• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه گوشی بگیرم؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از tintin :
عزیز همه ی ایران سابقه ی 3310 دارند
ولی یکی که انقدر پرو حرف می زنه ، باید با پررویی جوابشو داد

آنها معلم شما نيستند ;)
در مورد تشخص و گوشي بايد خدمت شما عرض كنم هيچ مدل گوشي براي انسان تشخص نمي ياره وبالعكس از منزلت انسان كم نميكنه انسانها در طي زمان با برخورداري از فاكتورهائي مثل : نياز و تعريف اون ، تجربه ، مطالعه ، احساس و .... صد البته پول جيب مبارك اقدام به خريد ميكنند طبيعي است چون اين فاكتورها متغيير است نياز انسان نيز در طي زمان تغيير ميكند و در نتيجه تفاوت هائي در نوع خريد و بكارگيري اون بوجود مياد .
اينها نسبي است پس به خاطر نسبياتي كه هيچ كدام از ما به آن تعلقي نداريم همديگر را آزرده نفرمائيد ;)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ahmad_66 :
ببین گلم! من رشته تخصصیم زبانه! خودم عقلم می رسید که رو گوشی سیمبین هم میشه دیکشنری ریخت
بیا یه روز قرار بزاریم تا قابلیت های اینو ببینی بعد صحبت کنی! مرد حسابی 200 تومن پول واسه یه اسباب بازی که ندادم

چون گفتم که گوشیم 3310 هست یا چون... :lol:
ببین بهنام جان عزیزم طرفدار سونی اریکسون! من همین امروز با دوستام رفته بودم کن سالقون همین k750 ریده بود
به خودش! آنتن دهی = صفر اما آنتن من از 3 پایین تر نیومد (6630 هم اونجا آنتنش خوب بود)!!! خوب کیه که اینا را ببینه ؟ به نظر تو می شه برای اینا لینکی گذاشت؟ اگه می شد خیلی خوب بود

بابا دیگه واس ما هم....
شماها خجالت نمی کشید ؟ از صبح تا شب کارتون کل کل واسه گوشی شده بعد حتی حاضر نیستید قبول کنید
که علاف هستید؟ خوب به نظر تو کسی که مثلا میره k750 می خره واقعا آدم متشخصیه؟ :lol: :lol: :lol: :lol:

اول كه .... شما عفت كلام داشته باش و كلمه ريده بود رو مطرح نكن هر جايي !!!‌ اينم بايد بهت بگم ...
بعد هم شما بلدي بابا ... تو بلدي ... بابا بلد ... همچين ميگه انگار ما فقط تا ing زبان دوم راهنمايي خونديم ... زبان هم شد رشته :D :D :D
البته من وارد رشته تخصصي شما نميشم ... چون تخصصي ندارم در اين زمينه ...
شما هم بهتره در چيزايي كه تخصص نداري زياد وارد نشي !
بعد هم من كا 750 ندارم ... دبليو 900 دارم ... بعد هم همون كن سلوقوني كه شما رفته بودي ،‌ ما بار اولمون نيست ميريم ... مام به خدا رفتيم !!!‌به خدااااااااا :D من دبليو 900 دارم ... داداشم پي 910 داره و يكي از دوستام هم كا 750 .... اتفاقا اون ته ته ها هم رفته بوديم ... بيخ گوش امامزاده بوديم ... همچين آنتن ميده اين گوشي هامون ، به كوري چشم دشمنان كه نگو ....

توهين شما رو نمي تونم ناديده بگيرم :

شماها خجالت نمی کشید ؟ از صبح تا شب کارتون کل کل واسه گوشی شده بعد حتی حاضر نیستید قبول کنید
که علاف هستید؟ خوب به نظر تو کسی که مثلا میره k750 می خره واقعا آدم متشخصیه؟ :lol: :lol: :lol: :lol:

جواب :

اگه شخصيت رو به گوشي ميبيني بايد بهت بگم كه شخصيتت در همون حد 3310 ه ... بعد هم هدف من مشخصه براي اومدنم به ايلنجا ... شما برو به رشته تخصصيت برس !!!!!!!!!!!!!!!

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
آنها معلم شما نيستند ;)
در مورد تشخص و گوشي بايد خدمت شما عرض كنم هيچ مدل گوشي براي انسان تشخص نمي ياره وبالعكس از منزلت انسان كم نميكنه انسانها در طي زمان با برخورداري از فاكتورهائي مثل : نياز و تعريف اون ، تجربه ، مطالعه ، احساس و .... صد البته پول جيب مبارك اقدام به خريد ميكنند طبيعي است چون اين فاكتورها متغيير است نياز انسان نيز در طي زمان تغيير ميكند و در نتيجه تفاوت هائي در نوع خريد و بكارگيري اون بوجود مياد .
اينها نسبي است پس به خاطر نسبياتي كه هيچ كدام از ما به آن تعلقي نداريم همديگر را آزرده نفرمائيد ;)
سه سوت جان صحبتات خوب بود
ولی چرا روی پست من کوت کردی ؟ و معنی جمله ی " آنها معلم شما نیستند + اسمایل چشمک " برای پست من
چی می تونه باشه رو من نفهمیدم . یکمی توضیح بده
در کل حرفات رو قبول دارم

ahmad_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد هم من كا 750 ندارم ... دبليو 900 دارم ... بعد هم همون كن سلوقوني كه شما رفته بودي ،‌ ما بار اولمون نيست ميريم ... مام به خدا رفتيم !!!‌به خدااااااااا
:lol: :lol: :D من اصلا منظورم گوشی تو نبود! من کلا منظورم سونی اریکسون بود . اصلا به من چه ربطی داره
که تو چه گوشی داری
زبان هم شد رشته
این را پایتم! ولی بهتره بدونی که من فقط رفتم این رشته که مدرکم دیپلم نباشه کارم چیز دیگه ای هست !
شما هم بهتره در چيزايي كه تخصص نداري زياد وارد نشي
:lol: :lol: :lol:
بعد هم من كا 750 ندارم ... دبليو 900 دارم ... بعد هم همون كن سلوقوني كه شما رفته بودي ،‌ ما بار اولمون نيست ميريم ... مام به خدا رفتيم !!!‌به خدااااااااا من دبليو 900 دارم ... داداشم پي 910 داره و يكي از دوستام هم كا 750 .... اتفاقا اون ته ته ها هم رفته بوديم ... بيخ گوش امامزاده بوديم ... همچين آنتن ميده اين گوشي هامون ، به كوري چشم دشمنان كه نگو ....
؟؟
همین حرف هاست که باعث می شه فروم یه چیزی تو مایه های کشک بمونه( کاریش هم نمی شه کرد ) قضاوت به عهده هرکی که الان داره این مطلب را می خونه
بعد هم هدف من مشخصه براي اومدنم به ايلنجا
آره هدفت بیشتر یه چیزی تو مایه های سرگرمی هست تا تخصص :)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
سه سوت جان من منتظرما

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از tintin :
سه سوت جان صحبتات خوب بود
ولی چرا روی پست من کوت کردی ؟ و معنی جمله ی " آنها معلم شما نیستند + اسمایل چشمک " برای پست من
چی می تونه باشه رو من نفهمیدم . یکمی توضیح بده
در کل حرفات رو قبول دارم

اين تز كه چون فلاني اونجوري صحبت ميكنه پس ما هم مثل خودش با هاش حرف بزنيم رو ارجاع دادم به " آنها معلم شما نيستند " كه شما چيزي از اونها بخواهيد ياد بگيريد البته صحبت من كلي بود و جسارت به شما نشه كه من قصد آموزش اخلاق به هيچ وجه ندارم .... چشمك هم در راستاي صميميت در گفتار و عدم جسارت به شما بكار بردم :)
جمله شما رو گرفتن به هيچ عنوان تهاجم به تمام پستهاي شما نيست اينگونه برداشت اميدوارم نكنيد ...طبيعي است اينگونه نگارش بعضي از دوستان ديگر رو آگاه ميكنه كه از هرزه نويسي بپرهيزند و آگاهانه بحث كنند :)

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
معرفی کردن فایل های که حاوی ویروس هستن مغشوش کردن افکار عمومی هست ولی حرف های بی خود و بی ربط زدن و رو هوا حرف زدن کار خوبیه آره؟؟!!

