• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه گوشی بگیرم؟

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از samanlyric :
فرض كنيم شماره ي 3 بعهده ي من باشه. در اينصورت من صد در صد اين گوشي رو انتخاب ميكنم :
Nokia 6270
قيمت : 296 هزار تومن.
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video(QCIF), flash

no6270_00.jpg

no6270_01.jpg

اينم آدرس يه عكس كه با دوربين بسيار خوب اين گوشي گرفته شده :

http://img.gsmarena.com/i/pics/nokia/g_nokia-6270_02.jpg

اطلاعات بيشتر : http://www.gsmarena.com/nokia_6270-1198.php

.

اگه كسي خريدش 50 تومنم بزاره كنار براي ال سي ديش ... نوكيا انگار كار دستي درست كرده :D همه تو اين گارانتيا ، 6670 و 80 دستشونه :D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
قسمتی که در مورد آنتن دهی کا 750 گفتید اصلا صحیح نیست . کلا برند سونی اریکسون از نظر آنتن دهی در رده متوسطیه و بعد از نوکیا و موتورولا قرار داره

لينك معتبر بده ... منم ميگم من بهترين وزنه بردار جهانم ،‌بعد منم حسين رضا زاده ست ... :D

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
کجایی 3سوت جان؟؟ کم پیدایی؟ جبهه رو خالی کردی و ما رو با جماعت کفار تنها گذاشتی؟! با این وضعیت که ان 70 داره میاد پایین فک کنم با ورود ان 72 به مرز 300 برسه! فقط بخاطر دیزاین ان 72 و اون مشکیه جیگرشه که وایسادم وگرنه یه لحظه هم تو خرید ان 70 معطل نمیکردم ...

ما مخلص شما هستيم :) كمي سرم شلوغ شده ;)
به نظر من متريال بكار گرفته شده در ساخت ان 70 بهتر از ان 72 است بعيد ميدونم بياد تو بازار و از نزديك ببيني خوشت بياد :) روي همين اصل خريد ان 70 رو بهت توصيه ميكنم :rolleyes:

درضمن جبهه رو خالي نكردم عزيز پس اون بخش نرم افزار چيكارست اگه دقت ميكردي تو اين چند مدت كه رو اونجا كار كردم اتفاقات عجيبي افتاد كه بسي جالب بود حالا سرم شلوغ شده در آينده كه خلوت تر شد در هر دو جبهه در خدمتم ( هم نرم افزار و هم سخت افزار )

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه كسي خريدش 50 تومنم بزاره كنار براي ال سي ديش ... نوكيا انگار كار دستي درست كرده همه تو اين گارانتيا ، 6670 و 80 دستشونه

اولا شما تو شركت هاي گارانتي نوكيا چي كار ميكني ؟ :eek:
دوما چه ربطي به شقيقه داشت ؟! :D مطلب مربوط به 6270 رو نقل قول كردي و بعد نوشتي همه تو گارانتيا 6670 و 80 دستشونه ! :blink:

سومندش ! من 50 تومن پول نداشتم براي ال سي دي T630 م كنار بذارم :

Sookhte2.jpg

ميدوني چرا ؟ چون يه مقدار گذاشتم روش رفتم نوكيا خريدم :lol:

( تشريح حادثه ! : گوشي توي جيبم بود، روش فرش اگرول ( اگرول بود اسمش ؟ :D ) زدم. بعدش كه گوشي رو ديدم ال سي ديش اينطوري تركيده بود :blush: )

------

خارج از شوخي، گوشي هاي سوني اريكسون، به مراتب ظريف تر و صدمه پذير تر از گوشي هاي نوكيا هستن كه ميتونه بعضي مواقع يك ضعف حساب بشه. (حقيقتا بعضي گوشي هاي نوكيا مثه تانكن !)

.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
ما مخلص شما هستيم :) كمي سرم شلوغ شده ;)
به نظر من متريال بكار گرفته شده در ساخت ان 70 بهتر از ان 72 است بعيد ميدونم بياد تو بازار و از نزديك ببيني خوشت بياد :) روي همين اصل خريد ان 70 رو بهت توصيه ميكنم :rolleyes:

درضمن جبهه رو خالي نكردم عزيز پس اون بخش نرم افزار چيكارست اگه دقت ميكردي تو اين چند مدت كه رو اونجا كار كردم اتفاقات عجيبي افتاد كه بسي جالب بود حالا سرم شلوغ شده در آينده كه خلوت تر شد در هر دو جبهه در خدمتم ( هم نرم افزار و هم سخت افزار )

