• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه گوشی بگیرم؟

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
رفیق ناباب چیه بابا! من از اون اول که یادمه تو فاز ای ام دی نبودم .. اصلن شما بیا بگو صا ایران و ای ام دی! من میگم صا ایران... هیچ رقمه نیستم ای ام دی رو ..

جسارت نباشد كه بي هماهنگي وارد بحثتان ميشوم . اما اين خود شاهديست بر اين موضوع كه شما و شايد برخي ديگر از دوستان طرفدار هر برندي ، بيشتر از Performance يك دستگاه و يا يك تكنولوژي به نامها دقت مي كنند ! به يك نامي عشق مي ورزند و از يك نام ديگر متنفر مي شوند . غالباً هم عاشق نامهاي مشهور ميشوند.
به ندرت كسي يافت مي شود كه تابوي Intel پرستي راكنار گذاشته باشد و از پروسسور AMD استفاده كرده باشد و پشيمان باشد.
آيا تا به حال مدتي هم كه شده مصرف كننده منصف AMD بوده ايد؟

اميدوارم ناراحتتان نكرده باشم!;)

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقايون منم موافقم ! سطح علمي اين قسمت پايين اومده ( از وقتي كه من عضو شدم :D)
بياييد دوستي ها رو از سر بگيريم !! و اگه ادعامون ميشه چهار تا مطلب مفيد براي استفاده ي دنيا و آخرت خودمون و بقيه بنويسيم ! ( در مورد مسايل دنيا و آخرت و ... به برادر عليرضا مراجعه كنيد :D)

.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از saanei :
جسارت نباشد كه بي هماهنگي وارد بحثتان ميشوم . اما اين خود شاهديست بر اين موضوع كه شما و شايد برخي ديگر از دوستان طرفدار هر برندي ، بيشتر از Performance يك دستگاه و يا يك تكنولوژي به نامها دقت مي كنند ! به يك نامي عشق مي ورزند و از يك نام ديگر متنفر مي شوند . غالباً هم عاشق نامهاي مشهور ميشوند.
به ندرت كسي يافت مي شود كه تابوي Intel پرستي راكنار گذاشته باشد و از پروسسور AMD استفاده كرده باشد و پشيمان باشد.

دوست عزیز حرفات کاملا منطقی هست ولی یه نکته ای رو فراموش کردی .. این برندها ایرانی نیستن یا تو ایران به شهرت نرسیدن که بگیم جوسازیه و ایرانی بازیه که یه چیزو میبره بالا و یکیو میاره پایین .. نوکیا شهرت جهانیش رو از حرف منو شما و امثالهم بدست نیاورده .. بخاطر کیفیتش این شهرت رو بدست اورده .. اینتل چطور؟؟ دنیا که اهل شایعه سازی نیست .. اگه میگی تابوی اینتل این تابو ایرانی نیست و جهانیه و امتحانشو پس داده .. اتفاقا من هم حاضر نیستم طرف چیزی جز ایتل برم چون من هم بسیار ازش راضیم پس دلیلی نمیبینم به فکر تغییرش باشم .. نامها از همون پرفورمنس ها نشات میگیرن .. شک نکن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
اطمينان دارم كه بنده يا دوستانم توهيني به شخصيت و شعور ديگران نكرده اند ... جو رو چرا خراب مي كنيد داريوش خان ...:hmm:

جناب DariushAgah، مراعات کنید.
xPlod

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
4 سال پیش که من 3650 داشتم فکر نمیکنم کسی میدونست سیمبین چی چی هست یا بلوتوث کدومه...

به اندازه کافی با اسمارت فونهای نوکیا هم سرو کله زدم هم داشتم...

خودمون میدونیم میشه اول برنامه ریخت بعد امکان نصبش رو بست...

