• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه شرایطی خرید ایگلد رو آسون میکنه؟نظر شما چیه؟

mgc

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
به نظر شما چه شرایطی خرید ایگلد رو آسون میکنه؟
به نظر من اعتماد،قیمت مناسب و سرعت در مبادلات مالی از اهمیت فوق العاده ای برخوردارند.
در سایت من یعنی http://www.mygoldcenter.com تا جایی که ممکنه این شرایط رعایت شده.اگر چیز دیگری هم هست که لازمه دوستان اشاره کنند.

---------------------------------------------------------------------------------------------
قیمت فروش ایگلد هر دلار 915 تومان
حداکثر زمان واریز ایگلد 2 ساعت

---------------------------------------------------------------------------------------------

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قیمت فروشتون خیلی پایینه.

بعضی ها ممکنه از شما بخرند و برن به سایت های دیگه که بالای 915 تومان می خرند بفروشن.

فکر اینجا رو هم کنید.

mgc

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از vbigdeli :
قیمت فروشتون خیلی پایینه.

بعضی ها ممکنه از شما بخرند و برن به سایت های دیگه که بالای 915 تومان می خرند بفروشن.

فکر اینجا رو هم کنید.

از راهنماییتون ممنونم
از نظر من اشکال نداره.
هدف من فروش ایگلد به قیمت ارزونه بعد از اون شخص مختاره که ایگلد رو به کسی بفروشه یا نفروشه.:)

eminem_d12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه امید وارم که روزهای پور سودی رو بگزرونید
من میخوام که یه سایت خیلی جالب و تقریبا جدید رو معرفی کنم که شرایط خیلی خوبی داره امیدوارم خوشتون بیاد
این سایت در پلانهای مختلفی سود میده که خیلی جالب هستش و میسرفه
اما شرایط
اول اینکه طول دوره نداره یعنی اینکه هر موقع که دلت خواست میتونی سود و سرمایه خودتو بیرون بکشی وحالت کامپوند داره که میتونی سود روزانتو بزاری روی اصل سرمایه و فردا سود سرمایه اول وسوده پول سوده دیروزتو باهت حساب میکونه و تازه در حالت کامپوند هم میتونی سود و اصل پولتو بیرون بیاری یعنی اصلا طول دوره نداره و در هر دو حالت میتونی هر وقت که دلت خواست پولتو بیرون بیاری
و در مورده امنیت سایت دارای سیستم256 bit sslهستش و در 35 مانیتور مختلف عزو هست
نظر خودم::::به نظر من این سایت که 31 روزه داره کار میکنه دست کم تا 150روز دیگه کار میکونه چون من در بعضی فروم های خارجی در موردش بحص کردم همه با نظر من موافق بودن
من رای مردم رو تو مانیتورهای مختلف خوندم همه پرداختها سر موقعبوده و تاحالا کوچکترین مشکلی نداشته
واما سود روزانه
Bronze 5$ 200$ 2.3
Silver 201$ 500$ 2.7
Gold 501$ 2,000$ 3.2
Platinum 2,001$ 5,000$ 3.8
VIP Amount above 5,000$ 4.5

http://www.astarventure.com/?ref=foadjon

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از eminem_d12 :
من میخوام که یه سایت خیلی جالب و تقریبا جدید رو معرفی کنم که شرایط خیلی خوبی داره امیدوارم خوشتون بیاد
اما شرایط
اول اینکه طول دوره نداره یعنی اینکه هر موقع که دلت خواست میتونی سود و سرمایه خودتو بیرون بکشی وحالت کامپوند داره که میتونی سود روزانتو بزاری روی اصل سرمایه و فردا سود سرمایه اول وسوده پول سوده دیروزتو باهت حساب میکونه و تازه در حالت کامپوند هم میتونی سود و اصل پولتو بیرون بیاری یعنی اصلا طول دوره نداره و در هر دو حالت میتونی هر وقت که دلت خواست پولتو بیرون بیاری
نظر خودم::::به نظر من این سایت که 31 روزه داره کار میکنه دست کم تا 150روز دیگه کار میکونه چون من در بعضی فروم های خارجی در موردش بحص کردم همه با نظر من موافق بودن
من رای مردم رو تو مانیتورهای مختلف خوندم همه پرداختها سر موقعبوده و تاحالا کوچکترین مشکلی نداشته
واما سود روزانه
Bronze 5$ 200$ 2.3
Silver 201$ 500$ 2.7
Gold 501$ 2,000$ 3.2

ميخواي زير مجموعه جمع كني حداقل تو تاپيك مربوط به خودش بنويس
57.gif

mgc

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از eminem_d12 :
اما شرایط
واما سود روزانه
Bronze 5$ 200$ 2.3
Silver 201$ 500$ 2.7
Gold 501$ 2,000$ 3.2

خیلی به موضوع ربط داشت ممنون:lol:

بالا