• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه گوشی بگیرم؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
عجب راهنمايي جامعي !!!!
خوبه خودتم داتري ميگي جواد شده ! آخه خودت 6630 رو ميگيري دستت كه به مردم پيشنهاد مي كني ؟:blink:

اگر قراره واژه جواد به سیستم مشاوره پی تی اضافه بشه باید تعریفی از این واژه ارائه بشه! آخه توی بخش مشاوره که نمیشه کشکی گفت فلان گوشی جواده! خیلی راست میگید ایراد گوشی رو بگید و گرنه جوادتر از یک دابلیو 800 نارنجی که دست یک پسر باشه هم داریم!؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
اگر قراره واژه جواد به سیستم مشاوره پی تی اضافه بشه باید تعریفی از این واژه ارائه بشه! آخه توی بخش مشاوره که نمیشه کشکی گفت فلان گوشی جواده! خیلی راست میگید ایراد گوشی رو بگید و گرنه جوادتر از یک دابلیو 800 نارنجی که دست یک پسر باشه هم داریم!؟

تائيد ميشه :) براي راهنمائي دوستاني كه قصد خريد گوشي دارند استفاده از واژگاني كه بار فني و علمي نداره دور از منطق است .
تو دائره المعارف بعضي ها 6600 يا 6630 مثلا جواده ولي آگاهان مطلع هستند كه اين دو گوشي در نوع جزء موفق ترين گوشي ها هستند .
پس لطف كنيد با استفاده از اين واژگان به جو بي منطقي دامن نزنيد تا شايستگيهاي بعضي از مدل ها ناديده گرفته بشه در نتيجه دوستاني صرفا با اين فرض از خريد اين گوشيها منصرف بشوند و بروند گوشي هائي بگيرند كه به قول شما جواد نيستند ولي در كاررائي به پاي اين مد ل ها نمي رسند :)

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
خوب آخه علت خز شدنشون هم کارایی های فوق العادشونه
حاج آقا از مکه بر میگرده میره موبایل فروشی میگه بهترین موبایل این روزا چیه ؟ یارو میگه 6630 اونم 5 تا 6630 میخره میبره واسه خانوم بچه ها (هرچند استفاده ای از امکاناتش نمیکنه)
از 100 نفر از این ادم ها 1 نفر مثه آقای 3 سوت هست که با آگاهی تمام میره 1 گوشی میخره و وهقعا" هم ازش استفاده میکنه.
اینو نمیگم یعنی من از گوشیم کمال استفاده رو میبرم
منم با گوشیم یا بازی میکنم یا با بلوتوث به دوستام چرت و پرت میفرستم.فوقش ما 1 زنگ بخوره یا 200000 تا جک sms بیاد :D

negar770

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
مبارکه گوشی عالی ایه . مخصوصا توی آنتن دهی که رو دست نداشته. چه رنگیشو خریدی؟
راستش خودم موقع خرید نبودم :( ...!رنگش سفیده و فروشنده هم چون گوشیها می خواست گرون شه برام عوضش نکرد.
می خواستم بدونم کیفیت عکسش چطوره؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از negar770 :
راستش خودم موقع خرید نبودم :( ...!رنگش سفیده و فروشنده هم چون گوشیها می خواست گرون شه برام عوضش نکرد.
می خواستم بدونم کیفیت عکسش چطوره؟

1.3 مگا پیکسله

قابشو میتونی با رنگهای دیگه عوض کنی فقط قاب اصلشو نگه دار دکمه هاشو هم عوض نکن . این قابهای متفرقه دکمه اش خوب نیست

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
w800 خزه
لابد 6600 انده کلاسه
w800 دخترونست
لابد 9500 مردونست !
بابا جمع کنید !