مساله ای کیو که وجود داره اینه که با همون برنامه هایی که میریزی و بعد امکانش رو میبندی تو همونها ویروسهای خوشگلی هستن که دوست دارین

اگه نه اونجوری که بریزیم بعد ببندیم که هر کودکی بلده میشه

متاسفانه با وجود باز گذشتن دست افرادی مثل behnam_wk8 برای خراب کردن تاپیکها بحث جدی دیگه تعطیله ولی حیفم اومد از این پست شما بگذرم و لازم میدونم یکی دیگه از خالی بندی های شما رو رو کنم

این امکان بستن نصب برنامه از سیمبین 8 به بعد اضافه شده و مسلما روی 3650 هم نبوده لذا کاملا مشخصه که نه اطلاعی از این وضع دارید نه از پیشرفت ورژنهای مختلف سیمبین فقط اداعاهه رو دارید!

90% ویرویها از طریق بلوتوث منتقل میشه و بقیه هم بیشتر از طریق اتصال اینترنت و اون قضیه ویروس گرفتن از طریق برنامه رو اگر به طور کلی رد نکنم میشه گفت از موارد نادره و اصلا به حساب نمیاد. مخصوصا اگر روی کامپیوترتون آنتی ویروس داشته باشید

سیستم عاملی که امکانات برنامه نویسی رو در اختیار شرکتها قرار میده مسلمه که ویروس هم براش به راحتی نوشته میشه اما شما هنوز منمیدونید که عصر 3650 گذشته و امروز ب ا آنتی ویروسهایی که هست میشه امکان ویروسی شدن رو به صفر رسوند. همون کاری که توی pc انجام میشه . هیچکس نمیتونه ادعا کنه که pc خوب نیست چون ویروس میگیره خیر اگر با پی سی ویروس گرفتید بدونید خیلی ناشی هستید. سیمبین هم یک سیستم عامله و اگر میخواهید از امکانات ارتباطی مثل بلوتوث و اینترنت استفاده کنید با داشتن آنتی ویروس میتونید از شر ویروس در امان باشید

:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
بابا طرف یه غلطی کرد و پرسید گوشی چی بگیرم؟! اینجور که شما به جون هم افتادین در رفت!!:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
متاسفانه با وجود باز گذشتن دست افرادی مثل behnam_wk8 برای خراب کردن تاپیکها بحث جدی دیگه تعطیله ولی حیفم اومد از این پست شما بگذرم و لازم میدونم یکی دیگه از خالی بندی های شما رو رو کنم

این امکان بستن نصب برنامه از سیمبین 8 به بعد اضافه شده و مسلما روی 3650 هم نبوده لذا کاملا مشخصه که نه اطلاعی از این وضع دارید نه از پیشرفت ورژنهای مختلف سیمبین فقط اداعاهه رو دارید!

90% ویرویها از طریق بلوتوث منتقل میشه و بقیه هم بیشتر از طریق اتصال اینترنت و اون قضیه ویروس گرفتن از طریق برنامه رو اگر به طور کلی رد نکنم میشه گفت از موارد نادره و اصلا به حساب نمیاد. مخصوصا اگر روی کامپیوترتون آنتی ویروس داشته باشید

سیستم عاملی که امکانات برنامه نویسی رو در اختیار شرکتها قرار میده مسلمه که ویروس هم براش به راحتی نوشته میشه اما شما هنوز منمیدونید که عصر 3650 گذشته و امروز ب ا آنتی ویروسهایی که هست میشه امکان ویروسی شدن رو به صفر رسوند. همون کاری که توی pc انجام میشه . هیچکس نمیتونه ادعا کنه که pc خوب نیست چون ویروس میگیره خیر اگر با پی سی ویروس گرفتید بدونید خیلی ناشی هستید. سیمبین هم یک سیستم عامله و اگر میخواهید از امکانات ارتباطی مثل بلوتوث و اینترنت استفاده کنید با داشتن آنتی ویروس میتونید از شر ویروس در امان باشید

پسر جان...من هم 3650 داشتم و یه مدتی هم 6630.... یه مدتی هم با 6680 و N70 و7710...دوستام کلی سرو کله زدم...اگه درست میخوندی میدیدی که گفتم هم خودم داشتم هم با اسمارت فونهای نوکیا سرو کله زدم...

