• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه پرنده ای توی پاسیو خونه مون بریزم ؟

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
درود بر دوستان

یه پاسیو 4 متری تو خونه مون هست که تصمیم گرفتم توش پرنده بریزم . قبلا فنج و مرغ عشق و قناری داشتم ولی میخوام رنده جدیدی بریزم . تقریبا 5 جفت هم میخوام بریزم . لطفا راهنمایی کنید چه پرنده ای بریزم و چه نکته ای را رعایت کنم و قیمت حدودی هم بدهید . مرسی

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
اگر دنبال یه چیز کوچیک و تجملاتی میگردی، عروس هلندی گزینه خوبیه. نگهداری و نیازهاش تقریباً مثل مرغ عشق هست اما چون زیبا و باهوش هست قیمت هر جفتش تقریباً اندازه 10 جفت مرغ عشق میشه به صورت تقریبی.
اگر هم زیاد توی دید نیست و برای نگهداریش با مهمون یا خانواده رودربایستی نداری کبوتر زینتی بگیر مثل کبوتر دم چتری که نگهداریش ساده تر هست و زیبایی خودش رو داره.

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
اگر دنبال یه چیز کوچیک و تجملاتی میگردی، عروس هلندی گزینه خوبیه. نگهداری و نیازهاش تقریباً مثل مرغ عشق هست اما چون زیبا و باهوش هست قیمت هر جفتش تقریباً اندازه 10 جفت مرغ عشق میشه به صورت تقریبی.
اگر هم زیاد توی دید نیست و برای نگهداریش با مهمون یا خانواده رودربایستی نداری کبوتر زینتی بگیر مثل کبوتر دم چتری که نگهداریش ساده تر هست و زیبایی خودش رو داره.
پیشنهاد خوبیه ، مرغ عشق هم خوبه ، اگر هم ملنگو جفت تضمینی گیر بیاری که خیلی خیلی خوبه !

Registered User
لایک‌ها
95
مرسی

لطفا قیمت اش را هم بدهید . ملنگو یا هلندی جفتی چند ؟
فیشر چطور هست ؟

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
مرغ عشق

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
دوتا قرقی بزار آموزششون بده یکی از مچدا محل برن کفترا رو تیکه پاره کنن.

Registered User
لایک‌ها
95
درود

کسی برای فروش داره ؟ قرقی ، مرغ عشق ، فیشر ، هلندی و.... ؟؟ 5 جفت میخوام
کسی داره لطفا پ.خ بده . مرغ عشق خاصی هست که از این معمولی ها نباشه ؟

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
درود

کسی برای فروش داره ؟ قرقی ، مرغ عشق ، فیشر ، هلندی و.... ؟؟ 5 جفت میخوام
کسی داره لطفا پ.خ بده . مرغ عشق خاصی هست که از این معمولی ها نباشه ؟
آقا نظر من اینه یا 5 جفت عروس بگیر یا 5 جفت برزیلی
من هر دوتاشو داشتم
شمارمو پ خ میکنم اگه دوس داشتید راهنماییتون میکنم و قیمتارو بهتون میگم

Kelaidin

Registered User
لایک‌ها
7
به نظر من يك جفت ملنگو بذار

Registered User
لایک‌ها
95
ملنگو جفتی چند هست ؟
فندقی دیگه چه مدل پرنده ای هست ؟! جفتی چنده ؟

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
مرغ عشق جفتی حدود 25
عروس هلندی تک اهلی حدود 300 جفت غیر اهلی فک کنم حدود 550
به نظر منم یا مرغ عشق بریز یا عروس هلندی
ترکیبی هم میتونی هن ی جا دیدم هم عروس هلندی انداخته بود هم مرغ عشق هم فنچ هم طوطی کوتوله خیلی باحال شده بود زیرشم تازه خرگوش بود :دی خیلی خفن بود
من خودم مرغ عشق دارم خیلی اهلی میشن و دوست داشتنی اند خیلی اهلیه میاد رو دست رو سر همش تو خونه ازاده مرغ عشق هم خوشگله هم قیمتش خوبه

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
مرغ عشق جفتی حدود 25
عروس هلندی تک اهلی حدود 300 جفت غیر اهلی فک کنم حدود 550
به نظر منم یا مرغ عشق بریز یا عروس هلندی
ترکیبی هم میتونی هن ی جا دیدم هم عروس هلندی انداخته بود هم مرغ عشق هم فنچ هم طوطی کوتوله خیلی باحال شده بود زیرشم تازه خرگوش بود :دی خیلی خفن بود
من خودم مرغ عشق دارم خیلی اهلی میشن و دوست داشتنی اند خیلی اهلیه میاد رو دست رو سر همش تو خونه ازاده مرغ عشق هم خوشگله هم قیمتش خوبه

مرغ عشق ها فرق دارن با هم یا نه؟ آخه یه سری که ما دیدیم اصلا اهلی نبودن و نوک های بدجوری میزدن به آدم!:wacko:

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
مرغ عشق ها فرق دارن با هم یا نه؟ آخه یه سری که ما دیدیم اصلا اهلی نبودن و نوک های بدجوری میزدن به آدم!:wacko:

اره فرق دارن شما هم میتونید اهلی شده تهیه کنید که قیمت ی کم گرون تره هم میتونید ی کوچیکشو بگیرید و اهلیش کنید بیشترشون غیر اهلی اند چون برای تکثیر نگهداری میشن اما شما میتونید اهلیشو بگیرید خیلی خوبه نسبت به قیمتی که داره واقعا پرنده ی خوبیه

AQUARIUS

Registered User
لایک‌ها
6
شما که جاشو دارید چیزی بگیرید که با جوجه دادن یه منبع درآمدی هم واستون داشته باشه

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
مثلا چه پرنده ای ؟

باو توی پاسیو که نمیشه اینجوری پرویش داد!
حالا مثلا توی پشت بوم یا.. (سقف و امکانات مناسب رو فراهم باید کنی البته) یه چیزی!
توی پاسیو برو ببین اگه بچه ی قمری چیزی افتاده برشون دار،گناه دارن،بعد مجبوری اولش با دست نوکشونو باز کنی و غذا بدی ولی بعدش خودشون یاد میگیرن! چون خیلی مظلومن و توی نوجوونی هم شیطون خیلی خوشت میاد ازشون(یاد گذشته ها افتادم!)و مرغ مینا هم خوبه اما نه جفت،فقط چنتا واسه زیبایی یا...
مرغ عشق انگار خوب بچه دار میشن!!!
همستر هم خیلی خوب بچه دار میشن!!
البته من تخصصی ندارم،بر اساس اونچه شنیدم یا دیدم میگم،متخصصان بیان اصلاحش کنن!

بالا