دوست عزیز مبارک باشه . گوشی خوبی خریدی

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از farbod_123 :
خوب آخه علت خز شدنشون هم کارایی های فوق العادشونه
حاج آقا از مکه بر میگرده میره موبایل فروشی میگه بهترین موبایل این روزا چیه ؟ یارو میگه 6630 اونم 5 تا 6630 میخره میبره واسه خانوم بچه ها (هرچند استفاده ای از امکاناتش نمیکنه)
از 100 نفر از این ادم ها 1 نفر مثه آقای 3 سوت هست که با آگاهی تمام میره 1 گوشی میخره و وهقعا" هم ازش استفاده میکنه.
اینو نمیگم یعنی من از گوشیم کمال استفاده رو میبرم
منم با گوشیم یا بازی میکنم یا با بلوتوث به دوستام چرت و پرت میفرستم.فوقش ما 1 زنگ بخوره یا 200000 تا جک sms بیاد :D

دوست عزيز از ابراز لطفت ممنون ولي منم همه نوع كاري با گوشيم ميكنم از بازي كردن گرفته تا كارهاي بدرد بخور كه تناسب با كارم داره تا اس ام اس بازي ( كه خيلي معتاد هستم ;) ) و ......
ولي واقعيت اينه كه ميشه عزيزان ديگه رو آگاه كرد كه از گوشيشون استفاده هاي ديگه اي هم بكنند من دوستاني دارم كه گوشي سمبيني دارند و درست نمي تونستند ازش استفاده كنند بهشون با مختصر سوادي كه دارم و اطلاعاتي كه از اين فروم و از شما عزيزان كسب كردم ياد دادم چه برنامه هائي بريزند و چيكار كنند خودشون اذعان ميكردند كه براشون گوشي فوق العاده جذابتر شده و اينم ميگفتند كه تو خونوادهاشون همه استقبال كردند و به گوشي موبايل علاقه مند شدند :) پس ميشه به دوستان خودمون اين امور رو ياد بديم تا درست استفاده كنند چه ايراد داره تا پدر بزرگ يا مادر بزرگ ما بتونه رو گوشيش مثلا تولد نوه اش رو ريمايندر كنه يا ..... ميشه مردم ما مقصر نيستند كسي نيست بهشون آموزش بده وگرنه چه ايرادي داره كه همه ياد بگيرند و درست استفاده كنند به عينه تاثير مثبت آموزش و بكارگيري نرم افزارو من ديدم پس اين واژگان باعث نشه كه ما حتي با علاقه نسبت به يك گوشي و علم به خوب بودنش از خريدش منصرف بشيم كه عين ناآگاهي است :)
موفق باشيد

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از 3soot :
دوست عزيز از ابراز لطفت ممنون ولي منم همه نوع كاري با گوشيم ميكنم از بازي كردن گرفته تا كارهاي بدرد بخور كه تناسب با كارم داره تا اس ام اس بازي ( كه خيلي معتاد هستم ;) ) و ......
ولي واقعيت اينه كه ميشه عزيزان ديگه رو آگاه كرد كه از گوشيشون استفاده هاي ديگه اي هم بكنند من دوستاني دارم كه گوشي سمبيني دارند و درست نمي تونستند ازش استفاده كنند بهشون با مختصر سوادي كه دارم و اطلاعاتي كه از اين فروم و از شما عزيزان كسب كردم ياد دادم چه برنامه هائي بريزند و چيكار كنند خودشون اذعان ميكردند كه براشون گوشي فوق العاده جذابتر شده و اينم ميگفتند كه تو خونوادهاشون همه استقبال كردند و به گوشي موبايل علاقه مند شدند :) پس ميشه به دوستان خودمون اين امور رو ياد بديم تا درست استفاده كنند چه ايراد داره تا پدر بزرگ يا مادر بزرگ ما بتونه رو گوشيش مثلا تولد نوه اش رو ريمايندر كنه يا ..... ميشه مردم ما مقصر نيستند كسي نيست بهشون آموزش بده وگرنه چه ايرادي داره كه همه ياد بگيرند و درست استفاده كنند به عينه تاثير مثبت آموزش و بكارگيري نرم افزارو من ديدم پس اين واژگان باعث نشه كه ما حتي با علاقه نسبت به يك گوشي و علم به خوب بودنش از خريدش منصرف بشيم كه عين ناآگاهي است :)
موفق باشيد

