• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چيكار كنم ؟

کدام ؟

• Canon A95

Votes: 8 61.5%
  • Nikon 5200

Votes: 1 7.7%
  • Sony P100

Votes: 2 15.4%
  • Fuji Film S5500

Votes: 5 38.5%

• Total voters
    13
  • Poll closed .

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از hwt :
اينو قبلا احسان واسه من زحمتشو كشيده بودن .
نماينگي فوجي در تهران: خيابان ميرداماد ساختمان فوجي -تهران فوكا
اين هم شمارش:2254810
ممنون . یه تماسی بگیریم ببینیم چی میگن

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از archer :
در در ضمن اگر فوجی 5000 رو هم گیر آوردی با قیمت خوب میتونه انتخاب خوبی باشه ! چرا؟ چون داینامیک رنج گسترده تری داره ...
عزيز جان اين قيمتش چنده ؟

به نقل از archer :
اما یه مورد مهم! اصلا توضیح ندادی که چجور عکاسی میکنی؟
والا عکاس تجربی هستم و زیاد با اصول عکاسی حرفه ای و اصطلاحاتش آشنایی ندارم. سوژه رو انتخاب می کنم و بعد سعی میکنم بهترین عکس رو ازش بگیرم .

به نقل از archer :
یکی از مهم ترین نکته در اعمال تنظیمات دستی دوربین ها کنترل عمق میدان در عکس هست... که بخاطر کوچک بودن سنسور این دوربین هایی که انتخاب کردی(همه کوچیک ترین سنسور ها رو دارن) اصولا عمق میدان بسیار بزرگی خواهی داشت... و نمیدونم که چقدر برات میتونه مهم باشه... اصلا به این موضوع موقع عکاسی توجه میکنی یا نه ؟
Archer جان اگه بودجشو داشتم حتما دنبال یه دوربین با سنسور بزرگتر میرفتم. البته شنیدم این عمق میدان وسیع رو میشه با استفاده از چند تکنیک خاص عکاسی و یا اضافه کردن یک کیت روی لنز این نوع دوربینها تا حدودی جبرانش کرد. برای این دوربین هم چنین چیزی هست ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ehsankhan :
آره هست .4 مگا خيلي خوب هست.مگه ميخوايي چي كار كني؟تابلو و ي فلكسي فيس چاپ كني؟

معمولا هر دوربيني كه توليد ميشه يه حاظه كم ميزارن روش كه بتوني امتحانش كني ! بعد يه ظرفيت بالا بگيري.
بعدشم نه با يه 512 شما 256 تا عكس ميتوني ذخيره كني روش!كي گفته 64تا؟
نه سايز بزرگ برام مهم نيست .دنبال كيفيت بالاترم.
بنا به جدولی که خود سایت فوجی داده اگه بخام با فرمت RAW ذخیره کنم هر عکس بطور متوسط 8.1 مگ جا می گیره پس میشه 64 تا . اصلا این قضیه Raw چیه ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ehsankhan :
واسه گارانتي زياد پول بايد بدي و نمايندگي ساپورت خوبي هم نداره! مغازه ها هم بيخود گارانتي ميكنن.اعتبار نداره
احسان جان یعنی با گارانتی بیشتر از 380 میشه ؟! البته خودم به شخصه خیلی به گارانتی اهمیت میدم. اگه گارانتی معتبر نداشته باشه که خیلی بده.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
از توجه همه ممنونم و از اينكه اطلاعات ارزشمندتون رو در اختيارم ميذارين.
در مورد سرعت دوربین اطلاعی دارین ؟ بعد از گرفتن یه عکس آدم رو تو خماری نمیذاره ؟ بعد از گرفتن چنتا عکس پی در پی باید بافرشو تخلیه کنه و چقدر طول میکشه ؟
فوکوس خودکارش دقیقه ؟
حداقل فاصله فوکوسش چقدره؟ .برای عکاسی ماکرو میپرسم.
شرمنده دلیل اینهمه سوالم اینه که هنوز نمیتونم باور کنم یه دوربین نسبتا با کیفیت SLR Like رو بشه با 380 تومن خرید و همش به خودم میگم حتما یه چیزی کم داره.
خلاصشو بخاین یه دوربین میخام که الکی بهم گیر نده و همه جوره دستم رو تو عکاسی باز بزاره .
یهو نگین Canon 1Ds Mark 2 !!!
اگر تونستين يه چنتا عكس بزرگ كه با S5500 گرفته شده و يا در اون از زوم استفاده شده رو بذارين ممنون ميشم.

