میخوام یه گوشی نوکیا حدود 300 تومن بگیرم.میخواستم بدونم ان 70 چقدر با 6680 فرق داره؟می ارزه بیشتر پول بدم یا همون 6680 رو بگیرم؟
به نقل از negar770 :میخوام یه گوشی نوکیا حدود 300 تومن بگیرم.میخواستم بدونم ان 70 چقدر با 6680 فرق داره؟می ارزه بیشتر پول بدم یا همون 6680 رو بگیرم؟
دوربین دوم 6680 عملا کاربردی نداره فقط پول اضافه. 6681 بگیر.به نقل از DariushAgah :مهمترین تفاوت دوربین بهتر ان 70 است
به نظر من یا 6680 بگیر با 512 تا حافظه یا 3 ماهی صبر کن ان 72 بگیر
به نقل از DariushAgah :مهمترین تفاوت دوربین بهتر ان 70 است
به نظر من یا 6680 بگیر با 512 تا حافظه یا 3 ماهی صبر کن ان 72 بگیر
به نقل از alireza_juve :داریوش جان چرا اینجوری میکنی داداش؟! تو رو به روح 3310 و 8210 قسم میدم با ما اینجوری نباش! یعنی چی 3 ماه دیگه ان 72؟؟؟ بابا من تو تیر حساب کردم روش که! خودش گفته تو جون میاد یعنی اواخر خرداد یا اوایل تیر! 3 ماه چرا؟
به نقل از DariushAgah :یکماه هم برای افت قیمت در نظر گرفتم . البته احتمال میدم با قیمت خوبی هم وارد بشه که زیاد منتظر افت قیمت نباشیم. صرفا یک حدس بود نه بیشتر ایشالا که همون اوایل تیر 350 باشه
به نقل از alireza_juve :خدا از دهنت بشنوه ای مکانیکال مرد ان 70 هم که مثه چی داره میاد پایین شده 355 تومن .. اون ان 72 هم جایی خوندم با 320 یورو وارد بازار میشه که عالیه .. خلاصه اینکه مکانیکا پیش خدا خیلی ارج و قرب دارن یه دعایی کن که انتظار ما رو کشت!
به نقل از 3soot :عليرضا جان N70 رو بگير خيرشو ببر
به نقل از negar770 :انتظاراتم از گوشی: 1-آنتن 2-کیفیت عکس 3-ظاهر گوشی
چون گوشی ندارم نمی تونم منظر اومدن گوشی جدید باشم
در ضمن 6681نتونستم پیدا کنم.
به نقل از behnam_wk8 :من در انتظاراتت سيمبيان نديدم ... به همبن دليل كا 750 رو بهت پيشنهاد مي كنم ،هم ظاهرش خوبه ، هم عكسش فوق العادست در تمام 2 مگاپيكسلها و هم آنتن دهي ... با هندزفري بلوتوث 240 تومنه .... بقيه پولتم Save كن
به نقل از negar770 :میخوام یه گوشی نوکیا حدود 300 تومن بگیرم.میخواستم بدونم ان 70 چقدر با 6680 فرق داره؟می ارزه بیشتر پول بدم یا همون 6680 رو بگیرم؟
آقا یه نفر یه لینک بده تا ما بفهمیم از کجا میشه عکس های گرفته شده توسط هر گوشی را دید؟عکسهای گرفته شده توسط 6680 و ان 70 رو مقایسه کمن بهتر میتونی نتیجه بگیری.
به نقل از behnam_wk8 :من در انتظاراتت سيمبيان نديدم ... به همبن دليل كا 750 رو بهت پيشنهاد مي كنم ،هم ظاهرش خوبه ، هم عكسش فوق العادست در تمام 2 مگاپيكسلها و هم آنتن دهي ... با هندزفري بلوتوث 240 تومنه .... بقيه پولتم Save كن
میخوام یه گوشی نوکیا حدود 300 تومن بگیرم
انتظاراتم از گوشی: 1-آنتن 2-کیفیت عکس 3-ظاهر گوشی
این سایت سایت خیلی بزرگیه! من هرچی گشتم نتونستم عکس هایی که توسط گوشی های مختلف گرفته شدناينم آدرس يه عكس كه با دوربين بسيار خوب اين گوشي گرفته شده :
این سایت سایت خیلی بزرگیه! من هرچی گشتم نتونستم عکس هایی که توسط گوشی های مختلف گرفته شدن
را پیدا کنم می تونی بگی از کجا تونستی به اون لینک برسی؟