البته من قصد جسارت ندارم ولی پستهای قبلی همشون هنوز هم هستند! :D
شما الان که 6630 داری خودت , از این گوشی این همه دفاع میکنی
یادم میاد قبلا که 6230 داشتی اون زمان اون بهترین گوشی بود! و همه پستهای شما به این امر اختصصاص داده میشد تا جایی که مدیران بخش هم به ستوه اومدن و چندین بار به شما گفتند که " آقا این تبلیغ 6230 رو بذارید تو امضا تون " و روزگار همینجور پیش میرفت که ناگهان شما دچار تحول فکری , روحی , ... شدید و رفتید و V3 گرفتید و اون موقع چنین جملاتی رو از شما میشنیدیم " الان تازه میفهمم گوشی یعنی چی!: یا من که تا حالا فکر میکردم 6230 بهترین بوده الان نظرم راجع به اون کلی عوض شده. یا اصلا اون برند قبلی کیلو چنده!!! و از این جور حرفها .
و حتی در نصایح و مشاوراتی که میدادید میگفتید که 3230 که فلانه ( صفحه کلیداش اصلا نرم نمیشه و این جور چیزا ) و 6630 که یکی از دوستام داره و زود باتری خالی میکنه برد نمایندگی و چون آشنا داشت اونجا! ازش گرفتند و درستش کردن و الان یه نصف روز بیشتر دوام میاره باتریش! و البته از شکل گلابی وار اون هم بدتون میامد اون موقع!
و این حکایت همچنان باقی بود تا اینکه N80 اومد و شما دوباره متحول شدید!!
و نهایتا هم 6630 گرفتید و الان کلی هم ازش تعریف میکنید ( بر خلاف حرفهای قبلی خودتون )
در پستی میگید که مثلا K750 اسباب بازی هست چون روش برنامه نصب نمیشه " چقدر میخواهید با اون جویستیک بالا پایین برید"!!:blink: ولی چون رو 6630 نصب میشه خداست!
چطور تا حالا که گوشی جاوا داشتید مشکل اتمام شدن کار با جویستیک رو نداشتید؟!
خداییش اگه همون تاپیک چارلی رو هم نگاه کنیم از اول میبیمیم که برنامه های معرفی شده بیشتر شامل تم میشه که در کنارش مثلا یک دیکشنری که اون قبول;) و برنامه ساعت کشورها ( که به طور دیفالت رو k750 من هست;) ) و چند تا دیگه که ....

به هر حال من نمیگم که سیمبین بده:rolleyes: ولی میگم شما هم که تا چند روز پیش جاوایی بودید دیگه اینقدر تابلو تو سر جاوا نزنید:D خلاصه تکلیف خودتون رو مشخص کنید:D