MarcAnthony

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم اگه همشون رو دستت بگیری، هیچ کدومش احساسی رو که فوجی بهت می ده، ندن. آرچر خیلی خوب توضیح داده + احسان خان که مثل اینکه فوجی بازه!
:)

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
نه سايز بزرگ برام مهم نيست .دنبال كيفيت بالاترم.
بنا به جدولی که خود سایت فوجی داده اگه بخام با فرمت RAW ذخیره کنم هر عکس بطور متوسط 8.1 مگ جا می گیره پس میشه 64 تا . اصلا این قضیه Raw چیه ؟
سلام دوست عزيز.
حالت معمول سنجش مقدار ظرفيت حافظه معمولا حالت فاين در بهترين رزولوشن هست.كه در 5500 اس
1704×2272 هست. كه با اين حالت 256 عكس جا داره!در حقيقت ماكزيمم رزولوشن فرمت راو هم همين هست اما بنا به خصوصيات راو حجمش خيلي زياده!و معيار سنجش نيست.و يكي هم كه خيلي دوربين ها راو ندارن اصلا.
در مورد گارانتي هم چيزي كه من شنيدم .زياد از نمايندگي و خدمات تعريف نكردن.ولي باز اگه تهران فوكا گارانتي كنه بهتر از چيز ديگس.و راجع به قيمت اصلاع درست ندارم.فقط ميدونم كه ظرف 2 ماه اخير محصولات فوجي داره ميره بالا(كه ديگه شك نكنين بهش كه نكنه يه چيزيش هست ;) ) و داره ميره بالا.

archer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا مورد ديگه كه به ذهنم ميرسه...
1 اينكه اطلاعات فني هرچي ميخواي اگه بري سايت Dpreview خيلي راحت تر ميتوني اطلاعات صحيح و تست هاي دوربين و عكس هاي سايز بزرگ دوربين رو ببيني...هم 5000 هم 5500 و هم كنون ها رو....
در مورد حرفي كه مارك آنتوني زده كاملا موافقم .... اصولا قيافه دوربين و اينكه از دوربين خوشت بياد... تو دستت خوب فرم بگيره ... ميتونه خيلي مهم باشه...
(اصولا به نظر من دوربين خيلي خوشگله و دخترونس! البته! براي همه رفقا 5000 خريدم!البته به خرج خودشون!)
در مورد عكاسي RAW :
در اين مد عكس در دوربين پردازش نميشه و عكس رو بعدا بايد در كامپيوتر پردازش كرد... در اين حالت ميشه نتيجه خيلي بهتري گرفت ولي من شخصا جز براي عكاسي صنعتي از اين حالت استفاده نمي كنم...
به چند دليل...
حجم زياد فايل ها ... و ديگه زمان زيادي كه براي پردازش تصوير لازمه...
اصولا اصولا عكسها اينجا از توليد به مصرفه...
حتي عكسهايي رو هم كه خيلي دوست دارم jpg گرفتم و اتفاقي هم نيافتاده...
تنها اشكالي كه من از 5000 يا 5500 ميتونم بگيرم نداشتن لرزه گيره!
كه اگه لرزه گير داشت محشر ميشد...
كه وجود لرزه گير در نور كم اصولا خودش رو نشون ميده و مخصوصا وقتي شما يه دوربين 10 ايكس دارين بسيار تنبل ميشين ! و بجاي اينكه به سوژه نزديك بشين زوم ميكنن و اگر نور كم باشه لرزش دست شما در مقدار بالاي تله تشديد خواهد شد. و ....

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از MarcAnthony :
فکر کنم اگه همشون رو دستت بگیری، هیچ کدومش احساسی رو که فوجی بهت می ده، ندن. آرچر خیلی خوب توضیح داده + احسان خان که مثل اینکه فوجی بازه!
منم موافقم شديدا :wacko:
اينم چندتا عكس با Fuji Film Fine Pix S 5500
ماكرو
: زوم 8× بدون سه پايه.هوا ابري تنظيم اتو
:زوم 3× هوا ابري تنظيم اتو
ماكرو نور اتاق