مخلص داش 3سوت گل:) اقا این مطلبی که در مورد متریال ان 72 و ان 70 میگی رو جایی خوندی؟ یکمی توضیح بدی که مثلا چه تفاوتایی منظورته یا چه نقطه ضعفایی رو توی بدنه یا متریال میبینی که به این نتیجه رسیدی؟ و اینکه چرا بعید میدونی از نزدیک ببینم خوشم بیاد .. یه تحلیله دقیق رو این دو مورد بکن چون اگه به این نتیجه برسم که میگی حتما در خرید ان 70 تردید نمیکنم ... مرسی:)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
لينك معتبر بده ... منم ميگم من بهترين وزنه بردار جهانم ،‌بعد منم حسين رضا زاده ست ... :D

ده بار که لینک نمیدن! حالا شما یک لینک بده از آنتن دهی کا 750 تعریف کرده باشه!
آنتن دهی سونی اریکسون متوسط حساب میشه مخصوصا کا 750 که زیاد هم جدید نیست

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از samanlyric :
اولا شما تو شركت هاي گارانتي نوكيا چي كار ميكني ؟ :eek:
دوما چه ربطي به شقيقه داشت ؟! :D مطلب مربوط به 6270 رو نقل قول كردي و بعد نوشتي همه تو گارانتيا 6670 و 80 دستشونه ! :blink:

سومندش ! من 50 تومن پول نداشتم براي ال سي دي T630 م كنار بذارم :

Sookhte2.jpg

ميدوني چرا ؟ چون يه مقدار گذاشتم روش رفتم نوكيا خريدم :lol:

( تشريح حادثه ! : گوشي توي جيبم بود، روش فرش اگرول ( اگرول بود اسمش ؟ :D ) زدم. بعدش كه گوشي رو ديدم ال سي ديش اينطوري تركيده بود :blush: )

------

خارج از شوخي، گوشي هاي سوني اريكسون، به مراتب ظريف تر و صدمه پذير تر از گوشي هاي نوكيا هستن كه ميتونه بعضي مواقع يك ضعف حساب بشه. (حقيقتا بعضي گوشي هاي نوكيا مثه تانكن !)

.

اصلاح مي كنم 6270 و 80 ... بعد هم من نرفته بودم و دوستام زياد ديدند ... بعد هم توي علاءالدين نگاه كني همه عين بچه يتيما 6270 و 80 دستشونه ال سي ديشون به طرز مشكوكي تعطيل شده :D ... ديگه اينكه جديدا اين 8 نفر چقدر صاحب نظر شدند ؟؟؟؟‌كي گفته نوكيا آخر جنسه ،‌بعد سوني اريكسون ظريفه !‌؟؟؟‌ نكنه گول 8800 تون رو خورديد :D ؟؟

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
ده بار که لینک نمیدن! حالا شما یک لینک بده از آنتن دهی کا 750 تعریف کرده باشه!
آنتن دهی سونی اریکسون متوسط حساب میشه مخصوصا کا 750 که زیاد هم جدید نیست

عجب صحبتي مي كني داريوش خان ها ... شما ادعا داري نوكيا آخر آنتنه !‌... شما لينك بده ... لينك معتبر ... نه از اين لينكاي علي اصغري ...:blink:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
در كل ... چه كسي از 8 نفر دوستان عزيز ميتونه حقانيت كا 750 رو نقض كنه ؟؟؟ با 240 تومن شما بخواي نوكيا بخري ميري 6630 ميگيري ؟؟؟‌:blink: كسي كه مي خواد گوشي بگيره يه كم تعصب رو كنار بگذاره .... خيلي راحت مي تونه انتخاب كنه ... حالا تو هر رنج قيمتي مي خواد باشه ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
عجب صحبتي مي كني داريوش خان ها ... شما ادعا داري نوكيا آخر آنتنه !‌... شما لينك بده ... لينك معتبر ... نه از اين لينكاي علي اصغري ...:blink:

نمیشه هر بار لینک بدم ماه بعد با یک آیدی جدید دوباره پیداتون بشه. برید یکیو گیر بیارید که از موبایل چیزی ندونه بعد بهش بگید آنتن دهی همه موبایلها یکیه !یا بگید کا 750 آنتن دهیش خوبه! ولی به من از این حرفهای خنده دار نزینید.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
در كل ... چه كسي از 8 نفر دوستان عزيز ميتونه حقانيت كا 750 رو نقض كنه ؟؟؟ با 240 تومن شما بخواي نوكيا بخري ميري 6630 ميگيري ؟؟؟‌:blink: كسي كه مي خواد گوشي بگيره يه كم تعصب رو كنار بگذاره .... خيلي راحت مي تونه انتخاب كنه ... حالا تو هر رنج قيمتي مي خواد باشه ...