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :
یادم میاد قبلا که 6230 داشتی اون زمان اون بهترین گوشی بود! و همه پستهای شما به این امر اختصصاص داده میشد تا جایی که مدیران بخش هم به ستوه اومدن و چندین بار به شما گفتند که " آقا این تبلیغ 6230 رو بذارید تو امضا تون " و روزگار همینجور پیش میرفت که ناگهان شما دچار تحول فکری , روحی , ... شدید و رفتید و V3 گرفتید و اون موقع چنین جملاتی رو از شما میشنیدیم " الان تازه میفهمم گوشی یعنی چی!: یا من که تا حالا فکر میکردم 6230 بهترین بوده الان نظرم راجع به اون کلی عوض شده. یا اصلا اون برند قبلی کیلو چنده!!! و از این جور حرفها .
و حتی در نصایح و مشاوراتی که میدادید میگفتید که 3230 که فلانه ( صفحه کلیداش اصلا نرم نمیشه و این جور چیزا ) و 6630 که یکی از دوستام داره و زود باتری خالی میکنه برد نمایندگی و چون آشنا داشت اونجا! ازش گرفتند و درستش کردن و الان یه نصف روز بیشتر دوام میاره باتریش! و البته از شکل گلابی وار اون هم بدتون میامد اون موقع!
و نهایتا هم 6630 گرفتید و الان کلی هم ازش تعریف میکنید ( بر خلاف حرفهای قبلی خودتون )
در پستی میگید که مثلا K750 اسباب بازی هست چون روش برنامه نصب نمیشه " چقدر میخواهید با اون جویستیک بالا پایین برید"!!:blink: ولی چون رو 6630 نصب میشه خداست!
خداییش اگه همون تاپیک چارلی رو هم نگاه کنیم از اول میبیمیم که برنامه های معرفی شده بیشتر شامل تم میشه که در کنارش مثلا یک دیکشنری که اون قبول;) و برنامه ساعت کشورها ( که به طور دیفالت رو k750 من هست;) ) و چند تا دیگه که ....

به هر حال من نمیگم که سیمبین بده:rolleyes: ولی میگم شما هم که تا چند روز پیش جاوایی بودید دیگه اینقدر تابلو تو سر جاوا نزنید:D خلاصه تکلیف خودتون رو مشخص کنید:D

اين اصل رو داشته باشيد :
در مورد تشخص و گوشي بايد خدمت شما عرض كنم هيچ مدل گوشي براي انسان تشخص نمي ياره وبالعكس از منزلت انسان كم نميكنه انسانها در طي زمان با برخورداري از فاكتورهائي مثل : نياز و تعريف اون ، تجربه ، مطالعه ، احساس و .... صد البته پول جيب مبارك اقدام به خريد ميكنند طبيعي است چون اين فاكتورها متغيير است نياز انسان نيز در طي زمان تغيير ميكند و در نتيجه تفاوت هائي در نوع خريد و بكارگيري اون بوجود مياد .
اينها نسبي است پس به خاطر نسبياتي كه هيچ كدام از ما به آن تعلقي نداريم همديگر را آزرده نفرمائيد

