چه کسایی به من لینک داده اند؟

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام آفریننده ی دو عالم
آقا من دیروز فهمیدم که نتکده چند وقته به من لینک داده. امروز هم می بینم که آقای ولی نژاد(پنجره ی پشتی) نمی دونم از چند وقت پیش به من لینک داده. چند روز پیشش هم فهمیدم که هادوالدوله لینک داده.
من نمی دونم که چه کسای دیگه ای هم لینک داده اند. ولی می دونم که زیادن، چون وقتی در گوگل کلمه ی "رایانه" را search می کردم، دیدم وبلاگم نفر دومه!(اون هم کلمه ی به این عمومیت!)
البته بگم که با وجود این همه لینک وبلاگم روزی 40-50 تا بیننده بیشتر نداره. خوب تازه است دیگه!
<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>حالا سوالم:</span>
من از کجا می تونم بفهمم که چه کسایی به من لینک داده اند؟
توضیح: بعد از این که این سوال را نوشتم، این مطلب اضافه شد( جدیدا دیده ام)مثلا در همین <a href='http://www.valinezhad.com/reza/weblog' target='_blank'>http://www.valinezhad.com/reza/weblog</a> اگر نگاه کنید، نوشته New pages linking to here: و زیر آن نوشته by Google & Googlert
توضیح دوم: اقا ببخشید در همون وبلاک جناب ولی نژاد جواب را پیدا کردم! این هم پیوند به آن :
<a href='http://www.valinezhad.com/reza/weblog/2003_01_01_archive.asp#88207290' target='_blank'>http://www.valinezhad.com/reza/weblog/2003...ve.asp#88207290</a>
ويرايش براي سومين بار: اين كه پنجره ي پشتي مي گه فقط اگر جديدا لينك بدهند مشخص مي كند(ظاهرا). اگر كسي قبلا به من لينك دادهف از كجا مي توانم بفهمم؟
من فكر كنم ركورد edit یک مطلب را شکسته باشم(این چهارمین باره)! : موارد مربوط به گذشته را هم تا صد مورد می دهد. ولی من زدم کسانی که به روزنگارم لینک داده اند، حتی یک مورد هم پیدا نکرد :( چرا؟
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
جواب قسمت اول ميشه اين كه بايد توي گوگل عبارت زير رو بزني
[code:1]link&#58;http&#58;//...[/code:1]
كه به جاي سه نقطه بايد آدرس صفحه رو بزني. اين كار تمام كساني كه به اون صفحه لينك دادن و گوگل صفحشون رو خونده نشون ميده. البته گوگل هر يك ماه يك بار اين نتايج رو update ميكنه.

بهترين و ساده‌ترين راه استفاده از يك شمارنده مثل stats4all يا nedstat هست كه referrer هاي صفحه رو نشون ميدن. اگه بخواي ليست آخرين referrer ها رو در صفحه نشون بدي يك راه استفاده از سرويس‌هاي رايگاني مثل اينه :
<a href='http://www.downes.ca/referrers.htm' target='_blank'>http://www.downes.ca/referrers.htm</a>
البته من خودم از اين استفاده نكردم و لينكشو تو وبلاگ زهير ديدم.

اون سؤال آخر هم كه مربوط به Googlert هست استفاده از يك سرويس جديده كه هنوز در مرحله آزمايشه :) اگه ببينم درست كار ميكنه مفصل در موردش توضيح ميدم.

در ضمن من يادم نمياد مستقيم به شما لينك داده باشم، يا اسمتون تو فهرست كامپيوتريهاست يا تو Last Referers بوده.
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
1. ببخشيد جريان اين فهرست كامپيوتري ها چيه؟!
2. نمي دونم چرا براي من وقتي زدم چه كسايي به من لينك داده اند، هیچ موردی را نشان نداد. فکر می کنید چرا؟ :( (آخه کسایی به من لینک داده اند.)(البته عمر وبلاگم یک ماه بیشتر نیست!)
3. جهت اطلاع می گم: Googlert به Googole Alert تغییر نام داده.
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
احتمالاً كد شمارنده رو كامل نذاشتي. قسمت script رو خودت حذف كردي.
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
من نفهميدم در چه موردي صحبت مي كنيد :oops:
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
وقتي ميخواي يك شمارنده توي صفحه بذاري يك كد html بهت ميده كه بذاري تو صفحه. حتماً اون كد رو كامل نذاشتي
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
رضا جان ببخشيد كه وقتتو مي گيرم.
ولي من اصلا درباره ي شمارنده صحبت نكرده بودم.يادداشت Sat 29 Mar, 2003 9:49 pm را ببين. من 3 تا مورد شمرده ام. در شماره ي 2 گفته ام كه در GoogleAlert وقتی زدم که چه کسانی به من لینک داده اند، هیچ موردی پیدا نکرد. چرا؟
متشکر
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
خواهش مي‌كنم. لطف دارين. من اغلب ميام ولي سؤالها رو هميشه قبلاً جواب دادن. :)
 

al_frd

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
317
لایک‌ها
5
سلام
من يه سوال درباره برنامه اي كه آقاي ولي نژاد نوشته اند داشتم . گويا اين برنامه يه بانك هم داره . اين بانك رو چطور ميشه درست كرد و توي سايت قرارداد ؟ ( هوست من كنترل پنل نداره ) ...
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
من از اين استفاده كردم