الانش هم از خیلی های که فقط ادعا هستن هم برنامه بیشتر میشناسم هم با ورژنهای سیمبین کار کردم...در مورد بستن امکان نصب برنامه هم میدونم که از ورژن 8 به بعد اضافه شده....خودتو ناراحت نکن

منظور کلی من این بود که با برنامه هم ویروس میاد....مثلا اون فایلی که با بلوتوث میگیری مگه چی هست که حاوی ویروس باشه؟ عکس یا آهنگ که ویروسی نیست....یا فایل jar هست یا sis که میتونه روی گوشی خودش رو نصب کنه....

خیلی هم از برنامه ها و بازیهایی که به ظاهر بازی یا برنامه هستن اگه از سایتهایی مشکوک گرفته بشن حاوی ویروس هستن....اینم لیست برنامه ها و بازی هایی که به ظاهر سالمن ولی حاوی فایل ویروس هستن رو برات میزارم تا دقیقا متوجه بشی:

The new 52 trojans infected filenames:

3D_miniGolf[1].1.01*****.sis
6630-SnapShot2[1].03.sis
6630-VideoEditor210.sis
Auto Pilot3[1].01full.sis
Big-2 by__dotSiS.sis
BitStorm_full1[1].0-XiMpda.sis
Blocks_Full*****.sis
bluster III Full.sis
BounceMP3_[1]NEW.sis
BugMe1[1].23_Full_Dotsis.sis
callcheater3[1].01-XiMpda.sis
Chinese Star1[1].01*****.sis
ControlFreak2[1].0_Full.sis
CosmicFighter3[1].0.sis
CosmicFighter_*****.sis
Digital Red Bowling.sis
DVD-to-NOKIA-6670.sis
DVDPlayer2[1].01_Full*****.sis
FaceWave5[1].0_dotSiS.sis
FlashLite[1].v1.1full*****.sis
FreeCall_1[1].01-XiMpda.sis
Fscaller5[1].01_Full_dotSiS.sis
Funny Drawer2[1].00_Full.sis
gina-v1[1].1full*****.sis
HeliAttac101_Full_dotSiS.sis
ImagePlus2[1].15_Full.sis
Mahjong2[1].34.sis
Mahjong301_Full_QmzXiz.sis
matefinder_1[1].01-XiMpda.sis
MessageStorer_*****.sis
MotoRacer_Full.sis
Mumsms4[1].01_XimPDA.sis
pocketdictionary_V1.sis
PowerGprs_3[1].01-dotSis.sis
Quicksheet_*****ed_S60.sis
RubiksCube1[1].19*****.sis
Smart Movie263 S60[6630].sis
SmartLauncher2[1].06s70.sis
SmartLauncher2[2].06s70.sis
Snowboard_Full*****.sis
Sony_Camcoder Pro_S60.sis
SplashID_4[1].13_S60.sis
Super Anti Virus 1[1].0 .sis
SuperMario3_Full*****.sis
SuperMovie1[1].0_dotSiS.sis
SuperMP31[1].0_dotSiS.sis
supperNes_1[1].0_Beta_dotSiS.sis
vBoy[1].v2.0.S60.oWnPDA.sis
VNes[1].v2.0-XiMpda.sis
XCaller_Full*****.sis
Yellow_YFtpC_2[1].33_SymTEE.sis
ZipMan_full2[1].0-XiMpda.sis
Mobiola Webcam.sis

البته بازم هست... میبینی که خیلی هاشون به ظاهر یه بازی یا برنامه ساده هستن ولی حاوی ویروس هستن...

فکر نکن چون 6680 میگیری دستت خدای سیمبین هستی و بقیه چیزی بارشون نیست...چون الان گوشی سیمبین ندارم خودم دلیلی بر نداشتن اطلاعات نیست تو این زمینه...

دست بالای دست بسیاره:D :D

مطالعه بیشتر داشته باش تو زمینه سیمبین....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قصد این نبود که بگم من خدای سیمبینم ! قصد این بود که خالی بندیها را به دیگران بنمایانم. اینها هم که نوشتید همه رو آنتی ویروس پی سی هم تشخیص میده ضمن اینکه فقط اسم هستند نه برنامه. تاپیک های برنامه زیاد داریم بعد از این همه وقت حتی یک مورد هم نشده ویروسی بوده باشند

صبر کنید behnam_wk8 هم بیاد رقص عربیشو ادامه بده

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saanei :

شما همونی نیستی که گفتی پرفورمنس دابلیو 550 از 6630 بالاتره گفتیم چرا یک جدولو رنگی کردی غلطهاشو نشون دادیم رفتی پیدات نبود تا الان؟!
:rolleyes:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :

شما دستتون بازه ... ;) ... يه جوري حرف مي زني انگار چي شده !!!‌ ...
مرد مؤمن آخر بحث غير منطقي همينه ... شما لينك ندادي هنوز ! ...
اگه من بحثي رو به انحراف كشيدم ... مديران تذكر مي دند ... ولي من يا هر كس ديگه اي كه اينجاست ، واسه مسخره بازي نيومده كه عزيزم ... :hmm: :hmm:
خيلي حق به جانب حرف مي زني شما ... :hmm:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
قصد این نبود که بگم من خدای سیمبینم ! قصد این بود که خالی بندیها را به دیگران بنمایانم. اینها هم که نوشتید همه رو آنتی ویروس پی سی هم تشخیص میده ضمن اینکه فقط اسم هستند نه برنامه. تاپیک های برنامه زیاد داریم بعد از این همه وقت حتی یک مورد هم نشده ویروسی بوده باشند

صبر کنید behnam_wk8 هم بیاد رقص عربیشو ادامه بده

یعنی چی فقط اسم هست نه برنامه؟ اسم برنامه هایی هست که ممکنه کسی دانلود کنه حالا تو هر سایت یا فرومی...

من که نمیتونم تک تک لینک اینا رو بزارم.....این لیست برای اینه که یه موقع اگه دیدی تو اینترنت همچین فایلی با همچین اسمی هست دانلود نکنی و نریزی تو گوشی چون حاوی ویروس هست...

ماشالله استعداد زیادی تو جوابهای بی ربط داری...

بعد از این همه وقت حتی یک مورد هم نشده ویروسی بوده باشند

یعنی چی؟ مثلا این اسم و لیست های مربوط به تروجان ها و ویروسها الکی هست و یک مورد هم نشده ویروسی باشن نه؟ پس همون انتی ویروس که رو گوشی نصب میشه سر کاریه؟؟

متوجه نمیشم...چند تا جمله ضد وتقیض میای میگی و میری؟؟

واقعا کم کم داره خالی بندیها نمایان میشه....همش لابد این اسم ها و ویروسها الکی هست و اینکه حاوی فایلهای jar یا sis میتونن باشن و راحت ریخته بشن رو گوشی هم الکی هست.....جل الخالق...

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازم این Sony Ericssonاومد افکار عمومی رو مغشوش کنه
:D:D:D:D:D

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
دوست عزیز حرفات کاملا منطقی هست ولی یه نکته ای رو فراموش کردی .. این برندها ایرانی نیستن یا تو ایران به شهرت نرسیدن که بگیم جوسازیه و ایرانی بازیه که یه چیزو میبره بالا و یکیو میاره پایین .. نوکیا شهرت جهانیش رو از حرف منو شما و امثالهم بدست نیاورده .. بخاطر کیفیتش این شهرت رو بدست اورده .. اینتل چطور؟؟ دنیا که اهل شایعه سازی نیست .. اگه میگی تابوی اینتل این تابو ایرانی نیست و جهانیه و امتحانشو پس داده .. اتفاقا من هم حاضر نیستم طرف چیزی جز ایتل برم چون من هم بسیار ازش راضیم پس دلیلی نمیبینم به فکر تغییرش باشم .. نامها از همون پرفورمنس ها نشات میگیرن .. شک نکن

