astronomist90
Registered User
سلام
من میخواستم ببینم چه سایتی بزنم که بشه ازش پول درآورد منظورم اینه که در چه حوضه ای باشه؟
دانلود برنامه و چیزهای مجاز
دانلود موزییک و چیزهای غیر مجاز
دانلود فیلم و چیزهای غیر مجاز (فیلم های هالیوودی و... ،به غیر از مسته**ج**ن هاش)
البته سایت های دانلود خیلی زیاد ، سایت های خوبشون هم زیادن
یا کلا دانلود رو بیخیال بشم ؟و...
در مورد تجربه باید بگم که
من دوتا سایت انگلیسی زده بودم که جفتشون رو فروختم یکی شون همین الان هم فعالیت میکنه (justarsenal.com رو من 4ساله پیش زدم و از تبلیغات گوگل ادز ماهانه 30-50 دلار درآمد داشتم آخرش چون در ریافت پول ها مشکل داشتم 1200 دلار فروختمش)
کلا از طراحی وب ،بیشتر در با سیستم های مدیرت محتوا کار کردم و یکم از فوتو شاپ و ابزار های کمکی انی چنینی آشنا هستم
برای نویسندگی خودم امجام میدم ،نویسنده هم استخدام میکنم (در حال حاظر نویسدنگان گرامی نیان پیشنهاد نویسندگی دن ها)
کلا الان دوستان فقط پیشنهاد بدن زید به حاشیه های مطلب گیر ندید
_________
بهتره سایت فارسی باشه
لطفا پیشنهاد بدید
(کاربران محترم وقتی یکی تاپیک میزنه حتما مهم بوده دیگه)
لطفا از اسپم کردن جدا خودداری کنید
باتشکر
من میخواستم ببینم چه سایتی بزنم که بشه ازش پول درآورد منظورم اینه که در چه حوضه ای باشه؟
دانلود برنامه و چیزهای مجاز
دانلود موزییک و چیزهای غیر مجاز
دانلود فیلم و چیزهای غیر مجاز (فیلم های هالیوودی و... ،به غیر از مسته**ج**ن هاش)
البته سایت های دانلود خیلی زیاد ، سایت های خوبشون هم زیادن
یا کلا دانلود رو بیخیال بشم ؟و...
در مورد تجربه باید بگم که
من دوتا سایت انگلیسی زده بودم که جفتشون رو فروختم یکی شون همین الان هم فعالیت میکنه (justarsenal.com رو من 4ساله پیش زدم و از تبلیغات گوگل ادز ماهانه 30-50 دلار درآمد داشتم آخرش چون در ریافت پول ها مشکل داشتم 1200 دلار فروختمش)
کلا از طراحی وب ،بیشتر در با سیستم های مدیرت محتوا کار کردم و یکم از فوتو شاپ و ابزار های کمکی انی چنینی آشنا هستم
برای نویسندگی خودم امجام میدم ،نویسنده هم استخدام میکنم (در حال حاظر نویسدنگان گرامی نیان پیشنهاد نویسندگی دن ها)
کلا الان دوستان فقط پیشنهاد بدن زید به حاشیه های مطلب گیر ندید
_________
بهتره سایت فارسی باشه
لطفا پیشنهاد بدید
(کاربران محترم وقتی یکی تاپیک میزنه حتما مهم بوده دیگه)
لطفا از اسپم کردن جدا خودداری کنید
باتشکر
Last edited: