بستگي داره بودجه ات چقدر باشه و چقدر حافظه مورد نيازت باشه. از 60000 تومان هست تا 400000 !
انواع مختلفي هم تو بازار هست .
1- مدلهايي كه حافظه محدود دارند و قابل افزايش نيست. (32 و 64 و 128 و 256)
2- مدل هايي كه حافظه داخلي دارند و قابليت افزايش توسط كارت هاي حافظه مختلف رو دارند.
3- مدل هايي كه هم Flash Disk هستند و هم MP3 Player
4- مدل هايي که سي دي هاي MP3 رو پخش ميكنند.
5- مدل هايي كه داراي هارد ديسك هستند. ( از 5 گيگا بايت تا 80 گيگابايت)
6- مدل هايي هم هستند كه 7 8 تا چيز با هم هستند مثلا : Mp3 player, Digital Camera , Mobile Phone, Digital Recorder , Flash disk كه به هيچ وجه سراغشون نرو!
- ارزونترين هاش حدود 32 مگ حافظه دارند و به نظر من زياد بدرد نمي خورند چون يك آلبوم MP3 با كيفيت سي دي حدود 65 مگابايت حجمش ميشه.
- گرونترين هاش هم مدلهايي هستند كه هارد ديسك دارند. من خودم Creative دارم مدل Jukebox Nx Extra كه 80 گيگابايت هارد داره و 64 مگابايت هم حافظه اصلي. و تقريبا ميشه تمامي آرشيو موسيقي رو هميشه همراه داشت . در ضمن ميشه به عنوان يك هارد اكسترنال فوق سريع هم ازش استفاده كرد. از ديگر امكاناتش ميشه راديو اف ام - جستجوي خيلي عالي - صفحه بزرگ - ضبط صدا باكيفيت هاي مختلف - كنترل از راه دور و افكت هاي EAX PRO و يك هدفن Bass Reflex (كه من خيلي باهاش حال ميكنم) رو نام برد . قيمتش هم تو دوبي 1800 درهم هستش (هر درهم 230 تومان).
- يك مدل ديگه هم هست كه شبيه نوار كاست هستش و اندازه حافظه اش متغيره . كارت حافظه SD , MMC رو هم پشتيباني ميكنه . هم ميتونيد آهنگ رو از طريق هدفون گوشي بديد و هم ميشه داخل ضبط گذاشت و گوش داد. امكان ضبط صدا رو هم داره .حدود قيمتش هم از 90 هزارتومان به بالاست (بسته به اندازه حافظه اش) ماركش هم Digisette .من اين رو پيشنهاد ميكنم.
Creative تقريبا انواع Mp3 Player رو داره ميتوني با مراجعه به سايت
www.nomadworld.com مشخصات كاملشون رو ببيني. به نظر من Creative بهترين MP3 player ها رو داره.