• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه هاستي را توصيه مي كنيد ؟

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
با سلام
دوستان من اگه بخوام اسکریپت های انتقال فایل مثل رپیدلچ یا اسکریپت های ریموت آپلود نصب کنم حتما باید هاستم، هاست مخصوص دانلود باشه یا بعضی از هاست های معمولی هم اجازه نصب این اسکریپت ها رو میدن؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من از پارسه هاستنیگ یه سرویس گرفتم
برای سایت شرکت و شخصی
قیمتش خوبه
کیفیتش راضی هستم
http://www.parsehosting.ir/
کسی استفاده کرده ؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
با سلام
دوستان من اگه بخوام اسکریپت های انتقال فایل مثل رپیدلچ یا اسکریپت های ریموت آپلود نصب کنم حتما باید هاستم، هاست مخصوص دانلود باشه یا بعضی از هاست های معمولی هم اجازه نصب این اسکریپت ها رو میدن؟

منم همین سوال دوستمون رو دارم مثلا میخوای یه سایت مثل راپید شار راه اندازی کنی که هم فایل دانلود کنی هم بازدید کننده بتونه آپلود کنه خوب اگر بیایی این سرویسهایی رو که مثلا 400 گیگ فضا میدن بخری بعد یه مدت فضای هارد پر میشه و سایت خیلی زود نیاز به ارتقا داره حالا یه سوال دیگه پیش میاد جاهایی مثل بلو هاست هستند که فضای نا محدود میدن سوال من از دوستانی که هاست میفروشن اینه که مثلا سایت بلوهاست در روز چقدر دانلود و آپلود میتونن بازدید کننده ها داشته باشن اصلا آیا راهی وجود داره که دامین رو در چند هاست نا محدود به طور همزمان قرار داد تا فشار به روی سرور سایتهای نا محدود نیاد لطفا یکی از دوستان کامل راهنمایی و توضیح بده خوشحال میشم

irlogo

Registered User
لایک‌ها
1
ما می تونیم مانند Hostdl هزینه زیادتری از مشتری بگیریم و مانند hostdl و انشاالله بهتر از آن سرویس به مشتری اراه بدهیم
یا علی

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
خارجی برای اینکه نه برای خودتون مشکل ایجاد کنید نه هاستینگ eukhost.com خوبه

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
خارجی برای اینکه نه برای خودتون مشکل ایجاد کنید نه هاستینگ eukhost.com خوبه

ممنون از راهنماییتون
دوستان من یه هاست حدود 20 گیگ میخوام که بتونم اسکریپت ریموت آپلود هم روش نصب کنم گاگاهی یه فایل هم بخوام ریموت کنم چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد میکنید
ایرانی باشه بهتره چون خارجی ها بیشتر مشکل پرداخت دارن

بالا