• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه گوشی بگیرم؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ای بابا میگی فرق ندارن چرا در مورد سونی اریکسون اینطوری حرف میزنی پس تیریپ بچه الافاست یعنی چی ینی 93 نفری که به سونی رای دادن همه الافن دست شما درد نکنه پس لابد مام الفیم دیگه مرسی.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ahmad_66 :
اگه من بخوام نوکیا و سونی اریکسون را یک تحلیل مختصر کنم می گم:
نوکیا : با کلاس تر از سونی اریکسونه - آنتن دهیش بهتره - سیمبیانش برای افراد رشته های فنی مهندسی لازمه .
نوکیا تیریپ تاجرهایی که حتی یک مکالمه هم براشون خیلی مهمه و از همین رو (آنتن دهی حیاطی ترین چیزه ) و سیمبیان
گوشی را هم بعضا برای کارهای شخصی شون لازم دارن .
سونی اریکسون : جوون پسندتر از نوکیاست - باتریش قوی تره ( که راحت بتونی زمان خوبی mp3 گوش بدی ) - مولتی مدیاش ( دوربین و mp3 player) مناسب تری نسبت به نوکیا داره .
سونی اریکسون تیریپ بچه الافاست که هر روز با یکی از gf هاشون میرن بیرون و طرف دلش می خواد که از زیدش هم
یک عکس درست و حسابی داشته باشه و 4 تا آهنگ هم واسه زیدش بزاره تا با هم بخندن !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما سخنی چند در وصف طرفداری از نوکیا و سونی اریکسون :
این ها ( se or noki) از نظر سخت افزاری خیلی فرقی با هم ندارن ( فقط ممکنه که در یک دوره زمانی کوتاه
یکی از رقیبش یک قدم جلوتر بیفته که شرکت رقیب هم بلافاصله تکنولوژی اون یکی را می دزده ) مثلا علت
اینکه سونی اریکسون آنتن دهیش ضعیفتر از نوکیاست اینه که چون گوشی باید از نظر پخش آهنگ و فیلم برداری
کشش را داشته باشه و بتونه به عنوان یک mp3 هم کاربر را راضی نگه داره ( نه این که بعد از 4 ساعت باتریش
تموم بشه ) فرکانس کمتری را برای آنتنش در نظر گرفته که باتریش قوی تر کار کنه.
پس می بینیم که نوکیا و سونی اریکسون هیچ فرقی با هم ندارن ! و انقدر علکی نیاید از این ها طرفداری کنید

خواهش مي كنم ... ذاحت باشيد شما ... :D
اول از همه ورودتونو تبريك مي گم ... همچين داغ اومدي ها ... :D
اين آخر تحليله ها !!!دوستان دقت كنند :‌ سوني اريكسون مال علافاست !!‌!:D :D
شما نوكيا داري ديگه 100% ؟ :D
ما هم بخوايم كوچه بازاري تحليل كنيم كه يه جوراي ديگه اي نوكيا رو تحليل مي كنيم كه قربونت برم ... :D
خوش گذشت در كل :happy:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
معرفی کردن فایل های که حاوی ویروس هستن مغشوش کردن افکار عمومی هست ولی حرف های بی خود و بی ربط زدن و رو هوا حرف زدن کار خوبیه آره؟؟!!

فکر میکنم تو پستهایی که من مینویسم حداقل 2 تا مطلب مفید گیرمیاد...نه مثل خیلی ها که فقط میان که یه چیزی گفته باشن

اینم تعداد دیگه ای برنامه که حاوی ویروس هستن و مواظب باشید دانلود نکنید و روش گوشی هم نصب نکنید:

Skulls.A - extended theme.sis/extended theme managre.sis
Skulls.B - camtimer.sis/icons.sis
Skulls.C - T2 RS3AS.sis/skull.sis
Skulls.D - Flash_1[1].1_Full_DotSiS.sis/Macromedia_Flash_1.1_Full_DotSiS.sis
Skulls.E - Mariya.sis/ThNdRbRd !.sis
Skulls.F - Impro.sis/Simworks.sis/WMAcodec.sis
Skulls.G - CALVIN SAMPLE VIRUS.SIS
Skulls.H - NokiaGuard.sis/ScreenSaver.sis