در مورد گوشي هائي كه داشتم هنوز هم اعلام ميكنم كه همه اونا خيلي خوب بودند و هستند دقت ميكرديد به پستها هنوز ميگم به نظر من 6230 از 6230 آي هم بهتره در متريال ساخت و .... اينو نه من بلكه اگه سايت معبر Gsmarena رو هم طي اين 2 سال ملاحظه ميكرديد 6230 هميشه رده اول بوده ... اين از اين .
در مورد 6630 اگر اونقدر دقت به پستهاي من داشتيد متوجه تاريخ اونم ميشديد هيچكي از دوستان شك نداره كه 6630 در بدو ورود داراي اشكالات زيادي بود از هن گ كردن گرفته تا ..... به مرور استيبل شد والان با فريم وير هاي جديد كارائيش عالي شده اين داستان براي كا 750 هم صادقه اوايل خيلي مورد داشت الان بهتر شده ... اينم از اين .
شما در مورد من شك نكنيند كه هيچ گوشي رو بدون تحقيق نمي گيرم.
در ضمن من فكر ميكنم شما اصلا يه مشكلي با سمبين پيدا كرديد چرا :
اگر به 2 پست بالاي من دقت ميكرديد من كجا گفتم سمبين خوبه جاوا بده؟؟؟
بحث ما سر جواد شدن يه گوشي و نخريدن بعضيها بواسطه استعمال اين واژه هست حالا ممكنه بعضيها بگن كا 700 جواده به نظر من نبايد باعث بشه كسي كه به اين گوشي علاقه داره از خريدش منصرف بشه .
لطف كنيد بيشتر به پستهاي من دقت كنيد و فرافكني نكنيد .
در مورد تحول انسانها مطمئن باشيد اگر كسي اينجا و دنيا پيدا بشه كه ادعا كنه اصلا متحول نمي شه و از گذشته درس نمي گيره واقعا آدم احمقيه وبايد به عقلش شك كنيد .
گوشي هاي قبلي من فوق العاده بودند و هنوز هم هستند ولي با كار با سمبين فهميدم كه نياز من واقعا ميتونه طوري ديگه تعريف بشه و نيازمو دارم برآورده ميكنه .
در مورد اينكه در بخش چارلي جز تم و .... شما چيزي نديديد كه بدرد بخوره بايد بگم به غير از دو صفحه آخر 8 صفحه ديگه هم داره و بغير از اون 100 تا سايت ميشناسم كه دارن مرتبا نرم افزار ميدند بيرون يه مقدار چشم بصيرت ميخواد اين جمله شما كاملا مغرضانه است و تصور ميكنم ديگه تمام دنيا ميدونند كه سمبين سري 60 تاكيد ميكنم سري 60 از لحاظ نرم افزاري فوق العاده است اگر تاپيك من محتوا نداره به خاطر كوتاهي و سواد اندك اينجانب است از برتري هاي سمبين سري 60 هيچموقع كم نميشه .
هنوز هم اگر كسي از من مشورت بخواد نظرمو ميگم همانطور كه شما آزاديد نظر بديد من ميگم با بالا پائين كرئن جوي استيك ميرسيد به آخر خط به همه گفتم باز به شما ميگم بعد ديگه تموم ميرسي آخر خط و ميتوني يه صلوات ختم كني بازم ميگم آخر خط الانم نمي گم 6630 آخرشه چون نوكيا داره رو سري 60 باز كار ميكنه من به خاطر بودجه رفتم اينو گرفتم و تو اين رنج بله بهترينه چون دارم باهاش كار ميكنم و اكثر يوزرها ميگن ... نمي خواي بگي كه كا 750 از اين بهتره كه باعث خنده همگان بشي مطالعه كنيد و تعصب رو بزاريد كنار هنوز وقت داريد تو اين هيري ويري كا 750 خودتونو رد كنيد :lol: منطق پذير باشيد
و جمله آخر اينكه باز اگه دقت ميكرديد تو گوشي هائي كه داشتم مطمئننا سوني اريكسون در آنها جائي نداشته و ميتونيد مطمئن باشيد در آينده هم جائي نخواهد داشت ...فكر ميكنم انسانها اگر به درجه اي از خرد برسند ديگر اينگونه گوشيها به كارشون نياد .
موفق باشيد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :

تایید میشه و دیگه نیازی به خوندن باقی پست ها نیست
هنوز یادم نمیره ما می گفتیم 663- ایشون میگفت 7610 . هی روزگار

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از 3soot :
اين اصل رو داشته باشيد :
در مورد تشخص و گوشي بايد خدمت شما عرض كنم هيچ مدل گوشي براي انسان تشخص نمي ياره وبالعكس از منزلت انسان كم نميكنه انسانها در طي زمان با برخورداري از فاكتورهائي مثل : نياز و تعريف اون ، تجربه ، مطالعه ، احساس و .... صد البته پول جيب مبارك اقدام به خريد ميكنند طبيعي است چون اين فاكتورها متغيير است نياز انسان نيز در طي زمان تغيير ميكند و در نتيجه تفاوت هائي در نوع خريد و بكارگيري اون بوجود مياد .
اينها نسبي است پس به خاطر نسبياتي كه هيچ كدام از ما به آن تعلقي نداريم همديگر را آزرده نفرمائيد