فکر میکنم تو پستهایی که من مینویسم حداقل 2 تا مطلب مفید گیرمیاد...نه مثل خیلی ها که فقط میان که یه چیزی گفته باشن

اینم تعداد دیگه ای برنامه که حاوی ویروس هستن و مواظب باشید دانلود نکنید و روش گوشی هم نصب نکنید:

اون اسم اول اسم ویروس هست و بعد از علامت / اسم فایلی هست که این ویروس توشه

پس فایل هایی که بعد از / هستن رو جایی اگه دیدین دانلود نکنید...اینم از راهنمایی برای اونایی که فکر میکنن ویروس فقط با بلو توث میاد :p

من شوخی کردم:happy:
تسلیم آقا:blush:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
اين تز كه چون فلاني اونجوري صحبت ميكنه پس ما هم مثل خودش با هاش حرف بزنيم رو ارجاع دادم به " آنها معلم شما نيستند " كه شما چيزي از اونها بخواهيد ياد بگيريد البته صحبت من كلي بود و جسارت به شما نشه كه من قصد آموزش اخلاق به هيچ وجه ندارم .... چشمك هم در راستاي صميميت در گفتار و عدم جسارت به شما بكار بردم :)
جمله شما رو گرفتن به هيچ عنوان تهاجم به تمام پستهاي شما نيست اينگونه برداشت اميدوارم نكنيد ...طبيعي است اينگونه نگارش بعضي از دوستان ديگر رو آگاه ميكنه كه از هرزه نويسي بپرهيزند و آگاهانه بحث كنند :)
ممنون
البته منم متوجه شدم به کل پستهای من مربوط نمی شد
متشکرم که توضیح دادین
:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از 3soot :
آنها معلم شما نيستند ;)

احسنت، مرحبا، حبّذا، دست مریزاد و...!
از جملات شما استفاده کردم. :)

negar770

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صفحه 9 ؟!
من 6681 خریدم.از ظاهرش که بگذریم از گوشیم راضیم.از راهنماییهاتون ممنونم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مبارکه گوشی عالی ایه . مخصوصا توی آنتن دهی که رو دست نداشته. چه رنگیشو خریدی؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از negar770 :
صفحه 9 ؟!

بسیار بسیار تبریک به مناسبت انتخاب خوب و شایسته شما و نیز تبریک بیشتر بخاطر انتخاب و پیوستن به سنگر شکست ناپذیر نوکیا :p :cool:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از negar770 :
صفحه 9 ؟!

مباركه گوشي خيلي رديفيه ..... تصور من اينه كه ظاهرش هم خيلي خوبه :)
تازه خبر نداري كه من 6630 خودمو خوشگلتر از اون ميدونم :lol: :lol:
موفق باشيد

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
مباركه گوشي خيلي رديفيه ..... تصور من اينه كه ظاهرش هم خيلي خوبه :)
تازه خبر نداري كه من 6630 خودمو خوشگلتر از اون ميدونم :lol: :lol:
موفق باشيد

:lol: اینو فقط تو نمیگی! هرکیو میشناسم که 6630 داره اول از همه با دیزاینش حال میکنه!! و البته میگه اون آرک تهش باعث خوشدستی بیشتر میشه در حالیکه خوب تو دست من خوشدست نبود .. خدا میدونه این چارلی چه رمز و رازی داره که هر کی دارتش عاشقشه!!:cool: ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته هیچی 6681 آبی نمیشه
;)

abmabm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنظر من گوشی 6630 نوکیا بگیری خیلی بهتره.چون هم دوربین خوبی داره(1/3)و هم اینکه آنتن دهی بهتری نسبت به سایر مدلهای هم قیمت داره.البته ایرادش اینه که دیگه جوات شده والبته از همه مهمتر قیافه ضایعشه.ولی من حیث المجموع گوشی سگ جونیه و تا دلت بخواد میتونی ازش کار بکشی.
www.abm.mihanblog.com

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از abmabm :
بنظر من گوشی 6630 نوکیا بگیری خیلی بهتره.چون هم دوربین خوبی داره(1/3)و هم اینکه آنتن دهی بهتری نسبت به سایر مدلهای هم قیمت داره.البته ایرادش اینه که دیگه جوات شده والبته از همه مهمتر قیافه ضایعشه.ولی من حیث المجموع گوشی سگ جونیه و تا دلت بخواد میتونی ازش کار بکشی.
www.abm.mihanblog.com

عجب راهنمايي جامعي !!!!
خوبه خودتم داتري ميگي جواد شده ! آخه خودت 6630 رو ميگيري دستت كه به مردم پيشنهاد مي كني ؟:blink:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از abmabm :
www.abm.mihanblog.com
حداقل اسم اونی رو که داری راهنماییش می کنی رو هم بگو تا خودش متوجه بشه!

بالا