• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه گوشی بگیرم؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اقا مساله اینه که اینا جمله ها رو میخونن که از توش عاملی برای تیکه پرونی و تمسخر پیدا کنند کلا اصل موضوع همینه براشون .. اینه که فرقی نمیکنه شما چی بنویسی .. همینکه جمله ای توش باشه که در وجودشون قوه تمسخر رو تحریک کنه برای پست نوشتنشون کفایت میکنه ...

به نظر من ضعف مدیریته . حداقل اونهایی که حرفی جز دلقک بازی ندارند خوب بود صحبتهاشون به تاپیکهای طنز منتقل میشد. جناب مدیر گفته بودند که میخواهند انجمن رو آزاد بگذارند ولی این وضع فکر میکنم توهین به شعور بقیه است. احتمالا باید فروم رو دیگه بیخیال بشم نمیشه با کسی که در جوابت قر کمر میاد و شکلک درمیاره هم صحبت شد

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
اي بابا ...شما چرا قهر كردي دل پيرو جان ... آخه بعضي موقع ها انقدر حق به جانب از نوكيا طرفداري مي كنيد ،‌كه اينجوري ميشه ديگه ... در كل ناراحت نشو ... فان باشه جو بهتره ... ;)

:) قهر؟ این چیزا تو خون سیاه و سفید یه تیفوسی بیانکونری نیس برادر!:cool: ولی بهت بگم شما که طرفدار بحث منطقی هستی جای پستهای به قول خودت فان رو تفکیک کن .. ببین بهنام جان اصلن کاری نداره این تیپ بحث رو پیش گرفتن .. باور کن اسونترین کاره (خودت هم که نشون دادی خوب بلدی!;) ) اگه دوس داری هیچ حرفی نیست انقد مسخره بازی در اوردن و اینجور پست نوشتن اسونه که حد نداره .. منم ادمی نیستم که بکشم کنار شک نکن ... ولی چون خودت گفتی منطقی باشیم حداقل واسه حرف خودت ارزش قائل شو ..

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
به نظر من ضعف مدیریته . حداقل اونهایی که حرفی جز دلقک بازی ندارند خوب بود صحبتهاشون به تاپیکهای طنز منتقل میشد. جناب مدیر گفته بودند که میخواهند انجمن رو آزاد بگذارند ولی این وضع فکر میکنم توهین به شعور بقیه است. احتمالا باید فروم رو دیگه بیخیال بشم نمیشه با کسی که در جوابت قر کمر میاد و شکلک درمیاره هم صحبت شد

اطمينان دارم كه بنده يا دوستانم توهيني به شخصيت و شعور ديگران نكرده اند ... جو رو چرا خراب مي كنيد داريوش خان ...:hmm:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
4 سال پیش که من 3650 داشتم فکر نمیکنم کسی میدونست سیمبین چی چی هست یا بلوتوث کدومه...

به اندازه کافی با اسمارت فونهای نوکیا هم سرو کله زدم هم داشتم...

خودمون میدونیم میشه اول برنامه ریخت بعد امکان نصبش رو بست...

مساله ای کیو که وجود داره اینه که با همون برنامه هایی که میریزی و بعد امکانش رو میبندی تو همونها ویروسهای خوشگلی هستن که دوست دارین

اگه نه اونجوری که بریزیم بعد ببندیم که هر کودکی بلده میشه

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
:) قهر؟ این چیزا تو خون سیاه و سفید یه تیفوسی بیانکونری نیس برادر!:cool: ولی بهت بگم شما که طرفدار بحث منطقی هستی جای پستهای به قول خودت فان رو تفکیک کن .. ببین بهنام جان اصلن کاری نداره این تیپ بحث رو پیش گرفتن .. باور کن اسونترین کاره (خودت هم که نشون دادی خوب بلدی!;) ) اگه دوس داری هیچ حرفی نیست انقد مسخره بازی در اوردن و اینجور پست نوشتن اسونه که حد نداره .. منم ادمی نیستم که بکشم کنار شک نکن ... ولی چون خودت گفتی منطقی باشیم حداقل واسه حرف خودت ارزش قائل شو ..

هنوزم هستم دلپيروي عزيز ... اين كبريته و نفته كار دست جفتمون داد ها ...
اگه بتونيم جبهه گيري رو كنار بزاريم اون وقت تمام بحث ها منطقي ميشه و لاغير ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دو کلمه هم از مادر عروس بشنو....