اگر کسی بیاد بگه گوشی میخواهم که فقط عکس بگیرم و ام پی تری گوش کنم منم بهش میگم کا 750 بگیره ولی اینها اولوتهای 4 و 5 هست حداکثر

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
نمیشه هر بار لینک بدم ماه بعد با یک آیدی جدید دوباره پیداتون بشه. برید یکیو گیر بیارید که از موبایل چیزی ندونه بعد بهش بگید آنتن دهی همه موبایلها یکیه !یا بگید کا 750 آنتن دهیش خوبه! ولی به من از این حرفهای خنده دار نزینید.

تو خوبي بابا ... تو خوبي ... نوكيا خوبه اصلا :hmm:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
اگر کسی بیاد بگه گوشی میخواهم که فقط عکس بگیرم و ام پی تری گوش کنم منم بهش میگم کا 750 بگیره ولی اینها اولوتهای 4 و 5 هست حداکثر

اه ؟؟؟‌... باشه لابد اولويت 1 - سيمبيانه ؟؟‌دوباره بحث پشه كش و ايناست ديگه ؟؟؟:D
ديدي باز دوباره مولتيمديا رو نقض كردي :D ؟؟؟‌ چي شده كه نوكياتون داره به سمت اولويتهاي 4 و 5 ميره عزيز دل برادر :D ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :

لینکهای علی اصغری رو خوب اومدی:D :D میگم این همه سایت درست و حسابی رو گذاشتن کنار رفتن تو گوگل سرچ کردن صفحه 20 ام از نتایج رو توش یه سایتی که ماهی یه بازدید کننده داره گیر آوردن بهش لینک دادن که نوکیا سرور انتن دهی :p :p

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
لینکهای علی اصغری رو خوب اومدی:D :D میگم این همه سایت درست و حسابی رو گذاشتن کنار رفتن تو گوگل سرچ کردن صفحه 20 ام از نتایج رو توش یه سایتی که ماهی یه بازدید کننده داره گیر آوردن بهش لینک دادن که نوکیا سرور انتن دهی :p :p

دقيقا ... جناب داريوش خان هم پست ندادند ... لينك بديد ... لينك معتبر ... ;) منتظريم ...

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين بنده خدا كي بود آواتار زنبور داشت ؟؟؟‌ 6270 رو جوابشو دادم ،‌ديگه پست نداد

I'm still alive :D

ديگه اينكه جديدا اين 8 نفر چقدر صاحب نظر شدند ؟؟؟؟‌كي گفته نوكيا آخر جنسه ،‌بعد سوني اريكسون ظريفه !‌؟؟؟‌

آقا قبل از اينكه تقاضاي لينك علي اصغري بكني، من يه پيشنهاد بهتر دارم !
شما گوشي عليه السلامت رو بيار منم گوشي نوكيا ذاغارت خودم رو ميارم + هر چند تا نوكيا خواستي. زنگ آخر واستا دمه در!!، بعد با هم پرتابشون ميكنيم زمين و بعد نتيجه ش رو بررسي ميكنيم !

-----------

در مورد آنتن دهي يا همون Reception quality ، خودتون بريد گوگل سرچ كنيد. فروم ها و سايت ها رو بخونيد تا نظر كاربر ها و متخصصين رو در اين مورد بدونيد. من حوصله ي اينكار ها رو ندارم شما بريد آمارگيري كنيد نتيجه ش رو اينجا بنويسيد. اگرم حوصله ش رو داشتيد يه ايميل به ايران تلكام بزنيد و بپرسيد گوشي هاي سوني اريكسون يا نوكيا، reception quality بهتري توي ايران دارند. اين مهمه خيلي مهم :

which phone company has got the best reception??

depends where you live and how much coverage area u have

ولي حالا واسه خالي نبودن عريضه، چند تا نقل قول علي اصغري از كاربران عادي در فروم ها و سايت هاي مختلف ! :

T610 has one of the worst reception that i have used

I too have the same problem with my p800, "Crummy Reception". I have to use my nokia 3650 because the reception is 10 fold better. I would liketo get te 900 but no way with poor reception.

I made some tests using some phones I have access to and got a subjective rating of T610 < K500i < 6520 < V600i, where T610 means 'nearly no service' and V600i gives 'service even in the wine cellar'

First and foremost, a mobile phone should stay connected...sounds like SE has the work cut out for them

wait for SE to improve their internal antenna technology

I have had these reception problems with my T68i, the T610/T616, and every other SE phone I have come in contact with. I am almost certain it is not the GSM coverage, because all the GSM Nokia phones that I have used work just fine

SE ? That's the best joke...

SE? Are u kidding???????????????????????????????????????????

SE are famous for the bad reception

It is Notorious not famous

The 8800 is a triband and EDGE-capable phone, so you can use it almost anywhere in the world with great reception quality

Definately NOKIA's phone at the top rank, SE is somewhere below in RF issue...

you can almost guarantee good reception with any Nokia phone

nokias are always a good choice for reception

The nokia has almost all the time full reception between 80 and 100%.. The K750i has sometimes a minimal reception even when the nokia has full reception

Lets start a petition and send that to SE too.
They have gone back to the dark ages with the reception again

In 2 locations where the K700 would pick a signal up, the K750 doesn’t

و ....

