• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چيكار كنم ؟

کدام ؟

• Canon A95

Votes: 8 61.5%
  • Nikon 5200

Votes: 1 7.7%
  • Sony P100

Votes: 2 15.4%
  • Fuji Film S5500

Votes: 5 38.5%

• Total voters
    13
  • Poll closed .

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
يه راست برم سر اصل مطلب. من يه دوربين آنالوگ با تنظيمات كاملا دستي و كيفيت عالي دارم اما ازش خسته شدم و براي اولين بار ميخام وارد دنياي ديجيتال بشم. مدتيه دارم دنبال يه دوربين تو رنج قيمت 300-400 ميگردم يعني با وسايلش حداكثر بشه 400 .اولويت من كيفيت و امكانات بالاتر و تنظيمات دستي بيشتر است. خيلي از تاپيكهاي اينجا رو خوندم به سايتهاي زيادي هم سر زدم آخرش با توجه به جيبم به اين 4 تا رسيدم حالا از دوستان ميخام يه كمكي به ما بدن كه ما هم زودتر ديجيتال دار بشيم.

Nikon 5200 5mp
Canon A95 5mp
Sony p100 5mp
Fuji Film S5500 4mp

اگر خودتون هم پيشنهاد ديگه اي دارين لطفا مطرح كنين.
ممنون

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز.
نيكون 5200 و فوجي 5500 انتخاب هايي خوبي ان.و فوجي به نسبت قيمت تمام امكاناتي كه با انالوگ كارميكردي و داره و از فرمت RAWهم پشتيباني ميكنه.و زوم 10× اپتيك خوبي داره.
موفق باشي.

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. :cool: منم با فوجي موافقم. در ضمن ساخت ژاپن هم هست و از همه مهمتر زوم اپتيكال بسيار خوبي داره.
قيمتش يكم گرون شده ولي هنوز ميشه 380 هزار تومن خريد. :eek:
S 5500 فراتر از واقعيت :lol:

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
من شرمنده احسان خان هستم
ولي من كمافي السابق همون كنون رو پيشنهاد ميكنم

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان از پاسخگويي تون ممنون.
اين s5500 Fuji چرا اينقدر ارزونه .درحالي كه يه SLR Like هست اما قيمتش در حد به دوربينه كامپكته.
فوجي تو ايران نمايندگي داره ؟ گارانتي معتبرش پيدا ميشه ؟
يه مقايسه اي بين S5500 و A95 اگه بود خيلي خوب ميشد.
ممنون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بله نمايندگي داره . توي ميرداماد هست .

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ehsankhan :
سلام دوست عزيز.
نيكون 5200 و فوجي 5500 انتخاب هايي خوبي ان.و فوجي به نسبت قيمت تمام امكاناتي كه با انالوگ كارميكردي و داره و از فرمت RAWهم پشتيباني ميكنه.و زوم 10× اپتيك خوبي داره.
موفق باشي.
سلام
اگه به همون اندازه انعطاف پذير باشه واقعا عاليه. عكسهايي از زومش رو ديدم اگرچه كوچيك بود و كيفيتش رو نميشد تشخيص داد اما جالب بود. رزولوشنش چي ؟ 4 مگ كم نيست ؟ حافظش XD-Picture Card هست كه اگه512 مگش رو بگيرم در بهترين حالت عكاسي فقط 64 تا عكس روش جا ميشه.تو پكش يه 16 مگ هست. كم نيست ؟

Product Description:------ Fujifilm FinePix S5500 - digital camera
Product Type: --------- ----- Digital camera - SLR-type
Dimensions (WxDxH): ------- 11.3 cm x 7.9 cm x 8.1 cm
Weight: ------- 337 g
Flash Memory: ------- 16 MB
Supported Flash Memory: ------- XD-Picture Card
Sensor Resolution: ------- 4.0 Megapixel
Shooting Modes: ------- Frame movie mode
Lens Aperture: ------- F/2.8-3.1
Focus Adjustment: ------- Automatic, manual
Min Focus Range: ------- 90 cm
Focal Length: ------- 5.7 mm - 57 mm
Optical Zoom: ------- 10 x
Digital Zoom: ------- 3.6 x
Camera Flash: ------- Pop-up flash
Red Eye Reduction: ------- Built-in
Microphone: ------- Microphone - built-in
Viewfinder: ------- LCD monitor - 0.33" - colour
Display: ------- LCD display - TFT active matrix - 1.5" - colour
Supported Battery: 4 x AA alkaline battery ( included )

اوني كه بولدش كردم معنيش چيه ؟
نسبت به A95 يه كاستي هايي هم داره.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از bahreyni :
من شرمنده احسان خان هستم
ولي من كمافي السابق همون كنون رو پيشنهاد ميكنم
دشمنت شرمنده بحريني جان

منم يه صورت جدي فوجي پيشنهاد ميدم ;)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از PHA1 :
hwt جان شماره اي ازش داري ؟
اينو قبلا احسان واسه من زحمتشو كشيده بودن .
نماينگي فوجي در تهران: خيابان ميرداماد ساختمان فوجي -تهران فوكا
اين هم شمارش:2254810

archer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چندتا مورد خيلي سريع!
دوربين فوجي مشخصات بسيار بسيار جذاب تري نسبت به بقيه داره... ابتدا زوم 10 ايكس اپتيكال... و بعد SLR LIKE بودن... به گمان من از بیقه بسیار زیبا تره... تست هایی که داشتم مصرف باطری بسیار بسیار کمی داره... و اصولا دوربین خیلی خوشرنگیه....(در کنون رنگها واقعی تره... البته! ولی در فوجی زیباتر!)
در در ضمن اگر فوجی 5000 رو هم گیر آوردی با قیمت خوب میتونه انتخاب خوبی باشه ! چرا؟ چون داینامیک رنج گسترده تری داره ...