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
هنوزم هستم دلپيروي عزيز ... اين كبريته و نفته كار دست جفتمون داد ها ...
اگه بتونيم جبهه گيري رو كنار بزاريم اون وقت تمام بحث ها منطقي ميشه و لاغير ...

مساله جبهه گیری نیست .. شما جبهه بگیر واسه شخص من هیچ خیالی نیست چون جبهه گرفتن هم به نوعی لزومه بحث کردنه ولی اینکه توی هر تاپیکی بحث بره به سمت تمسخر و لقب گذاشتنو و تیکه پروندن(که دیگه اپیدمی کامل شده توی همه تاپیک ها) نمیتونه به هیچ نتیجه ای جز دلخوری احتمالی یا به گند کشیدن بحث منجر بشه .. حالا مختار هستی هر جوری ادامه بدی تا جایی که به توهین نرسه ادامه میدیم .. :)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
مساله جبهه گیری نیست .. شما جبهه بگیر واسه شخص من هیچ خیالی نیست چون جبهه گرفتن هم به نوعی لزومه بحث کردنه ولی اینکه توی هر تاپیکی بحث بره به سمت تمسخر و لقب گذاشتنو و تیکه پروندن(که دیگه اپیدمی کامل شده توی همه تاپیک ها) نمیتونه به هیچ نتیجه ای جز دلخوری احتمالی یا به گند کشیدن بحث منجر بشه .. حالا مختار هستی هر جوری ادامه بدی تا جایی که به توهین نرسه ادامه میدیم .. :)

نه خوب مسلما ما هم خواهان به بيراهه كشوندن بحث نيستيم ... ولي خوب در بعضي جاها كه منطقي شما صحبت نمي كنيد ... مثل جريان آنتن دهي كا 750 ... ديگه ما هم نمي تونيم مسلما منطقي صحبت كنيم كه ... و از اونجايي هم كه طرفداران سوني اريكسون غير منطقي نيستند ... پس رو به فان ميارند ... در كل شايد در بعضي موارد بنده زياده روي كرده باشم ... عذر مي خوام ... ;)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
يه مطلبي به ذهنم رسيد كه شكي در درست بودنش ندارم ...
داشتم امضاء‌ مازيار خان رو نگاه مي كردم ... به AMD برخوردم ...
يه جرقه اي تو زهنم زد :
مقايسه نوكيا و سوني اريكسون مثل مقايسه Intel و AMD مي مونه
SE=AMD/Noki=Intel
:p جالبه ها ... خودش جاي بحث داره ...;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
نه خوب مسلما ما هم خواهان به بيراهه كشوندن بحث نيستيم ... ولي خوب در بعضي جاها كه منطقي شما صحبت نمي كنيد ... مثل جريان آنتن دهي كا 750 ... ديگه ما هم نمي تونيم مسلما منطقي صحبت كنيم كه ... و از اونجايي هم كه طرفداران سوني اريكسون غير منطقي نيستند ... پس رو به فان ميارند ... در كل شايد در بعضي موارد بنده زياده روي كرده باشم ... عذر مي خوام ... ;)

یه مقدار پارادوکس توی جمله هات هست .. اینکه راجبه انتن کا 750 میگی چه ربطی داره که شما مسخره کنی؟! شما ادعا میکنی حرف غیر منطقی زده شده(وارد اینکه درست هست ادعات یا نه نمیشم) ولی جواب غیر منطقیت میره به سمت مسخره کردن اونم به بدترین نحوش(منظر شخص شما نیست .. جو موجود به شدت اینطوره که شما هم جزئی از اون هستی) ..... به هر حال جمله اخرت نشونه ای از همون منطقی هست که اشاره میکنی .. امیدوارم بشه این بحثا رو حداقل 50 درصدش رو مسالمت امیز به یه نتیجه ای برسونیم که نه سیخ بسوزه و نه کباب;) :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
يه مطلبي به ذهنم رسيد كه شكي در درست بودنش ندارم ...
داشتم امضاء‌ مازيار خان رو نگاه مي كردم ... به AMD برخوردم ...
يه جرقه اي تو زهنم زد :
مقايسه نوكيا و سوني اريكسون مثل مقايسه Intel و AMD مي مونه
SE=AMD/Noki=Intel
:p جالبه ها ... خودش جاي بحث داره ...;)

اگه از این زاویه مقایسه کنیم 100% انتخاب اول و اخر من اینتل هست ..

