• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه MP3 Player اي بخرم؟

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
آقا من ميخوام يه mp3 پلير بخرم.
قربون دستتون اگه قيمت و مشخصاتي چيزي دارين يا خودتون استفاده كردين .
يه مارك خوب با قيمت هم به من بگين. :)
مرسي.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بستگي داره بودجه ات چقدر باشه و چقدر حافظه مورد نيازت باشه. از 60000 تومان هست تا 400000 !
انواع مختلفي هم تو بازار هست .
1- مدلهايي كه حافظه محدود دارند و قابل افزايش نيست. (32 و 64 و 128 و 256)
2- مدل هايي كه حافظه داخلي دارند و قابليت افزايش توسط كارت هاي حافظه مختلف رو دارند.
3- مدل هايي كه هم Flash Disk هستند و هم MP3 Player
4- مدل هايي که سي دي هاي MP3 رو پخش ميكنند.
5- مدل هايي كه داراي هارد ديسك هستند. ( از 5 گيگا بايت تا 80 گيگابايت)
6- مدل هايي هم هستند كه 7 8 تا چيز با هم هستند مثلا : Mp3 player, Digital Camera , Mobile Phone, Digital Recorder , Flash disk كه به هيچ وجه سراغشون نرو!

- ارزونترين هاش حدود 32 مگ حافظه دارند و به نظر من زياد بدرد نمي خورند چون يك آلبوم MP3 با كيفيت سي دي حدود 65 مگابايت حجمش ميشه.
- گرونترين هاش هم مدلهايي هستند كه هارد ديسك دارند. من خودم Creative دارم مدل Jukebox Nx Extra كه 80 گيگابايت هارد داره و 64 مگابايت هم حافظه اصلي. و تقريبا ميشه تمامي آرشيو موسيقي رو هميشه همراه داشت . در ضمن ميشه به عنوان يك هارد اكسترنال فوق سريع هم ازش استفاده كرد. از ديگر امكاناتش ميشه راديو اف ام - جستجوي خيلي عالي - صفحه بزرگ - ضبط صدا باكيفيت هاي مختلف - كنترل از راه دور و افكت هاي EAX PRO و يك هدفن Bass Reflex (كه من خيلي باهاش حال ميكنم) رو نام برد . قيمتش هم تو دوبي 1800 درهم هستش (هر درهم 230 تومان).

Jukebox_ZenXtrapix2.jpg
- يك مدل ديگه هم هست كه شبيه نوار كاست هستش و اندازه حافظه اش متغيره . كارت حافظه SD , MMC رو هم پشتيباني ميكنه . هم ميتونيد آهنگ رو از طريق هدفون گوشي بديد و هم ميشه داخل ضبط گذاشت و گوش داد. امكان ضبط صدا رو هم داره .حدود قيمتش هم از 90 هزارتومان به بالاست (بسته به اندازه حافظه اش) ماركش هم Digisette .من اين رو پيشنهاد ميكنم.

2002-8-13-spotlight-page.jpg
Creative تقريبا انواع Mp3 Player رو داره ميتوني با مراجعه به سايت www.nomadworld.com مشخصات كاملشون رو ببيني. به نظر من Creative بهترين MP3 player ها رو داره.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
خیلی از مدلایی که مثلا تو اینترنت پیدا می کنی تو بازار ایران پیدا نمیشه. اما کلا چیزایی که باید مد نظر قرار بدی:
1- مقدار حافظه فعلی
2- قابلیت ارتقاء حافظه داشته باشه. نوع حافظه هم مهمه.
3- اگه می خوای زبان هم باهاش کار کنی A-B Function داشته باشه.(یه قسمت رو تکرار می کنه. مثلا یه درس رو)
4- نحوه شارژ. مثلا بعضیا فقط از طریق USB شارز میشن. یعنی اگه جایی کامپیوتر نباشه نمیتونی شارژ کنی
5- حتما Plug & Play باشه. یعنی ایکس پی بدون درایور بشناسدش. از اينا ميتوني بجاي Cool Dosk هم استفاده کنی.
6- علاوه بر فایلهای mp3 قابلیت پخش WMA رو هم داشته باشه.
7- قابلیت ضبط صدا داشته باشه.
. . . .

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از ataasgari :
- يك مدل ديگه هم هست كه شبيه نوار كاست هستش و اندازه حافظه اش متغيره . كارت حافظه SD , MMC رو هم پشتيباني ميكنه . هم ميتونيد آهنگ رو از طريق هدفون گوشي بديد و هم ميشه داخل ضبط گذاشت و گوش داد. امكان ضبط صدا رو هم داره .حدود قيمتش هم از 90 هزارتومان به بالاست (بسته به اندازه حافظه اش) ماركش هم Digisette .من اين رو پيشنهاد ميكنم.
.

آقا اين كه ميگي 110 تومنه تو اينجا

اونايي كه Hard دارن خيلي گرونن بابا ماها بدختيم يه Player كه هم خوب باشه هم به جيبه ما بخوره بگو :(

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسي از راهنمايهاتون
حالا برم بازار ببينم چي پپيدا ميشه؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بچه ها منم ميخوام mp3 Player بخرم. ولی برای ماشین. از اونجایی که فعلا به خاطر گارانتی ماشین نمیتونم دست به ضبطش بزنم و اونو عوض کنم (پژو 206 و فکر کنم کلیه محصولات ایران خودرو اینجوری هستن) واسه همین تصمیم گرفتم یه mp3 Player به همراه Car Kit بخرم. یه کم که گشتم یه مدل سونی که هم جدید هست و هم امکانات خوب و کاملی داره رو پیدا کردم.
http://reviews.cnet.com/4505-6491_7-20794346.html?tag=search
قیمت این مدل در تهران حدود 85 هزار تومان است.