Skulls.L - F-/secure_Antivirus_OS7.sis
Skulls.M - /X-Ray Full byDotSis.SIS

MGDropper.A - SEXXXY.sis/metal_gear.sis
MGDropper.B -/ MetalGear_by_scar69.sis

Mosquit.A/QDail26.A - Mosquitos *****ed by Soddom.sis/Mosquitos *****ed by Soddom V2.0.sis

Dampig.A - Fscaller3.2*****7610.sis/vir.sis

Commwarrior.A - 9i1sv8ek.sis/pm85q_bx.sis/pm85q_bx.sis/22qrly9gl.sis/t5or921.sis or com.sis
Commwarrior.B - /COMMWARRIOR.ZIP

Drever.A - /Antivirus.sis

Drever.C - New_bases_and_*****_for_antiviruses.sis
Drever.D -

Hobbes.A - /Symantec.SIS

Mabir.A - info.sis/cabir.sis

Fontal.A - /Kill Saddam By OID500.sis
Fontal.B - /Nokia Anti-Virus.sis

اون اسم اول اسم ویروس هست و بعد از علامت / اسم فایلی هست که این ویروس توشه

پس فایل هایی که بعد از / هستن رو جایی اگه دیدین دانلود نکنید...اینم از راهنمایی برای اونایی که فکر میکنن ویروس فقط با بلو توث میاد :p

البته مرغ شما یک پا داره . برای همین برای دیگرانی میگم که یا نوکیا دارند یا قصد خریدش رو دارند

ویروس به این اسم میاد توی گوشیتون مثلا وقتی بلوتوث روشنه یک چنین فایلی فرستاده میشه با این اسامی بعد هم که اینستال میکنید گوشی ویروسی میشه بدون اینکه ببینید برنامه ای اینستال شده . یعنی اینطور نیست که برید یک سایت نرم افزار یک چنین نرم افزاری رو انستال کنید و برنامه کار کنه و ویروسی هم بشید یا اینکه روی اینترنت این سایتهای نرم افزار ویروسی باشند. خیلی از اسامی فایلهایی که نوشتند از برنامه های مفیده که به هیچ وجه ویروس ندارند
نمونه اش همون symantec.sis که یک آنتی ویروسه قویه و اگر روئی دستگاهتون باشه احتمال ویروس گرفتنتون تقریبا صفره. اما متاسفانه ایشون در همان ایم 3650 و 4 سال پیش مانده اند که ویروس ها تازه اومده بودند و هنوز راه حل دقیقی برای جلوگیری از اونها وجود نداشت دردسر ویروسها خیلی خیلی کم شده به 3 دلیل عمده:
1.وارد شدن شرکتهای معتبر برنامه نویسی به عرصه سیمبین و ارائه آنتی ویروسهای قوی مثل نورتن و کاسپراسکای که مرتبا هم آپدیت میشن
2.پیشرفتهای سیمبین: دیگه در سیمبین های جدید فایلهای اینستالی رو نمیشه بلوتوثی فرستاد برای همین برای من که سیمبین 8 دارم تا حالا چنین اتفاقی نیوفتاده اون ویروسهایی هم که میرسه از گوشیهایی با سیمبین های پایینتر میرسه که با این سیمبین هم معمولا کار نمیکنند
3.امکاناتی مثل آف کردن نصب برنامه یا حتی فقط کنسل کردن فایالهای مشکوک حتی بدون آنتی ویروس هم میتونه از ویروسی شدن جلو گیری کنه

البته باید یکنفر یا خیلی از سیمبین و بلوتوث بی خبر باشه که ویروس بگیره گوشیش. یا اینکه طرف اسکله*

