• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه سایتی زنم که بشه ازش پول درآورد

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
اگه میخوای پولتو بریزی توی جوب آب باید سایت بزنی یعنی پولت کلن هدر میره چون دیگه سایت پر درآمد زدن توی این زمانه حیلی دردرسر داره و باید تجربه مدیریتی داشته باشی تازه اگه هم میخوای پر درآمد باشه باید ایده ای داشته باشی تا موفق بشی نه مثل این تازه به دوران رسیده ها سایت دانلود و موزیک و غیره بزنی چرا کاری رو میکنی که تهش معلومه کمی کار جدید بابا کشف هم خوبه!!!:D

اگخ خودت ایده ای داری برو پی اون وگرنه بخوای سایتهای مشابه بزنی اینقدر باید خرج کنی و (جون بکنی یه تخته پنیر نمیتونی بخری) تا به رقبات برسی تازه اگه برسی :) پس یه ایده به کار بنداز که نو باشه و پولساز

Only Idea :cool:

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
به نظر منظورتون مــیهن دانل.... هست
مدیرش تو یه مصاحبه گفته بود که بیشتر درآمد سایت خرج سرور ها و نویسنده ها میشه و زیاد تو جیبش نمیره
تایید میشه. رفیق من نویسنده میهن دانلوده. میگه هر چی در میاره خرج سرور میشه. تازه به خیلی هام بدهکاره

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
همون سایت دانلود خوبه :rolleyes: منتهی یه سایت متوسط باشه درآمد بهتری می تونه داشته باشه :cool:

astronomist90

Registered User
لایک‌ها
22
آقا من نمیخواستم اسم ببرم یه حدودی گفتم که بدونید که جز سایت های تاپ تن(top ten ) دانلود ایران هست بازدیدش هم خیلی زیاد هست ، منظورم این بود که همونطوری که فروش و درآمد تبلیغاتش بالاست همونطور هم هزینه هاش بالاتره و نهایتا میگفت که 650-1100 سود خالص براش میمونه (البته ایشون این رو گفتن با عقل هم جور در میاد ولی اینکه واقعا همین باشه یا نه رو نمیدونم و احتمالا سود خالصش همین حدود باشه -آخه دیدید مثلا تا به یه مغازه دار میگیم اوضاع کسب و کار چه طور میگه :"دست رو دلم نذار که خونه " بهدش قسم میخوره :"به خدا الان 2 ماهه از جیب دارم میخورم کردم یه عالمه پولم رو خوردن و... "در حالی که واقعیت چیز دیگه ای هست-(در حالی که خود من فکر میکردم حداقل 2 -3 تومان سود خالصش هست)

ببیند سایت 10 دانلودی ایران شاید سایت 100 ایران باشه!! (حالا این دقیق 10 امی نیست ولی توی ده تاست)
شما میتونید سایت های برتر ایران (نه فقط دانلود و یا نه فقط ایرانی ) رو در الکسا ببنید
Alexa - Top Sites in Iran

mousa1586

Registered User
لایک‌ها
29
شما میتونید سایت های برتر ایران (نه فقط دانلود و یا نه فقط ایرانی ) رو در الکسا ببنید
Alexa - Top Sites in Iran
تازه کشف کردی :D اینجا همه وبمسترن میدونن:p

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
نظر دوستان در مورد زدن سایت شبکه مجازی و گفتگوی مجازی به زبان انگلیسی یا عربی چیه؟
سود داره یا نه؟

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
نظر دوستان در مورد زدن سایت شبکه مجازی و گفتگوی مجازی به زبان انگلیسی یا عربی چیه؟
سود داره یا نه؟

تالار گفتگوی انگلیسی خیلی خیلی مدیرت سخت سنگینی میخواد رقابت بسیار جدیه حتی بعضی مواقع میخوان هکتون کنن حریف هاتون :ی کلا باید تیم با سوادی باشید
عربی هم در جریانش نیستم ولی فکر نکنم جواب بده

astronomist90

Registered User
لایک‌ها
22
نتیجه ی کلی از این تاپیک:
1- وب 2
2- ایده های نو
(البته این رو به صورت کلی هر کسی میدونه , حود من هم میدونم ولی یه کم دقیق تر میخواستم بدونم که دوستان لطف میکنن و...)
تازه کشف کردی :D اینجا همه وبمسترن میدونن:p
4 تا پست سر همین موضوع بحپ شده بود
من این رو برای عزیزانی که نمی دونستن گذاشتم

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
هر سایتی که میزنید بهتره زود خسته نشید پشتکار داشته باشید و انتظار نداشته باشید دو روزه جواب بده
این امر مطمئن باشید برای شما در هر زمینه ای که باشید سایت شما را موفق و روش های کسب درآمد از آنرا آسان خواهد نمود
امید دارم موفق باشید

بالا