کسی پیشنهاد بهتری داره!؟

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماله من اينه:
Pioneer DEH-P8500MP.
حدود 1 سال پيش گرفتمش طرف 600 يورو. ازشم خيلی راضيم. ولی از اونجايی که
نميخای ضبط رو عوض کنی به دردت نميخوره.(ولی من نميفهمم گارانتی به ضبط چه
ربطی داره!) :blink:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
والا اينجور كه من شنيدم و توي برگه ضمانت ايران خودرو نوشته كه اگه به سيستمهاي برقي ماشين و ... دست زده بشه و دستكاري بشه ديگه مشمول گارانتي رايگان ايران خودرو نخواهد شد. اگه مي شد ضبط رو عوض كنم كه يه سيستم توپ مي بستم! :)

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا گارنتی رو ول کن. عشق رو بچسب :D
اگه من پول داشتم (خيلی، چون خيلی چيزای ديگه مهمتره ولی کو پول؟) اينا رو ميخريدم:

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4061_35327,00.html
(البته اين يکی تو ماشين من جاش نميشه) :(
http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4069_35255,00.html
(2 تاشم از سره من زياده) :D

اينم يه عکس از اين ضبط ما (همين رو بخر پشيمون نميشی به خدا).
079.jpg

p.s. (کسی نبود که 1000 يورو به ما بده؟ خير ميبينين، اجرشم با خدا)

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
منم با Johnsss موافقم ! اين مدل حرف نداره ! جواب ميده ! گارانتي رو بيخيال شو :)

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
در مورد گارانتي درسته. اگه سيستمهاي برقي ماشين توسط جايي بجز نمايندگيهاي مجاز دستكاري بشه خودرو از گارانتي خارج ميشه. البته نمايندگي مي تونه اين موضوع رو نديد بگيره. اگه نمايندگي آشنا داري مي توني ضبطو عوض كني. اما اگه نداري بستگي داره به اينكه چقدر از گارانتي ماشينت مونده. اگع دو سه ماه مونده ميتونه صرفنظر كني. اما اگه بيشتر مونده به نظر من گارانتي مهمتره. اگه گارانتي مهم نبود مي رفتي يه مدل 80 تميز پيدا مي كردي حدود 1.5 ميليون به نفعت مي شد. با پولش بهترين ضبطو مي بستي.
يه سوال: به نظرتون mp3 player(اونايي كه حافظه داره و با پورت usb روش اطلاعات مي ريزند و سي دي نميخوره) بهتر نيست؟ از بعضياشون ميشه بجاي cool disk هم استفاده كرد. براي انتقال ديتا خيلي بدرد ميخوره.
ضمنا من شنيدم سي دي من تو اين رنج قيمت آنتي شوك قوي نداره و در دست اندازها علاوه بر اينكه صدا قطع و وصل مي شه، روي سي دي خش ميندازه.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
يه كم از موضوع اصلي بحث خارج شديم ولي ماشين رو صفر خريدم و تازه يك ماه از گارانتيش ميگذره! :(

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
يه چيزي رو اصلاً مشخص نكردي. هدفت از خريدن MP3 Player چيه؟ يه چيز پرتابل مي‌خواي كه با خودت اين ور و اون ور ببري؟ واسه توي خونه مي‌خواي؟ واسه ماشين مي‌خواي؟ به نظرم دونستن اين، خيلي چيزا رو مشخص مي‌كنه.
بعد از اون‌هم اين‌كه چقدر مي‌خواي پول بدي...

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قازمار جان من اين پستت رو تازه ديدم.(بعد از شونصد ماه) :lol: :lol: :lol:
حالا هم اگه راهنمايي كني بد نيست.(چون هنوز نخريدم)
هدفت از خريدن MP3 Player چيه؟
بي هدف
يه چيز پرتابل مي‌خواي كه با خودت اين ور و اون ور ببري؟
نه چون خودم يه هارد USB دارم.
واسه توي خونه مي‌خواي؟
تقريبا براي مواقعي كه تويه خونه ام يا جايي كه دسترسي به ظبط و كامپيوتر نيست ميخوام.(مواقع بي حوصلگي ديگه!)
بعد از اون‌هم اين‌كه چقدر مي‌خواي پول بدي...
هر چي كمتر بهتر :D

Donnell

Registered User
لایک‌ها
1
من يه مدت Sony Network Walkman NW-MS90D داشتم خيلي راضي بودم
512MB
MP3, WMA(3), WAV
Backlit LCD Display with 4 Modes
حدود 400€ بود

:rolleyes: شرمنده يه موضوع خارج از تاپيك: ... johnsss جان شما مجارستان زندگي ميكني؟

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
آناتماي عزيز،
در مورد هر چي كمتر بهتر، آخه هر كسي يه مقياسي داره. مثلاً واسه يكي كمترينش 5 هزار تومنه، يكي 50 هزارتومن!
اما به هر حال، با اين تواصيف كه مي‌گي، من يه دونه مث مال خودم رو بهت پيشنهاد مي‌كنم. يه MP3 Player كوچيك. يه سر بري پايتخت و بگردي، خودت همه چي دستت مي‌آد. براي 128 مگابايتش بايد حدود 100 تومن پول بدي.
اگه اطلاعات ديگه‌اي مي‌خواستي در خدمتم.

rafifar

Registered User
لایک‌ها
0
آيا ipod mini اومده تو بازار ايران يا خاورميانه؟
ipod shuffle چه طور؟

rafifar

Registered User
لایک‌ها
0
مزيتشو نميدونم!!!
ولي ميشه گفت اولين بوده در ساخت mp3 player (البته فكر كنم)

بالا