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از MarcAnthony :
بله دقیقا. و اینکه این دوربین فوجی شبیه دوربین آنالوگ خودمه. به نظر میاد خوشدست باشه.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ehsankhan :
سلام دوست عزيز.
حالت معمول سنجش مقدار ظرفيت حافظه معمولا حالت فاين در بهترين رزولوشن هست.كه در 5500 اس
1704×2272 هست. كه با اين حالت 256 عكس جا داره!در حقيقت ماكزيمم رزولوشن فرمت راو هم همين هست اما بنا به خصوصيات راو حجمش خيلي زياده!و معيار سنجش نيست.و يكي هم كه خيلي دوربين ها راو ندارن اصلا.
در مورد گارانتي هم چيزي كه من شنيدم .زياد از نمايندگي و خدمات تعريف نكردن.ولي باز اگه تهران فوكا گارانتي كنه بهتر از چيز ديگس.و راجع به قيمت اصلاع درست ندارم.فقط ميدونم كه ظرف 2 ماه اخير محصولات فوجي داره ميره بالا(كه ديگه شك نكنين بهش كه نكنه يه چيزيش هست ;) ) و داره ميره بالا.
من یه تماس با این تهران فوکا میگیرم . واقعا همینطوره .اگه قیمتش 100 تومن بیشتر بود اصلا بهش شک نمی کردم !

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از archer :
چند تا مورد ديگه كه به ذهنم ميرسه...
1 اينكه اطلاعات فني هرچي ميخواي اگه بري سايت Dpreview خيلي راحت تر ميتوني اطلاعات صحيح و تست هاي دوربين و عكس هاي سايز بزرگ دوربين رو ببيني...هم 5000 هم 5500 و هم كنون ها رو....
در مورد حرفي كه مارك آنتوني زده كاملا موافقم .... اصولا قيافه دوربين و اينكه از دوربين خوشت بياد... تو دستت خوب فرم بگيره ... ميتونه خيلي مهم باشه...
(اصولا به نظر من دوربين خيلي خوشگله و دخترونس! البته! براي همه رفقا 5000 خريدم!البته به خرج خودشون!)
در مورد عكاسي RAW :
در اين مد عكس در دوربين پردازش نميشه و عكس رو بعدا بايد در كامپيوتر پردازش كرد... در اين حالت ميشه نتيجه خيلي بهتري گرفت ولي من شخصا جز براي عكاسي صنعتي از اين حالت استفاده نمي كنم...
به چند دليل...
حجم زياد فايل ها ... و ديگه زمان زيادي كه براي پردازش تصوير لازمه...
اصولا اصولا عكسها اينجا از توليد به مصرفه...
حتي عكسهايي رو هم كه خيلي دوست دارم jpg گرفتم و اتفاقي هم نيافتاده...
تنها اشكالي كه من از 5000 يا 5500 ميتونم بگيرم نداشتن لرزه گيره!
كه اگه لرزه گير داشت محشر ميشد...
كه وجود لرزه گير در نور كم اصولا خودش رو نشون ميده و مخصوصا وقتي شما يه دوربين 10 ايكس دارين بسيار تنبل ميشين ! و بجاي اينكه به سوژه نزديك بشين زوم ميكنن و اگر نور كم باشه لرزش دست شما در مقدار بالاي تله تشديد خواهد شد. و ....
سلام Archer جان از اطلاعاتت در مورد Raw ممنون. در مورد لرزه گیر هم فکر کنم در رده Slr Like ها فقط دوربین کونیکا مینولتا آ2 لرزه گیر داره که اونم قیمتش 960 تومنه.
شما در مورد میزان نویز این دوربین در ایزوهای بالا اطلاعی دارین ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
احسان جان از عكسها ممنون.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
تو سايت Dpreview اونهايي كه نظر دادن تقريبا همه نظرشون مساعد بوده غير از اين :
http://www.dpreview.com/reviews/read_opinion_text.asp?prodkey=fuji_finepixs5100z&opinion=25110

بيشتر از نبود امكان براي نصب فلاش خارجي و نداشتن لرزه گير و استفاده از XD Card شكايت كردن. اين يارو كه اصلا داشت فحش ميداد .
البته به نظر خودم اگه مشكل ديگه اي نباشه اينها قابل چشم پوشيه فقط خداكنه اين يارو راست نگه .