*اسکل اسم یک پرنده زیباست که تابستون دونه جمع میکنه و قایم میکنه اما زمستون پیداشون نمیکنه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
البته مرغ شما یک پا داره . برای همین برای دیگرانی میگم که یا نوکیا دارند یا قصد خریدش رو دارند

ویروس به این اسم میاد توی گوشیتون مثلا وقتی بلوتوث روشنه یک چنین فایلی فرستاده میشه با این اسامی بعد هم که اینستال میکنید گوشی ویروسی میشه بدون اینکه ببینید برنامه ای اینستال شده . یعنی اینطور نیست که برید یک سایت نرم افزار یک چنین نرم افزاری رو انستال کنید و برنامه کار کنه و ویروسی هم بشید یا اینکه روی اینترنت این سایتهای نرم افزار ویروسی باشند. خیلی از اسامی فایلهایی که نوشتند از برنامه های مفیده که به هیچ وجه ویروس ندارند
نمونه اش همون symantec.sis که یک آنتی ویروسه قویه و اگر روئی دستگاهتون باشه احتمال ویروس گرفتنتون تقریبا صفره. اما متاسفانه ایشون در همان ایم 3650 و 4 سال پیش مانده اند که ویروس ها تازه اومده بودند و هنوز راه حل دقیقی برای جلوگیری از اونها وجود نداشت دردسر ویروسها خیلی خیلی کم شده به 3 دلیل عمده:
1.وارد شدن شرکتهای معتبر برنامه نویسی به عرصه سیمبین و ارائه آنتی ویروسهای قوی مثل نورتن و کاسپراسکای که مرتبا هم آپدیت میشن
2.پیشرفتهای سیمبین: دیگه در سیمبین های جدید فایلهای اینستالی رو نمیشه بلوتوثی فرستاد برای همین برای من که سیمبین 8 دارم تا حالا چنین اتفاقی نیوفتاده اون ویروسهایی هم که میرسه از گوشیهایی با سیمبین های پایینتر میرسه که با این سیمبین هم معمولا کار نمیکنند
3.امکاناتی مثل آف کردن نصب برنامه یا حتی فقط کنسل کردن فایالهای مشکوک حتی بدون آنتی ویروس هم میتونه از ویروسی شدن جلو گیری کنه

البته باید یکنفر یا خیلی از سیمبین و بلوتوث بی خبر باشه که ویروس بگیره گوشیش. یا اینکه طرف اسکله*

*اسکل اسم یک پرنده زیباست که تابستون دونه جمع میکنه و قایم میکنه اما زمستون پیداشون نمیکنه

با تشکر از داریوش و همچنین مثال زیبایی که در پایان زد .. به نظرم چرت ترین مساله ای که میشه تحت عنوان نقطه ضعف به سیمبین چسبوند همین امکان ویروس گرفتنشه!! بعد تازه گفته میشه حسن گوشی جاوا اینه که ویروس نمیگیره! خب معلومه هرنوع برنامه ای که قابلیت نصب و اجرا داره و تحت یه سیستم عامل اجرا میشه قابلیت الوده شدن به ویروس رو داره .. اگه این نقطه ضعفه پس کل فلسفه پی سی هم زیر سوال میره چون میشه ویروسیش کرد!!! پس همه برن پلی استیشن بخرن! با رعایت اصول بسیار ساده و همینطور نصب انتی ویروس هیچ مشکلی نیس چنانکه من پی سیم توی این 3 سال اخیر نه ویروسی گرفته نه تروجانی بهش نفوذ کرده چون انتی ویروسم همیشه اپدیته و هر فایلی رو هم نصب نمیکنم .. این چیزا همش حرف الکیه و هیچ نقطه ضعفی محسوب نمیشه ..

