mozaso0
Registered User
نظرتون چیه؟
عزیز جان من که تا حالا اسمشم نشنیدم یعنی اسم everex رو برای mp3 player نشنیدم برای گوشیهای موبایل چرا:happy:به نقل از Figo :سلام
من میخوام یه mp3 player به نامeverex بخرم اما تو سایت everex اسمی از mp3 player نیست
قیمتش 58 تومنه و مشخصاتشم نمیدونم فقط میدونم بلوتوث داره
نظر شما چیه؟
خیلی عجله دارم چون تا چند روز دیگه نمایشگاه تموم میشه
درسته که میگن بعضیهاش LCDشون مشکل پیدا کرده ؟به نقل از icedangel21 :آقا من اول ipod nano داشتم .... مفت نمیارزه !
خوشا به حالت ای icedangel21به نقل از icedangel21 :الان یه دونه video iPod دارم ... با هیچی عوضش نمیکنم ! ماه !!!
درسته که میگن بعضیهاش LCDشون مشکل پیدا کرده ؟به نقل از icedangel21 :آقا من اول ipod nano داشتم .... مفت نمیارزه !
آره والا.حرف نداره.همه فن حریفه.راستی در مورد پخش فرمتهای ویدیوش و کیفیت LCD و انتقال تصویرش روی تلویزیون توضیح میدی :blush:به نقل از icedangel21 :الان یه دونه video iPod دارم ... با هیچی عوضش نمیکنم ! ماه !!!
به نقل از mozaso0 :درسته که میگن بعضیهاش LCDشون مشکل پیدا کرده ؟
آره والا.حرف نداره.همه فن حریفه.راستی در مورد پخش فرمتهای ویدیوش و کیفیت LCD و انتقال تصویرش روی تلویزیون توضیح میدی :blush:
آقا مرسی از توضیحاتت.منتظر یه Message من باش :blush:به نقل از icedangel21 :ببین بزرگترین مشکلش همینه !!! یه فرمت مخصوص رو فقط میتوه پخش کنه ! یه دزدیه دیگه از کمپانی apple
تنها راهش اینه که بری 30 دلار پول quick time 7 رو بدی تا بتونه بعضی فرمتهای خاص رو تبدیل به فرمت مورد قبول ipod کنه ! نتیجه اینکه از بین 5 گیگ کلیپی که رو هارد من وجود داره فقط 5 تاش رو تونستم بریزم رو ipod
سرعت انتقالش به تلویزیون رو هم نمیدونم چون یه فیش داره 40 دلار که زورم میاد بخرم چون باتریش رو حالت پخش ویدیو کمتر از 2 ساعت دوام میاره ! و از اونجایی که عمر باتریش فقط 500 بار هستش من یکی سراغ قسمت ویدئوش نمیرم !!!!
ولی LCD اش حرف نداره ) مثل photo ipod لازم نیست فقط از روبرو بهش نگاه کنی !
یه خوبی هم داره و اون اینکه دیگه بعد از نصب ویندوز جدیدت نمیره سراغ library برنامه iTunes !! قبلا" هر بار که ویندوز عوض میشد باید کل آهنگها رو دوباره لود میکردیم
به نقل از mozaso0 :آقا مرسی از توضیحاتت.منتظر یه Message من باش :blush:
امید جان ... علتش اینه که شما باید بیای تو تاپیک مربوطه اش پست بزنی تا دوستان راهنمایی ات کننبه نقل از Omid_ahn :مثل اینکه هیچکس اینجا فعال نیست!
راستی mp3 player های z-cyber z-ling (zoltrix( هم قیمت مناسب داره هم کیفیت خوب - کسی نظری نداره؟
به نقل از 0o1 :سلام دوستان.
من در مورد creative muvo n200 اطلاعات می خوام.
خواهشا اگه کسی هم می دونه قیمتش چقدره لطفا یه ندایی بده...