در مورد گوشي هائي كه داشتم هنوز هم اعلام ميكنم كه همه اونا خيلي خوب بودند و هستند دقت ميكرديد به پستها هنوز ميگم به نظر من 6230 از 6230 آي هم بهتره در متريال ساخت و .... اينو نه من بلكه اگه سايت معبر Gsmarena رو هم طي اين 2 سال ملاحظه ميكرديد 6230 هميشه رده اول بوده ... اين از اين .
در مورد 6630 اگر اونقدر دقت به پستهاي من داشتيد متوجه تاريخ اونم ميشديد هيچكي از دوستان شك نداره كه 6630 در بدو ورود داراي اشكالات زيادي بود از هن گ كردن گرفته تا ..... به مرور استيبل شد والان با فريم وير هاي جديد كارائيش عالي شده اين داستان براي كا 750 هم صادقه اوايل خيلي مورد داشت الان بهتر شده ... اينم از اين .
شما در مورد من شك نكنيند كه هيچ گوشي رو بدون تحقيق نمي گيرم.
در ضمن من فكر ميكنم شما اصلا يه مشكلي با سمبين پيدا كرديد چرا :
اگر به 2 پست بالاي من دقت ميكرديد من كجا گفتم سمبين خوبه جاوا بده؟؟؟
بحث ما سر جواد شدن يه گوشي و نخريدن بعضيها بواسطه استعمال اين واژه هست حالا ممكنه بعضيها بگن كا 700 جواده به نظر من نبايد باعث بشه كسي كه به اين گوشي علاقه داره از خريدش منصرف بشه .
لطف كنيد بيشتر به پستهاي من دقت كنيد و فرافكني نكنيد .
در مورد تحول انسانها مطمئن باشيد اگر كسي اينجا و دنيا پيدا بشه كه ادعا كنه اصلا متحول نمي شه و از گذشته درس نمي گيره واقعا آدم احمقيه وبايد به عقلش شك كنيد .
گوشي هاي قبلي من فوق العاده بودند و هنوز هم هستند ولي با كار با سمبين فهميدم كه نياز من واقعا ميتونه طوري ديگه تعريف بشه و نيازمو دارم برآورده ميكنه .
در مورد اينكه در بخش چارلي جز تم و .... شما چيزي نديديد كه بدرد بخوره بايد بگم به غير از دو صفحه آخر 8 صفحه ديگه هم داره و بغير از اون 100 تا سايت ميشناسم كه دارن مرتبا نرم افزار ميدند بيرون يه مقدار چشم بصيرت ميخواد اين جمله شما كاملا مغرضانه است و تصور ميكنم ديگه تمام دنيا ميدونند كه سمبين سري 60 تاكيد ميكنم سري 60 از لحاظ نرم افزاري فوق العاده است اگر تاپيك من محتوا نداره به خاطر كوتاهي و سواد اندك اينجانب است از برتري هاي سمبين سري 60 هيچموقع كم نميشه .
هنوز هم اگر كسي از من مشورت بخواد نظرمو ميگم همانطور كه شما آزاديد نظر بديد من ميگم با بالا پائين كرئن جوي استيك ميرسيد به آخر خط به همه گفتم باز به شما ميگم بعد ديگه تموم ميرسي آخر خط و ميتوني يه صلوات ختم كني بازم ميگم آخر خط الانم نمي گم 6630 آخرشه چون نوكيا داره رو سري 60 باز كار ميكنه من به خاطر بودجه رفتم اينو گرفتم و تو اين رنج بله بهترينه چون دارم باهاش كار ميكنم و اكثر يوزرها ميگن ... نمي خواي بگي كه كا 750 از اين بهتره كه باعث خنده همگان بشي مطالعه كنيد و تعصب رو بزاريد كنار هنوز وقت داريد تو اين هيري ويري كا 750 خودتونو رد كنيد :lol: منطق پذير باشيد
و جمله آخر اينكه باز اگه دقت ميكرديد تو گوشي هائي كه داشتم مطمئننا سوني اريكسون در آنها جائي نداشته و ميتونيد مطمئن باشيد در آينده هم جائي نخواهد داشت ...فكر ميكنم انسانها اگر به درجه اي از خرد برسند ديگر اينگونه گوشيها به كارشون نياد .
موفق باشيد