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا هر جور دوست دارین تفسیرش کنین...چون که همون طوری که گفتم تخصص زیادی توی جوابهای بی ربط و نا مربوط دارین...شما اصلا این پست رو ندیده بگیر و به کارت ادامه بده ...اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن....بقیه هم که نمی خوان بفهمن یا نمی تونن دیگه خودشون میدونن

جالب اینه که میگی: ویروس میتونه با بلوتوث بیاد ولی با برنامه نمیاد....میشه بگی اون فایلی که با بلوتوث میاد پسوندش چیه؟ حتما نه jar هست نه sis ...لابد پسوندش kih هست که حاوی ویروس هست!!!

خیلی واقعا همه جوره حرفهای ضد و نقیض ....آخر سر هم یه نتیجه گیری بی ربط....

خدمتتون عرض کنم همه رفیقام که گوشی سیمبین دارن میارن میدن من براشون برنامه میریزم....اولش هم گفتم از خیلی ها که اینجا فقط ادعا شون میشه ولی تا حالا اصلا گوشی سیمبین دست نگرفتن و فقط میان داد سخن میدن که بله این نقطه ضعف نیست و گوشی ویروس نمیگیره و....بیشتر حالیمه

البته ویروس گرفتن یا نگرفتن بستگی به خود آدم هم داره...با یکسری برنامه هایی مثل sistools میشه تو کامپیوتر فایل sis رو باز کرد و تمام چیزایی که توشه رو دید که من همیشه همین کار رو میکنم و همه رو چک میکنم

ولی مساله اینه که خیلی خیلی از کاربرهای عادی اصلا از وجود همچین برنامه هایی بی اطلاع هستن و فقط فایل رو میگیرن و میریزن تو گوشی.... که خب ویروس هم میگیرن

بی خود هم نیان بگین نمیشه ویروس گرفت و این حرفها....همین الان خودم 2-3 تا فایل حاوی ویروس دارم که مخصوص سیمبین هستن و راحت کسی بریزه رو گوشیش فاتحه اش خونده است....من اینها رو با همون sistools همیشه چک میکنم ولی خیلی ها نمیکنن و به راحتی ویروس هم میگیرن

حالا شما تو عهد 3650 موندی یا من؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در ضمن یادم رفت بگم این لیست که من گذاشتم تو یه سایتی هست که کارش همینه و فقط مخصوص سیمبین هست و اونجا بود اینها....

حالا اون symantecs رو که میگی میدونم یه انتی ویروس هست ولی خوب طبق اون لیست حاوی ویروس بوده...آخه ما برنامه ای به نام سیمانتک خالی که نداریم...همشون یه پیشوند یا پسوند یا ورژن و از این جور چیزها دارن...این فایل خالی هست فقط یه اسم معروف....کاربر میبینه و فکر میکنه انتی ویروسه که نگو خود ویروسه...

کلا آدم حواسش جمع باشه و با نرم افزارها آشنا باشه و همون طوری که گفتم راههای پیشگیری رو بلد باشه که یه مثالش رو بالا زدم خطری فعلا تهدید نمیکنه آدم رو....ولی مساله اینه که خیلی ها که گوشی سیمبین دارن اصلا این جور چیزها رو رعایت نمیکنن که در صدشون بالای 70 هست کمتر نباشه

در مورد انتقال فایلهای sis با بلوتوث که تو ورژن های جدیدتر اصلاح شده و اجازه داده نمیشه هم باید بگم که خیلی راحت با برنامه های جانبی مثل Profiexplorer میشه فایلهای sis رو به صورت همون sis فرستاد و احتیاجی به rename هم نیست...کسی که بخواد بفرسته میتونه...راه زیاده...بلد باید باشی

