البته من قصد جسارت ندارم ولی پستهای قبلی همشون هنوز هم هستند!
شما الان که 6630 داری خودت , از این گوشی این همه دفاع میکنی
یادم میاد قبلا که 6230 داشتی اون زمان اون بهترین گوشی بود! و همه پستهای شما به این امر اختصصاص داده میشد تا جایی که مدیران بخش هم به ستوه اومدن و چندین بار به شما گفتند که " آقا این تبلیغ 6230 رو بذارید تو امضا تون " و روزگار همینجور پیش میرفت که ناگهان شما دچار تحول فکری , روحی , ... شدید و رفتید و V3 گرفتید و اون موقع چنین جملاتی رو از شما میشنیدیم " الان تازه میفهمم گوشی یعنی چی!: یا من که تا حالا فکر میکردم 6230 بهترین بوده الان نظرم راجع به اون کلی عوض شده. یا اصلا اون برند قبلی کیلو چنده!!! و از این جور حرفها .
و حتی در نصایح و مشاوراتی که میدادید میگفتید که 3230 که فلانه ( صفحه کلیداش اصلا نرم نمیشه و این جور چیزا ) و 6630 که یکی از دوستام داره و زود باتری خالی میکنه برد نمایندگی و چون آشنا داشت اونجا! ازش گرفتند و درستش کردن و الان یه نصف روز بیشتر دوام میاره باتریش! و البته از شکل گلابی وار اون هم بدتون میامد اون موقع!
و این حکایت همچنان باقی بود تا اینکه N80 اومد و شما دوباره متحول شدید!!
و نهایتا هم 6630 گرفتید و الان کلی هم ازش تعریف میکنید ( بر خلاف حرفهای قبلی خودتون )
در پستی میگید که مثلا K750 اسباب بازی هست چون روش برنامه نصب نمیشه " چقدر میخواهید با اون جویستیک بالا پایین برید"!!:blink: ولی چون رو 6630 نصب میشه خداست!
چطور تا حالا که گوشی جاوا داشتید مشکل اتمام شدن کار با جویستیک رو نداشتید؟!
خداییش اگه همون تاپیک چارلی رو هم نگاه کنیم از اول میبیمیم که برنامه های معرفی شده بیشتر شامل تم میشه که در کنارش مثلا یک دیکشنری که اون قبول
و برنامه ساعت کشورها ( که به طور دیفالت رو k750 من هست
) و چند تا دیگه که ....
به هر حال من نمیگم که سیمبین بده
ولی میگم شما هم که تا چند روز پیش جاوایی بودید دیگه اینقدر تابلو تو سر جاوا نزنید
خلاصه تکلیف خودتون رو مشخص کنید