زیاد تند نرید دوست عزیز
من نیامدم شما رو ملامت کنم! و نیامدم بگم سیمبین بده یا خوب!!! شما بیشتر دقت میکردید:cool: ( من قبول دارم که خوبه ولی نه از دید شما:cool: که فکر میکنید بقیه که جاوا دارند در سطح پایینی هستند) در ضمن به بحث شما هم با دیگران راجع به جواد شدن گوشی ها کاری نداشتم:blink: همینطور هیچ جای متنم ندیدم راجع به شخصیت آوردن گوشی حرفی زده باشم!:blink: ضمنا منظورم از این بحث اصلا راجع به مقایسه سونی-اریکسون و نوکیا هم نبود!!:blink: که بخوام ببینم شما اصلا سونی داشتی یا خیر;) هیچ تعصبی هم ندیدم تو متنم باشه! اگه دیدید به ما هم بگید.
پس کاش شما بیشتر دقت میکردید و اینقدر با عصبانیت جواب نمیدادید

:(

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فقط این رو لازم میدونم بگم از برنامه های معرفی شده تو قسمت چارلی تنها قسمتی که شامل دانلود و استفاده من نشد همون تم های اون بود چون به سلیقم جور نبود اما سایر نرم افزارا رو نصب کردم و باهاشون حال میکنم .. همینجا مجددا لازم میدونم از 3سوت عزیز تشکر کنم که علی رغم تمام اظهار نظرهای مغرضانه در مورد سیمبین اون بخش نرم افزار رو به خوبی پیش میبره و تمامی دوستانی هم که گوشی سیمبینی دارند و سری به اونجا زدند از تنوع و کارایی برنامه های اون راضی بودند ... این هم چیزی نیست که با حرف یا جبهه گیری لوث یا بی ارزش بشه ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته منم یادم نرفته یکعده اومدند برای این سامسونگ دی 600 چه خودکشی کردند که به به سامسونگ چه گل و بلبل شده ولی یکی دو ماه بد اومدند گفتند اصلا توصیه نمیکنم بخرید!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از tintin :
تایید میشه و دیگه نیازی به خوندن باقی پست ها نیست
هنوز یادم نمیره ما می گفتیم 663- ایشون میگفت 7610 . هی روزگار

بازم فرافكني براي تشويش اذهان
زمان را نيز در نظر بگيريد 6630 اونموقع با اون فريم وير اصلا قابل مقايسه با 7610 نبود براي همين قيمتش كشيد پائين ولي 7610 افتي نداشت هنوز هم اگر دوستان مشورت بخواهند 7610 رو ميگم بهتر از 3230 است و شك نكنند چون 3230 مشكلاتي داره .......... 6630 نيز كاملا با فريم وير هاي جديد استيبل شده وكاملا توصيه ميشه .

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :
زیاد تند نرید دوست عزیز
من نیامدم شما رو ملامت کنم! و نیامدم بگم سیمبین بده یا خوب!!! شما بیشتر دقت میکردید:cool: ( من قبول دارم که خوبه ولی نه از دید شما:cool: که فکر میکنید بقیه که جاوا دارند در سطح پایینی هستند) در ضمن به بحث شما هم با دیگران راجع به جواد شدن گوشی ها کاری نداشتم:blink: همینطور هیچ جای متنم ندیدم راجع به شخصیت آوردن گوشی حرفی زده باشم!:blink: ضمنا منظورم از این بحث اصلا راجع به مقایسه سونی-اریکسون و نوکیا هم نبود!!:blink: که بخوام ببینم شما اصلا سونی داشتی یا خیر;) هیچ تعصبی هم ندیدم تو متنم باشه! اگه دیدید به ما هم بگید.
پس کاش شما بیشتر دقت میکردید و اینقدر با عصبانیت جواب نمیدادید