خسته شدم :D . البته هستن خيلي ها كه ميگن سوني اريكسون آنتن دهيش خوبه و هستند كساني كه ميگن نوكيا آنتن دهيش بده. راست هم ميگن اما نكته ي مهم اينه كه به طور كلي، آنتن دهي نوكيا بهتر از سوني اريكسون هست.

.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از samanlyric :

شما گوشي عليه السلامت رو بيار منم گوشي نوكيا ذاغارت خودم رو ميارم + هر چند تا نوكيا خواستي. زنگ آخر واستا دمه در!!، بعد با هم پرتابشون ميكنيم زمين و بعد نتيجه ش رو بررسي ميكنيم !

-----------

در مورد آنتن دهي يا همون Reception quality ، خودتون بريد گوگل سرچ كنيد. فروم ها و سايت ها رو بخونيد تا نظر كاربر ها و متخصصين رو در اين مورد بدونيد. من حوصله ي اينكار ها رو ندارم شما بريد آمارگيري كنيد نتيجه ش رو اينجا بنويسيد. اگرم حوصله ش رو داشتيد يه ايميل به ايران تلكام بزنيد و بپرسيد گوشي هاي سوني اريكسون يا نوكيا، reception quality بهتري توي ايران دارند. اين مهمه خيلي مهم :

ولي حالا واسه خالي نبودن عريضه، چند تا نقل قول علي اصغري از كاربران عادي در فروم ها و سايت هاي مختلف ! :

و ....

خسته شدم :D . البته هستن خيلي ها كه ميگن سوني اريكسون آنتن دهيش خوبه و هستند كساني كه ميگن نوكيا آنتن دهيش بده. راست هم ميگن اما نكته ي مهم اينه كه به طور كلي، آنتن دهي نوكيا بهتر از سوني اريكسون هست.

.
خوب حداقل لینکش می گذاشتی.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از samanlyric :

-----------

و ....

.

بله بله ... عرضم به خدمت شما كه ،‌ ما فرماندمون 3310 داشت ... توي همين اهواز بوديم ، گوشيش افتاد تو چايي ،‌در آورد و ليسش زد و خشكش كرد ، ديد هيچيش نشده :D ... شما هم 3310 ت رو بزار تو جيبت ،‌در مواقع ضروري باهاش دعوايي چيزي ميتوني بكني ... نمي خواد دوئل كني :blink:
در كورد آنتن دهي ،‌اول ميگي كارشناسا گفتن نوكيا بهتره ! بعد رفتي پستاي آماتورارو تو فرومها مياري ! :blink:
جالب اينه كه ميگه حوصله ندارم ... بعد چند تا هم پيدا كرده ! و در آخر هم خودش اعتراف مي كنه كه آنتن دهي سوني اريكسون بهتره ! :blink:
شما يه توصيه اي دارم بهت ... از اين 8 نفرم خارج شو ... ! اينارم تابلو كردي :blink:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از gba :
خوب حداقل لینکش می گذاشتی.

لينكشون كجا بوده ! لينك علي اصغري هم ندارند ديگه ! :D كفگير به ته ديگ خورده ...
در كل در بحث آنتن دهي در گوشي هاي مختلف متفاوته ... و اينقدر نگيد همه گوشي هاي نوكيا ... ما هم نمي گيم همه سوني اريكسون ها كه !! ..

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
مخلص داش 3سوت گل:) اقا این مطلبی که در مورد متریال ان 72 و ان 70 میگی رو جایی خوندی؟ یکمی توضیح بدی که مثلا چه تفاوتایی منظورته یا چه نقطه ضعفایی رو توی بدنه یا متریال میبینی که به این نتیجه رسیدی؟ و اینکه چرا بعید میدونی از نزدیک ببینم خوشم بیاد .. یه تحلیله دقیق رو این دو مورد بکن چون اگه به این نتیجه برسم که میگی حتما در خرید ان 70 تردید نمیکنم ... مرسی:)

بحث اينه كه برند نوكيا اين ان 72 رو براي بازارهاي آسيا بيشتر طراحي كرده و قيمت رو به شكل معقولي آورده پائين تصوير اونم ديدم شك نكردم كه براي ارزون كردن گوشي رو متريال ساخت كمي دست برده شده اين يك استنتاج از 3 سوت شماست ;) البته اين بدين معنا نيست كه گوشي بي كيفيت و بدي است ولي در مقايسه با ان 70 تصور ميكنم بدنه ان 70 خوش ساخت تر باشه البته بزار بياد ببينيم ولي قريب به يقين همينه :)

بالا