• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه لینوکسی از همه سبکتره ؟

Rabinhood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آیا کسی لینوکس روی سیستمهای ضعیف نصب کرده ؟

مثلا Pentium II 333

برای نصب یه نرم افزار خاص میخوامش .

اگر اینکار رو انجام دادید نوع و ورژنش رو بگید

لطفا کمکم کنید

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب شما می تونید هر لینوکسی رو روی سیستمتون نصب کنین. فکر نکنم مشکل خاصی حین نصب پیش بیاد.

فقط متاسفانه فکر نکنم بتونید خیلی راحت از محیطهای گرافیکی لینوکس استفاده کنین چون سیستمتون ضعیفه و برای محیطهای گرافیکی مثله KDE و GNome زیاد خوب جواب نمی ده شاید اصلا کار هم نکنه.

ولی به احتمال خیلی قوی می تونین از محیط متنی لینوکس که قدرت خاص خودش رو داره استفاده کنین.

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
لینوکس حتی بر روی سیستم های 486 (منظور قبی از پنتیم)نیز قابل پیاده سازی است! لیکن بسته به استفاده ؛امکانات سیستمی می طلبه !
مثلا لینوکسی مثل نوپیکس که live هست اگر شما سیستم متنی بخواهید رم 16 نیاز دارد اگر بخواهید از gui(رابط گرافیکی کاربر استفاده کنید اگه اشتباه نکنم رم 64 و اگر بخواهید علاوه بر اینا از امکاناتی چون openOfficeاستفاده کنید دیگه 128 و... اصلا حسن لینوکس اینه که از نظر سخت افزاری خیلی با کاربر راه میاد .

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
Damn Small Linux توزیع واقعا سبکیه اما اگر بخوای کارایی بیشتر بدون افت سرعت در حد KDE و Gnomeداشته باشی از محیط گرافیکی XFCE استفاده کن. اگر اشتباه نکنم در technotux.org تاپیکهایی با موضوع مشابه هست، شاید کمک کنه.
موفق باشید

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من زياد در اين زمينه كار نكردم ولي فكر كنم توزيع ubuntu خوب باشه اگر خواستي من چند تا ازش دارم بگو بهت بدم!!!

بالا