WISE
Registered User
شامپو خمره ای داروگر
توصیه میکنم به هیچ وجه از این شامپو استفاده نکنید.
شامپو خمره ای داروگر
توصیه میکنم به هیچ وجه از این شامپو استفاده نکنید.
شامپو شیر و جوجوبای مای خیلی خوبهدوست عزیز
سلام
منم ریزش مو شدید دارم
رفتم دکتر محلول و قرص و شامپو داد شد 80 هزار تومن ولی فایده ای نکرده الان دارم از شامپویی که داده استفاده میکنم شامپو فیتوسیان
ولی فایده ای نکرده
نظردوستان چیه؟؟از چه شامپویی استفاده بکنم
اگه پشنهادتون فولیکاس
این فولیکا چند نوعه از کدومش استفاده بکنم؟؟
یه چیزی نوع مو رو چطوری باید تشخیص داد
ممنون
کچل شدیم رفت....
پیشنهاد دوستان چیه؟؟؟
تشخیص نوع مو به چه شکل هستش؟؟؟
تشخیص نوع مو به چه شکل هستش؟؟؟
سلام
منم ریزش مو شدید دارم
رفتم دکتر محلول و قرص و شامپو داد شد 80 هزار تومن ولی فایده ای نکرده الان دارم از شامپویی که داده استفاده میکنم شامپو فیتوسیان
ولی فایده ای نکرده
نظردوستان چیه؟؟از چه شامپویی استفاده بکنم
اگه پشنهادتون فولیکاس
این فولیکا چند نوعه از کدومش استفاده بکنم؟؟
یه چیزی نوع مو رو چطوری باید تشخیص داد
ممنون
هر چند این مطلبی که میگم ارتباطی با این انجمن نداره ولی چون در چند نوشته بالا بهش اشاره شد گفتم یادآوری کنمش :goatee:
کلا دو نوع ریزش مو داریم ارثی و هورمونی که نوع شامپو در رفع هیچ کدام از این دو نقشی نداره
اصولا ریزش مو فرایندی مربوط به داخل بدن (شما بخوانید داخل سر) هست در حالی که شامپو ها کارشون مربوط به بیرون بدن ( شما بخوانید بیرون سر)
هست که دو حوزه کاملا جدا از هم هستند
اگر سنتان حول وحوش 30 سال یا بیشتر هست و علایم بروز ریزش در شما مشاهده می شود ( چه هورمونی چه ارثی{ البته ارثی معمولا زودتر از این سنین شروع میشه} ) دنبال شامپو برای بهبودش نباشید که کاری بس بیهوده است :hmm:
یا باهاش کنار بیایید یا صبر کنید بعد از تثبیت نسبی خط مویتان برای کاشت مو اقدام کنید
در مورد لوسیونها هم اینو بدانید که همشون تا وقتی دارید استفاده می کنید اثر دارند ( تازه اگر اثر داشته باشند)
به محض قطع آنها بعد از یه مدت (معمولا کوتاه )دوباره ریزش شروع می شود
اگر حوصله استفاده بلند مدت روزانه از آنها را با توجه به شرایط استفاده مثل شستن موها قبل از مصرف و ماساژ دادن و نخوابیدن تا فلان ساعت بعد از استعمال و غیره رو دارید که هیچ ولی اگر ندارید من شخصا توصیه می کنم اصلا سراغشون نرید که ای بسا بعد از قطع کردنشون ریزش موهاتون بدتر هم میشه
پ ن :
چقدر حرفیدم ها !
ممنون بابت توضیحاتتون
سنم 23سال هستش
ولی راه حلی توصیه نکردید؟؟؟
مال من میرزه ولی اونقدر ها هم نیست دحد استاندارد هستش
میگم صبر کنیم کلا بریزه
بعد یا کاشت کنیم که عوارض داره
ویااین خون خود فرد رو میگیرن بعد از سانتی فیوژ تزریق
میکنن به سر این میگن عوارض نداره