roteal2007
Registered User
- نوشتهها
- 989
- لایکها
- 804
داداش شغال پرورش بده
سلام
الان شما دقیقا دور زدید رسیدید به حرفی که من قبلا گفتم: نامگذاری به خاطر اصلاح نژاد
و جوابش رو هم دادم ولی متاسفانه دقت و تمرکز پایین و روحیه تلاش برای رو کم کنی تا دلت بخواد بالا
اوکی ؟؟مرغ عشق سایز بزرگترش میشه مرغ عشق (باجریگار) هلندی
دوست عزیز حرف اول شما این بود : اوکی ؟؟
حرف اول و اخر من هم این بود که داری اشتباه میکنی ما چیزی بنام مرغ عشق هلندی نداریم اون مرغ عشق اسمش هست مرغ عشق انگلیسی تا اینجا درسته ؟
بعد بدونه اینکه راضی بشی که مرغ عشق هلندی نداریم میایی میگی مرغ عشق ماله استرالیاست نه انگلیس خب منم میدونم زادگاه مرغ عشق استرالیاست و بهت هم توضیح دادم چرا به این نوع مرغ عشق میگن انگلیسی الان هم منو متهم به دقت و تمرکز پایین و تلاش برا رو کم کنی میکنی :lol: دوست عزیز من نوجوون 16 ساله نیستم که بخوام با حرفام رو کم کنی بزنم تو دهه سوم عمرم هستم اینقدر مشغله ذهنی و روحی و جسمی و ..... دارم که واقعا حتی اگه بخوام هم توان و حوصله رو کم کنی و کل کل ندارم .
دیگه بحث هم خواهشا ادامه ندین چون از حوصله من خارج شد :jealous:
سلام
انگلیس که مرغ عشق نداره، داره؟ (شاید اصلاح نژاد اونجا باشه صرفاً)
می تونید یه سند معتبر برای بازدیدکنندگان ارائه بدید؟ در قالب لینک؟
گاهی اوقات اسم یه پرنده به خاطر شباهتش به پرنده دیگه یا فضای بومی کشور یه لقب غیر مرتبط می گیره، این به خاطر بی سوادی و مسخرگی نیست، بلکه فضایی هست که شکل می گیره، مثل اینکه به کوکاتیل می گن عروس! یا مرغ عشق که اسم دیگه ای داره ولی به خود لاوبرد نمی گن مرغ عشق و ..
بنابراین بهتره بدون برچسب و اتهام یا زیرسوال بردن افراد غایب اصلاحیه تون رو انجام بدید، خصوصاً با ذکر دلیل معتبر
من هم اسم روتینشو گفتم والا خود مرغ عشق هم اشتباهه لاو بیرد این شکلیهدوستان در اصل ما چیزی بنام مرغ عشق هلندی نداریم مرغ عشق مورد نظر شما اسمش مرغ عشق انگلیسی هست که متاسفانه این اسم گذاشتنهای بی معنی و مسخره از بی سوادی پرنده فروشان عزیز نشآت میگیره
من هم اسم روتینشو گفتم والا خود مرغ عشق هم اشتباهه لاو بیرد این شکلیه
مرغ عشق هم که به اشتباه بین مردم رایجه اسمش باجریگار هستش
با احترام
عروس هلندی پرنده زیبا و دوست داشتنی است.