ahmad_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه ورودتونو تبريك مي گم ... همچين داغ اومدي ها
:) :) قربونت برم عزیزم. من فقط سعی کردم زبونم با دلم یکی باشه :p
اين آخر تحليله ها !!!دوستان دقت كنند :‌ سوني اريكسون مال علافاست !!‌!
شما نوكيا داري ديگه 100% ؟
خوب مگه اشکالی داره! منم علافم علافی که چیز بدی نیست :) متعلق به همه جونای این وطنه :lol:
من هم در کل نه طرفدار نوکیام و نه سونی اریکسون! چون انتخاب هر کدوم از اینا کاملا سلیقه ای هست
اما گوشی من :
من در حال حاضر یه 3310 دارم :blink: حدود یک ماه پیش پولم جور شد که گوشی بگیرم تحقیقات زیادی را تو سایت
های مختلف واسه گوشی کردم اما بعدش به خاطر نیاز شدیدی که به زبان انگلیسی پیدا کردم مجبور شدم بجای
گوشی برم با اون پول یه مترجم جیبی بخرم :wacko:
خلاصه پول گوشی پرید اما علاقه ما به این سایت ها نپرید :lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بابا هر جور دوست دارین تفسیرش کنین...چون که همون طوری که گفتم تخصص زیادی توی جوابهای بی ربط و نا مربوط دارین...شما اصلا این پست رو ندیده بگیر و به کارت ادامه بده ...اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن....بقیه هم که نمی خوان بفهمن یا نمی تونن دیگه خودشون میدونن

جالب اینه که میگی: ویروس میتونه با بلوتوث بیاد ولی با برنامه نمیاد....میشه بگی اون فایلی که با بلوتوث میاد پسوندش چیه؟ حتما نه jar هست نه sis ...لابد پسوندش kih هست که حاوی ویروس هست!!!

خیلی واقعا همه جوره حرفهای ضد و نقیض ....آخر سر هم یه نتیجه گیری بی ربط....

خدمتتون عرض کنم همه رفیقام که گوشی سیمبین دارن میارن میدن من براشون برنامه میریزم....اولش هم گفتم از خیلی ها که اینجا فقط ادعا شون میشه ولی تا حالا اصلا گوشی سیمبین دست نگرفتن و فقط میان داد سخن میدن که بله این نقطه ضعف نیست و گوشی ویروس نمیگیره و....بیشتر حالیمه

البته ویروس گرفتن یا نگرفتن بستگی به خود آدم هم داره...با یکسری برنامه هایی مثل sistools میشه تو کامپیوتر فایل sis رو باز کرد و تمام چیزایی که توشه رو دید که من همیشه همین کار رو میکنم و همه رو چک میکنم

ولی مساله اینه که خیلی خیلی از کاربرهای عادی اصلا از وجود همچین برنامه هایی بی اطلاع هستن و فقط فایل رو میگیرن و میریزن تو گوشی.... که خب ویروس هم میگیرن

بی خود هم نیان بگین نمیشه ویروس گرفت و این حرفها....همین الان خودم 2-3 تا فایل حاوی ویروس دارم که مخصوص سیمبین هستن و راحت کسی بریزه رو گوشیش فاتحه اش خونده است....من اینها رو با همون sistools همیشه چک میکنم ولی خیلی ها نمیکنن و به راحتی ویروس هم میگیرن

حالا شما تو عهد 3650 موندی یا من؟؟

جوابتون توی همون پست قبلی هست فطقط حرفتون رو تکرار کردید. توی لیست ویروسهای شناخته شده توسط آنتی ویروس سیمانک همه ویروسهایی که لیست کردید هست و با داشتن این برنامه هیچکدام از این ویروسها نمیتونند گوشی رو ویروسی کنند هیچ لزومی هم به برنامه های روی پیسی نیست

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ahmad_66 :

خوب مگه اشکالی داره! منم علافم علافی که چیز بدی نیست :) متعلق به همه جونای این وطنه :lol:
من هم در کل نه طرفدار نوکیام و نه سونی اریکسون! چون انتخاب هر کدوم از اینا کاملا سلیقه ای هست
اما گوشی من :
من در حال حاضر یه 3310 دارم :blink: حدود یک ماه پیش پولم جور شد که گوشی بگیرم تحقیقات زیادی را تو سایت
های مختلف واسه گوشی کردم اما بعدش به خاطر نیاز شدیدی که به زبان انگلیسی پیدا کردم مجبور شدم بجای