منظورم ايراني ها نبودند به طور كل گفتم اتفاقاً همه كشورها مد نظرم بود ! مگر من خارجيم من هم ايراني هستم و تازه براي من هم گاهي سخت است كه از شهرت يك محصولي صرفنظر كنم و به عملكرد آن به تنهايي فكر كنم و از آن مهم تر به آن اطمينان كنم . اما تجربه نشان مي دهد كه هر نام بزرگي كه قاعدتا هم به دليل كيفيت بزرگ شده است الزاما هميشه بزرگ نمي ماند و هيچ لزومي ندارد كه هميشه به آن اطمينان كرد.
به هر حال اگر ملاك عملكرد و كيفيت كنوني هر محصولي با عنايت به نام و بزرگي سازنده آن در مرحله بعد باشد حرف شما صحيح است و بنده هم موافقم. موفق باشيد!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
xplod جان عزیز من نمیدونم اینجا بخش مشاوره است یا کل کل چون میدونم پستارو همرو میخونی یه پیشنهد دارم(بخش آزاده موبایل)امیدوارم منظورمو فهمیده باشی تو پی ام برات میگم دستت درست:)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
تا وقتی از توی این به قول شما کل کل ها چیزی در میاد و کسی به کسی توهین نمی کنه به نظر من مشکلی نیست، می تونه مفید باشه.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
تا وقتی از توی این به قول شما کل کل ها چیزی در میاد و کسی به کسی توهین نمی کنه به نظر من مشکلی نیست، می تونه مفید باشه.

Xplod عزيز ... جو خيلي خراب شده ... كاش ميشد يوزرهاي سوني اريكسون و نوكيا هر كدوم فقط مي تونستند برن تو تاپيكاي خودشون و لاغير ... بجز تاپيكهاي عمومي ... :(
به نظر من تا ظهور آقا هم همين بحث ها ادامه داره ... اين نظر من بود ... به نظر من با حذف يك پست نامربوط يا ... چيزي درست نميشه ...

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از behnam_wk8 :
Xplod عزيز ... جو خيلي خراب شده ... كاش ميشد يوزرهاي سوني اريكسون و نوكيا هر كدوم فقط مي تونستند برن تو تاپيكاي خودشون و لاغير ... بجز تاپيكهاي عمومي ... :(
به نظر من تا ظهور آقا هم همين بحث ها ادامه داره ... اين نظر من بود ... به نظر من با حذف يك پست نامربوط يا ... چيزي درست نميشه ...

من موافقم اون موقع میشه مثل بقیه فرومها . قسمت نوکیا بحث برنامه اش قوی میشه و قسمت سونی اریکسون هم هیچ حرفی نمیمونه و مگس هم پر نمیزنه

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاش ميشد يوزرهاي سوني اريكسون و نوكيا هر كدوم فقط مي تونستند برن تو تاپيكاي خودشون و لاغير

نه اين راه درست نيست به نظر من.
اين فروم رو يه جامعه ي كوچيك در نظر بگير كه افراد و احزاب مختلفي با جبهه گيري هاي مختلف توش وجود دارن. اين روشي كه تو گفتي رو به نظرت ميشه تو يه جامعه پياده كرد ؟

هيچ وقت همه ي افراد جامعه شبيه هم نيستن و نبايد هم باشن، بلكه بايد ياد بگيرن چطوري كنار هم همزيستي مسالمت آميز داشته باشن !! اين مهمه به نظر من خيلي مهمه و البته سخت ! اگه آدمها بتونن با وجود اختلاف هاي زياد كنار هم زندگي كنن و براي هم احترام قائل شن، مطمينا اون جامعه پيشرفت ميكنه و مثه جامعه ي ما نميشه !

" فرهيختگان و نظامهاي فكري در قالب احزاب اصيل و پايدار مي‌توانند با ايجاد جريانهاي صحيح در جامعه ، موجب تحول شوند و با مديريت توده مردم ، باعث رشد و پيشرفت جامعه گردند. "

اگه گفتي اينو كي گفته ؟
رييس مجمع تشخيص مصلحت **** :lol:

اقا جلوي پيشرفت جامعه رو نگير :D

.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از barbie :
بازم این Sony Ericssonاومد افکار عمومی رو مغشوش کنه
:D:D:D:D:D

معرفی کردن فایل های که حاوی ویروس هستن مغشوش کردن افکار عمومی هست ولی حرف های بی خود و بی ربط زدن و رو هوا حرف زدن کار خوبیه آره؟؟!!

