اسپم کردن جدا خودداری کنید

باتشکر

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
فروش cd , dvd و کالاهای نایاب و بازار سیاه باید جواب بده ...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
من میخواستم ببینم چه سایتی بزنم که بشه ازش پول درآورد منظورم اینه که در چه حوضه ای باشه؟

دانلود فیلم و چیزهای غیر مجاز (فیلم های هالیوودی و... ،به غیر از مسته**ج**ن هاش)

_________
بهتره سایت فارسی باشه یا انگلیسی؟

لطفا پیشنهاد بدید
از اسپم کردن جدا خودداری کنید

باتشکر

سلام
به نظر من بیشتر به وب 2 فکر کن.
خدافظ

homashop

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

_________
بهتره سایت فارسی باشه یا انگلیسی؟

لطفا پیشنهاد بدید
از اسپم کردن جدا خودداری کنید

باتشکر

ببینید صرفا نمیشه گفت که شما بیایید و چه سایتی بزنید و پول در بیارید
چون از نظر من هر سایتی که موفق بشه در هر زمینه ای میتونه درآمد زا باشه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
تجربه نداری نزن تجربه داری دیگه نباید سوال بپرسی خودت باید بدونی
موفق باشی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بله
من 8 سال قبل بیش از 10 تا سایت داشتم که هر کدوم واسه خودشون کلی بازدید داشتن کلی دردسر کشیدم با سایتهای بزرگ ایرانی همکاری داشتم تجربه کسب کردم بنده منظورم از تجربه این هست که اول باید داخل سایتهای دیگه نویسندگی کنن یکم حداقل طراحی وب رو یاد بگیرن و مسائل از دست رو نه که بدون مقدمه یهو سایت بزنن بعدم اینکه از سایت نمیشه پول در آورد باید علاقه داشته باشی سایت بزنی وگرنه غیر از فروشگاه اینترنتی بقیه سایتها کلی دردسر دارن

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
بعدم اینکه از سایت نمیشه پول در آورد باید علاقه داشته باشی سایت بزنی
تایید میشه باید علاقه داشت به اون سایت و فعلا فکر پول نبود
یک سایت دیگر زدم ولی از ابتدا به فکر درامدزایی بودم که نگرفت اصلا
ولی اگر با علاقه و پشتکار باشه میگیره

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
بله
من 8 سال قبل بیش از 10 تا سایت داشتم که هر کدوم واسه خودشون کلی بازدید داشتن کلی دردسر کشیدم با سایتهای بزرگ ایرانی همکاری داشتم تجربه کسب کردم بنده منظورم از تجربه این هست که اول باید داخل سایتهای دیگه نویسندگی کنن یکم حداقل طراحی وب رو یاد بگیرن و مسائل از دست رو نه که بدون مقدمه یهو سایت بزنن بعدم اینکه از سایت نمیشه پول در آورد باید علاقه داشته باشی سایت بزنی وگرنه غیر از فروشگاه اینترنتی بقیه سایتها کلی دردسر دارن

درود
تا زمانی که تجربه نداشته باشی نمیتونی موفق باشی
تا زمانی چیزی رو امتحان نکنی تجربه کسب نمی کنی

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
درود
تا زمانی که تجربه نداشته باشی نمیتونی موفق باشی
تا زمانی چیزی رو امتحان نکنی تجربه کسب نمی کنی
درود بر شما دوست عزیز
بنده معتقد هستم در هیچ کاری بدون علاقه موفق نمیشی در اینترنت و وب سایت داشتن هم همینطور ولی بعد از علاقه همونطور که قبل هم گفتم شما باید اول یه وبلاگی چیزی بزنی
یه جا نویسندگی کنی بالاخره بعد از کسب این تجربه ها بیای سایت بزنی بعدم به درامد اصلا فکر نکنی چون نت ایران درامد از سایتهای غیر از فروشگاه نمیتونی در بیاری تازه لازم به ذکر هست که بنده سال 84 فروشگاه هم زدم پولم رو خوردن یه آبم روش خوردن!! در کل اگر کسی جای بنده بود کلا به نت وصل هم نمیشد چه برسه بخواد سایت داری و این کارا رو ادامه بده! پس اینا رو گفتم که دوستمون گوشی دستش بیاد پولی در کار نیست حتی با سرمایه گذاری بالا که نمونش رو نام نمیبرم اما دیدید در همین جا هم فعالیت داشتن و با سرمایه بالا نتونستن سود بکنن
بنده اگر ایشون سایت بزنن نه چیزی بهم میرسه نه چیزی از من کم میشه چون همه سایتهای فارسی در کنار هم میتونن کار کنن و هیچ کس دشمنی با کسی نداره اگر کار خوب باشه بازدید هم خواهی داشت ولی این حرفا رو که میزنم فقط میخوام این دوستان پولشون رو الکی خرج نکنن الکی وقت نذارن بعد پشیمون بشن فقط جهت توصیه هست وگرنه تصمیم گیرنده نهایی خود شخص هست
موفق باشید