اما یه مورد مهم! اصلا توضیح ندادی که چجور عکاسی میکنی؟
2 اینکه در این رده دوربین ها به گمان من بسیاری از امکانات و تنظیمات دستی در دوربین ممکنه وجود داشته باشه ولی اصولا عمل نمیکنه!
چرا؟
یکی از مهم ترین نکته در اعمال تنظیمات دستی دوربین ها کنترل عمق میدان در عکس هست... که بخاطر کوچک بودن سنسور این دوربین هایی که انتخاب کردی(همه کوچیک ترین سنسور ها رو دارن) اصولا عمق میدان بسیار بزرگی خواهی داشت... و نمیدونم که چقدر برات میتونه مهم باشه... اصلا به این موضوع موقع عکاسی توجه میکنی یا نه ؟

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از archer :
چندتا مورد خيلي سريع!
دوربين فوجي مشخصات بسيار بسيار جذاب تري نسبت به بقيه داره... ابتدا زوم 10 ايكس اپتيكال... و بعد SLR LIKE بودن... به گمان من از بیقه بسیار زیبا تره... تست هایی که داشتم مصرف باطری بسیار بسیار کمی داره... و اصولا دوربین خیلی خوشرنگیه....(در کنون رنگها واقعی تره... البته! ولی در فوجی زیباتر!)
در در ضمن اگر فوجی 5000 رو هم گیر آوردی با قیمت خوب میتونه انتخاب خوبی باشه ! چرا؟ چون داینامیک رنج گسترده تری داره ...

اما یه مورد مهم! اصلا توضیح ندادی که چجور عکاسی میکنی؟
2 اینکه در این رده دوربین ها به گمان من بسیاری از امکانات و تنظیمات دستی در دوربین ممکنه وجود داشته باشه ولی اصولا عمل نمیکنه!
چرا؟
یکی از مهم ترین نکته در اعمال تنظیمات دستی دوربین ها کنترل عمق میدان در عکس هست... که بخاطر کوچک بودن سنسور این دوربین هایی که انتخاب کردی(همه کوچیک ترین سنسور ها رو دارن) اصولا عمق میدان بسیار بزرگی خواهی داشت... و نمیدونم که چقدر برات میتونه مهم باشه... اصلا به این موضوع موقع عکاسی توجه میکنی یا نه ؟

مرسی از اطلاعات ارزنده ات.

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
سلام دوستان از پاسخگويي تون ممنون.
اين s5500 Fuji چرا اينقدر ارزونه .درحالي كه يه SLR Like هست اما قيمتش در حد به دوربينه كامپكته.
فوجي تو ايران نمايندگي داره ؟ گارانتي معتبرش پيدا ميشه ؟
يه مقايسه اي بين S5500 و A95 اگه بود خيلي خوب ميشد.
ممنون

والا قيمت ارزونش فقط به خاطر رقابت هست.كه افرادي مثل منو شما كه ميخواهيم پولمونو به يه دوربين كامپكت كوچيك بديم مثل كنون آ80 85 95 كه داره پول ماركشو ميگيره!. بريم سراغ فوجي كه كمتر نون اسمشو ميخوره.بيشتر رو قيمت پايين و كاررايي بيشتر و كيفيت بالا نون ميخوره!

بعدم اصلا اين دو رو با هم مقايسه نكن.چون همون طور كه گفتي در يه رده نيستن.فوجي اس ال ار لايك هست
اما كنون 95 كامپكت هست.
بله فوجي نمايندگي داره.
نماينگي فوجي در تهران: خيابان ميرداماد ساختمان فوجي -تهران فوكا
اين هم شمارش:2254810

در كيفيت.كارايي و برتر بودن اس5500 شك نكن.در ضمن بند گارانتي نباش.واسه گارانتي زياد پول بايد بدي و نمايندگي ساپورت خوبي هم نداره! مغازه ها هم بيخود گارانتي ميكنن.اعتبار نداره
موفق باشي

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
سلام
اگه به همون اندازه انعطاف پذير باشه واقعا عاليه. عكسهايي از زومش رو ديدم اگرچه كوچيك بود و كيفيتش رو نميشد تشخيص داد اما جالب بود. رزولوشنش چي ؟ 4 مگ كم نيست ؟ حافظش XD-Picture Card هست كه اگه512 مگش رو بگيرم در بهترين حالت عكاسي فقط 64 تا عكس روش جا ميشه.تو پكش يه 16 مگ هست. كم نيست ؟

آره هست .4 مگا خيلي خوب هست.مگه ميخوايي چي كار كني؟تابلو و ي فلكسي فيس چاپ كني؟

معمولا هر دوربيني كه توليد ميشه يه حاظه كم ميزارن روش كه بتوني امتحانش كني ! بعد يه ظرفيت بالا بگيري.
بعدشم نه با يه 512 شما 256 تا عكس ميتوني ذخيره كني روش!كي گفته 64تا؟

بالا