• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه پرنده ای توی پاسیو خونه مون بریزم ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
سلام

الان شما دقیقا دور زدید رسیدید به حرفی که من قبلا گفتم: نامگذاری به خاطر اصلاح نژاد
و جوابش رو هم دادم ولی متاسفانه دقت و تمرکز پایین و روحیه تلاش برای رو کم کنی تا دلت بخواد بالا

دوست عزیز حرف اول شما این بود :
مرغ عشق سایز بزرگترش میشه مرغ عشق (باجریگار) هلندی
اوکی ؟؟
حرف اول و اخر من هم این بود که داری اشتباه میکنی ما چیزی بنام مرغ عشق هلندی نداریم اون مرغ عشق اسمش هست مرغ عشق انگلیسی تا اینجا درسته ؟
بعد بدونه اینکه راضی بشی که مرغ عشق هلندی نداریم میایی میگی مرغ عشق ماله استرالیاست نه انگلیس خب منم میدونم زادگاه مرغ عشق استرالیاست و بهت هم توضیح دادم چرا به این نوع مرغ عشق میگن انگلیسی الان هم منو متهم به دقت و تمرکز پایین و تلاش برا رو کم کنی میکنی :lol: دوست عزیز من نوجوون 16 ساله نیستم که بخوام با حرفام رو کم کنی بزنم تو دهه سوم عمرم هستم اینقدر مشغله ذهنی و روحی و جسمی و ..... دارم که واقعا حتی اگه بخوام هم توان و حوصله رو کم کنی و کل کل ندارم .

دیگه بحث هم خواهشا ادامه ندین چون از حوصله من خارج شد :jealous:

MosafereDonya

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز حرف اول شما این بود : اوکی ؟؟
حرف اول و اخر من هم این بود که داری اشتباه میکنی ما چیزی بنام مرغ عشق هلندی نداریم اون مرغ عشق اسمش هست مرغ عشق انگلیسی تا اینجا درسته ؟
بعد بدونه اینکه راضی بشی که مرغ عشق هلندی نداریم میایی میگی مرغ عشق ماله استرالیاست نه انگلیس خب منم میدونم زادگاه مرغ عشق استرالیاست و بهت هم توضیح دادم چرا به این نوع مرغ عشق میگن انگلیسی الان هم منو متهم به دقت و تمرکز پایین و تلاش برا رو کم کنی میکنی :lol: دوست عزیز من نوجوون 16 ساله نیستم که بخوام با حرفام رو کم کنی بزنم تو دهه سوم عمرم هستم اینقدر مشغله ذهنی و روحی و جسمی و ..... دارم که واقعا حتی اگه بخوام هم توان و حوصله رو کم کنی و کل کل ندارم .

دیگه بحث هم خواهشا ادامه ندین چون از حوصله من خارج شد :jealous:

موضوعیت من فهم درست بازدیدکننده هاست، نه حوصله شما

من تو همین صفحه بالاتر گفتم:
سلام
انگلیس که مرغ عشق نداره، داره؟ (شاید اصلاح نژاد اونجا باشه صرفاً)
می تونید یه سند معتبر برای بازدیدکنندگان ارائه بدید؟ در قالب لینک؟

گاهی اوقات اسم یه پرنده به خاطر شباهتش به پرنده دیگه یا فضای بومی کشور یه لقب غیر مرتبط می گیره، این به خاطر بی سوادی و مسخرگی نیست، بلکه فضایی هست که شکل می گیره، مثل اینکه به کوکاتیل می گن عروس! یا مرغ عشق که اسم دیگه ای داره ولی به خود لاوبرد نمی گن مرغ عشق و ..

بنابراین بهتره بدون برچسب و اتهام یا زیرسوال بردن افراد غایب اصلاحیه تون رو انجام بدید، خصوصاً با ذکر دلیل معتبر
پس اینکه می گم ضعف در دقت، بیراه نگفتم
این مطلب از قبل از توضیح ناقص شما مشخص بود

و اساساً این نامگذاری رو نمی پسندم، از طرفی نامگذاری رایج در بازار هم نامناسب نیست
و بهتره برای موضوعی غصه بخورید که بیارزه، و اِلا الان تو بازار پرنده که قالب فروشنده ها حتی سواد املای صحیح رو ندارن و معمولاً دلیل ورودشون به این شغل مشخصه، این مسائل دور از انتظار نیست... این در حالیه که اسم اکثر پرنده ها واقعاً نامناسب برده می شه، مثل اینکه به کاکاتو می گن باراتا!! یا مثال هایی که قبلا زدم

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
مرغ عشق انگلیسی درسته
اونی که پسوند هلندی داره عروس هلندیه
من یه جفت از هر کدوم دارم

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
دوستان در اصل ما چیزی بنام مرغ عشق هلندی نداریم مرغ عشق مورد نظر شما اسمش مرغ عشق انگلیسی هست که متاسفانه این اسم گذاشتنهای بی معنی و مسخره از بی سوادی پرنده فروشان عزیز نشآت میگیره
من هم اسم روتینشو گفتم والا خود مرغ عشق هم اشتباهه لاو بیرد این شکلیه

masked_lovebird.jpg

مرغ عشق هم که به اشتباه بین مردم رایجه اسمش باجریگار هستش
با احترام;)

پرهیـزگار

Registered User
لایک‌ها
75
کاسکو بگیر بهش قرآن یاد بده

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
من هم اسم روتینشو گفتم والا خود مرغ عشق هم اشتباهه لاو بیرد این شکلیه

masked_lovebird.jpg

مرغ عشق هم که به اشتباه بین مردم رایجه اسمش باجریگار هستش
با احترام;)

این چرا اینجوریه؟ انگار سرش سوخته :دی

ارسال شده توسط آیپد مینی

MosafereDonya

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

می تونید چند طوطی اندازه کوچک یا متوسط متفاوت اما با قابلیت همزیستی مسالمت امیز تهیه کنید؟

هدفتون پرورشه؟ یا نگهداری برای خالی نبودن بالکن؟ یا جنبه زینتی؟ یا علاقه شخصی؟ یا چی؟

V I D A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عروس هلندی پرنده زیبا و دوست داشتنی است.

سعیدقشم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من عاشق پرنده و حیوونم اگه میخای یه پرنده بخری باید اول بگی واسه چی میخایی مثلا میخای واسه سرگرمی یا میخایی جوجه کشی کنی یا شاید میخایی فقط بخونه بعد از اینا شرایط خودته روزی چند ساعت میتونی بهش رسیدگی کنی ایا میتونی هر شب جاشو تمیز کنی بعضی از پرنده ها باید روزی دو سه بار جاشو تمیز کنی یا هر سه ساعت بهش غذا بدی میتونی ؟ بعد از اینا چقدر میخایی هزینه کنی ؟
اینا رو که در نظر بگیری میتونی یه انتخاب خوب بکنی و مثل رفیق من نری الکی یه سنجاب بخری بعد یک هفته ازش سیر بشی و دیگه ندونی چیکارش کنی
من انواع پرنده ها و حیوونا رو داشتم اگه خواستی شرایطط رو بگو تا منم نظرمو بگم و با توجه به نظر همه ی بچه ها یه چیزی بخری که دلت رو نزنه

بالا