:(

خودتونو نگران نكينيد ملامت كردن يا نكردن شما در اراده من كوچكترين تاثيري نداره :)
و نظر شما در مورد سمبين (سري 60) هر چند كه محترمه ولي در روند كلي سياستهاي شركت معظم نوكيا در اين خصوص هيچ تاثيري نداره وشما همينطور روز به روز شاهد رشد اين بخش خواهيد بود
اتفاقا به بحث من در مورد جواد شدن گوشي با ديگران بايد دقت ميكرديد چرا :
چون روش بحث منطقي اينه كه جوابها توالي داشته باشه شما نه اين اصل رو رعايت كرديد و با پستتون و با اين حرفتون كاملا ثابت كرديد كه قصد فرافكني داريد قبول دارم كه با نظر رئيس بخش جناب Xplod ديگه حرفي براي گفتن نداريد ولي شايسته بود بجاي اين صحبتها بريد براي برند محبوبتون تاپيك بزنيد تا شايستگيهاشو ثابت كنيد همونطور كه من براي 6630 زدم و دارم اينكارو انجام ميدم ولي چون اينكار رو نكرديد ( منظورم كل افرادي است كه اين طرز فكر رو دارند ) و روش تهاجم رو هميشه در پيش ميگيريد بعيد ميدونم بتونيد معرفي درستي از برند خودتون به مردم داشته باشيد چون به هر حال اينجا من و شما كه خواننده نيستيم يه بيل بورديست كه چسبيده سقف آسمون انسان آگاه بايد در قبال ديگران احساس مسئوليت كنه .
همه فهميدند منظور شما چيست و همه فهميدند منظور من چيست من با ايجاد يه تاپيك نرم افزاري برجستگيهاي يك برند رو با بيان توانائي هاش سعي ميكنم نشون بدم شما (شماي نوعي ) چي؟؟؟
به اندازه كافي در اين موارد بحث شده و شما فهيميديد هم نوكيا چيه و هم سمبين سري 60 .... بهتره از خودتون فعاليتهاي ديگه اي نشون بديد .
موفق باشيد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
والا ما که اون موقع 6630 داشتیم ، هیچ مشکلی نداشت
خدا می دونه قضیه چیه !

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اصل شما!! رو دارم:cool:

به نقل از 3soot :
اين اصل رو داشته باشيد :
در مورد تشخص و گوشي بايد خدمت شما عرض كنم هيچ مدل گوشي براي انسان تشخص نمي ياره وبالعكس از منزلت انسان كم نميكنه

این رو هم دارم;) :
فكر ميكنم انسانها اگر به درجه اي از خرد برسند ديگر اينگونه گوشيها به كارشون نياد .

البته نتایج تحقیقات علمی شما " هورمونهای زنانه و ... " رو هم دارم!

حالا تعصب رو اینا رو هم دیدیم کی داره کی نداره;)

با ابن تفاسیر ( که نمیخواستم بگن ) از نظر من ( و خیلی ها دیگه ) 6630 همون گلابی هست! حالا کاراییش اگه مثل نوت بوک هم باشه!
:hmm:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حالا که خودش نیست ییاد جواب دادن افتادید!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
حالا که خودش نیست ییاد جواب دادن افتادید!

والا من همیشه احترام زیادی برای ایشون قائل بودم.
ولی اینجا هم اومدم دوستانه و با حالت شوخی و فکر میکنم بدون هیچ بی احترامی چیزی گفتم یا بهتره بگم پرسیدم. ولی ایشون یک دفعه با عصبانیت و ... هر چی خواست گفت:blink:
اینو میذارم به حساب همون مشغله فکری و کاری ایشون;)

بالا