<a href='http://www.2enetworx.com/dev/projects/statcountex.asp' target='_blank'>http://www.2enetworx.com/dev/projects/statcountex.asp</a>

نصبش راحته و asp هم هست. به جز اينكه فايل db بايد در يك دايركتوري داراي مجوز Write باشه نيازي به كنترل پانل ندارد. (من اين مشكل رو با publish كردن سايت با FrontPage حل كردم) البته براي نصبش بهتره كه در حد كن asp بلد باشيد وگرنه همون سرويس‌هاي Nedstat و .. بهتر هستند.
 

al_frd

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
317
لایک‌ها
5
سلام
ممنون از راهنماي تون . با عرض معذرت سوالاتم بيشتر شد
1-هدف من نصب سيستمي مثل وبلاگ شما روي يه سايت هست . براي نصب اين سيستم به كدوم فايلها نياز دارم ( فقط برنامه شما و بانك كافي هست ؟ يا به فيلهاي بيشتري نياز دارم ؟ )
2-تمام table هاي بانك لازم هستند يا ميشه بعضي از اونها رو حذف كرد ؟
3-من مي خوام فايهاي مورد نياز رو توي يه شاخه از سايت بريزم ( مثلا http://..com/refer ) و برنامه رو توي صفحه اصلي بخونم . براي اين كار چه تغييراتي بايد توي فايلها ايجاد كنم ؟
4-آيا توي قسمت include بايد آدرس كامل فايل asp رو وارد كرد ؟
من asp خيلي كم بلدم . اگر لطف كنيد و توضيحات كامل بفرمائيد خيلي ممنون ميشم ...
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
اول اينجا
<a href='http://www.2enetworx.com/dev/projects/read.asp?pid=4&docid=6' target='_blank'>http://www.2enetworx.com/dev/projects/read...p?pid=4&docid=6</a>

و اينجا
<a href='http://www.valinezhad.com/reza/weblog/2003_01_01_archive.asp#88076016' target='_blank'>http://www.valinezhad.com/reza/weblog/2003...ve.asp#88076016</a>

رو بخونيد. بعد اگه سؤالي بود در خدمتم.
 

al_frd

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
317
لایک‌ها
5
سلام
من روش نصبش رو خوندم ولي اول كار به يه مشكل بر خوردم : توي فايل config.asp خطي كه cDBStats = "stats.mdb" باشه نيست . حتي اين مشكل رو چند نفر ديگه هم مطرح كردند ولي جواب نگرفتند مثل اينها:
<a href='http://www.2enetworx.com/dev/projects/answers.asp?pid=1&qid=1149' target='_blank'>http://www.2enetworx.com/dev/projects/answ...?pid=1&qid=1149</a>
<a href='http://www.2enetworx.com/dev/projects/answers.asp?pid=4&qid=989' target='_blank'>http://www.2enetworx.com/dev/projects/answ...p?pid=4&qid=989</a>
<a href='http://www.2enetworx.com/dev/projects/answers.asp?pid=1&qid=866' target='_blank'>http://www.2enetworx.com/dev/projects/answ...p?pid=1&qid=866</a>

ولي مشكل اصلي من اينه كه نميدونم كدوم فايلها براي اجراي برنامه لازمه !؟ شايد اصلا فايل config.asp نياز نباشه !!! ... پس لطفا سوال اول و دوم رو جواب بدين ... ممنون
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
كاري كه بايد در config.asp انجام بدي اينه كه نوع بانك اطلاعاتي رو انتخاب كني . توي اين كد[code:1] '## Make sure to uncomment one of the sConnStats lines!

'## MS Access 97

'sConnStats = &#34;DRIVER=&#123;Microsoft Access Driver &#40;*.mdb&#41;&#125;; DBQ=c&#58;inetpubwwwrootscxstats.mdb&#34;



'## MS Access 2000 using virtual path

sConnStats = &#34;Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=&#34; & Server.MapPath&#40;&#34;stats.mdb&#34;&#41;



'## MS Access 2000

'sConnStats = &#34;Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c&#58;inetpubwwwrootscxstats.mdb;&#34;



'## MS SQL Server 7

'sConnStats = &#34;driver=&#123;SQL Server&#125;;server=SERVERNAME;uid=USERNAME;pwd=PASSWORD;database=DATABASENAME&#34; [/code:1]

از بين چهار خطي كه با sConnStats شروع ميشن فقط يكي بايد ' كه علامت Comment در VBScript هست رو نداشته باشه. معمولاً MS Access 2000 using virtual path انتخاب درستي هست. البته بايد محل path فايل db رو به صورت مثلاً
[code:1]../fpdb/stats.mdb[/code:1]
براش مشخص كني.

بعد هم كد جاوااسكريپتي كه خودش داده رو مي‌ذاري تو صفحه اصلي.

اوني هم كه گفتي احتمالاً مربوط به نسخه‌هاي قبلي اون هست.
 

al_frd

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
317
لایک‌ها
5
سلام
آقاي ولي زاده خيلي ممنون از پاسختون .من در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه يه برنامه براي اين كار بنويسم . البته هيچ برنامه بدرد بخوري نيست ولي فكر مي كنم مشكل من رو حل كنه . به هر حال از لطفتون بي نهايت متشكرم .
وري وري مرسي ![/code]
 
بالا