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
بله متاسفانه به نظر مياد در ايزوي 400 نويز زيادي داره.به وسط صفحه قسمت مربعهاي رنگي دقت كنيد
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilms5100/page5.asp

فقط نميدونم اين ميزان نويز نسبت به بقيه دوربينها در چه سطحيه .

archer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد نويز...
اصولا هرچي سنسور كوچك تر باشه نويز بيشتري خواهيد داشت!
بقيه تفاوت بسته به تكنولوژي سازنده داره... كه بهترين حالت چك كردن همون Review هاي دوربينيه كه ميخواي و مقايسه با دوربين هاي مشابه.
اما تكنولوژي لرزه گير....
تا چند سال ديگه گمان ميكنم دوربين ديجيتال مطرحي بدون لرزه گير تو بازار نباشه!(البته غير از DSLR ها)
2 تكنولوژي وجود داره...
يكي مال كونيكا مينولتا(كه سنسور به عنوان لرزه گير عمل ميكنه)
كه اكثر دوربين هاي مينولتا لرزه گير دارن.... ولي گمان ميكنم حدود 400 هزار تومان هم بتونيد پيدا كنيد...(الان درست يادم نيست Z3 بود چي بود! حوصله هم ندارم برم بگردم! خودت اين كارو كن... هم تو Dpreview هم تو بازار قيمت هاشون رو چك كن....)
تكنولوژي عام تر لرزه گير روي لنز دوربين هست...
كه Canon s1is رو تو سري كامپكت ها با قيمت حدود 400 تومان يادم مياد...(10 ايكس اپتيكال زوم هم داره و در حقيقت رقيب فوجي 5500 هست.. ولي زشته!)
مورد ديگه كه شخصا خيلي دوستش ميدارم! پاناسونيك Fz20 با 12 ايكس زوم اپتيكال و لرزه گير واقعا موثر و لنز لايكا!
فقط ميشه گفت WOW!!!!! اونهم با قيمت كمتر از 500 هزار تومان و 5 مگاپيكسل و .. اين حرفا! (يكم نويزش كم تر بود شاهكار خلقت ميشد!!!!)

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
archer جان اينايي كه كفتي خارج از توان خريد منه.ممنون
با اين حال به نظر مياد همين فوجي انتخاب خوبي باشه.از كمك همه ممنون.
من با تهران فوكا تماس گرفتم ميگن ما اصلا اين دوربين رو وارد نكرديم و اينهايي كه تو بازاره همش قاچاقه. :(

ehsankhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
سلام
archer جان اينايي كه كفتي خارج از توان خريد منه.ممنون
با اين حال به نظر مياد همين فوجي انتخاب خوبي باشه.از كمك همه ممنون.
من با تهران فوكا تماس گرفتم ميگن ما اصلا اين دوربين رو وارد نكرديم و اينهايي كه تو بازاره همش قاچاقه. :(

آره درسته.خودشون ندارن.

در مورد XD هم كه خيلي مموري جالبي هست با سرعت خيلي بالا.بعدشم اگه لرزه گير و چميدونم فلاش و ... ميزاش روش كه ديگه 380 بهت نميداد.ميگفت خداتومن !!!!در مورد ايزوش هم بيخود نگران نباش.از خيلي ها بهتره :wacko: مخصوصا...يعني واسه اين رنج دوربين ها عادي هست

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان.
از راهنمايي هاي همه ممنون به نظر مياد همين مدل فوجي بهترين انتخاب باشه . تو فروم Dpreview هم خيلي ازش تعريف ميكردن.
من ديروز رفتم اون رو از جمهوري قيمت كردم كه به شرح زير بود :

با گارانتي پارسه 325-340
با گارانتي اينترنشنال 330-340
بدون گارانتي 330-340
به طنين كامپيوتر هم زنگ زدم گفت با گارانتي شركتي (يعني تو فاكتور مينويسه) 380000 تومن. چرا اينقدر اختلاف قيمت ؟

شارژر پاناسونيك داراي قطع كن و 4 تا باتري 25 هزار تومان
XD picture Card 256 MB مارک فوجی یا المپیوس 60000 تومان
XD picture Card 512 MB مارک فوجی یا المپیوس 120000 تومان.

احتمالا قيمتش بالا نرفته.
حالا به نظر شما كدوم حالت بهتره ؟ با گارانتي پارسه , با گارانتي اينترنشنال يا بدون گارانتي ؟
يكي از فروشنده ها در مورد اين گارانتي اينترنشنال مي گفت كه اگه مشكلي پيش بياد بايد دوربين رو به خود فروشنده تحويل بدي !
در هر صورت گارانتي هاي معتبري نيستن ولي بودنش بهتر از نبودنشه.

بالا