خوب دیکشنری مجانی برای موبایل زیاد هست هم انگلسی هم فارسی! فقط کافی بود گوشی سیمبینی بخری

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ahmad_66 :

اما گوشی من :

بله ... لقب افتخاري علاف رو شما قبول كرديد ، با بقيه لطف كنيد جمع نزنيد خودتونو ...
عرضم به خدمت شما كه ... فكر نمي كنم سر رشته زيادي از گوشي داشته باشيد ... چون اگر داشتيد پول يه گوشيو بابت يه مترجم (‌كه خيلي وقته منسوخ شده !!!‌)‌ نمي داديد ... همون كاري كه داريوش خان گفتند رو مي كرديد ... ;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آره خب حرف حساب جواب نداره....نگفتی اون ویروس هایی که با بلوتوث میان فرمتشون چیه؟ لابد نه jar هست نه sis؟؟
جواب اینه که یکی از این دو تا فرمت هست و این ها هم فرمت های برنامه ها و بازیهای سیمبینی هستن که میتونن شامل اونایی که با کامپیوتر هم ریخته میشه رو گوشی باشن....هی بگو انتی ویروس ...بله منم نگفتم انتی ویروس نمیتونه کاری بکنه...چرا خیلی هم خوبه ...ولی مساله سر این بود که قبول نمیکنی تو فایلهای کامپیوتر هم میتونه ویروس باشه...فقط میگی از طریق بلوتوث که این حرف اشتباهی هست

همین ارجاع دادی به پست قبل وخلاص ....کلی سوال کردم ...جواب ندادی:blink: در واقع جوابی نیست که بخوای بدی چون حق با منه:lol: ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آره خب حرف حساب جواب نداره....نگفتی اون ویروس هایی که با بلوتوث میان فرمتشون چیه؟ لابد نه jar هست نه sis؟؟
جواب اینه که یکی از این دو تا فرمت هست و این ها هم فرمت های برنامه ها و بازیهای سیمبینی هستن که میتونن شامل اونایی که با کامپیوتر هم ریخته میشه رو گوشی باشن....هی بگو انتی ویروس ...بله منم نگفتم انتی ویروس نمیتونه کاری بکنه...چرا خیلی هم خوبه ...ولی مساله سر این بود که قبول نمیکنی تو فایلهای کامپیوتر هم میتونه ویروس باشه...فقط میگی از طریق بلوتوث که این حرف اشتباهی هست

همین ارجاع دادی به پست قبل وخلاص ....کلی سوال کردم ...جواب ندادی:blink: در واقع جوابی نیست که بخوای بدی چون حق با منه:lol: ...

باز هم حرفهای تکراری! من هیچوقت ویروسی شدن از طریق برنامه رو رد نکردم صحبت این بود که این موارد خیلی نادره و معمولا دیده نمیشه . هر چند از نظر عملی امکانش هست ولی درصد خیلی خیلی کمی رو تشکیل میده که قابل توجه نیست.

بعد هم این جمله آخرتون خیلی جالبه خودت میگی خودت هم تایید میکنی خودت هم حق رو به خودت میدی! دیگه حتی حوصله اینکه با یک آیدی دیگه این کارها رو بکنی نداری!
:D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
استفاده از یه ای دی دیگه تخصص شماست....

میگن چی؟ کافر همه را به کیش خویش پندارد...................