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
تایید میشه باید علاقه داشت به اون سایت و فعلا فکر پول نبود
یک سایت دیگر زدم ولی از ابتدا به فکر درامدزایی بودم که نگرفت اصلا
ولی اگر با علاقه و پشتکار باشه میگیره
Moostafa جان نمونه خود این شخص هست که اینجا پیام گذاشتن این دامنه رو حداقل من خیلی وقته میشناسم و میدونم فعالیت داره البته با خود ایشون افتخار آشنایی نداشتم اما این دامنه رو میتونید ازشون بپرسید آیا درامدی هم دارن بعد این همه وقت؟ البته خودشون هم بالا حرف بنده رو تایید کردن اما باز میتونید ازشون بپرسید هزینه های سایتها به حدی هست که اگر بتونید حتی پولی هم در بیارید تمامش خرج هاست و دامنه پهنای باندی هست که باید هر ماه اضافه کنید خرج امنیت خرج نویسنده و خیلی کارای دیگه میشه من مصاحبه یکی از سایتهای معروف دانلود یه جا میخوندم حالا اسم سایت رو خاطرم نیست ایشون هم گفته بودن سایت ما الآن درامدی نداره هرچی داره خرج خودش میشه
در هر حال باز هم کسی خواست میتونه هزینه مادی بکنه و وقت بذاره امتحان کنه شاید نتیجه عکس حرف بنده باشه براش!!

astronomist90

Registered User
لایک‌ها
22
البته من فکر کنم برای هیچ کس پوشیده نباشه که سایت زدن به تنهایی فایده نداره حتی اگه توش تبلیغات بشه (بله سایت مثل تابناک برای هر قسمت از تبلیغات ماهی 1.2 حدودا میگیره ولی همون طور که دوستان گفتن تقریبا همه ی درآمد صرف سایت میشه حتی شاید هم بیشتر )
اوون سایت دانلود یارو غ.. کرد
من سایت پر بازیدید که شاید دهمین سایت دانلود ایران باشه رو ادمین ـش رو میشناسم ایشون براشون ماهانه 650-1100 ماهانه براشون میمونه-خودشم یه پستم نمیده ،نویسنده داره -)(اسمش رو حتی توی پ.خ هم نمیگم دوستان اصرار نکنید)

باتشکر

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
البته من فکر کنم برای هیچ کس پوشیده نباشه که سایت زدن به تنهایی فایده نداره حتی اگه توش تبلیغات بشه (بله سایت مثل تابناک برای هر قسمت از تبلیغات ماهی 1.2 حدودا میگیره ولی همون طور که دوستان گفتن تقریبا همه ی درآمد صرف سایت میشه حتی شاید هم بیشتر )
من سایت پر بازیدید که شاید دهمین سایت دانلود ایران باشه رو ادمین ـش رو میشناسم ایشون براشون ماهانه 650-1100 ماهانه براشون میمونه-خودشم یه پستم نمیده ،نویسنده داره -)(اسمش رو حتی توی پ.خ هم نمیگم دوستان اصرار نکنید)

باتشکر
اخه اسمش تو پ.خ به چه دردی میخوده که کلاس میزارید باهاش
خوب منبع به این خوبی از ما چرا میپرسید اینشون سایت 10 نمیتونه راهنمایی کنه که شما چطوری کسب درامد کنی ؟
سایت 10 ایران ماهی 1100 میره تو جیبش بعد اون 50-60 ملیون دیگه رو چیکار میکنه که توی جیبش نمیره ؟

astronomist90

Registered User
لایک‌ها
22
اخه اسمش تو پ.خ به چه دردی میخوده که کلاس میزارید باهاش
خوب منبع به این خوبی از ما چرا میپرسید اینشون سایت 10 نمیتونه راهنمایی کنه که شما چطوری کسب درامد کنی ؟
سایت 10 ایران ماهی 1100 میره تو جیبش بعد اون 50-60 ملیون دیگه رو چیکار میکنه که توی جیبش نمیره ؟

ایشون میگه همین دانلود خوبه ولی من اوونقدر پول ندارم که برم ماهی خدا(حالا هرچی ولی خیلی هزینه هاش بالا حتی برای شروع ) تومان فقط پول هاست بدم دوتا نویسنده بگیرم و...
البته من قصد کلاس گذاشتن نداشتم (البته مطمانا 10 ایران نیست دهمی بین سایت های دانلود هستش) (دوستان پ.خ زدند ؛چون اوون بنده خدا راضی نیست که اسمش رو ببرم نوشتم)

باتشکر

mousa1586

Registered User
لایک‌ها
29

باتشکر
به نظر منظورتون مــیهن دانل.... هست
مدیرش تو یه مصاحبه گفته بود که بیشتر درآمد سایت خرج سرور ها و نویسنده ها میشه و زیاد تو جیبش نمیره

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
به نظر منظورتون مــیهن دانل.... هست
مدیرش تو یه مصاحبه گفته بود که بیشتر درآمد سایت خرج سرور ها و نویسنده ها میشه و زیاد تو جیبش نمیره

میهن دانلود دهمین سایت دانلود ایرانه ؟ :blink:

میشه اول تا نهم رو نام ببری ؟
:rolleyes:

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
میهن دانلود دهمین سایت دانلود ایرانه ؟

میشه اول تا نهم رو نام ببری ؟

خوشگل منظورش دهمین سایت ایران بود نه دهمین سایت دانلود ایران هست الان فکر کنم میهن دانلود زیر 20 ایران هست

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
خوشگل منظورش دهمین سایت ایران بود نه دهمین سایت دانلود ایران هست الان فکر کنم میهن دانلود زیر 20 ایران هست

شما اینو از حرف ایشون فهمیدی ؟

دهمین سایت دانلود ایران باشه

نگفت سایت پربازدید که ...

بالا