فکر میکنم تو پستهایی که من مینویسم حداقل 2 تا مطلب مفید گیرمیاد...نه مثل خیلی ها که فقط میان که یه چیزی گفته باشن

اینم تعداد دیگه ای برنامه که حاوی ویروس هستن و مواظب باشید دانلود نکنید و روش گوشی هم نصب نکنید:

Skulls.A - extended theme.sis/extended theme managre.sis
Skulls.B - camtimer.sis/icons.sis
Skulls.C - T2 RS3AS.sis/skull.sis
Skulls.D - Flash_1[1].1_Full_DotSiS.sis/Macromedia_Flash_1.1_Full_DotSiS.sis
Skulls.E - Mariya.sis/ThNdRbRd !.sis
Skulls.F - Impro.sis/Simworks.sis/WMAcodec.sis
Skulls.G - CALVIN SAMPLE VIRUS.SIS
Skulls.H - NokiaGuard.sis/ScreenSaver.sis

Skulls.L - F-/secure_Antivirus_OS7.sis
Skulls.M - /X-Ray Full byDotSis.SIS

MGDropper.A - SEXXXY.sis/metal_gear.sis
MGDropper.B -/ MetalGear_by_scar69.sis

Mosquit.A/QDail26.A - Mosquitos *****ed by Soddom.sis/Mosquitos *****ed by Soddom V2.0.sis

Dampig.A - Fscaller3.2*****7610.sis/vir.sis

Commwarrior.A - 9i1sv8ek.sis/pm85q_bx.sis/pm85q_bx.sis/22qrly9gl.sis/t5or921.sis or com.sis
Commwarrior.B - /COMMWARRIOR.ZIP

Drever.A - /Antivirus.sis

Drever.C - New_bases_and_*****_for_antiviruses.sis
Drever.D -

Hobbes.A - /Symantec.SIS

Mabir.A - info.sis/cabir.sis

Fontal.A - /Kill Saddam By OID500.sis
Fontal.B - /Nokia Anti-Virus.sis

اون اسم اول اسم ویروس هست و بعد از علامت / اسم فایلی هست که این ویروس توشه

پس فایل هایی که بعد از / هستن رو جایی اگه دیدین دانلود نکنید...اینم از راهنمایی برای اونایی که فکر میکنن ویروس فقط با بلو توث میاد :p

ahmad_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه من بخوام نوکیا و سونی اریکسون را یک تحلیل مختصر کنم می گم:
نوکیا : با کلاس تر از سونی اریکسونه - آنتن دهیش بهتره - سیمبیانش برای افراد رشته های فنی مهندسی لازمه .
نوکیا تیریپ تاجرهایی که حتی یک مکالمه هم براشون خیلی مهمه و از همین رو (آنتن دهی حیاطی ترین چیزه ) و سیمبیان
گوشی را هم بعضا برای کارهای شخصی شون لازم دارن .
سونی اریکسون : جوون پسندتر از نوکیاست - باتریش قوی تره ( که راحت بتونی زمان خوبی mp3 گوش بدی ) - مولتی مدیاش ( دوربین و mp3 player) مناسب تری نسبت به نوکیا داره .
سونی اریکسون تیریپ بچه الافاست که هر روز با یکی از gf هاشون میرن بیرون و طرف دلش می خواد که از زیدش هم
یک عکس درست و حسابی داشته باشه و 4 تا آهنگ هم واسه زیدش بزاره تا با هم بخندن !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما سخنی چند در وصف طرفداری از نوکیا و سونی اریکسون :
این ها ( se or noki) از نظر سخت افزاری خیلی فرقی با هم ندارن ( فقط ممکنه که در یک دوره زمانی کوتاه
یکی از رقیبش یک قدم جلوتر بیفته که شرکت رقیب هم بلافاصله تکنولوژی اون یکی را می دزده ) مثلا علت
اینکه سونی اریکسون آنتن دهیش ضعیفتر از نوکیاست اینه که چون گوشی باید از نظر پخش آهنگ و فیلم برداری
کشش را داشته باشه و بتونه به عنوان یک mp3 هم کاربر را راضی نگه داره ( نه این که بعد از 4 ساعت باتریش
تموم بشه ) فرکانس کمتری را برای آنتنش در نظر گرفته که باتریش قوی تر کار کنه.
پس می بینیم که نوکیا و سونی اریکسون هیچ فرقی با هم ندارن ! و انقدر علکی نیاید از این ها طرفداری کنید

بالا