ahmad_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرضم به خدمت شما كه ... فكر نمي كنم سر رشته زيادي از گوشي داشته باشيد ... چون اگر داشتيد پول يه گوشيو بابت يه مترجم (‌كه خيلي وقته منسوخ شده !!!‌)‌ نمي داديد ... همون كاري كه داريوش خان گفتند رو مي كرديد
ببین گلم! من رشته تخصصیم زبانه! خودم عقلم می رسید که رو گوشی سیمبین هم میشه دیکشنری ریخت
بیا یه روز قرار بزاریم تا قابلیت های اینو ببینی بعد صحبت کنی! مرد حسابی 200 تومن پول واسه یه اسباب بازی که ندادم
فكر نمي كنم سر رشته زيادي از گوشي داشته باشيد
چون گفتم که گوشیم 3310 هست یا چون... :lol:
ببین بهنام جان عزیزم طرفدار سونی اریکسون! من همین امروز با دوستام رفته بودم کن سالقون همین k750 ریده بود
به خودش! آنتن دهی = صفر اما آنتن من از 3 پایین تر نیومد (6630 هم اونجا آنتنش خوب بود)!!! خوب کیه که اینا را ببینه ؟ به نظر تو می شه برای اینا لینکی گذاشت؟ اگه می شد خیلی خوب بود
بله ... لقب افتخاري علاف رو شما قبول كرديد ، با بقيه لطف كنيد جمع نزنيد خودتونو
بابا دیگه واس ما هم....
شماها خجالت نمی کشید ؟ از صبح تا شب کارتون کل کل واسه گوشی شده بعد حتی حاضر نیستید قبول کنید
که علاف هستید؟ خوب به نظر تو کسی که مثلا میره k750 می خره واقعا آدم متشخصیه؟ :lol: :lol: :lol: :lol:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
نه کسی که 3310 می خره آدم متشخصیه :)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
همین k750 ریده بودش
دوست خوبم دو روزه اومدی اینجا عضو شدی ، احترام بزرگترها که بماند هیچ ، کمی عفت کلام داشته باش
این چه طرز حرف زدنه . لا اقل بنویس ری*ه .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
نه کسی که 3310 می خره آدم متشخصیه :)

اگر یک چیزی پروندید مثل حرفهای سابقتون که هیچ! ولی اگر جدی گفتید بفرمایید دلیل بیارید که کسی که 3310 داره متشخص نیست!
:p

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
جوا سوال با سوال چرا آدمی که کی 750 میخره متشخص نیست؟(نگفتم کسی که 3310 میخره متشخص نیستا آخه خودمم سابقه 3310 دارم!)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از dead_chatter :
جوا سوال با سوال چرا آدمی که کی 750 میخره متشخص نیست؟(نگفتم کسی که 3310 میخره متشخص نیستا آخه خودمم سابقه 3310 دارم!)
عزیز همه ی ایران سابقه ی 3310 دارند
ولی یکی که انقدر پرو حرف می زنه ، باید با پررویی جوابشو داد

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از ahmad_66 :
ببین گلم! من رشته تخصصیم زبانه! خودم عقلم می رسید که رو گوشی سیمبین هم میشه دیکشنری ریخت
بیا یه روز قرار بزاریم تا قابلیت های اینو ببینی بعد صحبت کنی! مرد حسابی 200 تومن پول واسه یه اسباب بازی که ندادم

چون گفتم که گوشیم 3310 هست یا چون... :lol:
ببین بهنام جان عزیزم طرفدار سونی اریکسون! من همین امروز با دوستام رفته بودم کن سالقون همین k750 ریده بود
به خودش! آنتن دهی = صفر اما آنتن من از 3 پایین تر نیومد (6630 هم اونجا آنتنش خوب بود)!!! خوب کیه که اینا را ببینه ؟ به نظر تو می شه برای اینا لینکی گذاشت؟ اگه می شد خیلی خوب بود

بابا دیگه واس ما هم....
شماها خجالت نمی کشید ؟ از صبح تا شب کارتون کل کل واسه گوشی شده بعد حتی حاضر نیستید قبول کنید
که علاف هستید؟ خوب به نظر تو کسی که مثلا میره k750 می خره واقعا آدم متشخصیه؟ :lol: :lol: :lol: :lol:

الان که xplod اومد هرچی نوشتی رو انداخت سطل آشغال میفهمی که باید درست صحبت کنی...:p

جدیدا هم که بعضی ها از حربه 2-3 تا ای دی استفاده میکنن و هرچی هم میخوان میگن و بعد هم میزنن خودشون رو به کوچه علی چپ....

بالا