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اگه از این زاویه مقایسه کنیم 100% انتخاب اول و اخر من اینتل هست ..

اه اه اه :eek: ... پس دقيقا به اين پي بردم كه رفيق ناباب داري عليرضا :D
ديگه در اون بحث نميشه اينتل رو انتخاب كرد ... بحثش كاملا شفافه :happy:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
یه مقدار پارادوکس توی جمله هات هست .. اینکه راجبه انتن کا 750 میگی چه ربطی داره که شما مسخره کنی؟! شما ادعا میکنی حرف غیر منطقی زده شده(وارد اینکه درست هست ادعات یا نه نمیشم) ولی جواب غیر منطقیت میره به سمت مسخره کردن اونم به بدترین نحوش(منظر شخص شما نیست .. جو موجود به شدت اینطوره که شما هم جزئی از اون هستی) ..... به هر حال جمله اخرت نشونه ای از همون منطقی هست که اشاره میکنی .. امیدوارم بشه این بحثا رو حداقل 50 درصدش رو مسالمت امیز به یه نتیجه ای برسونیم که نه سیخ بسوزه و نه کباب;) :)

يا علي گفتيم و ... ;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
اه اه اه :eek: ... پس دقيقا به اين پي بردم كه رفيق ناباب داري عليرضا :D
ديگه در اون بحث نميشه اينتل رو انتخاب كرد ... بحثش كاملا شفافه :happy:

رفیق ناباب چیه بابا! من از اون اول که یادمه تو فاز ای ام دی نبودم .. اصلن شما بیا بگو صا ایران و ای ام دی! من میگم صا ایران... هیچ رقمه نیستم ای ام دی رو ..

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
رفیق ناباب چیه بابا! من از اون اول که یادمه تو فاز ای ام دی نبودم .. اصلن شما بیا بگو صا ایران و ای ام دی! من میگم صا ایران... هیچ رقمه نیستم ای ام دی رو ..

اينم سليقته ديگه ... كاريش نميشه كرد ;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
میگم این تریده چه عنوان جابی داره ها! جالبه تو بخش موبایل ظاهر و باطن هیچ تریدی یکی نیست!یارو میاد میخواد گوشی انتخاب کنه این بحثارو میبینه بیخیال میشه کلا میره لب تاب میگیره اونوقت پولش میرو تو جیب دل و سونی و ... دلتون میاد آخه!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
بحث جالبیه اتفاقا من باشم هم ای ام دی میگیرم هم اینتل و تو گوشی هیچ وقت نوکیا نمیگیرم جالبه نه جور در نمیاد!

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
میگم این تریده چه عنوان جابی داره ها! جالبه تو بخش موبایل ظاهر و باطن هیچ تریدی یکی نیست!یارو میاد میخواد گوشی انتخاب کنه این بحثارو میبینه بیخیال میشه کلا میره لب تاب میگیره اونوقت پولش میرو تو جیب دل و سونی و ... دلتون میاد آخه!

موافقم ... بحث ها داره به انحراف كشيده ميشه ... يه دليلي هم به نظر من داره ... يه تاپيك كم داريم ... حالا بيايد ببينيد !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نامربوط هست ولی یه جورایی هم مربوطه:

یه چیزی بگم....من همیشه اینتل داشتم ...به جز این بار آخرکه با مشورت دوستان عزیز رفتیم AMD گرفتیم....خیلی هم راضیم

مرگ بر اینتل!!! مرگ بر اینتل!!!

زمین تا اسمون یه cpu که 120 تومنی هست از هردوتا فرق میکنه....من که حسابی راضیم....از این به بعد هم ONLY AMD

موضوع نوکیا و سونی هم همینه...

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
نامربوط هست ولی یه جورایی هم مربوطه:

یه چیزی بگم....من همیشه اینتل داشتم ...به جز این بار آخرکه با مشورت دوستان عزیز رفتیم AMD گرفتیم....خیلی هم راضیم

مرگ بر اینتل!!! مرگ بر اینتل!!!

زمین تا اسمون یه cpu که 120 تومنی هست از هردوتا فرق میکنه....من که حسابی راضیم....از این به بعد هم ONLY AMD

موضوع نوکیا و سونی هم همینه...

آقا مازيار ... شب بود سيبيلاتو نديديم :D ... رگ غيرته بد زده بالاها ...
AMD , Intel قضيشون كاملا مشخصه ... همون طور كه قضيه سوني اريكسون و نوكيا مشخصه ... ;)

بالا